Keystone logo
Mississippi College LL.M. πρόγραμμα
Mississippi College

LL.M. πρόγραμμα

Request duration

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

LL.M. Πρόγραμμα

MC Δίκαιο προσφέρει πολλά διαφορετικά LL.M. πτυχιακά προγράμματα για τους υποψηφίους με διαφορετικό υπόβαθρο και τα συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών Σπουδές, American Νομικών Σπουδών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, και Υπεράσπιση. Τα προγράμματα προσαρμοσμένα για τους υποψηφίους που επιθυμούν να επωφεληθούν πλήρως από το μικρό μέγεθος τάξης MC Νόμου, δυναμική ερευνητική κοινότητα, εξωσχολικές δραστηριότητες, και η τοποθεσία στην πρωτεύουσα για να συνεχίσουν την προσωπική και επαγγελματική τους στόχους. Εκτός από την εξερεύνηση της ιστοσελίδα, παρακαλούμε επικοινωνήστε [email protected] για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις ευκαιρίες.

Ακαδημαϊκή Υποστήριξη

MC Νόμος είναι μοναδικό στην ικανοποίηση των διαφόρων επιμέρους απαιτήσεις του LL.M. υποψηφίους. Στο κέντρο του LL.M. προγραμμάτων είναι οι ίδιοι οι υποψήφιοι. Εκτός από ένα ευρύ φάσμα των προσφερόμενων μαθημάτων για να ακονίσει τις επαγγελματικές δεξιότητες από τη σχολή με πλούσια εμπειρία συνηγορίας και διεθνή νομική εμπειρογνωμοσύνη, MC Δίκαιο προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ένας-προς-έναν σχολή καθοδήγηση, μικρό μέγεθος της τάξης, καθώς και διοικητική υποστήριξη σε κάθε στάδιο της σας μελέτες, από βοήθεια για την εξασφάλιση στέγης και την κατάσταση της μετανάστευσης στην προετοιμασία για τη Νέα Υόρκη, Καλιφόρνια, Αλαμπάμα, DC ή άλλες αμερικανικές Bar στην μετά την αποφοίτηση τοποθέτηση σε θέση εργασίας. Οι υποψήφιοι που προσφέρονται, επίσης, μια τεράστια ποικιλία από εξωσχολικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων καριέρα, εκδρομές, πρακτική άσκηση, επισκέπτονται διαλέξεις και εργαστήρια, καθώς και τακτικές κοινωνικές δραστηριότητες.

Μελέτες Advocacy

Το Master of Laws (LL.M.) Στην Υπεράσπιση του νόμου στο MC

Στη σύγχρονη νόμιμη αγορά, οι νέοι δικηγόροι δόθηκαν λίγα, εάν υπάρχουν, ευκαιρίες για να αναπτύξει τις προηγμένες δεξιότητες συνηγορίας τόσο κρίσιμη για την αποτελεσματική εκπροσώπηση πελάτη. Η σύνθεση αυτού του προβλήματος είναι το γεγονός ότι πολλοί εκκολαπτόμενους νέους δικηγόρους δεν ολοκληρώνουν περισσότερες από μία ή δύο τάξεις στην υπεράσπιση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους JD. Η λύση είναι το Master of Laws (LL.M.) στο θέμα της προάσπισης στο MC Νόμου.

Μια χέρια επάνω, πρακτική που βασίζεται πρόγραμμα σπουδών, η LL.M. Advocacy ενσωματώνει δίκη και δευτεροβάθμιο externships συνηγορίας στην κορυφή πολιτειακές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους στο πλαίσιο αστικής ή ποινικής υπεράσπισης στη δίκη ή / και δευτεροβάθμιο επίπεδο. Ιδανική λύση για τους εν ενεργεία δικηγόρος, οι μαθητές έχουν πέντε χρόνια για να ολοκληρώσει το βαθμό, μια ποικιλία από επιλογές προγραμματισμού και όλα τα μαθήματα μετράνε επίσης προς CLE πίστωσης.

Καθηγητής Patricia Bennett, ένας από τους πιο σεβαστούς δικηγόρους δίκη στην περιοχή, πόσο μάλλον το κράτος του Μισισιπή? και ο καθηγητής Victoria Lowery, ο οποίος έχτισε MC νόμου, σε εθνικά σεβαστού δευτεροβάθμιο πρόγραμμα συνηγορίας, θα καθοδηγήσουν και να διδάξουν αυτά μεταπτυχιακούς φοιτητές νομικής, μετατρέποντάς τα σε γυαλισμένο υποστηρικτές έτοιμη να υπερέχουν μπροστά από οποιοδήποτε δικαστήριο της χώρας. Παροχή βοήθειας Καθηγητών αυτών θα είναι μια ομάδα από τους πιο έμπειρους και σεβαστή νομικοί και δικηγόροι στο Νότο.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει ή να προγραμματιστεί για να ολοκληρώσει το βαθμό JD τους από ΑΒΑ διαπιστευμένο σχολείο του νόμου από τη στιγμή που θα αρχίσει η LL.M. Πρόγραμμα.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι επιλέξιμες για ή έχουν γίνει δεκτοί για να ασκήσουν ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου σε μια πολιτεία των ΗΠΑ μετά από ένα μπαρ εξέτασης.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν την επαγγελματική και προσωπική ακεραιότητα που σχετίζονται με την πρακτική του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποδεδειγμένη ακαδημαϊκή επιτυχία.

Απαιτήσεις Αποφοίτηση

 • 24 πόντοι ολοκληρώθηκε από τον κατάλογο των μαθημάτων στο πλαίσιο του προγράμματος εντός πέντε ετών από την έναρξη του προγράμματος
 • Σωρευτική μέση σημείο 2.0 Βαθμός

Κόστος και Υποτροφίες

MC νόμος είναι αφοσιωμένη στην παροχή υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, αλλά νομική εκπαίδευση, και Jackson είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το κόστος κεφαλαίων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμα κι έτσι, ένα LL.M. βαθμός μπορεί να είναι μια σημαντική οικονομική δέσμευση και δυνάμει υποψήφιες χώρες θα κληθούν να αποδείξουν την ικανότητά τους να χρηματοδοτήσουν όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Οι υποψήφιοι οι οποίοι είναι πολίτες των ΗΠΑ και μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια δάνεια, και οι διεθνείς υποψήφιοι προτρέπονται να επικοινωνήσετε με το Δικηγορικό Γραφείο και LL.M. MC Οικονομική Βοήθεια Τα προγράμματα του Office για να συζητήσουν πιθανές ευκαιρίες χρηματοδότησης.

LL.M. φοιτητές στο MC δικαίου, να απολαμβάνει την ίδια ακριβώς χαμηλό κατά ρυθμός πιστωτικής δίδακτρα ως εισερχόμενη φοιτητές μας JD. Για το ακαδημαϊκό έτος 2015/16, το ποσοστό δίδακτρα είναι $ 1.068 ανά ώρα πίστωσης. Το συνολικό κόστος θα ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των πιστώσεων (12-36) και το μήκος (1-4 εξάμηνα) του συγκεκριμένου ακαδημαϊκού σχεδίου σας. Για ένα συνολικό εκτιμώμενο κόστος συμμετοχής ειδικά για ακαδημαϊκούς στόχους σας, το email [email protected] Επιπλέον, MC νόμος προβλέπει επιλεκτική αξιοκρατική υποτροφίες [RM1] για την εξαιρετική LL.M. αιτούντες, καθώς και σημαντικά μειωμένες δαπάνες για τους υποψηφίους από διεθνή ιδρύματα της εταιρικής σχέσης. Οι πιθανοί υποψήφιοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το LL.M. Τα προγράμματα του Office σε [email protected] για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες ευκαιρίες υποτροφιών.

Πτυχιούχος Λίστα ελέγχου Αποδοχή Αίτησης

Η LL.M. προγράμματα στο MC Δίκαιο προσφέρει στους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να ακονίσουν την κατανόηση του αμερικανικού δικαίου και να αυξήσουν τις εξειδικευμένες συμφέροντά τους μέσω των προηγμένων σπουδών στην αμερικανική ή μη-αμερικανικό νομικό τομέα. Αποφοιτώντας υποψήφιοι έχουν πάει για να περάσει η Νέα Υόρκη και άλλα τοπικά μπαρ, ασφαλές νομικό απασχόληση στις Ηνωμένες Πολιτείες, και έχουν βρει με επιτυχία τις διεθνείς τοποθετήσεις εργασίας στη βιομηχανία, τη χρηματοδότηση, δικηγορικά γραφεία και τα πανεπιστήμια. MC νόμος παρέχει προσαρμοσμένες ακαδημαϊκή και επαγγελματική υποστήριξη σε κάθε στάδιο του βαθμού να διασφαλίσουν πως οι υποψήφιοι επιτύχουν επαγγελματική τους στόχους τους.

Για να εφαρμόσετε την LL.M. Προγράμματα, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν είτε αποφοίτησε με JD από ένα ΑΒΑ εγκεκριμένο σχολείο του νόμου των ΗΠΑ, κέρδισε ένα JD ισότιμο πτυχίο από ξένο σχολείο του νόμου, ή να ολοκληρώνει τις σπουδές του από ένα διεθνές ίδρυμα εταίρο. Σε αντίθεση με πολλά σχολεία της νομοθεσίας των ΗΠΑ, MC νόμος δεν χρεώνει τέλη αίτησης, η οποία αποτελεί μέρος της δέσμευσής μας για να παρέχει μια οικονομικά προσιτή βαθμό που να μπορεί να επιτευχθεί με αποτελεσματικό χρονικό διάστημα. Οι υποψήφιοι για όλες τις LL.M. προγράμματα πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

 • Έντυπο Αίτησης (είτε μέσω LSAC ή LL.M. @ mc.edu)
 • Βιογραφικό Σημείωμα ή Resume
 • Προσωπική δήλωση
 • Οι μεταγραφές
 • Αγγλικής Γλώσσας επαλήθευσης δεξιοτήτων
 • Συστατικές Επιστολές (Προαιρετικό)
 • Κατάθεση κάθισμα

Αγγλικής Γλώσσας επαλήθευσης δεξιοτήτων

Ο αιτών πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξετε επάρκειας αγγλικά γλώσσα για τα ακόλουθα:

 • είναι μια εγγενής αγγλικός ομιλητής γεννήθηκε?
 • προσωπική συνέντευξη διεξάγεται από το Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών LL.M. Πρόγραμμα στο MC νόμο?
 • ένα σκορ τουλάχιστον 550 σχετικά με το έγγραφο-based TOEFL (http://www.ets.org)?
 • α βαθμολογία τουλάχιστον 95 (5) σχετικά με την iBT TOEFL? ή
 • α βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 (http://www.ielts.org) για το IELTS.

Παραδοσιακά Σπουδές, American Νομικών Σπουδών και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

Το Παραδοσιακό, Αμερικανός Νομικών Σπουδών και Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών LL.M. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους υποψηφίους εκπαιδεύονται εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή με ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των γνώσεων τους για την μη-αμερικανικό νομικό σύστημα. Ένας σημαντικός αριθμός του διδακτικού προσωπικού έχει διεθνή νομική εμπειρογνωμοσύνη ή να συνοδεύονται από συγκριτικές στοιχεία στη διδασκαλία τους. Μέσα πρόσβασης στο πλήρες πρόγραμμα σπουδών JD, την έρευνα και την πρακτική εμπλοκή, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για το αμερικανικό νομικό σύστημα για να περάσει την τοπική ή τη Νέα Υόρκη Bar ενώ ακονίζοντας εξειδικευμένα ενδιαφέροντα τους. MC Δίκαιο προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές, ένας-προς-έναν καθοδήγησης σχολή, μικρά μεγέθη τάξη, και διοικητική υποστήριξη σε κάθε στάδιο των σπουδών σας? από βοήθεια για την εξασφάλιση στέγης και την κατάσταση της μετανάστευσης στην προετοιμασία για την τοπική ή τη Νέα Υόρκη Bar στην μετά την αποφοίτηση τοποθέτηση σε θέση εργασίας. Οι υποψήφιοι που προσφέρονται, επίσης, μια τεράστια ποικιλία από εξωσχολικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων καριέρα, εκδρομές, πρακτική άσκηση, επισκέπτονται διαλέξεις και εργαστήρια, καθώς και τακτικές κοινωνικές δραστηριότητες. Επιπλέον, οι υποψήφιοι είναι επιλέξιμες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της LL.M. βαθμό για να μπείτε στο πρόγραμμα JD στην απαίτηση της μονάδας.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα