Keystone logo
Τουρκία

Μελέτη Νόμος σε Τουρκία 2024

Μελέτη σε Τουρκία

Η απόκτηση της Νομικής Σχολής στην Τουρκία μαθητές κερδίζουν ένα τουρκικό πτυχίο νομικής να περιμένετε να περάσουν τέσσερα χρόνια σε προπτυχιακές σπουδές (Bachelor of Νόμου ή LLB) και δύο χρόνια στο μεταπτυχιακό σχολείο (LLM). Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών και από ένα χρόνο εκπαίδευσης σε ένα δικηγορικό γραφείο ή άλλη οντότητα που συμμετέχει σε νόμιμη εργασία, οι μαθητές μπορούν να γίνουν δεκτοί στο μπαρ χωρίς να περάσει μια εξέταση. Η τουρκική λέξη για δικηγόρο ή δικηγόρος είναι "hukukçu " ή "Avukat ". Η δίωξη και δικηγόροι υπεράσπισης παρούσες υποθέσεις μόνο σε αστικές, διοικητικές ή ποινικές δικαστές, οι οποίοι βασίζουν τις αποφάσεις για τις προσωπικές του πεποιθήσεις μετριάζεται από την τουρκική νομοθεσία. Οι δικαστές είναι γενικά απόφοιτοι νομικής σχολής οι οποίοι έχουν τη δικηγορία για πολλά χρόνια και έχουν εκλεγεί για να προεδρεύσει γενικά, δικαστικών και ποινικών δικαστηρίων. Δεν υπάρχουν χωριστών κρατών στην Τουρκία, ώστε να μην έχουν ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα.Αντ 'αυτού, όλες οι πόλεις της Τουρκίας διέπονται από το ίδιο σύστημα των νόμων που βασίζεται κυρίως στο αστικό δίκαιο. Δίδακτρα κρατικά πανεπιστήμια έχουν χαμηλότερα δίδακτρα των ιδιωτικών πανεπιστημίων. Πανεπιστήμια που προσφέρουν προπτυχιακά μαθήματα στα αγγλικά χρέωση μεταξύ $ 500 και $ 1,500 USD για τους ξένους φοιτητές. Μη Τούρκοι φοιτητές επιλέγουν μαθήματα που διδάσκονται στα τουρκικά θα πληρώσει λιγότερα - μεταξύ $ 300 και $ 800 δολάρια. Όπως συμβαίνει με όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα στις περισσότερες χώρες όπου τα δίδακτρα είναι υποχρεωτική, τουρκικά και μη τουρκικά μαθητές μπορούν να αναμένουν να πληρώσει τουλάχιστον $ 500 ακόμα να λάβει πλοίαρχο 's και το διδακτορικό μαθημάτων. Οι μαθητές από τουρκικά χώρες ή δημοκρατίες, όπως η Βοσνία, την ΠΓΔΜ, το Τουρκμενιστάν και το Αζερμπαϊτζάν θεωρείται ότι είναι Τούρκοι υπήκοοι και πληρώνουν δίδακτρα, σύμφωνα με την υπηκοότητά τους. Για άλλη μια φορά, σε αυτόν και μπορεί να διαφέρουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  264
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  18
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  9
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  25

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  5
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  4
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  2

Σχετικά με Τουρκία

Ένα μέλος του ΝΑΤΟ, τα Ηνωμένα Έθνη και το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Τουρκία είναι μια συνταγματική δημοκρατική δημοκρατία που πρόσφατα βιώνουν τα οφέλη μιας αναπτυσσόμενης οικονομίας και ισχυρές πρωτοβουλίες σε διπλωματικό μεταρρύθμιση. Τώρα θεωρείται μια αξιόλογη περιφερειακή δύναμη στην Ευρώπη, την Τουρκία 's παραδοσιακούς κοσμικότητα και την έμφαση που δίνει στην ανάπτυξη σταδιακά ως μια ειρηνική γειτονικής χώρας σταθεροποιήθηκε περιοχές της Ευρώπης έχει ένας δημοφιλής προορισμός για τους φοιτητές που αναζητούν έναν βαθμό στο νόμο γίνεται. Τουρκία 's πρόεδρος θεωρείται ο αρχηγός του κράτους και εκλέγεται από το κοινοβούλιο κάθε επτά χρόνια. Ωστόσο, αυτό είναι το Συμβούλιο των Υπουργών και ο πρωθυπουργός που ασκούν εκτελεστική εξουσία. Εναλλακτικά, η νομοθετική εξουσία δίνεται στην Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, ένα κοινοβούλιο ενός νομοθετικού σώματος παίζει ζωτικό ρόλο στην κυβέρνηση της Τουρκίας 's.Τουρκία 's Νομικό Σύστημα πλήρως ενσωματωμένο με το νομικό σύστημα που ακολουθείται από την ηπειρωτική Ευρώπη, την Τουρκία ' s σύστημα δικαίου είναι ένας συνδυασμός του γερμανικού Εμπορικού Κώδικα, του ελβετικού αστικού κώδικα και του κώδικα των υποχρεώσεων. Επιπλέον, η Τουρκία 's διοικητικού δικαίου είναι συγκρίσιμη με εκείνη της Γαλλίας, ενώ ποινικό της κώδικα μοιάζει Ιταλία ' κώδικες ποινικού δικαίου s. Ωστόσο, η σημαντική διαφορά μεταξύ της Τουρκίας και άλλων χωρών όσον αφορά την ανάπτυξη των ορκωτών δικαστηρίων. Στην Τουρκία, τα αποτελέσματα της δίκης δεν έχει αποφασιστεί από κριτικές επιτροπές, αλλά αποφασίζονται από ένα, δύο ή τρεις δικαστές που εκδικάζουν την δίκη.

Απαιτήσεις βίζας

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

Το τέλος επεξεργασίας βίζας ποικίλλει ανάλογα με την εθνικότητα σας.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι ξένοι φοιτητές πρέπει να λάβουν φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στην Τουρκία. Εξαιρούνται τα άτομα που είναι νόμιμα εξαρτώμενα άτομα που συνδέονται με κάποιον στην Τουρκία με διπλωματική βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Τουρκική πρεσβεία ή προξενείο

Όλοι οι ξένοι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη φοιτητική βίζα στην πλησιέστερη τουρκική πρεσβεία ή προξενείο.

Δικτυακός τόπος:

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Για να λάβετε φοιτητική βίζα για την Τουρκία, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε τουρκικό πανεπιστήμιο, σχολείο ή μάθημα γλώσσας πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Πρέπει να συμπληρώσετε μια αίτηση βίζας και να την υποβάλετε στην τουρκική πρεσβεία με τα απαιτούμενα έγγραφα που συνήθως περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Διαβατήριο: Ισχύει για περίοδο μεγαλύτερη από 90 ημέρες
 • 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Επιστολή αποδοχής από το τουρκικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • Απόδειξη ασφάλισης υγείας
 • Απόδειξη εισιτηρίου επιστροφής
 • Αποδεικτικά επαρκών οικονομικών μέσων για την υποστήριξη των σπουδών και της διαμονής σας στην Τουρκία
 • Πιστοποιητικό αστυνομικής άδειας
 • Ιατρικό πιστοποιητικό

Οι φοιτητές πρέπει περαιτέρω να υποβάλουν αίτηση για άδεια παραμονής στις τοπικές αρχές (εάν ο φοιτητής βρίσκεται στην Τουρκία) εντός 1 μηνός από την άφιξή τους στην Τουρκία. Στο Τμήμα Εξωτερικών Σχέσεων του Τοπικού Αρχηγείου Αστυνομίας πρέπει να υποβληθούν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

 • Έντυπο αίτησης και τέλη
 • Ταξιδιωτικό έγγραφο: 2 αντίγραφα μαζί με τη φοιτητική βίζα
 • 4 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
 • Επιστολή ή έγγραφο από το ίδρυμα: Πρέπει να εκδοθεί από το πανεπιστήμιο υποδοχής, δηλώνοντας την ημερομηνία έναρξης και λήξης των σπουδών στην Τουρκία

Για να ανανεώσετε την άδεια διαμονής σας, πρέπει να επισκεφτείτε τις τοπικές αρχές 60 ημέρες πριν από τη λήξη της άδειας διαμονής σας.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Γενικά χρειάζονται περίπου οκτώ εβδομάδες από την ημέρα υποβολής της αίτησής σας μέχρι να λάβετε τη βίζα σας.

Η φοιτητική βίζα ισχύει γενικά για ένα έτος για μία μόνο είσοδο. Αν και θα αναγράφεται ένα χρονικό όριο στη βίζα σας, η φοιτητική σας βίζα παραμένει σε ισχύ όσο είστε εγγεγραμμένοι στο σχολείο.

Χρόνος επεξεργασίας

8 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Συνήθως, οι διεθνείς φοιτητές δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα να εργαστούν ενώ σπουδάζουν στην Τουρκία. Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν ερευνητική εργασία σε τουρκικά πανεπιστήμια ως διεθνείς ερευνητές.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για βίζα μπορεί να απορριφθεί εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε τα απαιτούμενα χρήματα ή εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα.