Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Εισαγωγή

Δήλωση αποστολής

Η Indiana University Robert H. McKinney School of Law κατοικεί στην πανεπιστημιούπολη της αστικής έρευνας και της επιστήμης υγείας της Ιντιάνα. Ως μοναδική σχολή δικαίου στη ζωντανή πρωτεύουσα μας, δεσμευόμαστε για την προσβασιμότητα, την οικονομική προσιτότητα, την ποικιλομορφία και την αριστεία της δημόσιας νομικής εκπαίδευσης. Η Σχολή Νομικών McKinney υπηρετεί τους σπουδαστές και την κοινωνία ως κέντρο νομικής εκπαίδευσης και επιστημονικής έρευνας. Οι σπουδαστές μας ακολουθούν μια αυστηρή πορεία μελέτης που βυθίζεται σε ένα περιβάλλον δημόσιας υπηρεσίας και δέσμευσης της κοινότητας. Προωθώντας μια ώριμη αίσθηση ακεραιότητας και μια συνειδητοποίηση ενός συνεχώς εξελισσόμενου νομικού επαγγέλματος, ενδυναμώνουμε τους μαθητές να πετύχουν ως πολίτες, επαγγελματίες και ηγέτες.

Διεθνής Αναγνώριση

Η IU McKinney LL.M. Πρόγραμμα αναγνωρίστηκε πρόσφατα από τον Διεθνή Νομό, ο οποίος το ονόμασε σε τρεις από το διάσημο LL.M. Προγράμματα βραβείων προγράμματος:

 • Ευκαιρίες καριέρας
 • Η καλύτερη εμπειρία στο νομικό σχολείο
 • Η καλύτερη αξία

Δήλωση Εκπαιδευτικών Στόχων

Ένας πτυχιούχος McKinney θα είναι έτοιμος να:

 • Να βασιστεί σε μια υπάρχουσα βάση νομικών γνώσεων και δεξιοτήτων για να επιτύχει στην επιλεγείσα σταδιοδρομία του πτυχιούχου.
 • Εκτελέστε την επαγγελματική κρίση και εκπληρώστε τις δεοντολογικές ευθύνες.
 • Δείχνουν υψηλό βαθμό ικανότητας στη νομική ανάλυση, συλλογιστική, έρευνα και γραφή.
 • Επίδειξη προνοητικής στην προφορική επικοινωνία στο νομικό πλαίσιο.
 • Σερβίρετε ως ηγέτης ή συνεισφέρον μέλος της ομάδας σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.
 • Μετάβαση εύκολα στη νομική πρακτική ή σε άλλη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική ή ιδιωτική απασχόληση.
 • Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο επαγγελματικών σχέσεων. και
 • Εκτιμήστε ότι η αριστεία ως δικηγόρος απαιτεί ατομική, δια βίου προσπάθεια.

Γιατί ο νόμος McKinney του IU;

Η λήψη απόφασης σχετικά με το πού ακολουθείτε μια νομική εκπαίδευση θα επηρεάσει το υπόλοιπο της ζωής σας. Στο McKinney Law, νομίζουμε ότι θα βρείτε το καλύτερο δυνατό συνδυασμό θεωρητικών γειτονιών και πρακτικής κατάρτισης, σκληρής δουλειάς και διασκέδασης, σε ένα δύσκολο αλλά υποστηρικτικό περιβάλλον.

Προσφέρουμε ακαδημαϊκή αριστεία και επαγγελματικές ευκαιρίες:

Φανταστική Σχολή: Οι καθηγητές στο McKinney Law είναι ειδικοί στους τομείς ενδιαφέροντός τους και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να μάθετε νομικές έννοιες και να μάθετε να "σκέφτεστε σαν δικηγόρος". Οι περισσότεροι έχουν επαγγελματική επαγγελματική εμπειρία στο δίκαιο πριν από τη διδασκαλία, θεωρητική και πρακτική γνώση του νόμου. Επικοινωνήστε με την σχολή για να συζητήσετε τις ακαδημαϊκές σας φιλοδοξίες και τους στόχους σταδιοδρομίας

Αυστηρό και Καινοτόμο Αναλυτικό Πρόγραμμα: Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο πτυχίο της νομικής σας εκπαίδευσης το πρώτο σας έτος, υπάρχουν ποικίλα μαθήματα ανώτερου επιπέδου σε δημοφιλείς περιοχές καθώς και 120 μαθήματα ετησίως, συμπεριλαμβανομένων μικρών σεμιναρίων και αιχμής. Δείτε όλες τις προσφορές μαθημάτων μας.

Βιωματική μάθηση: Η εκμάθηση μέσω πράξεων είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της σύγχρονης νομικής εκπαίδευσης. Στην IU McKinney, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία. Προσφέρουμε επτά κλινικές ζωντανού πελάτη, αμφισβητούμενο δικαστήριο, νομικές αναθεωρήσεις, κατάρτιση δεξιοτήτων, εργασία pro bono και μια μεγάλη ποικιλία εξωτερικών και γραμματειακών υπαλλήλων. Δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το νόμο στην πράξη. Ως μοναδική σχολή δικαίου στην πρωτεύουσα, οι μαθητές μας έχουν προτεραιότητα πρόσβασης σε ευκαιρίες αιχμής.

Στο Κέντρο του Όλα: Η θέση μας στην μητροπολιτική Ινδιανάπολη-η καρδιά της κρατικής κυβέρνησης και των επιχειρήσεων - ενισχύει τα πάντα για την εμπειρία των φοιτητών. Αυτή είναι μία από τις ασφαλέστερες, πιο εντυπωσιακές πόλεις της χώρας. Σπορ, τέχνη, χώροι πρασίνου, μουσεία, ψώνια και πολλά άλλα σας περιμένουν στην πόλη Circle.

Προσιτότητα και Γενναιόδωρη Χρηματοδότηση Υποτροφιών: Το πλήρες εκτιμώμενο κόστος για το πρόγραμμά μας μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα μας. Το χαμηλό κόστος των δικών μας δημοτικών σχολικών μαθημάτων, σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος ζωής στην Ινδιανάπολη και τις γενναιόδωρες υποτροφίες, συχνά καθιστούν την IU McKinney μια προσιτή και ελκυστική επιλογή για τους διεθνείς φοιτητές.

Υποστηρικτική ατμόσφαιρα: Η φιλική μας σχολή και το προσωπικό μας, για να μην αναφέρουμε τους αποφοίτους μας 10.000 και περισσότερους από αυτούς που εργάζονται σε όλο τον κόσμο σε διάφορους τομείς και επαγγέλματα, θέλουν να πετύχετε και θα κάνουμε το καλύτερο για να δούμε ότι το κάνετε!

Τοποθεσίες

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Ερωτήσεις