Keystone logo
Ηνωμένες Πολιτείες

Μελέτη Νόμος σε Ηνωμένες Πολιτείες 2024

Μελέτη σε Ηνωμένες Πολιτείες

Νόμος Πτυχία στις πολιτείες των ΗΠΑ περισσότεροι ζητούν από τους αιτούντες να είναι κάτοχοι Juris Doctor (JD) πτυχίο από διαπιστευμένο σχολείο δίκαιο. Αυτή η τριετής κύκλος σπουδών ακολουθεί την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων προπτυχιακών σπουδών σε οποιοδήποτε θέμα. Αυτό το σύστημα διαφέρει σημαντικά από πολλές άλλες χώρες, όπου οι μαθητές εισέρχονται αμέσως το σχολείο του νόμου μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης? θεωρείται επαγγελματικό ακαδημαϊκό πεδίο, η JD είναι ίσο με ένα μεταπτυχιακό πτυχίο. Αν και λιγότερο συχνή, ορισμένα σχολεία προσφέρουν επίσης ένα έτος-μακρά πτυχίο Νομικής (LLM), η οποία προσφέρει ευκαιρίες για εξειδίκευση, καθώς και το αναγνωρισμένου κύρους ακαδημαϊκό διδακτορικό στο δίκαιο του γιατρού της νομικής επιστήμης (SJD). Πριν ον επιτρέπει τη δικηγορία, οι περισσότεροι φοιτητές που απαιτούνται από το κράτος στο οποίο ασκούν το επάγγελμά τους για να περάσουν ένα μπαρ εξετάσεις και να επιδείξει τα πρότυπα χαρακτήρα. Επειδή μέλη διαχειρίζονται τη γραμμή, μπορεί να είναι χρήσιμο να πηγαίνουν στο σχολείο του νόμου στην περιοχή όπου σκοπεύετε να ασκήσετε.Νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στις ΗΠΑ Σύμφωνα με την American Bar Association (ABA), υπάρχουν συνολικά 202 ΑΒΑ-εγκεκριμένες νομικές σχολές στις ΗΠΑ το πρώτο έτος της Juris Doctor συνήθως επικεντρώνεται σε βασικά θέματα του νόμου, ενώ τα τελευταία χρόνια μπορεί να είναι προσαρμοσμένη ανάλογα με τα συμφέροντα των φοιτητών. Ενώ πολλοί δικηγόροι ειδικεύονται ανεπίσημα, δεν υπάρχει νομική διάκριση μεταξύ των διαφόρων τύπων της πρακτικής. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της κατάρτισης νομική σχολή στις ΗΠΑ είναι η χρήση του Σωκρατική μέθοδος, στην οποία οι μαθητές είναι άμεσα καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις, αντί των βασικών διαλέξεις. Τα δίδακτρα ποικίλλουν ανάλογα με το σχολείο πηγαίνετε, με τη μέση ιδιωτικό σχολείο δίδακτρα ύψους μόλις πάνω από 40 χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα με το US News and World Report. Για άλλη μια φορά, οι αμοιβές μπορεί να διαφέρουν από το ένα ίδρυμα στο άλλο. Το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το πρότυπο των ΗΠΑ ακαδημαϊκό ημερολόγιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο. Παίρνοντας σε σχολείο του νόμου στις ΗΠΑείναι έντονα ανταγωνιστική, διεθνείς φοιτητές είναι όλο και περισσότερο στη ζήτηση. Οι θέσεις εργασίας στο νόμο γενικά θεωρείται ότι είναι τόσο προσοδοφόρα και ανταμείβοντας. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι η απασχόληση δικηγόρου κατά την τελευταία δεκαετία έχει ξεπεράσει τα περισσότερα άλλα επαγγέλματα. Ένας μεγάλος αριθμός των αποφοίτων του νόμου επιλέγουν να μην εργάζονται ως δικηγόροι, αντί να αναζητούν σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και άλλες βιομηχανίες.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  944
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  65
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  65
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  64

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  9
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  12
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  5

Σχετικά με Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, βρίσκεται στο βόρειο ημισφαίριο στη Βόρεια Αμερική, ακριβώς νότια του Καναδά και βόρεια του σύνορα με το Μεξικό. Αποτελείται από 50 πολιτείες: 48 ομόρων κρατών, αλλά και της Αλάσκας και τα νησιά της Χαβάης. Η κοινωνία των ΗΠΑ είναι τόσο διαφορετικές όσο η ίδια η χώρα. Δεν υπάρχει σύστημα των καστών αν και ορισμένοι μπορεί να ισχυρίζονται ότι το σημείο, με δεδομένη τη σημερινή οικονομία. Υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες και οι πλούσιοι ιδιώτες που έχουν κάνει τη δική τους περιουσία, και υπάρχουν εργαζόμενοι εργοστάσιο που κατασκευάζει κατώτατου μισθού. Οι ΗΠΑ είναι μια μεγάλη χώρα με πολλές ελευθερίες για όσους επιλέξουν να το μέρος τους για να σπουδάσουν ή να ζήσουν κάνουν. Σπουδές στις ΗΠΑ προσφέρει πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες. Ψηλά στην λίστα των χαρακτηριστικών των ΗΠΑ 's είναι εξαιρετικό σύστημα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το οποίο είναι ένα πολύ πολυπόθητο προορισμό για τους ξένους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αναζητούν βαθμούς του νόμου. Οι ΗΠΑ νομικό σύστημα των ΗΠΑνομικό σύστημα περιλαμβάνει ένα διασυνδεδεμένο σύστημα ελέγχων και ισορροπιών, που χαρακτηρίζει τη δικαστική, κανονιστικών και κυβερνητικές αρχές. Μαζί, αυτές οι οντότητες διαχειρίζονται και να επιβάλουν τους νόμους της χώρας σε όλη τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και τοπικό επίπεδο. Το αμερικανικό Σύνταγμα απονέμει ειδικές εξουσίες στις ομοσπονδιακή κυβέρνηση της που έχει δικαιοδοσία για ορισμένες περιπτώσεις - όπως εκείνες που αφορούν τους ομοσπονδιακούς νόμους, ξένες κυβερνήσεις και οι συγκρούσεις μεταξύ των κρατών. Από εκεί και πέρα, κάθε κράτος έχει το δικό του διοικητικό φορέων της. Κάθε μέρος έχει το δικαίωμα να δικαστεί από δικαστήριο ενόρκων που αποτελείται από 12 πολίτες, οι οποίοι αξιολογούν τα αποδεικτικά στοιχεία και να καταλήξουν σε ετυμηγορία. Οι περισσότερες νομικές υποθέσεις στις ΗΠΑ επιλυθεί πριν από τη συμπλήρωση της δίκης με την νομική κίνηση ή διακανονισμό πριν φτάσουν δίκη. Οι δικηγόροι είναι ένα ουσιαστικό μέρος του νομικού συστήματος των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνο για την προώθηση για λογαριασμό των πελατών τους. Έχουν λάβει άδεια από το κράτος στο οποίο ασκούν το επάγγελμά τους.

Απαιτήσεις βίζας

1) Βίζα F - Αυτός ο τύπος βίζας είναι για διεθνείς φοιτητές που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν ακαδημαϊκό πτυχίο σε διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο των ΗΠΑ ή να σπουδάσουν αγγλικά σε πανεπιστήμιο ή ινστιτούτο εντατικής αγγλικής γλώσσας. Υπάρχουν τρεις τύποι βίζας F:

 • Βίζες F-1 για φοιτητές πλήρους φοίτησης.
 • Βίζες F-2 για εξαρτώμενα άτομα κατόχων βίζας F-1 (σύζυγος και άγαμα παιδιά ηλικίας κάτω των 21 ετών, συμπεριλαμβανομένων των παντρεμένων ζευγαριών του ίδιου φύλου).
 • Βίζες F-3 για «συνοριακούς μετακινούμενους» – Μεξικανούς και Καναδούς φοιτητές που διαμένουν στη χώρα καταγωγής τους ενώ παρακολουθούν σχολείο μερικής ή πλήρους φοίτησης στις ΗΠΑ.

2) Βίζα M – Αυτός ο τύπος βίζας είναι για διεθνείς φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε μη ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές σπουδές ή κατάρτιση σε ίδρυμα στις ΗΠΑ. Υπάρχουν τρεις τύποι βίζας Μ:

 • Βίζες M-1 για φοιτητές που συμμετέχουν σε επαγγελματικές ή μη ακαδημαϊκές σπουδές.
 • Βίζες M-2 για εξαρτώμενα άτομα κατόχων βίζας M-1.
 • Βίζες M-3 για «συνοριακούς μετακινούμενους» όπως στις θεωρήσεις F-3, αλλά για επαγγελματικές ή μη ακαδημαϊκές σπουδές.

3) Βίζα J – Αυτός ο τύπος βίζας είναι για επισκέπτες διεθνών ανταλλαγών που συμμετέχουν σε προγράμματα στις ΗΠΑ που προωθούν τις πολιτιστικές ανταλλαγές. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλεξιμότητας του εν λόγω προγράμματος και να χρηματοδοτούνται από ιδιωτικό τομέα ή κυβερνητικό πρόγραμμα. Οι κάτοχοι βίζας J συνήθως μένουν στις ΗΠΑ για σύντομο χρονικό διάστημα, ίσως ένα ή δύο εξάμηνα. Οι κάτοχοι βίζας J-1 θα πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα καταγωγής τους για τουλάχιστον δύο χρόνια στο τέλος του προγράμματος ανταλλαγής επισκεπτών. Υπάρχουν δύο τύποι βίζας J:

 • Βίζες J-1 για ανταλλαγή φοιτητών σε σχετικό πρόγραμμα ανταλλαγών.
 • Βίζες J-2 για εξαρτώμενα άτομα κατόχων βίζας J-1.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

F visa; M visa; Βίζα J

Τιμή και νόμισμα

USD 200

Πρέπει να πληρώσετε το τέλος SEVIS (200 $ ΗΠΑ), το οποίο υποστηρίζει το κόστος του συστήματος υπολογιστή που χρησιμοποιείται για την καταγραφή της διαμονής σας στις ΗΠΑ. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://fmjfee.com/index.html για να πληρώσετε το τέλος και φροντίστε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο της απόδειξής σας και να το φέρετε στη συνέντευξη για βίζα. Πρέπει να πληρώσετε το τέλος SEVIS τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της συνέντευξης για τη βίζα.

Θα χρειαστεί επίσης να πληρώσετε επιπλέον 160 $ ΗΠΑ για το τέλος αίτησης θεώρησης στη χώρα σας στην Πρεσβεία ή στο Προξενείο των ΗΠΑ ή σε τράπεζα που ορίζει η Πρεσβεία.

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όλοι οι διεθνείς φοιτητές που έρχονται να σπουδάσουν στις ΗΠΑ πρέπει να υποβάλουν αίτηση για Visa F, J Visa ή M Visa.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Σε σύνδεση

Κάθε Πρεσβεία των ΗΠΑ διαθέτει έναν ιστότοπο που παρέχει οδηγίες για το πώς να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συνέντευξη για βίζα και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης για βίζα.

Δικτυακός τόπος:http://www.usembassy.gov/

Πώς να κάνετε την αίτηση;

 1. Αρχικά, το σχολείο ή το πανεπιστήμιό σας θα σας στείλει ένα έντυπο που θα επιβεβαιώνει ότι έχετε γίνει δεκτός σε ίδρυμα εξουσιοδοτημένο από την Υπηρεσία Ιθαγένειας και Πολιτογράφησης των ΗΠΑ (USCIS) για την εγγραφή μη μεταναστών φοιτητών
 2. Δεύτερον, θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ραντεβού για μια συνέντευξη για βίζα και να πληρώσετε ορισμένες απαιτούμενες χρεώσεις.
 3. Τρίτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν ένα νέο έντυπο αίτησης για μη μεταναστευτική βίζα, το DS-160 που θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά. Αυτή η φόρμα αντικαθιστά όλες τις άλλες μορφές.
 4. Τέταρτον, προετοιμαστείτε για τη συνέντευξη βίζας. Είναι σημαντικό να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας πολύ νωρίτερα, καθώς αυτό θα σας δώσει επιπλέον χρόνο εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στην πρεσβεία ή εάν θέλετε να ασκήσετε έφεση κατά μιας απόφασης σε περίπτωση άρνησης. Αυτό που φοράτε είναι σημαντικό και η επαγγελματική ενδυμασία είναι κατάλληλη.

Τα έγγραφα που απαιτούνται για τη συνέντευξη βίζας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Διαβατήριο που ισχύει για τουλάχιστον έξι μήνες μετά την περίοδο παραμονής σας στις ΗΠΑ. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να φέρετε όλα τα τρέχοντα και τα παλιά σας διαβατήρια.
 • Υπογεγραμμένο έντυπο SEVIS I-20 ή DS-2019 (συμπεριλαμβανομένων ατομικών εντύπων για σύζυγο/παιδιά)
 • Έντυπο DS-7002 (μόνο για αιτούντες βίζα ασκούμενου και πρακτικής άσκησης J-1)
 • Απόδειξη παραβόλου ΣΕΒΗΣ
 • Σελίδα επιβεβαίωσης εφαρμογής DS-160 με γραμμωτό κώδικα και αριθμό αναγνωριστικού εφαρμογής
 • Απόδειξη επιβεβαίωσης πληρωμής τέλους MRV
 • Εκτυπωμένο αντίγραφο επιστολής ραντεβού για συνέντευξη για βίζα
 • 1-2 φωτογραφίες στη μορφή που εξηγείται στις απαιτήσεις φωτογραφίας.

Θα πρέπει επίσης να είστε έτοιμοι να προσκομίσετε τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Συμμετείχαν μεταγραφές και διπλώματα προηγούμενων ιδρυμάτων
 • Βαθμολογίες από τυποποιημένα τεστ που απαιτούνται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα όπως TOEFL, LSAT, GRE, GMAT κ.λπ.
 • Τα οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι εσείς ή ο χορηγός σας (δηλαδή οι γονείς ή ένας κρατικός χορηγός) έχετε επαρκή κεφάλαια για να καλύψετε τα δίδακτρα, τα ταξίδια και τα έξοδα διαβίωσής σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στις ΗΠΑ.

Μπορείτε επίσης να φέρετε μαζί σας μια ξεχωριστή γραπτή λίστα με όλους τους προηγούμενους εργοδότες και τα σχολεία που έχετε παρακολουθήσει για αναφορά.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Η αίτηση για φοιτητική βίζα των ΗΠΑ μπορεί να είναι μια μακρά διαδικασία, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκινήσει την προετοιμασία πολύ εκ των προτέρων – τουλάχιστον τρεις έως πέντε μήνες πριν από την έναρξη του μαθήματος. Οι φοιτητικές βίζες μπορούν να εκδοθούν έως και 120 ημέρες πριν από την ημερομηνία στο έντυπό σας I-20. Οι Visitor Exchange Visas μπορούν να εκδοθούν οποιαδήποτε στιγμή πριν από την ημερομηνία στο DS-2019.

Χρόνος επεξεργασίας

3 Months

Ευκαιρίες εργασίας

Οι βίζες F1 και J1 επιτρέπουν τη δυνατότητα απασχόλησης στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ενώ η M1 Visa όχι. Οι φοιτητές με βίζα F-1 μπορούν να εργαστούν στην πανεπιστημιούπολη για 20 ώρες την εβδομάδα ή λιγότερο. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εργαστούν περισσότερες ώρες και εκτός πανεπιστημιούπολης πρέπει να λάβουν προηγούμενη άδεια από τις Υπηρεσίες Ιθαγένειας και Μετανάστευσης των ΗΠΑ (USCIS). Οι κάτοχοι βίζας J-2 μπορούν να ζητήσουν άδεια εργασίας από το USCIS. Οι κάτοχοι βίζας F-2 και M δεν επιτρέπεται να εργαστούν και πρέπει να εξασφαλίσουν την κατάλληλη βίζα εργασίας εάν αναζητούν εργασία.

Ωρες την εβδομάδα

0

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για την απόρριψη μιας αίτησης φοιτητή ή ανταλλακτικού επισκέπτη είναι ότι το άτομο που υποβάλλει αίτηση για βίζα δεν έχει αποδείξει στον Υπάλληλο Βίζας ότι θα επιστρέψει στη χώρα του όταν ολοκληρώσει τις σπουδές του στις Η.Π.Α. Εάν σας αρνηθούν τη βίζα μπορεί να υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να αντιστρέψετε την άρνηση και μπορείτε να ασκήσετε ένσταση κατά της απόφασης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί να προσκομίσετε πρόσθετη τεκμηρίωση που δεν παρουσιάστηκε με την αρχική αίτηση.