Keystone logo
Σινγκαπούρη

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Σινγκαπούρη 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 63
  • Singapore, Σινγκαπούρη

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Το Πανεπιστήμιο του St.Gallen προσφέρει ακαδημαϊκές δραστηριότητες που σχετίζονται με την Ασία μέσω της δικής του θυγατρικής, του "St.Gallen Institute of Management in Asia Pte. Ltd." ή εν συντομία SGI.

  • Madrid, Ισπανία
  • Amsterdam, Κάτω Χώρες
  • + 8 περισσότερο

  Το IE University είναι ένα κορυφαίο διεθνές πανεπιστήμιο στην Ισπανία με πανεπιστημιουπόλεις στη Μαδρίτη και τη Σεγκόβια. Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον κόσμο, το IE διαμορφώνει ηγέτες που οδηγούν την καινοτομία και την αλλαγή στους οργανισμούς, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι τεχνολογίες και η διαφορετικότητα παίζουν βασικό ρόλο στην προώθηση του παγκόσμιου οράματος, μιας επιχειρηματικής νοοτροπίας και μιας ανθρωπιστικής προσέγγισης.

  • 463, Σινγκαπούρη

  Το SUSS παρέχει μια εφαρμοσμένη εκπαίδευση που στοχεύει τόσο σε νέους που εγκαταλείπουν το σχολείο όσο και σε ενήλικες μαθητές, στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, και σε κλάδους που έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του ανθρώπου και της κοινότητας.

  • Lille, Γαλλία
  • Nice, Γαλλία
  • + 3 περισσότερο

  Το EDHEC Business School προετοιμάζει διεθνή ταλέντα για παγκόσμια καριέρα. Γνωστή για την ακαδημαϊκή μας αριστεία και την κορυφαία επιχειρηματική μας εκπαίδευση, η αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε τους ηγέτες για να πετύχουν σε ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον που απαιτεί ευελιξία, καινοτομία και κοινωνική ευθύνη. Η στενή σχέση της EDHEC με παγκόσμιες επιχειρήσεις μάς επιτρέπει να προσφέρουμε μοναδικές γνώσεις και ευκαιρίες στους μαθητές μας και να παρέχουμε μια μετασχηματιστική επιχειρηματική εκπαίδευση όπου το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η επιτυχία των αποφοίτων μας.

  • Lausanne, Ελβετία
  • Singapore, Σινγκαπούρη
  • + 1 περισσότερο

  Το EHL Hospitality Business School, που ιδρύθηκε το 1893 ως Ecole Hôtelière de Lausanne, πρωτοπορεί στις μεθόδους της ελβετικής εκπαίδευσης φιλοξενίας και θέτει τα πρότυπα αριστείας. Σήμερα, το EHL συνδυάζει τις ελβετικές αξίες της ακαδημαϊκής αυστηρότητας και της βιομηχανικής πρακτικής με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία για πτυχία διαχείρισης φιλοξενίας με επίκεντρο τον πελάτη που προετοιμάζουν τους αποφοίτους να ηγηθούν του μέλλοντος και να διαχειριστούν με σεβασμό και ενσυναίσθηση.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Asian International College (AIC) επιδιώκει να συνδεθεί με την κοινότητα των παγκόσμιων πολιτών που μοιράζονται μια συμμετοχική προσέγγιση στη μάθηση και ενδιαφέρονται να είναι ηγέτες της σημερινής οικονομίας της γνώσης προκειμένου να είναι έτοιμοι για το μέλλον. Οι μαθητές συμμετέχουν στα προγράμματα της AIC όχι μόνο για να «διδαχθούν» αλλά για να σκεφτούν, να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Το Ινστιτούτο Διαχείρισης της Σιγκαπούρης (SIM) είναι ένα από τα κορυφαία ιδρύματα εκπαίδευσης και δια βίου μάθησης της περιοχής, που αναγνωρίζεται για την ενδυνάμωση ατόμων και επιχειρήσεων να ευδοκιμήσουν σε όλα τα στάδια της ζωής μέσω της μάθησης. Μέσω της αξιοποίησης νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και τεχνολογίας, η SIM παρέχει μαθησιακές εμπειρίες βασισμένες σε δεξιότητες που επιτρέπουν σε μαθητές, επαγγελματίες και επιχειρήσεις να μαθαίνουν για τη ζωή και να ευδοκιμούν για τη ζωή.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Duke-NUS Medical School ιδρύθηκε μέσω μιας συνεργασίας ορόσημο μεταξύ δύο ιδρυμάτων παγκόσμιας κλάσης: του Πανεπιστημίου Duke και του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης (NUS), με στόχο την παροχή καινοτόμου εκπαίδευσης και αποτελεσματικής έρευνας που ενισχύουν την πρακτική της ιατρικής στη Σιγκαπούρη και πέρα από αυτήν. .

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Ιδρύθηκε το 2005, η Σχολή Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών (SPMS) είναι σχολή στο College of Science στο Nanyang Technological University. Προσφέρουμε προπτυχιακά προγράμματα BSc (Hons) και μεταπτυχιακά προγράμματα σε τρεις βασικούς τομείς: Χημεία και Βιολογική Χημεία. Μαθηματικές Επιστήμες; και Φυσική και Εφαρμοσμένη Φυσική

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Για περισσότερα από 50 χρόνια, το NUS Business School προσφέρει μια αυστηρή, σχετική και ικανοποιητική εκπαίδευση των επιχειρήσεων σε εξαιρετικούς μαθητές από όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε την ίδια χρονιά με την ανεξαρτησία της Σιγκαπούρης, το NUS Business School βρίσκεται σήμερα ανάμεσα στις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Είναι διακριτικό για την προσφορά των καλύτερων παγκόσμιων επιχειρηματικών γνώσεων με βαθιές ασιατικές γνώσεις, προετοιμάζοντας τους μαθητές να οδηγήσουν τις ασιατικές επιχειρήσεις στη διεθνή επιτυχία και να βοηθήσουν τις παγκόσμιες επιχειρήσεις να πετύχουν στην Ασία.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Rutgers Business School Asia Pacific είναι θυγατρική του Rutgers, The State University of New Jersey (ΗΠΑ). Ο Rutgers προσφέρει τα υψηλού επιπέδου Executive Master of Business Administration (EMBA) και Master of Science in Supply Chain Management (MS SCM) σε ταλαντούχους επαγγελματίες στη Σιγκαπούρη. Εκτός από τα προγράμματα EMBA και MS SCM, προσφέρουμε ανοιχτή εγγραφή και προσαρμοσμένα προγράμματα Εκπαιδευτικής Εκπαίδευσης τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Το National University of Singapore (NUS), που κατατάσσεται 1ο στην Ασία και 11ο παγκοσμίως (QS Global World Ranking 2021) είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης. Το NUS προσφέρει μια παγκόσμια προσέγγιση στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα, με έμφαση στις ασιατικές προοπτικές και τεχνογνωσία. Έχουμε 17 σχολές σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις στη Σιγκαπούρη, καθώς και 12 NUS Overseas College σε όλο τον κόσμο. Η πολυεπιστημονική και πραγματική προσέγγισή μας στην εκπαίδευση, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε στενά με τη βιομηχανία, τις κυβερνήσεις και τον ακαδημαϊκό χώρο για την αντιμετώπιση κρίσιμων και πολύπλοκων ζητημάτων που σχετίζονται με την Ασία και τον κόσμο.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  Όλα ξεκίνησαν το 1925 με τη δημιουργία της εταιρείας Embry-Riddle στο αεροδρόμιο Lunken στο Σινσινάτι του Οχάιο. Στη συνέχεια, την επόμενη άνοιξη, η εταιρεία άνοιξε τη Σχολή Αεροπορίας Embry-Riddle. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό σχέδιο για την εκπαίδευση πιλότων αεροπορικών εταιρειών εξελίχθηκε σε ένα αξιόπιστο πανεπιστήμιο το 1970. Σήμερα, το Embry-Riddle Worldwide Campus διαθέτει ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό σύστημα που αξιοποιεί διαδικτυακές και πρόσωπο με πρόσωπο οδηγίες και ένα δίκτυο εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων σχεδιασμένων να υποστηρίξτε την πρόοδο των φοιτητών στις ΗΠΑ, σε όλο τον κόσμο και τώρα στη Σιγκαπούρη.

  • Singapore, Σινγκαπούρη

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...