Keystone logo
Ηνωμένες Πολιτείες

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Νόμος Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 4028
  • Arlington County, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Marymount είναι ένα ολοκληρωμένο καθολικό πανεπιστήμιο, που καθοδηγείται από τις παραδόσεις του Religious of the Sacred Heart of Mary, που δίνει έμφαση στην πνευματική περιέργεια, την υπηρεσία στους άλλους και μια παγκόσμια προοπτική. Η εκπαίδευση Marymount βασίζεται στις φιλελεύθερες τέχνες, προωθεί την προετοιμασία σταδιοδρομίας και παρέχει ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Μια μαθησιακή κοινότητα με επίκεντρο τον μαθητή που εκτιμά τη διαφορετικότητα και εστιάζει στην εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου, η Marymount καθοδηγεί την πνευματική, ηθική και πνευματική ανάπτυξη κάθε ατόμου.

  • Mequon, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Ann Arbor, Ηνωμένες Πολιτείες

  Η κύρια πανεπιστημιούπολη του Concordia University Wisconsin, που ιδρύθηκε το 1881, βρίσκεται σε 200 στρέμματα της πανέμορφης ακτογραμμής της λίμνης Michigan στο Mequon του Ουισκόνσιν. Το πανεπιστήμιο φιλοξενεί περισσότερους από 7.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το πανεπιστήμιο προσφέρει περισσότερες από 90 προπτυχιακές σπουδές, 50+ μεταπτυχιακά/μεταπτυχιακά προγράμματα και έξι διδακτορικά διπλώματα στη φυσικοθεραπεία, την εργοθεραπεία, τη φαρμακευτική, τη νοσηλευτική πρακτική, την εκπαίδευση και το πρόσφατα διδακτορικό της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

  • Washington, Ηνωμένες Πολιτείες

  Η Σχολή Μηχανικών A. James Clark στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ χρησιμεύει ως καταλύτης για έρευνα, καινοτομία και μάθηση υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας την υπόσχεση ότι όλοι οι απόφοιτοι θα φύγουν έτοιμοι να επηρεάσουν τις μεγάλες προκλήσεις του 21ου αιώνα. Το Clark School βρίσκεται λίγα μόλις μίλια από την Ουάσιγκτον, DC, στο κέντρο ενός αστερισμού εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και ομοσπονδιακών εργαστηρίων, προσφέροντας στους φοιτητές και τους καθηγητές πρόσβαση σε μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης με τη βιομηχανία και τους κυβερνητικούς εταίρους.

  • Richmond, Ηνωμένες Πολιτείες

  Είτε οι στόχοι της σταδιοδρομίας σας περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε μη κερδοσκοπικούς, τριτοβάθμιους εκπαιδευτικούς, K-12 ή κυβερνητικούς φορείς, τα ακαδημαϊκά προγράμματα του VCU School of Education μεταφέρουν τη μάθηση σε ένα νέο επίπεδο. Ως το 16ο καλύτερο δημόσιο σχολείο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και το 10ο καλύτερο διαδικτυακό μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση με βάση την Έκθεση Ειδήσεων και Παγκόσμιας Αμερικής (2023), κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά.

  • New York, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Πανεπιστήμιο Pace είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα με πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και την κομητεία Westchester. Με ποικίλο φοιτητικό σώμα και δέσμευση να παρέχει στους φοιτητές ολοκληρωμένη εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο Pace προσφέρει πάνω από 100 προγράμματα σε μια σειρά επιστημονικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, του δικαίου, της εκπαίδευσης, των επιστημών υγείας και των τεχνών. Εκτός από τις ακαδημαϊκές του προσφορές, το Πανεπιστήμιο Pace διαθέτει επίσης μια ακμάζουσα ζωή στην πανεπιστημιούπολη, με πολυάριθμους συλλόγους, οργανισμούς και ομάδες στίβου. Με επίκεντρο τη βιωματική μάθηση και την προετοιμασία των μαθητών για επιτυχημένες σταδιοδρομίες, η Pace είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους μαθητές της τα απαραίτητα εργαλεία και πόρους για την επίτευξη των στόχων τους.

  • Port Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

  Στο Peninsula College, το μοναδικό μας περιβάλλον σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε νέες δυνατότητες. Το κολέγιο είναι καινοτόμο και φοιτητοκεντρικό με εξαιρετική σχολή και μικρές τάξεις. Οι εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις διαθέτουν εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αίθουσες διδασκαλίας με προηγμένη εκπαιδευτική τεχνολογία και εξοπλισμό. Προσφέρουμε διεθνείς εμπειρίες μάθησης και συμμετέχουμε ενεργά στην τοπική μας κοινότητα. Επιπλέον, παρέχουμε πολλές εξωσχολικές ευκαιρίες: αθλητικές ομάδες πρωταθλήματος, φοιτητικούς συλλόγους και δραστηριότητες, καθώς και μια σειρά από πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

  • Cambridge, Ηνωμένες Πολιτείες

  Πάνω από 3000+ μαθήματα

  • Daytona Beach, Ηνωμένες Πολιτείες

  Ρωτήστε οποιονδήποτε από τους σπουδαστές μας γιατί επέλεξε το Daytona State College και θα σας πουν για τα κορυφαία προγράμματα και τα πτυχία μας, το ποιοτικό διδακτικό προσωπικό και το προσωπικό που νοιάζεται, την άφθονη ακαδημαϊκή υποστήριξη, την ομαλή μετάβαση στα πανεπιστήμια, το 12 εξαιρετικό πτυχίο μας προγράμματα, καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη.

  • Chicago, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το University of Chicago Booth School of Business είναι η δεύτερη παλαιότερη σχολή επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες και η πρώτη που διδάσκει στελέχη. Ως πνευματικός προορισμός, το Chicago Booth προσελκύει μελετητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο στις πανεπιστημιουπόλεις του στο Σικάγο, το Λονδίνο και το Χονγκ Κονγκ. Τα προγράμματα Executive Education του Chicago Booth παρέχουν αυτοπροσώπως, ζωντανή και διαδικτυακή εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης για παγκόσμιους ηγέτες σε θέματα όπως τα οικονομικά, η ηγεσία, η στρατηγική, η καινοτομία και η διαχείριση. Τα προγράμματα διδάσκονται από τη διάσημη σχολή MBA και εμπειρογνώμονες του κλάδου του Booth και ενσωματώνουν την βραβευμένη με Νόμπελ έρευνα του σχολείου. Τα προγράμματα του Booth προσφέρουν μεταμορφωτικές εμπειρίες για τους ηγέτες και τις οργανώσεις τους. Στο Booth, θα μάθετε όχι τι να σκέφτεστε, αλλά πώς να σκέφτεστε—θα αναδυθείτε με διαρκή πλαίσια και νοοτροπίες που θα σας βοηθήσουν να ευδοκιμήσετε για το σύνολο της καριέρας σας. Και ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα Εκπαίδευσης στελεχών, θα γίνετε μέλος του δικτύου Booth Executive Education, το οποίο αντιπροσωπεύει πάνω από 27.000 στελέχη σε 130 χώρες.

  • Columbus, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το πρόγραμμα LLM στο Ohio State Moritz College of Law προορίζεται για αλλοδαπούς πτυχιούχους νομικής και δικηγόρους για να προωθήσουν νομική εκπαίδευση και προοπτικές σταδιοδρομίας σε μία από τις καλύτερες σχολές δημοσίου δικαίου στις ΗΠΑ. Το Moritz College of Law κατατάσσεται #1 στο Οχάιο και το καλύτερο 30η νομική σχολή στις Η.Π.Α. Η νομική σχολή έχει επίσης υψηλή κατάταξη στα προγράμματα «ειδικών» από το US News & World Report: Alternative Dispute Resolution- #1; Ποινικό Δίκαιο- #12; Συμβάσεις/Εμπορικό Δίκαιο- #27; Συνταγματικό Δίκαιο – #21.

  • Washington, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο αξιοποιεί τη δύναμη και τον σκοπό της υποτροφίας, της μάθησης και της κοινότητας για να επηρεάσει τον μεταβαλλόμενο κόσμο μας. Από τη βιωσιμότητα μέχρι την κοινωνική δικαιοσύνη και τις επιστήμες, το διδακτικό προσωπικό, οι φοιτητές, το προσωπικό και οι απόφοιτοι του AU είναι παράγοντες αλλαγής. Ιδρύθηκε το 1893, το American University είναι ένα διακεκριμένο, ιδιωτικό ίδρυμα που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του έθνους της Ουάσιγκτον, DC. Με ανταγωνιστικά ισχυρή διεπιστημονική εστίαση, ακαδημαϊκά προγράμματα με γνώμονα την πολιτική και εντυπωσιακούς ακτιβιστές φοιτητών και αποφοίτους, η AU προσφέρει περισσότερα από 135 μεταπτυχιακά προγράμματα από επτά σχολεία. Ένα πανεπιστήμιο αρκετά μικρό για να σας επιτρέπει να αισθάνεστε ότι βλέπετε και αρκετά μεγάλο για να προσελκύει ιστορικές προσωπικότητες στην πανεπιστημιούπολη για να εμπλακεί η κοινότητά μας σε σημαντικά θέματα. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προετοιμασία γενεών μελετητών που γίνονται εθνικοί και διεθνείς δημόσιοι ηγέτες και παράγοντες αλλαγής σε όλη την παγκόσμια κοινότητά μας.

  • Mesa, Ηνωμένες Πολιτείες

  Ποια είναι τα μελλοντικά σας όνειρα και στόχοι; Είτε ενδιαφέρεστε να μάθετε αγγλικά, είτε να αποκτήσετε πτυχίο συνεργάτη είτε να μεταφερθείτε σε πανεπιστήμιο τετραετούς φοίτησης, η #1 προτεραιότητά μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε! Αναγνωρισμένο ως ένα από τα κορυφαία 150 κοινοτικά κολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Mesa Community College είναι μια φιλόξενη, παγκόσμια κοινότητα που προσελκύει φοιτητές από σχεδόν 60 χώρες σε όλο τον κόσμο!

  • Orlando, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα (UCF) ηγείται της επιβάρυνσης στην επόμενη γενιά επιχειρήσεων και εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1968, το UCF College of Business προσφέρει πτυχία σε επίπεδο πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού, διδακτορικού και εκτελεστικού επιπέδου, τα οποία είναι όλα διαπιστευμένα από το Association to Advance Collegiate Schools of Business International (AACSB) και το Southern Association of Colleges and Schools (SACS ).

  • Utica, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Albany, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Πολυτεχνικό Ινστιτούτο (SUNY Poly) προσφέρει κορυφαία, οικονομικά προσιτά ακαδημαϊκά προγράμματα που είναι πλήρως διαδικτυακά. Ο επεκτεινόμενος κατάλογος διαδικτυακών προγραμμάτων σπουδών του SUNY Poly έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευελιξία, ώστε οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα οπουδήποτε και όποτε έχει νόημα για το πρόγραμμά τους. Προσφέρουμε πολλά διαδικτυακά προγράμματα υψηλής ζήτησης, όπως MBA, λογιστική, κυβερνοασφάλεια, ανάλυση δεδομένων, πληροφορική υγείας, τεχνολογία σχεδιασμού πληροφοριών και πολλά άλλα. Γνωστό για την καινοτόμο προετοιμασία σταδιοδρομίας του, το SUNY Poly κατατάσσεται συνεχώς στις υψηλές κατατάξεις των περιφερειακών πανεπιστημίων βόρεια των κατηγοριών της ετήσιας κατάταξης του US News & World Report. Όχι μόνο οι μαθητές του SUNY Poly έχουν πρόσβαση σε εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης, αλλά και μαθήματα είναι διαθέσιμα σε αυτούς σε προσιτή τιμή, συμπεριλαμβανομένης μιας μειωμένης τιμής εκτός πολιτείας για πολλούς φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στα διαδικτυακά μας προγράμματα.

  • College Station, Ηνωμένες Πολιτείες

  Το Texas A&M University βρίσκεται στο College Station, Τέξας, ΗΠΑ Άνοιξε τις πόρτες του το 1876 ως το πρώτο δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του κράτους. Σήμερα, στεκόμαστε ως ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο με ένταση έρευνας αφιερωμένο στο να στέλνει ηγέτες της Aggie στον κόσμο έτοιμους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις του αύριο.