Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Εισαγωγή

Η νομική σχολή Antonin Scalia βρίσκεται λίγα μίλια από το κέντρο της Ουάσινγκτον, το σύνδεσμο για τη δημιουργία της σημαντικότερης νομοθεσίας και νομολογίας στον κόσμο.

Κατά την τελευταία δεκαετία, η νομική σχολή έχει στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στο πρόγραμμα σπουδών. Αναγνωρίζοντας τις ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν στη νομική πρακτική και το νομικό επάγγελμα, η Scalia Law School είναι πρωτοπόρος στην παροχή στους σπουδαστές της ενός μοναδικού προγράμματος σπουδών που δίνει στους σπουδαστές αντίστοιχα μοναδικά πλεονεκτήματα στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας.

Μια εξαιρετική εμπειρία οδηγεί σε εξαιρετικές καριέρας

Είτε εργάζεστε σε δικηγορικό γραφείο, δικαστή, κυβερνητική υπηρεσία, επιχείρηση, think-tank, μη κερδοσκοπικό ή νομοθετικό γραφείο, οι φοιτητές του Law Scalia δεν βρίσκουν καμία έλλειψη τρόπων για να εφαρμόσουν τη νομική τους κατάρτιση στον τομέα. Η εγγύτητα του νόμου Scalia στο κέντρο της Ουάσινγκτον, DC σημαίνει πρόσβαση σε θέσεις εργασίας όλο το χρόνο. Τα αυστηρά ακαδημαϊκά και σταδιοδρομικά μας προγράμματα καθιστούν πλήρως τους σπουδαστές να υπερέχουν σε όποια εργασία επιδιώκουν. Για 15 χρόνια, το ποσοστό απασχόλησης της Scalia Law υπερέβη το ποσοστό απασχόλησης των μεταπτυχιακών φοιτητών στο εθνικό δίκαιο.

Η αφθονία των ευκαιριών σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους της Scalia Law προέρχεται όχι μόνο από την ιστορικά ισχυρή εργασιακή ηθική και στρατηγική θέση των μαθητών μας στην περιοχή Washington, DC αλλά και από τον εξαιρετικό ακαδημαϊκό και καριέρα μας. Ο νόμος Scalia είναι ένα από τα μοναδικά σχολεία του έθνους με επίκεντρο τη διασταύρωση του δικαίου και της οικονομίας. Το εθνικό μας αναγνωρισμένο Κέντρο Νομικών και Οικονομικών εισάγει ενδεχόμενους εργοδότες όλων των τύπων στην κοινότητα του νόμου Scalia μέσω δεκάδων ακαδημαϊκών συνεδρίων και επιστημονικών ερευνών. Η συγκέντρωση της νομικής και οικονομικής κατάρτισης και των μελετητών έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη για εκατοντάδες αποφοίτους που εργάζονται σε επιχειρηματικές και κανονιστικές θέσεις.

Ο νόμος Scalia δίνει στους φοιτητές την ευελιξία που χρειάζονται για την καλύτερη προετοιμασία τους για τους συγκεκριμένους στόχους σταδιοδρομίας τους. Για όσους ήδη βρίσκονται σε καριέρα, το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης της Scalia Law βρίσκεται σε ισότιμη βάση με το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης και επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα βράδυ και να παρακολουθήσουν κλινικές και εξωσχολικές δραστηριότητες χωρίς διακοπή της εργασίας. Πρέπει να μεταβείτε από το πλήρες ωράριο σε πρόγραμμα μερικής απασχόλησης για να συνεχίσετε να εργάζεστε; Κανένα πρόβλημα. Οι φοιτητές μπορούν να αλλάζουν μεταξύ ημερήσιων και βραδινών μαθημάτων καθώς προκύπτουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας και σχεδόν το 90% του φοιτητικού σώματος συμμετέχει σε προγράμματα εκπαίδευσης κλινικών, εξωσχολικών και υπεράσπισης. Θα θέλατε να ειδικευτείτε σε έναν ή περισσότερους τομείς του νόμου; Ο Scalia Law έχει 18 ειδικότητες και συγκεντρώσεις σε μερικές από τις πιο καυτές πρακτικές περιοχές σήμερα.

Τέλος, ο νόμος Scalia προσφέρει εξαιρετικά πλούσιο προγραμματισμό έρευνας, γραφής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Το διετές πρόγραμμα νομικής έρευνας, γραφής και ανάλυσης εκθέτει τους σπουδαστές σε μικρές ομάδες σε ένα ευρύ φάσμα νομικών εγγράφων και ερευνητικών εργαλείων. Τα προγράμματα ανάπτυξης σταδιοδρομίας αρχίζουν από τη στιγμή που εισέρχονται οι μαθητές. Οι φοιτητές του πρώτου έτους συμμετέχουν σε συμβουλευτικές συναντήσεις "one-on-one" και λαμβάνουν περαιτέρω εξατομικευμένη προσοχή από τους συμβούλους διδασκόντων και τους συμβούλους των αποφοίτων. Επίσης, καθ 'όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους, οι σπουδαστές προχωρούν μέσω του Προγράμματος Ανάπτυξης Επαγγελματικότητας και Ηγεσίας. Το πρόγραμμα αυτό φέρνει σε ηγέτες από το πάγκο, το μπαρ και τις επιχειρήσεις για να παρέχει κατάρτιση σε δεξιότητες επικοινωνίας προφορικής επικοινωνίας, οικονομία νομικής εταιρίας, διαχείριση χρόνου, ηθική και πολλά άλλα.

Ο πολιτισμός του νόμου Scalia και τα προγράμματα παράγουν περισσότερο από απλώς αποφοίτους που είναι έτοιμοι να εργαστούν. Παράγουμε ηγέτες. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρείτε το σωστό χρονοδιάγραμμα, τα μαθήματα, τα εργαλεία καριέρας και το δίκτυο που οδηγεί ώστε να μπορείτε να γίνετε ηγέτης στον επιλεγμένο τομέα.

Εξαιρετική Σχολή μας

Η Νομική Σχολή Αντώνη Σκαλιά στο Πανεπιστήμιο George Mason απασχολεί 120 μέλη πλήρους και δευτεροβάθμιας διδασκαλίας που προέρχονται από μερικές από τις κορυφαίες δικηγορικές και νομικές εταιρείες του έθνους. Οι καθηγητές μας εργάστηκαν στον Λευκό Οίκο, υποστήριξαν ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου και υπηρέτησαν ως πρεσβευτές στους πιο σημαντικούς συμμάχους και εμπορικούς εταίρους μας. Βρίσκεται 21η στο έθνος για ακαδημαϊκό αντίκτυπο, η παραγωγή Scalia Law faculty είναι επίσης μεταξύ των πιο κατεβασμένων στο Social Science Research Network, κατατάσσοντας την 15η συνολική (Ιούλιος 2015 SSRN Top US Law Schools).

Τοποθεσίες

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Ερωτήσεις