Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Εισαγωγή

Since1869, Πανεπιστήμιο Dillard έχει δεσμευτεί να παρέχει στους φοιτητές με μια ποιότητα τετραετές φιλελεύθερες τέχνες εκπαίδευση. Dillard είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο ιδιωτικό, ιστορικά μαύρο πανεπιστήμιο. Το 2010, US News & World Report κατατάσσονται Dillard μεταξύ του έθνους Top 10 HBCUs, με βάση τις ολοκληρωμένες προπτυχιακές σπουδές. Dillard επίσης απονεμήθηκε ένα Top 10 Ranking το 2010 για φιλελεύθερες τέχνες σχολεία στην κατηγορία της κοινωνικής κινητικότητας από Washington Monthly.

Ο ακρογωνιαίος λίθος της Gentilly Κοινότητας Νέας Ορλεάνης, το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μια όμορφη και γαλήνια πανεπιστημιούπολη 55-στρεμμάτων, γεμάτη με υπογραφή ζωντανή βελανιδιές και ένα μείγμα από ιστορικά κτίρια και σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Dillard μαθητές πηγαίνουν για να μερικές από τις καλύτερες σχολές του κόσμου. Dillard έχει σήμερα αποφοίτων σπουδές στο Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins και το London School of Economics, μεταξύ άλλων. Πανεπιστήμιο Dillard είναι επίσης το μόνο πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, που είναι εταίρος του Ιδρύματος Melton. Dillard φοιτητές που γίνονται Melton υπότροφοι συμμετέχουν στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, την ανάπτυξη ηγεσίας, και την παγκόσμια εκπαίδευση μέσω συμπόσια, ταξίδια, online δραστηριότητες, επιχορηγήσεις έργων, και των κοινωνικών υπηρεσιών. χώρες υποδοχής περιλαμβάνουν την Κίνα, τη Χιλή, τη Γερμανία, την Ινδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Dillard Highlights:

Στον απόηχο του τυφώνα Κατρίνα, Dillard πλήρως ανακαινισμένο και ανακαινισμένο 32 κτίρια πανεπιστημιούπολη και τρεις off-campus οικιστικά συγκροτήματα, και έχτισε δύο νέα LEED® * εγγραφεί (Leadership in Energy and Environmental Design) κτίρια: Επαγγελματικού σχολεία και Επιστημών Building, και το Φοιτητική Ένωση και το Κέντρο Υγείας & ευεξίας. Το 2010, Dillard εισέλθει σε μια συνεργασία με τη Νέα Ορλεάνη Recovery School District για ένα νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών που μπορεί να φέρει επανάσταση την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στη Νέα Ορλεάνη και, ίσως, να χρησιμεύσει ως πρότυπο για τα προγράμματα σε όλη τη χώρα. πρόγραμμα φυσικής Dillard έχει αποκτήσει 1.800.000 $ σύστημα λέιζερ παλμών που επιτρέπει στους μαθητές να εκτελέσει την έρευνα μεταπτυχιακό επίπεδο. εγκωμιαστικές πρόγραμμα νοσηλευτικής Dillard ήταν το πρώτο του είδους του στη Λουιζιάνα. Dillard προσφέρει 22 ακαδημαϊκές μεγάλες εταιρείες σε επτά τμήματα και σχολεία. αναλογία φοιτητών-διδασκόντων Dillard είναι 11 προς ένα. Πανεπιστήμιο Dillard μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα από τα λίγα τμήματα Φοιτητής Επιτυχία στο έθνος, ένα μοντέλο που εστιάζει στην πρόσληψη, τη διατήρηση και την υποστήριξη των προπτυχιακών φοιτητών.

Οι απόφοιτοι της Dillard αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα άκρως επιτυχημένη παγκόσμιους ηγέτες σε τομείς που κυμαίνονται από ιατρικής και του νόμου, για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις διεθνείς επιχειρηματικές δραστηριότητες, στις τέχνες και διασκέδαση.

Αποστολή και Όραμα Η αποστολή του Πανεπιστημίου Dillard είναι να παράγει αποφοίτους που διαπρέπουν, να γίνουν οι ηγέτες του κόσμου, είναι σε μεγάλο βαθμό μορφωμένοι, πολιτισμικά γνωρίζουν και ασχολούνται με τη βελτίωση της ανθρώπινης κατάστασης. Μέσα από μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη και της μάθησης με επίκεντρο την προσέγγιση, οι μαθητές Dillard είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ανταγωνιστικές απαιτήσεις μιας πολύμορφης, παγκόσμια και τεχνολογικά προηγμένη κοινωνία.

Στρατηγικούς άξονες Πανεπιστημίου Dillard

Πανεπιστήμιο Dillard θα είναι ένα κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο προπτυχιακών στην περιοχή και στον κόσμο των Ιστορικά Μαύρο Κολέγια και πανεπιστήμια. Πανεπιστήμιο Dillard θα επεκτείνει επιλεκτικά σε μεταπτυχιακές σπουδές, αξιοποιώντας καλύτερα τα προγράμματά της που αντιπροσωπεύουν τις μελλοντικές προβλέψεις των αναγκών εργατικού δυναμικού. Πανεπιστήμιο Dillard θα αυξήσει και να ενισχύσει τη δέσμευσή της και την παραγωγή της ποιότητας, χρήσιμα έρευνα. Πανεπιστήμιο Dillard θα εμποτίσει την παγκοσμιοποίηση στο πρόγραμμα σπουδών του ώστε να επεκτείνει την εμβέλειά του και σε άλλες γλώσσες, κουλτούρες και χώρες. Πανεπιστήμιο Dillard θα αποδείξει τη δέσμευση για την επιτυχία όλων των μαθητών. Πανεπιστήμιο Dillard θα αναπτύξει μαθητή εκπαίδευση ηγεσίας και εμπλουτίζεται εκπαιδευτικές ευκαιρίες έξω από την τάξη για να προσφέρουν ένα ισορροπημένο περιβάλλον ως μέρος της εμπειρίας κολλεγίων. Πανεπιστήμιο Dillard θα συνεχίσει να προσελκύει και να αποφοιτήσουν ταλαντούχους African American φοιτητές, εκφράζοντας παράλληλα ικανοποίηση εκείνων που προέρχονται από ένα ευρύ υπόβαθρο που μπορούν να επωφεληθούν από τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει. Πανεπιστήμιο Dillard θα αποδείξει την προσήλωσή της τεχνολογίας ως αντικείμενο, ένα εργαλείο διδασκαλίας και των ερεισμάτων των εσωτερικών συστημάτων που είναι αποτελεσματική, αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική. Πανεπιστήμιο Dillard θα δείξει δημοσιονομική ακεραιότητα, με τα συστήματα των οικονομικών και επαγγελματικών λογοδοσία και τη σταθερότητα. Πανεπιστήμιο Dillard θα ασχολείται με την αναζωογόνηση του σπιτιού του, στη Νέα Ορλεάνη. Πανεπιστήμιο Dillard θα αναπτύξει και θα εκδίδει πρακτικές σε σχέση με το πρασίνισμα της πανεπιστημιούπολης του και την προώθηση της περιβαλλοντικής αειφορίας. Πανεπιστήμιο Dillard θα αναπτύξουν ένα Κέντρο Δημόσιας Πολιτικής ακτή του Περσικού Κόλπου.

Τοποθεσίες

  • 2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Ερωτήσεις