Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Από τότε που εγγράφηκε στην πρώτη του τάξη το 1865, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington έχει δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα μυαλά σε όλο το φάσμα της νομικής υποτροφίας.

Αυτή η παράδοση συνεχίζεται σήμερα, καθώς οι απόφοιτοι της Νομικής GW χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν εδώ για να επηρεάσουν τις κρίσιμες νομικές συζητήσεις της εποχής μας. Το σχολείο είναι διαπιστευμένο από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η νομική σχολή βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη GW στη γειτονιά στο κέντρο της πόλης που είναι γνωστή ως Foggy Bottom.

Ιστορία

Στα πρώτα χρόνια της Δημοκρατίας, όταν η νέα πρωτεύουσα του έθνους δεν ήταν παρά μια μικρή συλλογή δημόσιων κτιρίων που χωρίζονταν από βοσκοτόπια, ο Πρόεδρος Τζορτζ Ουάσιγκτον συμβούλεψε το Κογκρέσο να ιδρύσει ένα εθνικό πανεπιστήμιο στην έδρα της κυβέρνησης.

Στόχος του ήταν να εκπαιδεύσει τις μελλοντικές γενιές δημοσίων υπαλλήλων και έτσι να σφυρηλατήσει μια εθνική ταυτότητα βασισμένη σε «αρχές φιλικές προς τη δημοκρατική κυβέρνηση και τις αληθινές και γνήσιες ελευθερίες της ανθρωπότητας». Άφησε στη διαθήκη του 50 μετοχές στην Εταιρεία του Καναλιού Potowmack για την προικοδότηση ενός πανεπιστημίου «στο οποίο θα μπορούσαν να σταλούν οι νέοι της τύχης και τα ταλέντα από όλα τα μέρη του για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους σε όλους τους κλάδους της ευγενικής λογοτεχνίας- στις τέχνες και τις επιστήμες-στην απόκτηση γνώσεων στις αρχές της Πολιτικής & της καλής διακυβέρνησης».

Αν και θα περνούσαν δεκαετίες μέχρι να ιδρυθεί το ομώνυμο πανεπιστήμιο του Τζορτζ Ουάσιγκτον με νόμο του Κογκρέσου, η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον που ιδρύθηκε το 1865 ήταν η πρώτη νομική σχολή στην Περιφέρεια της Κολούμπια. Σήμερα, το Σχολείο συνεχίζει να ενσαρκώνει τις φιλοδοξίες του πρώτου προέδρου του έθνους.

Νόμος DC & GW

Η Πρώτη Νομική Σχολή στην Πρωτεύουσα

Οι σπουδαστές έχουν απαράμιλλες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικούς καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα αυτά απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και το φαγητό της πόλης.

Με μια ιστορία άνω των 145 ετών στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC, η ζωή στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου George Washington είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ζωή της γύρω κοινότητας. Η πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόλις τέσσερα τετράγωνα από τον Λευκό Οίκο και σε κοντινή απόσταση από την Παγκόσμια Τράπεζα, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Υπουργείο Εξωτερικών, τα ομοσπονδιακά και τοπικά δικαστήρια και αμέτρητους μη κερδοσκοπικούς και μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Οι φοιτητές της Νομικής του GW έχουν ασύγκριτες ευκαιρίες να μάθουν από ειδικούς καθηγητές και διακεκριμένους επισκέπτες και να ακολουθήσουν πρακτική άσκηση, γραφεία και απασχόληση, όλα αυτά απολαμβάνοντας τη ζωντανή κουλτούρα, τη νυχτερινή ζωή και το φαγητό της πόλης.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

Από τον Κοσμήτορα

Καλώς ήρθατε στο νόμο GW!

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Τζορτζ Ουάσιγκτον, που ιδρύθηκε το 1865, είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο διάσημα και διαφορετικά μέλη της νομικής ακαδημίας. Σας προσκαλώ να εξερευνήσετε την πανεπιστημιούπολη και την κοινότητά μας για να ανακαλύψετε μια νομική σχολή που είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση, ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στις αλλαγές στη νομική εκπαίδευση και στο δικηγορικό επάγγελμα και είναι πλήρως αφοσιωμένη στην παραγωγή εντυπωσιακών δικηγόρων και μεταμορφωτικών ιδεών. Οι φοιτητές έρχονται στο GW Law επειδή θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο και αποφοιτούν ως επαγγελματίες έτοιμοι να γράψουν, να υποστηρίξουν, να καινοτομήσουν, να δημιουργήσουν και να επιδιώξουν τα υψηλότερα ιδανικά του δικαίου και της δικαιοσύνης.

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα δείτε τους πολλούς τρόπους με τους οποίους το παγκοσμίου φήμης ίδρυμά μας προετοιμάζει τους μαθητές για τις πραγματικότητες της παγκόσμιας νομικής αγοράς. Το GW Law, που βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους μας, συνδυάζει άριστες νομικές οδηγίες με καινοτόμο προγραμματισμό και άφθονες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση, εξωτερική εργασία, καθοδήγηση και δικτύωση.

Μια σχολή παγκόσμιας κλάσης. Στον πυρήνα της εμπειρίας του GW Law βρίσκεται μια ισχυρή παιδαγωγική που συνδυάζει υποτροφία, δόγμα και πρακτική. Το να βοηθάμε να εξελιχθούν οι φοιτητές μας σε δικηγόρους με μεγάλη επίδραση είναι μια διακεκριμένη σχολή που όχι μόνο δημοσιεύει βιβλία και άρθρα με ευρεία αναφορά, αλλά αναδιαμορφώνει ενεργά το νομικό τοπίο. Οι αναγνωρισμένοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο καθηγητές μας εμπλέκονται τακτικά σε διαφορές ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, των διεθνών δικαστηρίων και άλλων δικαστηρίων. Παρέχουν επίσης σχόλια εμπειρογνωμόνων στα μέσα ενημέρωσης, καταθέτουν στο Καπιτώλιο, λειτουργούν ως σύμβουλοι σε διάφορες κυβερνήσεις και επιδιώκουν πολλές άλλες δραστηριότητες που εμπλουτίζουν την ακαδημαϊκή ζωή του σχολείου.

Εκεί που Γίνεται Νόμος. Ο νόμος GW βρίσκεται σε τέλεια θέση γεωγραφικά για να παρέχει μια μοναδική νομική εκπαιδευτική εμπειρία στην Ουάσιγκτον. Η τοποθεσία μας - στο επίκεντρο του εθνικού και διεθνούς δικαίου, κορυφαίοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου - επιτρέπει σε βασικούς παράγοντες της Ουάσιγκτον να συχνάζουν στις τάξεις μας, να παρακολουθούν συνέδρια στην πανεπιστημιούπολη μας και να μιλούν σε περισσότερες από 100 ειδικές εκδηλώσεις ετησίως στη νομική μας σχολή.

Εμπειρία Πραγματικού Κόσμου. Το αφοσιωμένο φοιτητικό μας σώμα είναι ποικίλο, υποστηρικτικό, δημιουργικό, καινοτόμο και εργατικό. Στο GW Law, παρέχουμε στους σπουδαστές μας ένα βαθύ σύνολο ευκαιριών να μελετήσουν, να εξερευνήσουν, να συζητήσουν και να αμφισβητήσουν το νόμο και τις νομικές αρχές στην τάξη και έξω στον πραγματικό κόσμο. Πολλοί φοιτητές συμμετέχουν στις νομικές κλινικές της κοινότητας Jacob Burns του GW, εκπροσωπώντας πελάτες σε πραγματικές υποθέσεις υπό την επίβλεψη σχολής. Συμμετέχουν επίσης σε διαγωνισμούς υπεράσπισης, νομικά περιοδικά που επιμελούνται φοιτητές, pro bono έργα και εκατοντάδες τοποθετήσεις πεδίου σε κυβερνητικούς φορείς και κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς στην περιοχή της Ουάσιγκτον.

Αλλάζοντας τον Κόσμο. Ελπίζουμε ότι θα σκεφτείτε να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας. Σας ενθαρρύνω να σκάψετε βαθύτερα και να μάθετε τι κάνει το GW Law τον ιδανικό προορισμό για να αποκτήσετε τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τον κόσμο. Επισκεφτείτε μας αυτοπροσώπως για να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας και να αποκτήσετε μια καλύτερη αίσθηση του ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση για να γίνετε μέλος μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη νομική μας σχολή.

Θερμά,

Κρίστοφερ Άλαν Μπρέισι

Προσωρινός Κοσμήτορας, Αντιπρόεδρος για Θέματα Σχολής και Καθηγητής Νομικής

Τοποθεσίες

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Ερωτήσεις