Keystone logo
Σινγκαπούρη

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Σινγκαπούρη 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 64
  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι για φοιτητές που προσεγγίζουν τη μάθηση ως τρόπο ζωής. Παρέχουμε μια υποστηρικτική κοινότητα όπου φοιτητές και καθηγητές αλληλεπιδρούν μαζί στη μαθησιακή διαδικασία. Το IE University διαθέτει μια εξατομικευμένη, φοιτοκεντρική κοινότητα με πλούσια ποικιλία ατόμων, ιδεών και προσεγγίσεων. Κάθε χρόνο, περισσότερες από 130 εθνικότητες εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη του, με πάνω από το 75% των φοιτητών του να προέρχονται από χώρες εκτός Ισπανίας. Το IE University είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο και από τους πιο αναγνωρισμένους συλλόγους για την υψηλής ποιότητας διδασκαλία του. Με καινοτόμο όραμα, επιχειρηματικό πνεύμα και εστίαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, το IE University δεσμεύεται να εκπαιδεύει επαγγελματίες που θα κάνουν τη διαφορά στην κοινωνία. Η βασισμένη στην πρακτική προσέγγισή μας στη μάθηση ξεκινά από την τάξη και συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας να γίνουν διεθνείς επαγγελματίες. Εάν θέλετε μια εμπνευσμένη και προκλητική εκπαίδευση που θα διαμορφώσει ποιοι είστε και ποιοι θα γίνετε, το IE University θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, θα σας συνδέσει με τον κόσμο και θα σας καθοδηγήσει στο μοναδικό μονοπάτι που απαιτείται για να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • 463, Σινγκαπούρη

  Το SUSS παρέχει μια εφαρμοσμένη εκπαίδευση που στοχεύει τόσο σε νέους που εγκαταλείπουν το σχολείο όσο και σε ενήλικες μαθητές, στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, και σε κλάδους που έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του ανθρώπου και της κοινότητας.

  • Lille, Γαλλία
  • Nice, Γαλλία
  • + 3 περισσότερο

  Το EDHEC Business School προετοιμάζει διεθνή ταλέντα για παγκόσμια καριέρα. Γνωστός για την ακαδημαϊκή μας αριστεία και την κορυφαία επιχειρηματική μας εκπαίδευση, η αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε τους ηγέτες να επιτύχουν σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον που απαιτεί ευελιξία, καινοτομία και κοινωνική ευθύνη. Η στενή σχέση της EDHEC με παγκόσμιες επιχειρήσεις μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μοναδικές γνώσεις και ευκαιρίες στους μαθητές μας και να παρέχουμε μια μετασχηματιστική επιχειρηματική εκπαίδευση όπου το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η επιτυχία των αποφοίτων μας.

  • Lausanne, Ελβετία
  • Singapore, Σινγκαπούρη
  • + 1 περισσότερο

  EHL Hospitality Business School , που ιδρύθηκε το 1893 ως Ecole Hôtelière de Lausanne, πρωτοπορεί στις μεθόδους της ελβετικής εκπαίδευσης φιλοξενίας και θέτει τα πρότυπα αριστείας. Σήμερα, το EHL συνδυάζει τις ελβετικές αξίες της ακαδημαϊκής αυστηρότητας και της βιομηχανικής πρακτικής με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για πτυχία διαχείρισης φιλοξενίας με επίκεντρο τον πελάτη που προετοιμάζουν τους πτυχιούχους να ηγηθούν του μέλλοντος και να διαχειριστούν με σεβασμό και ενσυναίσθηση.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Asian International College (AIC) επιδιώκει να συνδεθεί με την κοινότητα των παγκόσμιων πολιτών που μοιράζονται μια συμμετοχική προσέγγιση στη μάθηση και ενδιαφέρονται να είναι ηγέτες της σημερινής οικονομίας της γνώσης προκειμένου να είναι έτοιμοι για το μέλλον. Οι μαθητές συμμετέχουν στα προγράμματα της AIC όχι μόνο για να «διδαχθούν» αλλά για να σκεφτούν, να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Το Singapore Institute of Management (SIM) είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης της περιοχής, που αναγνωρίζεται για την ενδυνάμωση ατόμων και επιχειρήσεων να ευδοκιμήσουν σε όλα τα στάδια της ζωής μέσω της μάθησης. Μέσω της αξιοποίησης νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και τεχνολογίας, η SIM παρέχει μαθησιακές εμπειρίες βασισμένες σε δεξιότητες που επιτρέπουν σε μαθητές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να μαθαίνουν για τη ζωή και να ευδοκιμούν για τη ζωή.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Duke-NUS Medical School ιδρύθηκε μέσω μιας συνεργασίας ορόσημο μεταξύ δύο ιδρυμάτων παγκόσμιας κλάσης: του Πανεπιστημίου Duke και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης (NUS), με στόχο την παροχή καινοτόμου εκπαίδευσης και αποτελεσματικής έρευνας που ενισχύουν την πρακτική της ιατρικής στη Σιγκαπούρη και πέρα από αυτήν. .

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Ιδρύθηκε το 2005, η Σχολή Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών (SPMS) είναι σχολή στο College of Science στο Nanyang Technological University. Προσφέρουμε προπτυχιακά προγράμματα BSc (Hons) και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τρεις βασικούς τομείς: Χημεία και Βιολογική Χημεία. Μαθηματικές Επιστήμες; και Φυσική και Εφαρμοσμένη Φυσική

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, το NUS Business School προσφέρει μια αυστηρή, σχετική και ικανοποιητική εκπαίδευση των επιχειρήσεων σε εξαιρετικούς μαθητές από όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με την ανεξαρτησία της Σιγκαπούρης, το NUS Business School βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Είναι διακριτικό για την προσφορά των καλύτερων παγκόσμιων επιχειρηματικών γνώσεων με βαθιές ασιατικές γνώσεις, προετοιμάζοντας τους μαθητές να οδηγήσουν τις ασιατικές επιχειρήσεις στη διεθνή επιτυχία και να βοηθήσουν τις παγκόσμιες επιχειρήσεις να πετύχουν στην Ασία.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Rutgers Business School Asia Pacific είναι θυγατρική του Rutgers, The State University of New Jersey (ΗΠΑ). Ο Rutgers προσφέρει τα υψηλού επιπέδου Executive Master of Business Administration (EMBA) και Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) σε ταλαντούχους επαγγελματίες στη Σιγκαπούρη. Εκτός από τα προγράμματα EMBA και MS SCM, προσφέρουμε ανοιχτή εγγραφή και προσαρμοσμένα προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Το National University of Singapore (NUS), που κατατάσσεται 1ο στην Ασία και 11ο παγκοσμίως (QS Global World Ranking 2021) είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Το NUS προσφέρει μια παγκόσμια προσέγγιση στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις ασιατικές προοπτικές και τεχνογνωσία. Έχουμε 17 σχολές σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στη Σιγκαπούρη, καθώς και 12 NUS Overseas College σε όλο τον κόσμο. Η πολυεπιστημονική και πραγματική προσέγγισή μας στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά με τη βιομηχανία, τις κυβερνήσεις και τον ακαδημαϊκό χώρο για την αντιμετώπιση κρίσιμων και πολύπλοκων ζητημάτων που σχετίζονται με την Ασία και τον κόσμο.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Όλα ξεκίνησαν το 1925 με τη δημιουργία της εταιρείας Embry-Riddle στο αεροδρόμιο Lunken στο Σινσινάτι του Οχάιο. Στη συνέχεια, την επόμενη άνοιξη, η εταιρεία άνοιξε τη Σχολή Αεροπορίας Embry-Riddle. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό σχέδιο για την εκπαίδευση πιλότων αεροπορικών εταιρειών εξελίχθηκε σε ένα αξιόπιστο πανεπιστήμιο το 1970. Σήμερα, το Embry-Riddle Worldwide Campus διαθέτει ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό σύστημα που αξιοποιεί διαδικτυακές και πρόσωπο με πρόσωπο οδηγίες και ένα δίκτυο εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων σχεδιασμένων να υποστηρίξτε την πρόοδο των φοιτητών στις ΗΠΑ, σε όλο τον κόσμο και τώρα στη Σιγκαπούρη.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Στο London School of Business and Finance (LSBF) της Σιγκαπούρης, μετράμε την επιτυχία με τον αντίκτυπο που έχουν οι φοιτητές, οι καθηγητές και οι απόφοιτοί μας στην περιοχή. Βραβευμένο για την Αριστεία στο Πρόγραμμα Σπουδών και την Αξιολόγηση στα Education Investor Asia Awards 2018, το LSBF στη Σιγκαπούρη εξοπλίζει τους μαθητές με τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες μέσω έξι μοναδικών φορέων εκμάθησης - School of Professional Education, School of Business, School of Hospitality, School of English, Κινεζικό Τμήμα Επιχειρήσεων, καθώς και Executive Development & Online Unit.

  • Tokyo, Ιαπωνία
  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Waseda Business School (WBS) στοχεύει να υποστηρίξει όσους φιλοδοξούν να προχωρήσουν στην καριέρα τους και όσους σχεδιάζουν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα σπουδάζοντας σε μια σχολή επιχειρήσεων. Η κοινωνία μας σήμερα υφίσταται ραγδαίες αλλαγές. Ο κόσμος παγκοσμιοποιείται, νέες τεχνολογίες εμφανίζονται διαδοχικά και η αγορά αλλάζει. Για να επιβιώσετε στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, η γνώση διαχείρισης ενός παγκόσμιου προτύπου είναι απαραίτητη.