Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Εισαγωγή

Εγγραφείτε στο Arden, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Arden University πιστεύουμε ότι ο καθένας, παντού έχει το δικαίωμα να κερδίσει τα οφέλη ζωής και καριέρας που μπορεί να φέρει η τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την πανεπιστημιακή εμπειρία βολική και προσιτή σε φιλόδοξους και με κίνητρα ανθρώπους όπως εσείς, γι' αυτό είμαστε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο*.

Η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε ενήλικες εκπαιδευόμενους όπως εσείς με ευκαιρίες σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που σας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους στόχους της καριέρας και της ζωής σας. Αμφισβητούμε τις συμβατικές αντιλήψεις περί σπουδών πτυχίου παρέχοντας ευέλικτα, επαγγελματικά μαθήματα με χρονοδιαγράμματα και επιλογές μάθησης που ταιριάζουν με τις υποχρεώσεις της ζωής σας.

*Περισσότεροι πρωτοετείς προπτυχιακοί φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015-2021 από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο (στοιχεία HESA)

Περιφερειακή Προσφορά

Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε μια ειδική προσφορά που επιτρέπει σε κατοίκους και υπήκοους περισσότερων από 115 χωρών να λαμβάνουν έκπτωση 25% στα δίδακτρα προπτυχιακών μαθημάτων τους ή 40% έκπτωση στα τέλη μεταπτυχιακών μαθημάτων όταν επιλέγετε να σπουδάσετε στο Διαδίκτυο! Ρωτήστε παρακάτω για πλήρεις λεπτομέρειες. Πανεπιστήμιο Άρντεν ","author_url":"","πηγή":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

Πιστοποιήσεις

Ως μέρος της δέσμευσής μας για αριστεία στη διδασκαλία και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας στο περιεχόμενο που παρέχουμε στα μαθήματά μας, τα μαθήματα Arden University έχουν λάβει διαπίστευση και πιστοποίηση από πολλούς από τους πιο αναγνωρισμένους και σεβαστούς επαγγελματικούς φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου. Συμμετέχοντας αποφοίτους, εμπειρογνώμονες του κλάδου και διδάσκοντες στη δημιουργία του υλικού μαθημάτων μας, αυτό σημαίνει ότι μαθαίνετε βασικές πρακτικές δεξιότητες, πολύτιμες στο χώρο εργασίας.

Όλα τα προγράμματά μας είναι εγκεκριμένα QAA και ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς όπως το Chartered Management Institute (CMI), η British Psychological Society (BPS) και η Ένωση Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών (ACCA) και άλλα από 20 άλλους επαγγελματικούς φορείς διαπίστευσης. Αυτές οι διαπιστεύσεις δεν είναι απλώς ένα σημάδι ποιότητας. είναι περιζήτητα από τους εργοδότες, βοηθώντας σας να προχωρήσετε στην καριέρα σας ξεχωρίζοντας και μεγιστοποιώντας τις μελλοντικές σας προοπτικές.

Γιατί να σπουδάσω με τον Άρντεν;

Εστίαση στην απασχολησιμότητα

Τα διαδικτυακά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την καριέρα σας. Οι καθηγητές μας επενδύουν στην επιτυχία σας τόσο εντός όσο και εκτός των μαθημάτων μας και τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν ευκαιρίες για εφαρμογή πρακτικών δεξιοτήτων σε μεμονωμένες ενότητες και ολοκλήρωση ενός ανεξάρτητου ερευνητικού έργου. Ως μαθητής του Arden, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πόρους στην αποκλειστική μας Πύλη Καριέρας:

 • Κατασκευαστής βιογραφικού
 • Προσομοιωτής συνέντευξης
 • Παγκόσμια μηχανή αναζήτησης εργασίας
 • Συμβουλές εργοδότη
 • Μπόνους μαθήματα επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Εφαρμοσμένες δεξιότητες

Όταν αποφοιτήσετε με το πτυχίο σας από το Arden University , θα:

 • Έχετε δείξει την ικανότητά σας να μαθαίνετε και να επιλύετε προβλήματα στην περιοχή εστίασής σας
 • Έχετε μια εις βάθος κατανόηση του αντικειμένου σας
 • Να είστε σε θέση να λάβετε μια απόφαση σχετικά με το πώς να διαχειριστείτε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας ως αποτέλεσμα των ενοτήτων σας
 • Να έχετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα μεγιστοποιήσουν την απασχολησιμότητα και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας

Κορυφαίος διαδικτυακός προγραμματισμός

 • Πάνω από μισό εκατομμύριο βιβλία και περιοδικά είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη
 • Υλικά με εύκολη λήψη
 • Προσβάσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και εκτός σύνδεσης
 • Με το δικό σας ρυθμό μελέτης περιεχόμενο

184044_manservice700.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η διαδικτυακή μελέτη σάς δίνει πλήρη έλεγχο (συν είναι πιο προσιτή).

Αφού εγγραφείτε, θα μελετήσετε το πτυχίο σας μέσω του ilearn, της πλατφόρμας ψηφιακής εκμάθησης και της πανεπιστημιούπολης στο cloud. Επιπλέον, όλοι όσοι σπουδάζουν μαζί μας λαμβάνουν δωρεάν συνδρομή στο Microsoft Office 365.

ilearn, την εικονική σας τάξη

 • Πλήρης πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο
 • Μελετήστε στο σπίτι, στις μετακινήσεις σας στη δουλειά ή πίνοντας έναν καφέ. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πότε και πού μπορείτε να μάθετε.
 • Πάνω από μισό εκατομμύριο βιβλία, περιοδικά και πόρους, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.
 • Αλληλεπιδράστε και δικτυωθείτε στην διαδικτυακή μας κοινότητα, Unitu.

Εξαιρετική υποστήριξη μαθητών

 • Υποστήριξη ένας προς έναν με καθηγητές
 • Προπονητές επιτυχίας
 • Προαιρετικά εργαστήρια ακαδημαϊκών δεξιοτήτων
 • Τακτικές ώρες γραφείου στο διαδίκτυο
 • 24/7 πρόσβαση σε εμπιστευτικές πηγές ψυχικής υγείας, όπως το Togetherall
 • Κέντρο καριέρας με αφοσιωμένη ομάδα σταδιοδρομίας για την προετοιμασία του βιογραφικού σας και των αιτήσεων εργασίας
 • Πάνω από 80 δάσκαλοι και προσωπικό υποστήριξης αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας
 • Αλληλεπιδράστε και δικτυωθείτε στην διαδικτυακή μας κοινότητα, Unitu.

Η λειτουργία διαδικτυακής μελέτης του Arden ανοίγει την πόρτα στην πανεπιστημιούπολη του στο cloud. Οι μαθητές χρησιμοποιούν το iLearn, την εικονική προσωπική τάξη, η οποία φιλοξενεί πάνω από μισό εκατομμύριο βιβλία και περιοδικά για έρευνα και μάθηση, μαζί με υλικό με εύκολη λήψη για οποιαδήποτε συσκευή. Όλοι οι πόροι σας βρίσκονται εδώ σε ένα μέρος, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών υποστήριξης σταδιοδρομίας, των εργασιών και του υλικού μαθημάτων.

Αυτά τα μαθήματα προσφέρονται 100% online, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή ενώ σπουδάζετε.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Τοπική προσφορά, για επιλεγμένες χώρες

  • Μείωση 25% στα δίδακτρα για προπτυχιακά προγράμματα.
  • Μείωση 40% στα δίδακτρα για μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Η περιφερειακή υποτροφία είναι ανοιχτή σε κατοίκους επιλέξιμων χωρών - ζητήστε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

  Early Bird Προσφορά

  Arden UniversityΗ προσφορά Early Bird δίνει σε διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν ένα από τα μαθήματα του ιδρύματος, προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού μας στο Διαδίκτυο την ευκαιρία να λάβουν 1.000 £ από τα δίδακτρα τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε δεκτοί στο επιλέξιμο μάθημά σας και να πληρώσετε το τέλος κράτησης πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Είναι τόσο απλό. Λάβετε υπόψη ότι η Προσφορά Early Bird δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προγράμματα ανανέωσης ή σύντομα μαθήματα και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ρωτήστε για ημερομηνίες και λεπτομέρειες.

  Επιλογές χρηματοδότησης

  Στο Arden, πιστεύουμε ότι το κόστος δεν πρέπει να σας εμποδίσει να κερδίσετε μια πολύτιμη εκπαίδευση. Τα προγράμματα σπουδών μας κοστίζουν λιγότερο από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά διατηρούμε ένα ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό πρότυπο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

  Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης για τα προγράμματά μας για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους, αντί να αγχώνονται στα οικονομικά. Τα δίδακτρα των μαθημάτων σας καθορίζονται με βάση τον τόπο διαμονής σας και τον τύπο του προγράμματος που σπουδάζετε.

  Arden University προσφέρει μερικές υποτροφίες σε κατοίκους ενός ευρέος φάσματος χωρών σε όλο τον κόσμο όταν επιλέγουν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο. Αυτή η υποτροφία προβλέπει μείωση 25% στα δίδακτρα για προπτυχιακά προγράμματα και 40% μείωση στα δίδακτρα για μεταπτυχιακά προγράμματα.

  Αυτή η υποτροφία είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους των επιλέξιμων χωρών.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Εισαγωγές

  Η αίτηση είναι δωρεάν και εύκολη

  Ξεκινήστε εδώ ρωτώντας και ένας από τους Εκπαιδευτικούς μας Σύμβουλους θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της αίτησής σας, κάνοντάς την όσο το δυνατόν πιο σαφή και ομαλή.

  Μη τυπική επιλογή εισόδου

  Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε ένα από τα προγράμματά μας, αλλά δεν πληροίτε τις τυπικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να υποβάλετε αίτηση μέσω της μη τυπικής διαδρομής εισόδου μας, η οποία λαμβάνει μια πιο ολιστική άποψη των προσόντων και της επαγγελματικής σας εμπειρίας κατά την εξέταση της αίτησής σας επεξεργάζομαι, διαδικασία.

  Γιατί να σπουδάσετε στο Arden University

  Ο Arden είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διαδικτυακή εκπαίδευση. Προσφέρουν απαράμιλλη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων ατομικών συνεδριών με δυνατότητα κράτησης με το ακαδημαϊκό προσωπικό και προαιρετικές συνεδρίες εικονικού καφέ για να γνωρίσετε τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας.

  Αυτή η πλούσια διαδικτυακή κοινότητα διαθέτει επίσης φοιτητικά συνέδρια που πραγματοποιούνται εικονικά, όπου μπορείτε να δικτυωθείτε, να παρουσιάσετε την έρευνά σας και τους τομείς ενδιαφέροντός σας και να δημιουργήσετε πολύτιμες επαγγελματικές συνδέσεις.

  Οι φοιτητές θα επωφεληθούν επίσης από προσκεκλημένους ομιλητές από τον κλάδο τους για να μοιραστούν γνώσεις από τον χώρο εργασίας, για να βεβαιωθούν ότι η εκπαίδευσή σας μεταφράζεται άμεσα σε δεξιότητες για την καριέρα σας.

  Βραβεία & διαπιστεύσεις

  Οργανισμός Chartered Management (CMI)

  Διαπιστευμένος

  Association for Project Management (APM)

  Διαπιστευμένος

  Η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS)

  Διαπιστευμένος

  Ένωση Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών (ACCA)

  Διαπιστευμένος

  Εγκεκριμένο Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (CIM)

  Διαπιστευμένος

  Εγκεκριμένο Ινστιτούτο Προσωπικού και Ανάπτυξης (CIPD)

  Διαπιστευμένος

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  Προαιρετικά εργαστήρια δεξιοτήτων μελέτης και ατομικές συνεδρίες με δυνατότητα κράτησης, σχεδιασμένα για να σας υποστηρίξουν πλήρως στο ακαδημαϊκό σας ταξίδι, να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας και να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο Arden.

  Συνομήλικοι οδηγοί που έχουν ήδη μελετήσει το υλικό του μαθήματος σας και είναι εδώ για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν στη ζωή στο πανεπιστήμιο με επιτυχία.

  Τακτικές ώρες γραφείου στο διαδίκτυο για να συνδεθείτε με τους καθηγητές σας και να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το υλικό του μαθήματος σας.

  Αφιερωμένο κέντρο εξέλιξης σταδιοδρομίας, για να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν το βιογραφικό τους, να εξασκήσουν τη διαδικασία της συνέντευξης και να εντοπίσουν τις δουλειές των ονείρων τους.

  Τεράστια ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με περισσότερους από μισό εκατομμύριο πόρους, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση οπουδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και εκτός σύνδεσης.

  Η διαδικτυακή μελέτη σας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στους συνομηλίκους και τους καθηγητές σας μέσω του iLearn, της διαδικτυακής σας τάξης. Θα έχετε την επιλογή να παρακολουθήσετε εικονικά πρωινά καφέ με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές σας, όπου μπορείτε να ακούσετε τη φωνή σας και να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σε ένα χαλαρό και φιλόξενο περιβάλλον.

  Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ετήσια φοιτητικά συνέδρια, που πραγματοποιούνται εικονικά, ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν, όπου μπορείτε να παρουσιάσετε τα θεματικά και ερευνητικά σας ενδιαφέροντα, να προβάλετε τη δουλειά σας και να δημιουργήσετε πολύτιμες επαγγελματικές συνδέσεις.

  Υπάρχουν επίσης τακτικές ώρες γραφείου στο διαδίκτυο για να συνδεθείτε με τους καθηγητές σας και να κάνετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το υλικό μαθημάτων σας.

  Η Arden University είναι στις 10 καλύτερες χώρες για σπουδές στο εξωτερικό

  educations.com Top 10 Europe rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2023 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Global rankings 2022 badge
  educations.com Top 10 Europe rankings 2021 badge

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  • London

   London, Ηνωμένο Βασίλειο

  • Birmingham

   7 Hill Street Birmingham Study Centre Centre City, B5 4UA, Birmingham

   • Manchester

    Linley House 2Nd Floor, Dickinson Street, M1 4LF, Manchester

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις