Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Εισαγωγή

Η Νομική Σχολή είναι γνωστή για τη δέσμευσή της να δημιουργήσει δικηγόρους που είναι έτοιμοι για πρακτική άσκηση. Έχουμε ένα από τα παλαιότερα κλινικά προγράμματα στη χώρα, που τώρα κατατάσσεται στην 32η θέση ανάμεσα σε περισσότερες από 200 νομικές σχολές με κατάταξη ABA από το US News and World Report. Μέσω της κλινικής, οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα σημαντικό μέρος του τρίτου έτους τους εκπροσωπώντας πραγματικούς πελάτες υπό την επίβλεψη έμπειρου καθηγητή. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε επεκτείνει τις βιωματικές μας προσφορές για να συμπεριλάβουμε το Εργαστήριο Περιβαλλοντικού Δικαίου & Πολιτικής, το Έργο Επιχειρηματικότητας και το Έργο Υπερηγορίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέσω των οποίων οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους στη σύνταξη και την υπεράσπιση ενώ υπηρετούν την κοινότητα. Το πρόγραμμα σπουδών μας συμπληρώνεται από ένα εκτενές πρόγραμμα Externship, το οποίο επιτρέπει στους μαθητές να περάσουν ένα εξάμηνο δουλεύοντας με τοπικούς εργοδότες στους τομείς επαγγελματικού ενδιαφέροντός τους. Όλοι οι μαθητές μας συμμετέχουν επίσης στο πρόγραμμα σπουδών μας για τις δεξιότητες για να τους βοηθήσουμε να εξασκήσουν τις ικανότητες που θα χρειαστούν για να ξεκινήσουν τη δικηγορική τους σταδιοδρομία.

Η νομική μας σχολή έχει επίσης προγράμματα σπουδών αστικού και κοινού δικαίου, επιτρέποντας στους μαθητές μας να προετοιμαστούν για πρακτική άσκηση σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια μοναδική συγκριτική προοπτική από το πρώτο εξάμηνο. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι κάθε μαθητής έχει ένα μοναδικό στυλ μάθησης, επομένως παρέχουμε εξατομικευμένη προσοχή και υποστήριξη, ξεκινώντας από τα μικρά τμήματα του πρώτου έτους μαθημάτων Lawyering και συνεχίζοντας με την εκτεταμένη ακαδημαϊκή υποστήριξη και τα προγράμματα προετοιμασίας μπαρ.

Η σχολή του Loyola είναι γνωστά σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τις υποτροφίες τους, αλλά είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) αφοσιωμένα στη διδασκαλία τους. Σύμφωνα με την παράδοση των Ιησουιτών, η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στην εκπαίδευση ολόκληρου του ατόμου, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζουμε κάθε έναν από τους μαθητές μας πέρα από την τάξη. Περπατώντας καθημερινά στις αίθουσες, βλέπω τους καθηγητές μας να συναντώνται με φοιτητές για να συζητήσουν εργασίες ή εξετάσεις, να γευματίζουν στο φοιτητικό μας κέντρο και να κάνουν εξάσκηση με μέλη των εθνικών ομάδων υπεράσπισης των δικαστηρίων και των δικαστηρίων.

Στη Loyola, είμαστε περήφανοι για την ποικιλομορφία και τη συλλογικότητα του φοιτητικού μας σώματος. Με τα προγράμματα πλήρους, μερικής και βραδινής απασχόλησης, κάνουμε τη νομική σχολή προσβάσιμη σε επαγγελματίες που εργάζονται, γονείς και άλλους των οποίων τα προγράμματα απαιτούν ευελιξία. Οι φοιτητικές οργανώσεις μας δημιουργούν ευκαιρίες για τους μαθητές να επιδιώξουν τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα, να δικτυωθούν και να υπηρετήσουν την κοινότητα της Νέας Ορλεάνης και να οικοδομήσουν σχέσεις μεταξύ τους. Το δίκτυο αποφοίτων μας είναι ισχυρό και αφοσιωμένο ο ένας στον άλλο, στη νομική σχολή και σε κάθε γενιά αποφοίτων Loyola.

Και φυσικά, βρισκόμαστε σε μια από τις πιο εκπληκτικές πόλεις όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στον κόσμο.

Η αποστολή μας

Το 1914, το Loyola University New Orleans College of Law άνοιξε τις πόρτες του και από τότε άνοιξε τα μυαλά των μελλοντικών επαγγελματιών του δικαίου. Σύμφωνα με την παράδοση των Ιησουιτών της ακαδημαϊκής αυστηρότητας, της επιδίωξης της δικαιοσύνης και της υπηρεσίας σε άλλους, το Κολλέγιο Νομικής έχει ως αποστολή του να εκπαιδεύσει τα μελλοντικά μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου σε ικανούς δικηγόρους και ευαίσθητους νομικούς συμβούλους που δεσμεύονται στους ηθικούς κανόνες κατά την επιδίωξη αξιοπρέπειας για όλους. Το Κολλέγιο Νομικής προσφέρει προγράμματα σπουδών τόσο για το αστικό δίκαιο όσο και για το κοινό δίκαιο, προγράμματα πλήρους απασχόλησης ημέρας και βραδινά προγράμματα μερικής απασχόλησης, καθώς και τρία κοινά προγράμματα σπουδών. Η κριτική και αναλυτική σκέψη, η ηθική και ο επαγγελματισμός, καθώς και η δέσμευση για εξυπηρέτηση της κοινότητας του 21ου αιώνα ενθαρρύνονται και ενθαρρύνονται. Η σχολή του Κολλεγίου της Νομικής είναι μια κοινότητα μελετητών που δεσμεύονται για ακαδημαϊκή αριστεία στη διδασκαλία και την υποτροφία και την υπηρεσία σε άλλους.

Η ζωή στη Νέα Ορλεάνη

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια ζωντανή πόλη από μόνη της και η νομική της κοινότητα είναι εξίσου ενεργή. Ορισμένες περιφερειακές και εθνικές εταιρείες έχουν γραφεία στη Νέα Ορλεάνη, όπως και πολλές μεγάλες, μεσαίες και μπουτίκ δικηγορικά γραφεία με έδρα τη Λουιζιάνα.

Το Κολλέγιο Νομικής προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τομείς εστίασης για την εξυπηρέτηση ενός διαφορετικού πληθυσμού εταιρειών, επιχειρηματιών, περιβαλλοντικών συμφερόντων, διασκεδαστών, τοπικών και ομοσπονδιακών κυβερνητικών υπηρεσιών, στρατιωτικών αναγκών, διεθνών συμφερόντων, οικογενειών και της κοινότητας γενικότερα.

Ένα σημαντικό κέντρο για τα ομοσπονδιακά και κρατικά δικαστικά συστήματα, η Νέα Ορλεάνη, είναι το τέλειο μέρος για να δημιουργήσετε συνδέσεις και να ξεκινήσετε τη νομική σας καριέρα. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για μάθηση από τους δικηγόρους κατά την εξυπηρέτηση της τοπικής κοινότητας. Ασχοληθείτε με τα τοπικά γήπεδα και αποκτήστε εμπειρία από τον πραγματικό κόσμο. Το πτυχίο Loyola Law είναι μια πορεία προς απαράμιλλα επιτεύγματα. Η Νέα Ορλεάνη, με τις παραδόσεις και το συναρπαστικό τοπίο, χρησιμεύει ως το τέλειο σκηνικό για μάθηση και εργασία για τη δικαιοσύνη.

Δημοφιλείς προορισμοί

 • Μουσείο Β' Παγκοσμίου Πολέμου
 • Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης
 • Ινστιτούτο Φύσης Audubon
 • Πάρκο της Νέας Ορλεάνης
 • Γαλλική Συνοικία
 • Οδός περιοδικού
 • Αίθουσα Διατήρησης
 • St. Charles Ave. & τραμ
 • Ατμόπλοιο Natchez
 • Mardi Gras World

Φεστιβάλ

Στη Νέα Ορλεάνη, μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε ένα φεστιβάλ σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο του χρόνου. Δεν λείπουν ούτε τα θέματα για να γιορτάσετε, με τα θέματα των φεστιβάλ να κυμαίνονται από το comfort food (NOLA Mac N' Cheese Fest) έως τις μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις όπως το Voodoo Music + Arts Experience. Η σειρά των φεστιβάλ που φιλοξενούνται στη Νέα Ορλεάνη είναι από τα καλύτερα της χώρας και προσελκύει εμβληματικές εθνικές παραστάσεις και ιδιόρρυθμους τοπικούς ερμηνευτές. Στο New Orleans Jazz and Heritage Festival, στο French Quarter Festival και σε άλλα φεστιβάλ, θα βρείτε κάτι για τα γούστα όλων.

Φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον Mardi Gras. Για αρκετές εβδομάδες, οι krewes μετατρέπουν ολόκληρη την πόλη σε ένα γιγάντιο πάρτι. Είναι μια σεζόν γεμάτη χαρούμενη παρακμή και πολύχρωμα κοστούμια.

Τροφή

Η Νέα Ορλεάνη είναι το απόλυτο γαστρονομικό χωνευτήρι του έθνους! Πάνω από 1.000 εστιατόρια εκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ορλεάνης. Πολυάριθμοι διάσημοι σεφ με έδρα τη Νέα Ορλεάνη, όπως η Σούζαν Σπάισερ, ο Ντόναλντ Λινκ και ο Άαρον Σάχες, αναδεικνύουν τη βιομηχανία της μαγειρικής. Είτε αναζητάτε σπεσιαλιτέ Creole και Cajun, παραδοσιακή νοτιά σπιτική κουζίνα, γαστρονομικές απολαύσεις αιχμής, πιάτα ευρωπαϊκού τύπου ή τα πιο φρέσκα θαλασσινά στο Νότο, σίγουρα θα τα βρείτε στο Big Easy.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Νέα Ορλεάνη έχει μια μακρά και αξιοσημείωτη μουσική ιστορία. Αν και η Νέα Ορλεάνη θεωρείται από καιρό το αμερικανικό επίκεντρο της μουσικής τζαζ και μπλουζ, η πόλη διαθέτει περισσότερους από 80 χώρους ζωντανής μουσικής που φιλοξενούν folk, Cajun, funk, rock και R&B μουσική. Σύγχρονοι μουσικοί και συγκροτήματα όπως οι Big Freedia, Lil Wayne και οι Revivalists μεταφέρουν τη μουσική κληρονομιά της πόλης στο μέλλον.

Κάντε μια φεγγαρόλουστη βόλτα στην οδό Bourbon Street ή στην οδό Frenchman και θα ακούσετε ζωντανή μουσική να ξεχύνεται σχεδόν από κάθε κλαμπ κάθε βράδυ. Μπορεί απλώς να ανακαλύψετε τον αγαπημένο σας νέο καλλιτέχνη.

Αθλητισμός

Σε καμία άλλη πόλη οι φίλαθλοι δεν είναι πιο παθιασμένοι. Το Crescent City φιλοξενεί την ποδοσφαιρική ομάδα Saints NFL, την ομάδα μπάσκετ Pelicans NBA, την ομάδα ράγκμπι Gold, την ομάδα ποδοσφαίρου Jesters National Premier League και τους Big Easy Rollergirls.

Επιπλέον, η Νέα Ορλεάνη είναι γεμάτη ευκαιρίες για άτομα να συμμετάσχουν. Η λίμνη Pontchartrain είναι ένα δημοφιλές σημείο για ψάρεμα και ιστιοπλοΐα. Η διάταξη της πόλης είναι ιδανική για τζόκερ και ποδηλάτες. Για έναν πιο τολμηρό αθλητή, το DEFY New Orleans, το New Orleans Boulder Lounge και το Fly Circus Space προσφέρουν συναρπαστικές προκλήσεις.

Μουσεία

Η ιστορία υφαίνεται στο ύφασμα της Νέας Ορλεάνης. Είτε κάνετε μια βόλτα στη λεωφόρο του Αγίου Καρόλου είτε εξερευνάτε τη Γαλλική Συνοικία, αμέτρητες στιγμές, τοποθεσίες και φιγούρες περιμένουν να τις ανακαλύψετε ξανά. Εδώ, το παρελθόν εμπνέει και καθοδηγεί το μέλλον της πόλης μας. Αναπτύξτε μια μεγαλύτερη κατανόηση της τοπικής και εθνικής ιστορίας και αφήστε την να πυροδοτήσει νέες ιδέες στο νομικό σας ταξίδι.

Η Νέα Ορλεάνη φιλοξενεί μια σειρά από κορυφαία μουσεία, όπως το Εθνικό Μουσείο Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Μουσείο Τέχνης της Νέας Ορλεάνης, το Μουσείο Νότιας Τέχνης Ogden, το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Νέα Ορλεάνη και το Cabildo.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Ερωτήσεις