Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Εισαγωγή

Το δίκτυο École de Management Appliqué (EMA) αποτελείται από άτομα που έχουν αποκτήσει τα πτυχία τους από διάφορα προγράμματα στο EMA και έχουν γίνει καταξιωμένοι επαγγελματίες σε διάφορους τομείς. Αποτελούν μια σταθερή κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο εκπαιδευτικό υπόβαθρο, εμπειρίες και φιλοδοξίες. Αυτό το δίκτυο παρέχει μια πλατφόρμα για τους αποφοίτους σχολείων για να συνδεθούν, να μοιραστούν τις γνώσεις τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να συνεργαστούν σε διάφορα έργα.

Για τους αποφοίτους, αυτό το δίκτυο προσφέρει την ευκαιρία να μείνουν σε επαφή με πρώην συμμαθητές και άλλους επαγγελματίες που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα, να επεκτείνουν τα επαγγελματικά και προσωπικά τους δίκτυα και να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις και ευκαιρίες του κλάδου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες επαγγελματικές συνδέσεις, φιλίες και υποστήριξη, ακόμη και μετά την αποφοίτηση από το EMA.

Για τους τρέχοντες φοιτητές, το δίκτυο αποφοίτων προσφέρει πρόσβαση σε πληθώρα γνώσεων, πόρων και ευκαιριών. Μέσω του δικτύου, οι φοιτητές μπορούν να συνδεθούν με αποφοίτους που εργάζονται σε τομείς ενδιαφέροντος, να συλλέγουν πληροφορίες για την αγορά εργασίας και να λαμβάνουν συμβουλές και καθοδήγηση για την επαγγελματική τους εξέλιξη. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να παρέχουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και σκίασης, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τους φοιτητές του EMA να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και να δημιουργήσουν επαφές στον κλάδο.

Συνολικά, το εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων του πανεπιστημίου μας είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα που μπορεί να βοηθήσει τους αποφοίτους και τους σημερινούς φοιτητές να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Σε μόλις δύο δεκαετίες, το παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων του EMA επέτρεψε στο σχολείο να μεταβεί από ένα μικρό ίδρυμα σε ένα ισχυρό κέντρο της παγκόσμιας εκπαίδευσης, απολαμβάνοντας μια σταθερή φήμη για ακαδημαϊκή αριστεία.

Η Σχολή Εφαρμοσμένης Διοίκησης (EMA) ιδρύθηκε το 2004 και είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στο Παρίσι, που προσφέρει πολυεπιστημονικά προγράμματα σπουδών στην Εφαρμοσμένη Διοίκηση από επίπεδα BAC +1 έως BAC +8.

2023: Παγκόσμια Εκπαίδευση GEDU

Η Σχολή Εφαρμοσμένης Διοίκησης εντάσσεται στον όμιλο GEDU Global Education και στην κοινότητά του 40.000 φοιτητών σε 12 χώρες σε όλο τον κόσμο, ως μέρος της διεθνούς επέκτασής του.

2023: Διεθνής Φοιτητική Ταυτότητα

Το School of Applied Management ξεκινά μια συνεργασία με το International Student Identity Card (ISIC), έναν οργανισμό που υποστηρίζεται από την UNESCO από το 1968, για να προσφέρει μια καλύτερη φοιτητική εμπειρία σε όλους τους μαθητές του σε όλο τον κόσμο.

2022: Πιστοποίηση Qualiopi

Η Σχολή Εφαρμοσμένης Διοίκησης αποκτά πιστοποίηση Qualiopi που πιστοποιεί το ζήτημα της διαδικασίας που εφαρμόζει το ίδρυμα για τις Εκπαιδευτικές Δράσεις του (OF - Ν.36313-1 - 1°).

Η επωνυμία «Qualiopi» πιστοποιεί την ποιότητα της διαδικασίας που εφαρμόζεται συμβάλλοντας στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και επιτρέπει μεγαλύτερη σαφήνεια της εκπαίδευσης που προσφέρεται σε εταιρείες και χρήστες, συμπεριλαμβανομένων διεθνώς.

2008: Αναγνώριση ως Ιδιωτικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

Η Σχολή Εφαρμοσμένης Διοίκησης αναγνωρίζεται ως Ιδιωτικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

2006: Προώθηση #1

Οι μαθητές της πρώτης τάξης '06 της Σχολής Εφαρμοσμένης Διοίκησης πήραν το Μεταπτυχιακό τους Δίπλωμα (BAC +5).

2004: Ίδρυση Σχολής

Η Σχολή Εφαρμοσμένης Διοίκησης (EMA) ιδρύθηκε με την επωνυμία International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Εισαγωγές

Βήμα #1: Εφαρμογή

Οι αιτήσεις για ένταξη στον EMA πρέπει να υποβάλλονται απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.

Οι υποψήφιοι πρέπει να επισυνάψουν στην αίτησή τους τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ένα έγκυρο διαβατήριο (μπροστινή και πίσω εικόνα)
 • Πλήρης φάκελος επίσημων ακαδημαϊκών εγγράφων από το SSC (Πιστοποιητικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Βιογραφικό σε μορφή ΗΗ.ΜΜ.ΕΕΕΕ έως ΗΗ.ΜΜ.ΕΕΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της αιτιολόγησης του κενού (Εάν ισχύει)
 • Προσωπική δήλωση με την ακόλουθη μορφή (Γιατί αυτό το πρόγραμμα, Γιατί ινστιτούτο EMA, Γιατί Παρίσι, Γαλλία και σχέδια) κ.λπ.
 • Γνωρίστε Αγγλικά ή περάστε τη συνέντευξη και παρέχετε MOI (Mode of Instruction) που εκδίδεται από το
 • Πανεπιστήμιο/Ινστιτούτο/Κολλέγιο του τελευταίου τίτλου σπουδών με πρόσφατη ημερομηνία.
 • Καθαρή φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου

Βήμα #2: Είσοδος

Οι εισαγωγές στο EMA βασίζονται στην αξιολόγηση του φακέλου σπουδαστών του αιτούντος, και μερικές φορές επίσης μέσω συνέντευξης (διαδικτυακής ή αυτοπροσώπως) με το Γραφείο Εισδοχής.

Οι εισαγωγές χορηγούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σε κυλιόμενη βάση. Τα αποτελέσματα των εισαγωγών κοινοποιούνται στους αιτούντες μέσω email εντός 2-3 εβδομάδων κατά τις περιόδους υψηλών προσλήψεων.

Παράδεκτος?

Θα πρέπει να έχετε λάβει 2 email: 1 email που δηλώνει την αποδοχή σας + 1 email που περιέχει έναν σύνδεσμο προς την 100% ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής σας. Αυτός ο σύνδεσμος λήγει εντός 2 εβδομάδων, επομένως βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία σας έχουν εισαχθεί και είναι σωστά, υπογράψτε τον και υποβάλετέ τον το συντομότερο δυνατό για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο EMA!

Απορρίφθηκε;

Ο αριθμός των αιτήσεων που λαμβάνει η Σχολή ποικίλλει ανάλογα με το έτος και την εποχή, και αυτή η απόφαση εισαγωγής δεν σχετίζεται με τις προσωπικές σας ιδιότητες. Σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ξανά αίτηση για την επόμενη πρόσληψη!

Βήμα #3: Εγγραφή

Η διαδικασία Εγγραφής ολοκληρώνεται μόλις παραληφθεί η Φόρμα Εγγραφής (Βήμα 2) από το Γραφείο Εισδοχής, μαζί με την πληρωμή των τελών αίτησης και των διδάκτρων.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην καρδιά του Παρισιού, στη Γαλλία, στο EMA!

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Λάβετε υποτροφία έως και 50% αποκλειστικά για το πρώτο έτος του ακαδημαϊκού έτους Μαΐου 2024 στο EMA . Επικοινωνήστε με το σχολείο για περισσότερες πληροφορίες.

Τοποθεσίες

 • Île-de-France

  Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

  Ερωτήσεις