Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Εισαγωγή

Το Center for International Legal Studies - CILS / the Center - είναι ένα μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο έρευνας, εκπαίδευσης και διδασκαλίας, το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί ως κοινωνία δημοσίου συμφέροντος βάσει του αυστριακού δικαίου. Η διεθνής έδρα της βρίσκεται στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από το 1976. Ο βασικός σκοπός της είναι να προωθήσει και να διαδώσει τις γνώσεις μεταξύ των μελών της διεθνούς νομικής κοινότητας. Το CILS διοργανώνει αρκετά σεμινάρια κάθε χρόνο σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή. Αυτά τα συνέδρια και συναντήσεις έχουν πιστοποιηθεί για πίστωση CLE / CPD από τη Νομική Εταιρεία της Αγγλίας και της Ουαλίας, το Δικηγορικό Σύλλογο της Ολλανδίας, τα κράτη της Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Τέξας και άλλες πολιτείες βάσει αμοιβαιότητας. Το Center for International Legal Studies έχει αναπτύξει, συντονίσει και δημοσιεύσει περισσότερα από 100 νομικά ερευνητικά προγράμματα από το 1977. Σχεδόν 5.000 δικηγόροι παγκοσμίως αναγνωρίστηκαν για τη συμβολή τους σε έργα CILS. Περισσότεροι από 300 έχουν εγγραφεί στο Συνέδριο των Συντρόφων του CILS. Άλλοι αξιόλογοι ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες υποστηρίζουν το Κέντρο ως πλήρη και επίτιμα μέλη και συνεργάτες. Το Διεθνές Πρόγραμμα Πρακτικής Νομικής Πρακτικής του Κέντρου τοποθετεί νέους δικηγόρους και φοιτητές νομικής σε θέσεις κατάρτισης με δικηγορικά γραφεία σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Ασία και Αφρική. Αυτοί οι ασκούμενοι μπορούν επίσης να λάβουν πίστωση στα προγράμματα JD ή LLM των νομικών τους σχολείων και το CILS διατηρεί επίσης θεσμική συνεργασία με διάφορες νομικές σχολές για το σκοπό αυτό. Μέσω του Προγράμματος Επισκεπτών Επισκεπτών, το Κέντρο τοποθετεί έμπειρους επαγγελματίες σε επισκέψεις καθηγητών σε ιδρύματα της Ανατολικής Ευρώπης και των πρώην Σοβιετικών δημοκρατιών. Περισσότεροι από 300 ανώτεροι δικηγόροι έχουν αναλάβει σχεδόν 700 ραντεβού από την έναρξη του προγράμματος το 2006.

FDI2015xs

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Lazarski της Βαρσοβίας, το Πανεπιστήμιο Lixin στη Σαγκάη και το Πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης της Βιέννης, το Κέντρο προσφέρει ένα LLM στην Διακρατική Εμπορική Πρακτική, για αποφοίτους και επαγγελματίες. Το LLM απαιτεί την ικανοποίηση 21 μονάδων σε μια περίοδο δύο έως τριών ετών. Ο κύκλος I διδάσκεται στη Βιέννη της Αυστρίας, ο κύκλος II διδάσκεται στη Σαγκάη της Κίνας και ο κύκλος III διδάσκεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Η παραμονή του Κύκλου Ι είναι υποχρεωτική. Οι συνεδρίες Cycle II και Cycle III είναι προαιρετικές. Δεκαπέντε πιστώσεις είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο. Το Center for International Legal Studies οργανώνει και έχει ιδρύσει, μαζί με τους SULS, PUSL, DIS και KCL, το Foreign Direct Investment International Arbitration Moot, τον κορυφαίο διαγωνισμό μεταξύ επενδυτών-κρατών διαιτησίας. Το Κέντρο διαχειρίζεται το International Business Law Consortium, μια συμμαχία επιλεγμένων ανεξάρτητων δικηγορικών εταιρειών που βοηθούν ο ένας τον άλλον να εξυπηρετεί τους πελάτες τους διεθνώς.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Υποτροφίες του Ιδρύματος Yorkhill

Ένα δώρο από τ Yorkhill Ίδρυμα δίνει τη δυνατότητα CILS Ευεργέτες στο ταμείο δύο υποτροφίες πλήρους δίδακτρα, το καθένα με μια τιμή των US $ 13.860, για τη συμμετοχή στο LL.M. στο διακρατικό πρόγραμμα εμπορικές πρακτικές που αρχίζει το 2021. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από δύο συστατικές επιστολές και δήλωση με τον οποίο το γ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της LL.M. θα έχουν αξία όχι μόνο για τον αιτούντα αλλά και νομική κοινότητα ένα του αιτούντος ου το κοινό ένα t μεγάλο. Η προθεσμία για την παραλαβή της αίτησης για υποτροφία Yorkhill ιδρύματος είναι 15 Ιανουαρίου 2021.

Υποτροφίες CILS Benefactors Inc.

CILS Ευεργέτες Inc είναι ένα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό ίδρυμα που προσφέρει η χρηματοδότηση για τους σπουδαστές από επιλεγμένες χώρες που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να συμμετάσχουν στο LL.M. πρόγραμμα. CILS Ευεργέτες Inc παρέχει το 20 50% υποτροφίες διδάκτρων αρχής γενομένης από το 2021. Οι αιτήσεις από τους ειδικευμένους φοιτητές αξιολογούνται σε ένα πρώτης come, first-served βάση. Η προθεσμία για την αίτηση για υποτροφία το 50% είναι 30 ημέρες πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού συνόδου. Μόλις απονεμηθεί, η υποτροφία θα συνεχίσει να ισχύει για όλες τις μονάδες (οικιακή, εξ αποστάσεως εκπαίδευση και πρακτική άσκηση) που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του LL.M. στην Διακρατική Εμπορική Πρακτική. CILS Ευεργέτες Inc έχει φιλελεύθερη όσον αφορά την παροχή χρηματοδότησης. Άμεσες αιτήσεις χρηματοδότησης στο Center for International Legal Studies με την υποβολή του LL.M. εφαρμογή.

Τοποθεσίες

 • Warsaw

  Warsaw, Πολωνία

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Ερωτήσεις