Keystone logo
Σουηδία

Μελέτη Νόμος σε Σουηδία 2024

Μελέτη σε Σουηδία

Ο σουηδικός νόμος Πτυχίο Για τη δικηγορία στη Σουηδία, οι απόφοιτοι πρέπει να κατέχουν είτε το Bachelor of Laws (LLB) πτυχίο ή το Master of Laws (LLM). Το LLM είναι συνήθως συμπληρωματικό χαρακτήρα και προσφέρει επιπρόσθετα προσόντα στους δικαιούχους, που κυμαίνονται από τη διεθνή νομοθεσία περί φορολογίας εταιρειών για το ναυτικό δίκαιο με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Σε συνδυασμό, αυτά τα δύο πτυχία συνήθως καλύπτουν μια περίοδο 4-5 ετών της μελέτης. Νόμος για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Σουηδία σουηδικά πανεπιστήμια είναι διεθνώς γνωστή για την αφοσίωσή τους στην ανεξάρτητη σκέψη, έρευνα ερευνών και απαιτητικό έλεγχο της ποιότητας. Εκτός από την παγκόσμια φήμη της, η Σουηδία έχει αναγνωριστεί για τη δέσμευσή της να καλωσορίσουμε τους φοιτητές από όλο τον κόσμο. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ένας ελκυστικός προορισμός για τους φοιτητές στην αναζήτηση μιας διεθνούς πτυχίο νομικής κάνουν, καθώς και σε άλλους τομείς της μελέτης.Για να δικηγορία στη Σουηδία, οι δικαιούχοι βαθμό πρέπει να ολοκληρώσει μια επιπλέον πενταετή νόμιμη δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο ή σε ιδιωτικό ιατρείο. Θα πρέπει επίσης να αποδείξει άξιος χαρακτήρα και να περάσει ένα αυστηρό ακαδημαϊκό δοκιμή. Τελικά μόνο τους κατοίκους της, εκτός από τους υποψηφίους από άλλες χώρες της ΕΕ, καθώς και την Ελβετία, θα μπορούσαν να γίνουν δικηγόροι στη Σουηδία. Προπτυχιακά δίδακτρα και το κόστος εξαρτάται από το ίδρυμα. Πολλές ευκαιρίες χρηματοδότησης υποτροφιών είναι διαθέσιμα για τους ξένους φοιτητές να βοηθήσουν στην κάλυψη του κόστους. Δεν υπάρχουν πλέον γραφεία δημοσίου δικαίου στη Σουηδία? δικηγόροι λειτουργούν αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα. Σε γενικές γραμμές, οι δικηγόροι στη Σουηδία παρέχουν νομικές συμβουλές, αλλά δικηγορικά γραφεία καλύπτουν επίσης ένα ευρύ φάσμα νομικών καθήκοντα, συμπεριλαμβανομένης της εταιρικής διακυβέρνησης, η οικονομική αναδιάρθρωση, των ακινήτων, των φόρων, των επενδύσεων, της οικονομικής ανάπτυξης και περισσότερο.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  428
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  30
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  28
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  74

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  8
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  13
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Σουηδία

Η Σουηδία βρίσκεται στην Βόρεια Ευρώπη και συνορεύει με τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και τη Βαλτική και τη Βόρεια Θάλασσα. Από την τεχνολογία στην πολιτική για το εμπόριο, η σκανδιναβική χώρα, που είναι γνωστή για την καινοτομία και την τεχνολογία της, είναι προανήγγειλε για πολλά σημαντικά τις συνολικές συνεισφορές του, που κυμαίνονται από το βραβείο Νόμπελ για την Ikea. Σημαντικές σουηδική βιομηχανίες περιλαμβάνουν ξυλεία, σιδηρομεταλλεύματος, οι τηλεπικοινωνίες, τα αυτοκίνητα, και τα φαρμακευτικά προϊόντα. Η Σουηδία είναι γνωστή για τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο, τη μόδα, και ένα καθολικό σύστημα υγείας. Δεν αποτελεί έκπληξη, επομένως, ότι η Σουηδία λάμπει και στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ρίξτε στο γεγονός ότι η αγγλική γλώσσα μιλιέται ευρέως - και είναι στην πραγματικότητα μια αποδεκτή κατάσταση της πανεπιστημιακής διδασκαλίας, καθώς και η επίσημη γλώσσα εργασίας του αριθμού των σουηδικών επιχειρήσεων - και η Σουηδία γίνεται ένα πραγματικό κόμβο της διεθνούς μελέτης για τους φοιτητές από όλο τον κόσμο.Οι νόμοι Το σουηδικό σύστημα νομικής της Σουηδίας που δημιουργήθηκε από το Κοινοβούλιο της χώρας και επιβεβαιώθηκε από διάφορες κρατικές υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για τα πάντα, από την επιβολή του νόμου σε σωφρονιστικές υπηρεσίες. Η χώρα έχει τόσο ποινικού και αστικού δικαίου, καθώς και ένα ολοκληρωμένο διοικητικό σύστημα δικαίου.

Απαιτήσεις βίζας

 1. Βίζα βραχείας διαμονής - εάν έρχεστε στη Σουηδία για λιγότερο από τρεις μήνες.
 2. Βίζα μακράς διαμονής τύπου D (άδεια παραμονής για σπουδές) - εάν σκοπεύετε να μείνετε στη Σουηδία για περισσότερο από τρεις μήνες.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Βίζα βραχείας παραμονής. Βίζα μακράς διαμονής τύπου D

Τιμή και νόμισμα

SEK 1000

Το τέλος αίτησης φοιτητικής βίζας είναι επί του παρόντος 1000 SEK.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Οι πολίτες των χωρών της ΕΕ/ΕΟΧ/Σκανδιναβικών χωρών μπορούν να ζήσουν και να σπουδάσουν στη Σουηδία χωρίς άδεια διαμονής ή βίζα.

Οι πολίτες της Ελβετίας πρέπει να υποβάλουν αίτηση για βίζα εάν η φοίτησή τους διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες. Ωστόσο, μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους αμέσως μετά την άφιξή τους στη Σουηδία ή να υποβάλουν αίτηση πριν ανακοινωθεί η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές που είναι πολίτες χωρών εκτός της ΕΕ ή του ΕΟΧ και θέλουν να σπουδάσουν στη Σουηδία θα χρειαστούν φοιτητική βίζα ή άδεια παραμονής. Εάν σκοπεύετε να μείνετε στη Σουηδία για λιγότερο από τρεις μήνες, θα χρειαστείτε βίζα σε περίπτωση που δεν είστε πολίτης μιας από αυτές τις χώρες που εξαιρούνται από την υποχρέωση θεώρησης στη Σουηδία. Εάν ο κύκλος σπουδών σας διαρκέσει περισσότερο από τρεις μήνες, θα χρειαστείτε άδεια διαμονής για να εισέλθετε και να σπουδάσετε στη Σουηδία.

Για να είστε επιλέξιμοι για άδεια παραμονής, πρέπει να έχετε γίνει δεκτός σε σπουδές πλήρους φοίτησης σε πρόγραμμα ή μάθημα που απαιτεί να είστε παρόντες στο πανεπιστήμιο ή στο πανεπιστημιακό κολέγιο.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Διαδικτυακά / Σουηδική πρεσβεία ή προξενείο

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία της αίτησης για βίζα μέσω διαδικτύου, πρέπει να κλείσετε ραντεβού με τη σουηδική πρεσβεία ή το προξενείο για συνέντευξη, να φωτογραφηθείτε και να λάβετε δακτυλικά αποτυπώματα και να λάβετε την κάρτα της άδειας διαμονής σας.

Δικτυακός τόπος:https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden.html

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να υποβάλετε αίτηση για άδεια παραμονής για σπουδές, θα πρέπει:

 • Πληρώστε την πρώτη δόση των διδάκτρων.
 • Προετοιμάστε τα δικαιολογητικά σας. Αυτό περιλαμβάνει αντίγραφα του διαβατηρίου και της επιστολής εισδοχής σας καθώς και την απόδειξη ότι μπορείτε να συντηρήσετε τον εαυτό σας οικονομικά κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής στη Σουηδία. Εάν θα μείνετε στη Σουηδία για λιγότερο από ένα χρόνο, θα χρειαστείτε επίσης απόδειξη ολοκληρωμένης ασφάλισης υγείας.
 • Υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση.
 • Πληρώστε το τέλος αίτησης.

Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη επισκόπηση της απαιτούμενης τεκμηρίωσης εδώ: https://www.migrationsverket.se/English/Private-individuals/Studying-in-Sweden/Universities-and-university-college.html

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Καθώς η διαδικασία αίτησης για άδειες διαμονής μπορεί να είναι μακρά, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση αμέσως μόλις λάβετε την ειδοποίησή σας για την αποδοχή. Ο τρέχων χρόνος αναμονής για άδεια παραμονής για σπουδές είναι τρεις μήνες ή περισσότερο, επομένως φροντίστε να υποβάλετε την αίτησή σας το συντομότερο δυνατό μετά την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων. Μια έντυπη αίτηση διαρκεί πολύ περισσότερο από μια ηλεκτρονική αίτηση, επομένως υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά εάν είναι δυνατόν.

Οι βίζες και οι άδειες παραμονής για διεθνείς φοιτητές στη Σουηδία εξαρτώνται από τη διάρκεια του κύκλου σπουδών σας.

Χρόνος επεξεργασίας

3 Months

Ευκαιρίες εργασίας

Ως πολίτης της ΕΕ, δικαιούστε να εργαστείτε στη Σουηδία χωρίς άδεια εργασίας.

Οι πολίτες εκτός ΕΕ/ΕΟΧ θα χρειαστούν άδεια εργασίας. Ο εργοδότης στη Σουηδία θα υποβάλει αίτηση για άδεια εργασίας για λογαριασμό σας.

Επιτρέπεται να εργάζεστε χωρίς ωριαίους περιορισμούς, αλλά σας συμβουλεύουμε να μην αμελήσετε τις σπουδές σας. Θα πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε σημειώσει πρόοδο στις σπουδές και να επιδείξετε ικανοποιητικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.