Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Εισαγωγή

Ο Columbus Νομική Σχολή λάμπει σαν ένας κρυμμένος θησαυρός μέσα νομική εκπαίδευση στην Ουάσιγκτον, DC Είναι μια ακαδημία αποτελείται από συλλογικό και συμπονετικός φοιτητές, ένα υποστηρικτικό και ακαδημαϊκά διακεκριμένους καθηγητές, και μια βάση ολοκληρωμένος και καλά συνδεδεμένο αποφοίτων που είναι έτοιμη να βοηθήσει τους μαθητές του σήμερα επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι μαθητές μας διαπρέπουν ατομικά και συλλογικά. Μπορούν να κερδίσουν υποτροφίες, externships και υποτροφίες? κάποια δημοσιεύει επίσης σε νομικά περιοδικά. Εικονικής Δίκης και οι δοκιμές των ομάδων μας κερδίσει βραβεία σε διαγωνισμούς από το Πουέρτο Ρίκο στη Βιέννη για το Χονγκ Κονγκ. CUA Νόμος φοιτητές υποστηρίζουν για τις ζωντανές τους πελάτες μέσα από την πρωτοποριακή νομική κλινική μας, αποδεικνύοντας καθημερινά την αλήθεια της αρχαίας απόφθεγμα: Κάνω και καταλαβαίνω.

Η αναλογία διδασκόντων-διδασκομένων είναι μικρή. Καθηγητές πάει το πρόσθετο μίλι για να βοηθήσει τους μαθητές με συστάσεις και στη λήψη επαγγελματικών συνδέσεων. Προσθέστε σε αυτό το περιβάλλον νομική σχολή γνωστή για τη συντροφικότητα, όπου οι μαθητές θέλουν να δουν ο ένας τον άλλον πετύχει, και έχετε το θεμέλιο της μια αξέχαστη εμπειρία νομική σχολή.

Οι εκπαιδευτικοί και οι πράττοντες, πλήρους απασχόλησης μας και συμπλήρωμα μέλη ΔΕΠ είναι καθηγητές, μελετητές, ερευνητές, επαγγελματίες και νομικά σχολιαστές της πρώτης τάξης. Κάποιοι παραμένουν ενεργές στην αίθουσα του δικαστηρίου. Άλλοι έχουν συγγράψει σημείο αναφοράς κείμενα σε θέματα όπως αδικοπραξιών και χρηματιστηριακό δίκαιο. Παρουσιάζουν σε συνέδρια και σε πάνελ σε όλο τον κόσμο. Έχουν διαβάσει, εισηγμένες, παρατίθενται, και να γίνεται σεβαστή. Πάνω απ 'όλα, σχολή μας είναι αφιερωμένο στην αριστεία στη διδασκαλία του νόμου και για την επιτυχία των επιδόσεων των μαθητών μας.

State-of-the-art κτίριο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από την καρδιά της Washington, DC, νομική επίκεντρο του έθνους και η καλύτερη πόλη στην Αμερική για τη μελέτη του νόμου. Το Columbus Νομική Σχολή υπήρξε μέλος του Συλλόγου των αμερικανικών νομικών σχολών (AALS) από το 1921 και το American Bar Association (ABA) από το 1925.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να μάθετε τι κάνει η Columbus Νομική Σχολή του ξεχωρίζουν. Από το 1897, η νομική σχολή έχει καλωσόρισε τους μαθητές της κάθε πίστης και υπόβαθρο, τη διδασκαλία, καθοδήγηση, και βοηθώντας τη μετατροπή τους σε μερικά από τα καλύτερα νομικά επαγγέλματα στην Αμερική.

CUA Νόμος Advantage

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, DC, Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής Columbus Σχολής του Νόμου (Νόμος CUA) είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε εάν ο στόχος σας είναι να βαθμολογήσει με τις δεξιότητες - όπως κρίσιμη νομική ανάλυση, νομικό γραφής και του στόματος αποτελεσματική υπεράσπιση - οι οποίες είναι απαραίτητες για την επιτυχή νομική πρακτική στον 21ο αιώνα.

Σε κάθε στροφή, η προσέγγιση CUA νόμος για νομική εκπαίδευση μπορεί να συνοψιστεί με τρεις λέξεις: Πρακτικές, Εστιασμένη και Connected, που αναφέρεται επίσης ως το CUA Νόμου Advantage. Αυτό σε συνδυασμό με μια ισχυρή αίσθηση της υπηρεσίας και να βρίσκεται στην πρωτεύουσα του έθνους κάνει CUA Νόμου νομική εμπειρία της εκπαίδευσης που θα σας επιτρέψει να αναπτυχθούν τόσο επαγγελματικά όσο και ως άτομο.

Υπηρεσία

νόμος CUA έχει μια μοναδική αποστολή της υπηρεσίας. Η αποστολή αυτή εξηγείται από την αφοσίωσή μας σε pro bono δουλειά, μια δέσμευση από κοινού από φοιτητές, καθηγητές και τους αποφοίτους. Κλινικών δεξιοτήτων βρίσκονται στην καρδιά του πώς οι λειτουργίες του νόμου ως ένα εργαλείο για να βοηθήσει και να προστατεύσει τους άλλους, ιδιαίτερα της κοινωνίας πιο ευάλωτες.

Οι μαθητές που έχουν συνταχθεί για την υπηρεσία έχουν πολλές ευκαιρίες για εμπλοκή σε μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες έργα κοινωνικής δικαιοσύνης, καθώς και φοιτητικές οργανώσεις που δίνουν πίσω στην τοπική ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. CUA Νόμος βοηθά επίσης τους σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές υποτροφίες και άλλες ευκαιρίες απασχόλησης στο δημόσιο συμφέρον και τις ρυθμίσεις της δημόσιας υπηρεσίας.

Νόμος Δήλωση αποστολής

Το Columbus Νομική Σχολή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Καθολικού Πανεπιστημίου της Αμερικής και υποστηρίζει και προωθεί τους στόχους και τους στόχους του πανεπιστημίου στο σύνολό της, όπως αυτές έχουν επιβεβαιωθεί σε όλη την ιστορία του πανεπιστημίου και επί του παρόντος αναφέρεται στη δήλωση αποστολής του πανεπιστημίου. Αυτοί οι σκοποί και οι στόχοι εκδηλώνονται σε έναν πυρήνα δέσμευση για τα ιδανικά της αξιοπρέπειας κάθε ανθρώπου? σεβασμό για το απαραβίαστο της κάθε ανθρώπινη ζωή? δικαιοσύνης ριζωμένη στο κοινό καλό? η αναγνώριση και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως δώρα του Δημιουργού? φροντίδα για τους φτωχούς, την παραμελημένη, και το ευάλωτο? και η υποχρέωση της αγάπης για το ένα το άλλο. Ως νομική σχολή, προσπαθούμε να ανακαλύψουμε, να διατηρηθεί, και να μεταδώσει την αλήθεια σε όλες τις μορφές του? να επιτύχουν ακαδημαϊκή διάκριση στην Καθολική πνευματική παράδοση? και να εξασφαλίσει, σε ένα θεσμικό τρόπο, την πίστη στη χριστιανική έμπνευση του πανεπιστημίου.

αίσθηση της θεσμικής ακεραιότητας και της κοινότητας του σχολείου αντανακλά πίστη του στην Καθολική τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις. Ως εκ τούτου, το σχολείο έχει δεσμευτεί για την προώθηση της ήδη ισχυρούς δεσμούς της κοινότητας συνεχίζοντας να προωθήσει και να διατηρήσει το σεβασμό και μεταξύ των διδασκόντων, διοικητικών υπαλλήλων, οι μαθητές, το προσωπικό και τους αποφοίτους, και το σεβασμό της διαφορετικότητας των υποβάθρων, θρησκευτικές πεποιθήσεις, απόψεις, και εισφορών που τα μέλη θέτουν στη νομική σχολή της κοινότητας.

Έχουμε συγκεντρώσει μια θέση και ποικίλο φοιτητικού σώματος και να παρέχει στους φοιτητές με μια εξαιρετική επαγγελματική εκπαίδευση σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν και να τους παρακινήσει να εξυπηρετήσει με τη νοημοσύνη, την ακεραιότητα και το σθένος των αναγκών των πελατών, των κοινοτήτων, το έθνος, την κοινωνία των πολιτών και τη διεθνή κοινότητα. Προσπαθούμε να μεταδώσει στους μαθητές μας μια ολοκληρωμένη σειρά πρακτικών ικανοτήτων, ένα ευρύ φάσμα της δογματικής γνώσης, και την αταλάντευτη δέσμευση για την ηθική πρακτική του νόμου. Πέρα από το πρώτο έτος των σπουδών που ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν τη συμμετοχή σε δομημένα εξειδίκευση μέσω μια σειρά από ιδρύματα, κλινική εκπαίδευση, κέντρα και προγράμματα που ενισχύουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα νομική εκπροσώπηση. Μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλία, την αυστηρή υποτροφία, την επαγγελματική επιτυχία και η κοινωνική υπηρεσία, η νομική σχολή έχει δεσμευτεί να καταβάλλει σημαντικές και διαρκείς συνεισφορές στον εμπλουτισμό της γνώσης, την ακεραιότητα του νομικού επαγγέλματος, καθώς και η ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας της ευρύτερης κοινότητα, το έθνος, και η Εκκλησία.

Τοποθεσίες

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Ερωτήσεις