Keystone logo
Πολωνία

Μελέτη Νόμος σε Πολωνία 2024

Μελέτη σε Πολωνία

Τι είναι το Πτυχίο Νομικής στην Πολωνία; Στη χώρα της Πολωνίας, τα άτομα που επιθυμούν να εργαστούν ως νομικός ή δικηγόρος, θα πρέπει να λάβει μια Magister 's πτυχίο. Υπάρχουν πολλούς χώρους για αυτά τα άτομα για να εργαστούν σε, μόλις αποκτήσουν αυτόν τον βαθμό του νόμου, συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας ως δικαστής, δημόσια δικηγόρος, νομικός σύμβουλος, δικηγόρου, του συμβολαιογράφου, του δικαστικού επιμελητή, και πληρεξούσιος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Υπάρχουν δύο δικηγορικών συλλόγων της χώρας, το Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου πολωνική, η οποία είναι η κύρια οργάνωση εισαγγελέα, και το Εθνικό Επιμελητήριο των νομικών της συμβούλων, η οποία επικεντρώνεται σε νομικούς συμβούλους. Νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Πολωνία, ως μεγάλη χώρα, υπάρχουν πολλά δίκαιο σχολεία στην Πολωνία. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν την αρχική τους βαθμό πριν από την εφαρμογή για ένα σχολείο του νόμου. Νόμος βαθμούς Πάρτε μια επιπλέον δύο έως τέσσερα χρόνια, ανάλογα με τις ειδικότητες. Το κόστος του πτυχίο Νομικής θα κυμαίνεται σημαντικά, αλλά τα ποσοστά είναι συγκρίσιμα με άλλα προγράμματα του ευρωπαϊκού δικαίου.Οι αλλοδαποί φοιτητές μπορούν να εφαρμόζουν, αλλά πρέπει να το πράξει άμεσα με το σχολείο του νόμου. Αν γίνει δεκτή, το σχολείο θα βοηθήσει στη συνέχεια το μαθητή να αποκτήσει την απαραίτητη βίζα. Εγγραφή στα σχολεία του νόμου μπορεί να είναι βαριά και συχνά είναι άκρως ανταγωνιστικές θέσεις. Παρ 'όλα αυτά, με μια καλή ζήτηση για καλά εκπαιδευμένο δικηγόροι της χώρας, την απόκτηση πτυχίου νόμου στην Πολωνία μπορεί να είναι πολύ ευεργετική.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  363
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  79
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  13
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  27

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  7
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  6
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  3

Σχετικά με Πολωνία

Για πολλούς ανθρώπους, η Πολωνία είναι μία από τις πλουσιότερες πολιτιστικές περιοχές της Ευρώπης. Η Πολωνία βρίσκεται στο κέντρο της Ευρώπης και συνορεύει με τη Βαλτική Θάλασσα, τη Γερμανία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Λιθουανία και τη Ρωσία. Το μεγαλύτερο μέρος της χώρας είναι επίπεδη, αλλά οι δύο οροσειρές που βρίσκονται στο νότο. Η Πολωνία είναι η πατρίδα εντυπωσιακό φυσικό τοπίο και όμορφη αρχιτεκτονική που περιλαμβάνει κάστρα, παλάτια, ξύλινες εκκλησίες και σύγχρονες αθλητικές αρένες. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη χώρα για την εκπαίδευση, υπάρχουν πολλά υποσχόμενες λόγοι για να το πράξουν. Η χώρα διαθέτει ένα σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων νομικών σχολών. Μπορεί να είναι μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες χώρες να αποκτήσουν ένα νομικό πτυχίο. Ποιο είναι το νομικό σύστημα στην Πολωνία; Πριν την είσοδο σε αυτό το είδος του τομέα σπουδών, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μια καλύτερη κατανόηση του νομικού συστήματος εδώ. Το νομικό σύστημα της χώρας 's συνεχίζει να εξελίσσεται. Έχει τόσο του δημόσιου όσο και ιδιωτικού δικαίου που υπάγονται στον κωδικό του.Το Σύνταγμα της Πολωνίας είναι τα κύρια ερωτήματα νόμους της χώρας. Ως χώρα αστικού δικαίου, το Κοινοβούλιο δημιουργεί τους νόμους. Σε πολλές περιπτώσεις, οι νόμοι εντοπισμένη, καθιστώντας κάπως από μια πρόκληση για να μάθουν τους νόμους αυτούς μέχρι να είστε εξοικειωμένοι με την περιοχή.

Απαιτήσεις βίζας

 • Βίζα τύπου C – μια βραχυπρόθεσμη βίζα Σένγκεν.
 • Βίζα τύπου D – μακροπρόθεσμη εθνική θεώρηση που εκδίδεται για έως και ένα έτος.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Βίζα τύπου C? Βίζα τύπου Δ

Τιμή και νόμισμα

USD 160

Το τέλος αίτησης για φοιτητική βίζα στην Πολωνία είναι περίπου $160. Οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι φοιτητές από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζονται βίζα για να σπουδάσουν στην Πολωνία. Ωστόσο, όταν φτάσετε στην Πολωνία, πρέπει να υποβάλετε αίτηση για προσωρινή βίζα σπουδών στο τοπικό γραφείο του Voivod.

Οι φοιτητές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει συνήθως να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική βίζα πριν εισέλθουν στην Πολωνία. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένες χώρες που είναι απαλλαγμένες από αυτήν την απαίτηση. Μπορείτε να ελέγξετε εάν η χώρα σας περιλαμβάνεται στη λίστα εδώ: http://www.msz.gov.pl

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Πολωνική πρεσβεία ή προξενείο

Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην πρεσβεία ή το προξενείο της Πολωνίας στην τρέχουσα χώρα διαμονής σας.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Μόλις εγγραφείτε στο πανεπιστήμιο που έχετε επιλέξει, θα σας στείλουν τα κατάλληλα έγγραφα που θα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τη φοιτητική σας βίζα. Θα πρέπει να κάνετε αίτηση για φοιτητική βίζα στην πλησιέστερη πολωνική πρεσβεία ή προξενείο. Αυτά είναι τα έγγραφα που συνήθως μπορεί να σας ζητηθεί να παρέχετε:

 • Μια υπογεγραμμένη και πλήρης αίτηση βίζας της Πολωνίας για φοιτητές.
 • Διαβατήριο που πρέπει να ισχύει για τουλάχιστον τρεις μήνες αφού σκοπεύετε να φύγετε από την Πολωνία.
 • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
 • Επίσημη επιστολή από το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο της Πολωνίας όπου σκοπεύετε να σπουδάσετε.
 • Σύντομο βιογραφικό ή βιογραφικό.
 • Όλα τα προηγούμενα πιστοποιητικά και διπλώματα σας.
 • Απόδειξη ότι έχετε επάρκεια στη γλώσσα στην οποία θέλετε να σπουδάσετε.
 • Απόδειξη ότι είστε αρκετά ισχυροί οικονομικά για να αντέξετε τα έξοδα εκπαίδευσης και διαβίωσης στην Πολωνία.
 • Πιστοποιητικό ασφάλισης υγείας που είναι αποδεκτό στην Ευρώπη.
 • Δύο φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου.
 • Πληρώστε το Τέλος Αίτησης Βίζας
 • Απόδειξη διαμονής στην Πολωνία.

Όλοι οι φοιτητές πρέπει να νομιμοποιήσουν τη διαμονή τους στην Πολωνία υποβάλλοντας αίτηση για προσωρινή άδεια παραμονής. Αυτό πρέπει να γίνει λίγο μετά την άφιξη στην Πολωνία. Τα πανεπιστήμια θα σας βοηθήσουν με τις διαδικασίες υποβολής αιτήσεων. Μια προσωρινή άδεια παραμονής σας δίνει το δικαίωμα να μείνετε και να εργαστείτε στην Πολωνία.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Συνήθως μπορεί να χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να διεκπεραιωθεί η αίτησή σας για φοιτητική βίζα. Ωστόσο, οι χρόνοι διεκπεραίωσης ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα και τον τύπο της βίζας για την οποία υποβάλλετε αίτηση. Φροντίστε να κάνετε αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Η διάρκεια της φοιτητικής βίζας εξαρτάται από τη διάρκεια του μαθήματος σας.

Χρόνος επεξεργασίας

15 Days

Ευκαιρίες εργασίας

Οι ξένοι φοιτητές έχουν το δικαίωμα να εργαστούν ενώ σπουδάζουν στην Πολωνία, εφόσον είναι εγγεγραμμένοι σε εκπαιδευτικό ίδρυμα. Επιτρέπονται 20 ώρες εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών, καθώς και 3 μήνες πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια των διακοπών. Επιτρέπεται η πλήρης απασχόληση για κατόχους Δελτίων Διαμονής.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.