Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Εισαγωγή

Το σχολείο μας

Εκπαιδεύουμε δικηγόρους για περισσότερα από 125 χρόνια. Αλλά δεν εστιάζουμε στο παρελθόν — γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς σας προετοιμάζουμε για το μέλλον σας.

Εθνικός ηγέτης

Είμαστε μια εθνικά αναγνωρισμένη νομική σχολή στην καρδιά του University Circle, μιας ακμάζουσας πολιτιστικής γειτονιάς κοντά στο κέντρο του Κλίβελαντ του Οχάιο.

Τα προγράμματά μας για το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο υγείας και το δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας είναι από τα κορυφαία στη χώρα. Τα μαθήματα ηγεσίας και οι εμπειρίες πρακτικής εμποτίζονται σε όλο το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας. Όλοι οι σπουδαστές αρχίζουν να εργάζονται με πραγματικούς πελάτες στο πρώτο τους έτος και συμμετέχουν σε μια εξάμηνη, πλήρους απασχόλησης ή ημιχρόνιας πρακτικής άσκησης ενός έτους κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους τους.

Το περιοδικό National Jurist μάς κατέταξε ανάμεσα στις 25 κορυφαίες νομικές σχολές που προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες για το δίκαιο δημόσιου συμφέροντος και μεταξύ των πρώτων «τιμητικών σχολών νομικών» που προσφέρουν την καλύτερη πρακτική εκπαίδευση.

Προσφέρουμε πτυχία JD, LLM και SJD, καθώς και δέκα προγράμματα διπλού πτυχίου.

Επιπλέον, οι μαθητές JD μπορούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό μετά το 1L έτος σε 17 συνεργαζόμενα σχολεία ή κατά τη διάρκεια του έτους 3L να ολοκληρώσουν ένα ξένο πτυχίο LLM σε τρία συνεργαζόμενα σχολεία:

 • Comillas Pontifical University στη Μαδρίτη,
 • Πανεπιστήμιο Middlesex στο Λονδίνο,
 • Πανεπιστήμιο του Παρισιού Dauphine

Η αυξανόμενη παρουσία μας

Περίπου τα δύο τρίτα των μαθητών μας είναι από το Οχάιο και περισσότεροι από 10.000 απόφοιτοι ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται σε μια μεγάλη ποικιλία νομικών, κυβερνητικών, μη κερδοσκοπικών και επιχειρηματικών πλαισίων. Πολλοί από τους συνεργάτες μας είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι, συνεργάτες δικηγορικών γραφείων, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και άλλοι αναγνωρισμένοι ηγέτες.

Ειδική Σχολή

Έχουμε ένα φιλόξενο, φιλικό περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ καθηγητών, διοικητικών στελεχών, προσωπικού, φοιτητών και αποφοίτων. Όταν εγγραφείτε στη νομική μας σχολή, είστε μέλος της νομικής μας οικογένειας.

Αποστολή

Στο Case Western Reserve University School of Law, η ποικιλομορφία είναι μια βασική αξία. Φιλοδοξούμε να είμαστε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς στο οποίο όλα τα μέλη να αισθάνονται ενδυναμωμένα να συμμετέχουν στην κοινότητα, ενισχύοντας τη δημιουργική ενέργεια και τις ιδέες που οδηγούν σε έναν καλύτερο θεσμό.

Συμπεριλαμβάνουμε άτομα όλων των φυλετικών, εθνοτικών, πολιτιστικών, κοινωνικοοικονομικών, εθνικών και διεθνών καταβολών, καλωσορίζοντας την ποικιλομορφία σκέψης, παιδαγωγικής, θρησκείας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας/έκφρασης φύλου, πολιτικής ένταξης και αναπηρίας.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια κουλτούρα ένταξης που ενθαρρύνει τις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων διαφορετικού υπόβαθρου, μια κουλτούρα που ενισχύει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μειώνει ενεργά τις προκαταλήψεις και τις διακρίσεις και βελτιώνει την ποιότητα ζωής για όλους στην κοινότητά μας.

Αυτό που κάνουμε

Δημιουργούμε, καλλιεργούμε και διατηρούμε συνεργασίες μεταξύ της νομικής σχολής, του πανεπιστημίου, νομικών οργανισμών, αποφοίτων και άλλων κοινοτικών εταίρων για να υποστηρίξουμε πρωτοβουλίες διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης. Αυτό περιλαμβάνει εκπαίδευση και εκδηλώσεις για τη διαφορετικότητα και την ένταξη για τη δημιουργία μιας υποστηρικτικής κοινότητας.

Το πρόγραμμά μας διευθύνεται από μια επιτροπή διδασκόντων, προσωπικού, φοιτητών, αποφοίτων και ηγετών διαφορετικών πανεπιστημίων, καθώς και μέλη των νομικών κοινοτήτων του Κλίβελαντ και των ευρύτερων νομικών κοινοτήτων του Οχάιο. Εργαζόμαστε μαζί για να δημιουργήσουμε ένα ποικίλο στρατηγικό σχέδιο και πρωτοβουλίες για να κάνουμε τη νομική σχολή ένα ποικίλο και χωρίς αποκλεισμούς μέρος για όλους τους φοιτητές, το προσωπικό και το διδακτικό προσωπικό.

Ένα Συνδεδεμένο Ίδρυμα

Είμαστε μέρος του Case Western Reserve University, ενός ερευνητικού ιδρύματος υψηλής κατάταξης με περισσότερους από 6.600 πτυχιούχους και επαγγελματίες φοιτητές και περισσότερους από 5.150 προπτυχιακούς φοιτητές.

Το πανεπιστήμιο φιλοξενεί επίσης πολλά άλλα μεταπτυχιακά σχολεία—πολλά από τα οποία συνεργαζόμαστε για διπλά πτυχία:

 • Weatherhead School of Management;
 • Ιατρική Σχολή;
 • Υπόθεση Σχολή Μηχανικών;
 • Φράνσις Πέιν Μπόλτον Σχολή Νοσηλευτικής?
 • Σχολή Οδοντιατρικής;
 • Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών;
 • Jack, Joseph και Morton Mandel School of Applied Social Sciences. και
 • Κολλέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Κατάταξη

 • Νο 9 στη νομοθεσία για την υγεία — US News & World Report, τεύχος κατάταξης 2021.
 • Νο 24 στο Διεθνές Δίκαιο — US News & World Report, τεύχος κατάταξης 2021.
 • Νο 40 στο δίκαιο περί πνευματικής ιδιοκτησίας — US News & World Report, τεύχος κατάταξης 2021
 • #44 στην Κλινική Εκπαίδευση, Έκθεση Ειδήσεων και Παγκόσμιας Αμερικής, τεύχος κατάταξης 2021.
 • #30 Εθνική κατάταξη σχολών για επιστημονικό αντίκτυπο -- Μελέτη Heald and Sichelman, 2019.

Η σχολή μας κατατάσσεται στην 30η θέση στη χώρα σε επιστημονικό αντίκτυπο. Είναι διακεκριμένοι ειδικοί στους τομείς τους και η πρώτη τους προτεραιότητα είναι η επιτυχία των μαθητών μας.

Τοποθεσίες

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Ερωτήσεις