Keystone logo
Φινλανδία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Φινλανδία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 48
  • Jyväskylän yliopisto, Φινλανδία

  Το JYU είναι ένα πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης όπου η διεπιστημονική έρευνα αιχμής συναντά την ανοιχτή και ενεργητική κοινότητα. Μέσω της διάσημης διδασκαλίας, της υψηλού προφίλ τεχνογνωσίας και της παγκόσμιας συνεργασίας, η κοινότητα του JYU αναζητά και βρίσκει λύσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος. Στη διεθνή κατάταξη όλων των πανεπιστημίων στον κόσμο, το Πανεπιστήμιο του Jyväskylä συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων τριών τοις εκατό και αντιπροσωπεύει τα καλύτερα του κόσμου σε αρκετούς από τους κλάδους του. Προσφέρουμε 17 υψηλής ποιότητας προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών που βασίζονται στην έρευνα στα αγγλικά. Οι διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση στα διετές προγράμματα, τα οποία οδηγούν σε επίσημα αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό δίπλωμα και πληρούν τις προϋποθέσεις για διδακτορικές σπουδές. Στις έξι σχολές μας, μπορείτε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς, όπως επιστήμες εκπαίδευσης, επιστήμες αθλητισμού και υγείας, μαθηματικά και φυσικές επιστήμες, τεχνολογία πληροφοριών, επιχειρήσεις και οικονομικά και ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες. Προσφέρουμε επίσης υποτροφίες για τους πιο επιτυχημένους διεθνείς φοιτητές μεταπτυχιακού τίτλου, οι οποίες καλύπτουν το κόστος των διδάκτρων και κάνουν τη μελέτη μαζί μας ανταποδοτική και πολύ προσιτή. Το Jyväskylä βρίσκεται στην Κεντρική Φινλανδία με όμορφο φυσικό περιβάλλον και εμπνευσμένη αρχιτεκτονική. Η πανεπιστημιούπολη JYU είναι ένας συνδυασμός μοντέρνου στυλ και κλασικών του διάσημου αρχιτέκτονα Alvar Aalto. Η πανεπιστημιούπολη Seminaarinmäki βραβεύτηκε το 2022 με το σήμα Ευρωπαϊκής Κληρονομιάς. Η πανεπιστημιούπολη υπογραμμίζει τη σημασία του φινλανδικού και ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος ως βάσης για ισότιμη και δημοκρατική κοινωνία. Μερικές φορές έχει λίγο κρύο εδώ στη Φινλανδία, αλλά στο Πανεπιστήμιο του Jyväskylä, οι εγκάρδιοι συνομήλικοι, οι ερευνητές και οι δάσκαλοι θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε ένα χαμόγελο στα χείλη σας. Στο Πανεπιστήμιο του Jyväskylä, η κοινότητα φροντίζει τα μέλη της. Το πανεπιστήμιο προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια με τις σπουδές και την ευημερία σας. Η διεθνής πανεπιστημιακή μας κοινότητα είναι εύκολο να γίνει μέλος!

  • Vaasa, Φινλανδία

  Το University of Vaasa Executive Education έχει ισχυρές ρίζες στο Πανεπιστήμιο της Vaasa και στον κόσμο της επιστήμης. Είμαστε ο πιο συναρπαστικός και σημαντικός πάροχος υπηρεσιών εκπαίδευσης ενηλίκων και συνεχούς εκπαίδευσης για διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες στη Φινλανδία.

  • Tallinn, Εσθονία
  • Helsinki, Φινλανδία

  Το Πανεπιστήμιο του Ταλίν είναι ένα σύγχρονο και δυναμικό ερευνητικό πανεπιστήμιο στην Εσθονία με ηγετικό ρόλο στην προώθηση ενός ευφυούς τρόπου ζωής μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και μιας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ των επιστημών. Θεωρούμε έναν έξυπνο τρόπο ζωής ως τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται στην έρευνα προκειμένου να βελτιωθεί η κοινωνία γενικά και η ευημερία των πολιτών της.

  • Rovaniemi, Φινλανδία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Λαπωνίας είναι το βορειότερο UAS στη Φινλανδία και στην ΕΕ, με επίκεντρο την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έρευνα, την ανάπτυξη και τις καινοτομίες. Η επιτυχία στις συνθήκες της Αρκτικής και η αξιοποίηση των συνθηκών βρίσκονται στον πυρήνα. Έχουμε τον Βόρειο Παράγοντα.

  • Rovaniemi, Φινλανδία

  Το University of Lapland είναι το βορειότερο πανεπιστήμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνδυάζουμε την επιστήμη και την τέχνη στον Αρκτικό Κύκλο στο Ροβανιέμι, την πρωτεύουσα της Λαπωνίας. Το πανεπιστήμιό μας στην Αρκτική δημιουργεί νέες γνώσεις, δεξιότητες και τεχνογνωσία για τον Βορρά και τον κόσμο.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 4 περισσότερο

  Τα προγράμματα Ψηφιακών Θερινών Σχολείων του EIT είναι ανοιχτά για φοιτητές Bachelor και Master, νέους επαγγελματίες και άλλους που θέλουν να εμβαθύνουν στις αναδυόμενες ψηφιακές τεχνολογίες, να μάθουν πώς να μετατρέπουν την τεχνολογία σε επιχείρηση και τελικά να ξεκινήσουν startups βαθιάς τεχνολογίας. Μάθετε από το διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό των κορυφαίων τεχνολογικών πανεπιστημίων συνεργατών μας στην ΕΕ. Αποκτήστε πρακτική εμπειρία μέσω εταιρικών υποθέσεων, εργασίας και συνεργασίας. Δίδακτρα σε ανταγωνιστικές τιμές. Διασκεδάστε συναντώντας και δικτυωθείτε με ομοϊδεάτες μαθητές από όλο τον κόσμο!

  • Helsinki, Φινλανδία

  Το Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Ελσίνκι (Uniarts Helsinki) παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στη μουσική, τις καλές τέχνες, το θέατρο και τον χορό στη Φινλανδία. Η Uniarts Helsinki είναι διεθνής πρόδρομος στην εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα των τεχνών και ενισχύει τον ρόλο της τέχνης ως δύναμης που μεταρρυθμίζει την κοινωνία. Η Uniarts Helsinki ιδρύθηκε το 2013 και αποτελείται από την Ακαδημία Καλών Τεχνών, την Ακαδημία Sibelius και την Ακαδημία Θεάτρου.

  • Seinäjoki, Φινλανδία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Seinäjoki είναι ένας πολυεπιστημονικός φορέας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ένας αποτελεσματικός παράγοντας στην εκπαίδευση, την έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία (RDI) στην περιοχή της Νότιας Οστροβοθνίας στη Δυτική Φινλανδία.

  • Stockholm, Σουηδία
  • Helsinki, Φινλανδία
  • + 4 περισσότερο

  Τα διπλά προγράμματα σπουδών μας συνδυάζουν άριστη τεχνική εκπαίδευση με κατάρτιση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, καθώς και πρακτική άσκηση σε εταιρείες, συνεργάτες του κλάδου και πόλεις σε όλη την Ευρώπη.

  • Helsinki, Φινλανδία

  Το Humak University of Applied Sciences ασχολείται με την ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τον εκσυγχρονισμό του κόσμου της εργασίας. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη νέων τύπων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία που εξυπηρετούν τους μαθητές στην καριέρα τους και υποστηρίζουν τους επαγγελματικούς εταίρους καθώς αναπτύσσουν τις δικές τους δραστηριότητες.

  • Helsinki, Φινλανδία

  Arcada είναι ένα πολυεπαγγελματικό πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών (UAS) στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πρακτικά προσανατολισμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση σε επίπεδο προπτυχιακού και μεταπτυχιακού. Στη διεθνή πανεπιστημιούπολη μας, φοιτητές και εργαζόμενοι συναντώνται σε κλάδους για να εκπαιδεύσουν τους αυριανούς ειδικούς και να δημιουργήσουν έξυπνες και βιώσιμες λύσεις. Ανεξάρτητα από το αν αυτό είναι το πρώτο βήμα στην καριέρα σας ή αν είστε ήδη καλά εμποτισμένοι με την επαγγελματική ζωή, στο Arcada θα αναπτύξετε δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε τις μελλοντικές προκλήσεις.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Delft, Κάτω Χώρες
  • + 11 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - SUMA συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει τη σταδιοδρομία τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - SINReM συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει τη σταδιοδρομία τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  EIT RawMaterials Academy - EMerald συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες για να εξοπλίσει τους μαθητές με τις τεχνικές γνώσεις, τις επιχειρηματικές δεξιότητες και τις βιομηχανικές συνδέσεις για να ενισχύσει την καριέρα τους στις πρώτες ύλες. Συγκεντρώνουμε και εκπαιδεύουμε τους μαθητές να προωθήσουν την καινοτομία που επηρεάζει θετικά την αλυσίδα αξίας των πρώτων υλών και αντιμετωπίζουμε τις πιεστικές κοινωνικές προκλήσεις προκειμένου να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, πράσινο και ψηφιακό μέλλον.

  • Espoo, Φινλανδία
  • Stolberg (Rhineland), Γερμανία
  • + 14 περισσότερο

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...