Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Εισαγωγή

Η καινοτομία είναι η παράδοσή μας

Στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο, το GGU Law προσφέρει μια πρωτοποριακή και εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία για τους αυριανούς δικηγόρους. Για πάνω από έναν αιώνα, ο νόμος της GGU προσφέρει ένα διαφορετικό, χωρίς αποκλεισμούς και υποστηρικτικό περιβάλλον που έχει δεσμευτεί να δίνει στους μαθητές την εξατομικευμένη προσοχή και τη γνώση του πραγματικού κόσμου που χρειάζονται για να πετύχουν!

Ποιοι είμαστε

Golden Gate University School of Law είναι μια βραβευμένη, αναγνωρισμένη από την ΑΒΑ νομική σχολή με προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά του Σαν Φρανσίσκο. Το GGU Law προσφέρει μια καινοτόμο και εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία που παράγει μια διαφορετική ομάδα αποφοίτων με την ικανότητα, την κρίση και τη γνώση για να γίνουν εξαιρετικοί δικηγόροι για τη σημερινή πραγματικά παγκόσμια αγορά. Η τοποθεσία μας στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο βάζει τους μαθητές λίγα βήματα μακριά από τον παγκόσμιο κόμβο των νομικών, επιχειρηματικών και τεχνολογικών βιομηχανιών. Με άμεση πρόσβαση σε δικαστήρια, δικηγορικά γραφεία, οργανισμούς υπεράσπισης, κυβερνητικές υπηρεσίες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας, ο νόμος GGU θέτει τους μαθητές μας στο επίκεντρο της δράσης με ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε κάθε στροφή.

Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να γίνεις δικηγόρος. Υπάρχει αυξημένη ανάγκη για καινοτόμους ηγέτες να μας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές στη χώρα μας και τις γρήγορες αλλαγές στην τεχνολογία και την οικονομία μας. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να προετοιμάσετε τους μαθητές να γίνουν δικηγόροι και ηγέτες στην κοινότητα, τη χώρα και τον κόσμο τους από το νόμο GGU.

Ποικιλία

Ο νόμος GGU έχει μια κληρονομιά ένταξης, επέκτασης της πρόσβασης και σπάζοντας τα εμπόδια. Αναγνωρισμένη ως μία από τις πιο ποικίλες νομικές σχολές του έθνους, ο νόμος GGU γνωρίζει ότι η ποικιλομορφία είναι η δύναμή μας. Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση μελλοντικών δικηγόρων και ηγετών διαφορετικών υποβάθρων και εμπειριών δημιουργεί ένα ισχυρότερο, πιο περιεκτικό σύστημα δικαιοσύνης. Ο νόμος της GGU είναι υπερήφανος που είναι ηγέτης στην επέκταση της πρόσβασης στη νομική εκπαίδευση, βοηθώντας στην προώθηση της ισότητας στο επάγγελμα και στη διαφοροποίηση της νομικής κοινότητας.

Η πόλη είναι η πανεπιστημιούπολη σας

Το Σαν Φρανσίσκο υπήρξε από καιρό η καρδιά του πολιτισμού της καινοτομίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Η απίστευτη ποικιλομορφία της πόλης και ο πλούσιος συνδυασμός πολιτισμών από όλο τον κόσμο προετοιμάζουν τους μαθητές για τη σημερινή πραγματικά παγκόσμια αγορά. Η πανεπιστημιούπολη μας περιβάλλεται επίσης από εύκολη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, δίνοντας στους μαθητές εύκολη πρόσβαση σε μετακινήσεις ή ακόμα και απλά εξερευνήστε αυτήν τη συναρπαστική πόλη και την όμορφη γύρω περιοχή.

Βρίσκονται κοντά σε χιλιάδες πιθανούς εργοδότες, στους φοιτητές του GGU Law παρέχονται μοναδικές ευκαιρίες να ασχοληθούν με επαγγελματική εργασία, πρακτική άσκηση, πρακτική εξάσκηση και άλλες πρακτικές νομικές εργασίες υπό την επίβλεψη ασκούμενων δικηγόρων και την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών. Οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κλάδο - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce και πολλά άλλα - περιβάλλουν την πανεπιστημιούπολη μας, δίνοντας στους φοιτητές μας απαράμιλλη πρόσβαση στον συνεχώς διευρυνόμενο τεχνολογικό κλάδο και μια ασυναγώνιστη προοπτική καθώς ξεκινούν τη νομική τους καριέρα. Το Σαν Φρανσίσκο ήταν πάντα στο προσκήνιο της αλλαγής και ο νόμος της GGU ήταν εκεί κάθε βήμα!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Καλώς ήλθατε στον προσωρινό κοσμήτορα

Ως απόφοιτος κολλεγίου και νομικής πρώτης γενιάς, προσέλκυσα το νόμο GGU λόγω της αφοσίωσής του στην επέκταση της πρόσβασης και τη διαφοροποίηση του νομικού επαγγέλματος, κάτι που κάνουμε για περισσότερο από έναν αιώνα. Το κάνουμε αυτό παρέχοντας μια ζεστή, διαφορετική και ελκυστική κοινότητα όπου οι μαθητές οδηγούνται να κάνουν αλλαγές στην κοινότητα, τη χώρα και τον κόσμο μας.

Ως Dean, δεσμεύομαι να βοηθήσω κάθε μαθητή να πετύχει στη νομική σχολή και ως δικηγόρος. Στην πραγματικότητα, συναντώ μεμονωμένα με κάθε νέο μαθητή για να μάθω για τους λόγους που πήγαν στη νομική σχολή και πώς μπορώ να τους υποστηρίξω. Θα βρείτε επίσης αυτήν την προσωπική πινελιά με κάθε σχολή και μέλος του προσωπικού της GGU που συναντάτε. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα βρείτε το ίδιο εξατομικευμένο και υποστηρικτικό περιβάλλον σε πολλά άλλα μέρη.

Ελπίζω να συμμετάσχετε μαζί μου και ολόκληρη η Νομική οικογένεια GGU στο Σαν Φρανσίσκο, όπου είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην επιτυχία των μαθητών μας στη νομική σχολή, στις εξετάσεις μπαρ και στο νομικό επάγγελμα.

Με εκτιμιση,

Έρικ Κρίστιανσεν
Προσωρινός Κοσμήτορας και Καθηγητής Νομικής

Ιστορία & Φιλοσοφία

Golden Gate University School of Law πιστεύει ότι η δικηγόρος είναι ένα έντιμο επάγγελμα, αξίζει δημόσια εμπιστοσύνη. Προς το σκοπό αυτό, παρέχουμε στους μαθητές μια σταθερή βάση στη νομική θεωρία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να είναι επιτυχημένος επαγγελματίας.

Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων

Οι μαθητές JD αναπτύσσουν επαγγελματικές δεξιότητες μέσω μιας σειράς προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων κλινικών, πιστοποιητικών εξειδίκευσης, του προγράμματος Honours Lawyering, κοινών πτυχίων και άλλων.

Σχολή

Οι φοιτητές της GGU διδάσκονται από μια καταξιωμένη και διαφορετική σχολή, οι οποίοι ασκούσαν νόμο πριν από τη διδασκαλία και είναι ειδικοί σε ένα ευρύ φάσμα νομικών τομέων.

Νόμος περί δημοσίου συμφέροντος

Το δίκαιο GGU έχει μια ειδική δέσμευση στο δίκαιο δημοσίου συμφέροντος, προσφέροντας ένα ισχυρό πρόγραμμα σπουδών για το δίκαιο δημοσίου συμφέροντος, οικονομική βοήθεια σε φοιτητές που ακολουθούν καριέρα στον τομέα.

Διαπίστευση

Golden Gate University School of Law είναι πλήρως διαπιστευμένη από το Συμβούλιο του Τμήματος Νομικής Εκπαίδευσης και τις Εισαγωγές στο Δικηγορικό Σύλλογο του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου (ABA), την Επιτροπή Εξεταστών Δικαιωμάτων της Πολιτείας της Καλιφόρνια και τη Δυτική Ένωση Σχολών και Ανώτατη Επιτροπή κολλεγίων και πανεπιστημίων κολλεγίων (WSCUC). Το GGU Law είναι επίσης μέλος σε καλή κατάσταση της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών (AALS). Οι απόφοιτοι GGU πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις μπαρ και στις 50 πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια.

Τοποθεσίες

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Ερωτήσεις