Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Εισαγωγή

Κλίβελαντ-Μάρσαλ είναι μια μαθητοκεντρική νομική σχολή αφιερωμένη στη δημιουργία ευκαιριών. Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου, το σχολείο φαίνεται να εγγραφεί ένα διαφορετικό σύνολο των ατόμων - και κάνει ό, τι μπορεί για να διαμορφώσει μια εκπαιδευτική εμπειρία που ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε ατόμου να τους δώσει ένα πλεονέκτημα, όπως φαίνονται να τελική επίτευξη των στόχων τους.

Το κλειδί για την επιτυχία Κλίβελαντ-Μάρσαλ στο επίκεντρο του στο άτομο είναι η ανώτερη θεμέλιο των πόρων που έχει στη διάθεσή του, προς όφελος του κάθε μαθητή και μεταπτυχιακών.

Βρίσκεται στο κέντρο του Κλίβελαντ, Κλίβελαντ-Marshall College of Law στο Cleveland State University καύσιμα μία από τις πιο ακμάζουσα νόμιμες αγορές της χώρας.

Η σχεδόν 120-year-old όργανο ήταν το πρώτο σχολείο του νόμου στο Οχάιο για να δεχθεί γυναίκες και ήταν μία από τις πρώτες νομικές σχολές στο Οχάιο να παραδεχτώ μειονότητες. Μια δέσμευση για διαφοροποίηση παραμένει μια από τις πιο δυνατές αξίες του σχολείου, και το 2010, Cleveland-Marshall έγινε η πρώτη φορά αποδέκτης της πολυμορφίας θέματα βραβείο παρουσιάστηκε από το Συμβούλιο της Νομικής Σχολής Εισαγωγή. Το σχολείο έχει μια μακρά παράδοση της ευκαιρίας, και οι οποίες έχουν αναγνωριστεί για το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης. Εξαιρετικά ισχυρή κλινική παρουσία του σχολείου, μαζί με μια ακμάζουσα αφιλοκερδώς πρόγραμμα που χρονίζει πάνω από 11.000 ώρες εθελοντικής φοιτητή και ανά έτος, έχει κάνει Cleveland-Marshall πυλώνας στην κοινότητα.

Ο 21ος αιώνας C | Μ | Νόμος αποδεικνύεται ότι ένα σχολείο της ευκαιρίας μπορεί επίσης να είναι ένα σχολείο της αριστείας.

Οι μαθητές εκτίθενται σε state-of-the art τεχνολογία της ασκήσεως της προσφυγής στη Δίκη Αίθουσα Συνεδριάσεων, η πιο προηγμένη τεχνολογικά αίθουσα μάθησης στο Οχάιο και ένα από τα πρώτα στη χώρα. Το Κέντρο Νόμος για την Υγεία και την Πολιτική συνδέει άμεσα τους φοιτητές στο ιατρείο δίκτυο της περιοχής, και η πρωτοποριακή Μεγάλων Λιμνών Αθλητισμός και Ψυχαγωγία Ακαδημία Δικαίου βυθίζει φοιτητών στην πρακτική εξάσκηση σε ένα αυξανόμενο τομέα του δικαίου.

Κλίβελαντ-Μάρσαλ καυχιόταν ένα 93 τοις εκατό ποσοστό μπαρ πέρασμα στην Ιούλιος 2013 Οχάιο Bar εξετάσεις, δεύτερη μόνο στο Ohio State μεταξύ εννέα σχολεία του Οχάιο δικαίου.

Οδηγώντας το επίτευγμα είναι στρατηγικό πρόγραμμα προετοιμασίας μπαρ Cleveland-Marshall, συμπεριλαμβανομένης μιας καινοτόμου εταιρικής σχέσης με έναν πάροχο μπαρ prep, Barbri, που παρέχει σε όλους τους μαθητές Cleveland-Marshall μια άκρη προς την επιτυχία.

Το σχολείο είναι ένα από τα πρώτα σχολεία του νόμου σε εθνικό επίπεδο να προσφέρουν στρατηγική υποστήριξη για την επιχειρηματική τους φοιτητές.

Επιτυχημένη σόλο ιατροί συνέστησαν ομάδα εργασίας για την παροχή κατάρτισης, υποστήριξης και καθοδήγησης στους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους πρακτική, καλύπτεται από το Solo Δικηγορικό Θερμοκοιτίδα, το άνοιγμα, την άνοιξη του 2014. Η θερμοκοιτίδα είναι ένας από τους λιγότερο από 10 σε εθνικό επίπεδο στεγάζεται σε ένα σχολείο του νόμου πανεπιστημιούπολη και θα παρέχει χώρο γραφείων, τους πόρους και την υποστήριξη για μεταπτυχιακές επιχειρηματίες.

Ολοκληρωμένος σχολή παρέχει μια σταθερή ακαδημαϊκό ίδρυμα και να φέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και πρακτικών γνώσεων.

Κλίβελαντ-Μάρσαλ απασχολεί επιρροή ΔΕΠ που είναι γνώστες για τις τελευταίες ζητήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της ειδικότητάς τους, επειδή είναι μεταξύ των κορυφαίων ερευνών και επαγγελματίες στους τομείς αυτούς. Η διδασκαλία είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη σχολή, οι οποίοι επιδεικνύουν εξαιρετική αφοσίωση και την προθυμία να συνεργαστεί με κάθε μαθητή ξεχωριστά. Κλίβελαντ-Μάρσαλ μέλη ΔΕΠ είναι ειδικοί σε σχετικούς και ταχύτατα αναπτυσσόμενους τομείς της πρακτικής, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών, της υγειονομικής περίθαλψης και του χώρου του νόμου.

Συγκέντρωση Κλίβελαντ-Μάρσαλ είναι για το μαθητή.

Οι μαθητές επιλέγουν το δικό τους δρόμο, και ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν ένα μείγμα των τάξεων και των εμπειριών δέσμευση να προετοιμαστούν καλύτερα για να εργαστούν στην άσκηση της προσφυγής, διοικητικές ή υπεράσπιση καριέρα της επιλογής τους. Περισσότερα από 30 φοιτητικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων τρεις καλά-σεβαστό περιοδικά φοιτητής, να επεκτείνουν τις μελέτες στην τάξη και να αναπτύξουν περαιτέρω τους μαθητές σε εξειδικευμένους τομείς της επιλογής τους.

Η πρακτική εφαρμογή των μελετών στην τάξη είναι η εστίαση, αρχής γενομένης από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του σχολείου δικαίου.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσανατολισμό, οι μαθητές εκτίθενται σε νόμο στην πράξη κατά τη διάρκεια μιας καινοτόμες ασχολούνται ημέρα μάθησης. Κάθε μαθητής είναι εγγυημένη για να κάνουν πρακτική άσκηση πριν από την αποφοίτησή μέσω εμπλοκής απαίτηση μάθηση, πληρούνται μέσω μιας κλινικής ή externship. Στην πορεία, οι μαθητές ακούν και να συνεργαστεί με τη σκέψη-ηγέτες που παρέχουν εξαιρετικές ιδέες από χρόνια πέρασε σε δεδομένο τομέα τους.

Κλίβελαντ-Μάρσαλ προωθεί μια κουλτούρα συνεργασίας.

Στο περιβάλλον CM μαθητές συχνά να δείτε ο ένας τον άλλο ως συμμάχους, όχι αντίπαλοι. Οι μαθητές του σχολείου έχουν μια φήμη για συνεργασία προς αμοιβαίο όφελος, καθώς ωθούν μέσω των κοινών προκλήσεων της νομικής σχολής. Φοιτητές και απόφοιτοι αναφοράς με συνέπεια συμμαθητές καθώς ορισμένοι από τους στενότερους φίλους τους, και συχνά φορές χτίσουν θέσεις και ακόμη και σταδιοδρομία γύρω από την εργασία με τους συναδέλφους αποφοίτους Cleveland-Marshall.

Καθοριστικός για την επιτυχία Κλίβελαντ-Μάρσαλ είναι ισχυρή βάση αποφοίτων του, αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ασχολούνται και υποστηρικτικό νομικό δίκτυα στο έθνος.

Οι απόφοιτοι Κλίβελαντ-Μάρσαλ εκπροσωπούνται σε δικαστικές θέσεις στην τοπική πολιτειακό και ομοσπονδιακό επίπεδο, και ως εξέχοντες ηγέτες των επιχειρήσεων, των δημοσίων υπαλλήλων και γενικός σύμβουλος σε όλα τα πενήντα κράτη και διεθνώς. Ταλαντούχος αποφοίτων ρουτίνα δίνουν πίσω στο σχολείο και να βοηθήσουν τον οδηγό και μέντορα τους μαθητές μας στο νομικό επάγγελμα.

Η σύνδεση Cleveland-Marshall-MCleveland δεν τελειώνει όταν ένας μαθητής περπατά έξω από την πόρτα ως απόφοιτος.

Η οικογένεια Κλίβελαντ-Μάρσαλ των αποφοίτων είναι μια διαρκής πηγή των επαγγελματιών που αποτελούν αναπόσπαστα, βοηθώντας ο ένας τον άλλο να επιτύχουν τα όνειρά τους. Η εξαιρετική Γραφείο Προγραμματισμού Σταδιοδρομίας είναι διαθέσιμο για όχι μόνο για τους αποφοίτους αποκτούν την πρώτη τους θέση, αλλά για να βοηθήσει τους αποφοίτους να αναπτυχθούν σε όλη τη σταδιοδρομία τους. Οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για επιχειρηματική ρύθμιση προσφέρονται πολύτιμες στρατηγικές υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της καινοτόμου νέο ιατρείο Θερμοκοιτίδα.

Ισχυρή σύνδεση Cleveland-Marshall για τη νομική κοινότητα, μαζί με μια εξελιγμένη προσέγγιση για την βιωματική μάθηση και την εστίαση στην καριέρα σχεδιασμό για την επιτυχία, θέσεις Cleveland-Marshall ως ηγέτης στην εξελίχθηκε, καινοτόμο νομική εκπαίδευση.

Τοποθεσίες

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις