Keystone logo
Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Εισαγωγή

Σχετικά με το STL

Peking University School of Transnational Law («STL») είναι μοναδική στην Κίνα και μοναδική στον κόσμο, προσφέροντας πτυχίο JD αμερικανικού τύπου εντελώς στα Αγγλικά, παράλληλα με πτυχίο Κινέζικου JM. Το STL προσφέρει επίσης ένα LL.M. πρόγραμμα με ένα πρόγραμμα σπουδών πλούσιο σε μαθήματα που δίνουν έμφαση στο διεθνικό δίκαιο και την πρακτική, το κινεζικό δίκαιο και τις νομικές παραδόσεις, και άλλα πρωτοποριακά μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσουν τους αποφοίτους STL όλων των εθνικοτήτων για ηγεσία στον 21ο αιώνα.

140236_STLPics-BuildingExterior.jpg

Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

Το Πανεπιστήμιο Πεκίνγκ («PKU») είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο στην Κίνα και ένα από τα πιο διακεκριμένα και διάσημα ερευνητικά πανεπιστήμια στον κόσμο. Οι QS World University Rankings και οι Times of Higher Education έχουν κατατάξει το PKU το 23ο πιο πανεπιστημιακά φημισμένο πανεπιστήμιο για το 2021.

Τοποθεσία

Το STL βρίσκεται στη νότια πόλη Σενζέν. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη μητρόπολη 12 εκατομμυρίων ανθρώπων, η Shenzhen σημείωσε σταθερή άνοδο από τότε που ιδρύθηκε ως η πρώτη ειδική οικονομική ζώνη της Κίνας το 1979. Τώρα, το Shenzhen δεν είναι μόνο ένας σημαντικός κόμβος της πολυπληθέστερης επαρχίας της Κίνας, Γκουανγκντόνγκ , αλλά και ηγέτης της αγοράς σε όλη την Κίνα και έναν μοναδικό χώρο όπου τα μεγάλα νομικά συστήματα του κόσμου συγχωνεύονται και επηρεάζουν τη διασυνοριακή συμπεριφορά. Η πόλη είναι ένας ξενώνας για τη βιοτεχνολογία, την εφοδιαστική και τις νέες βιομηχανίες ενέργειας και κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei και η Tencent εδρεύουν εδώ. Στην παγκόσμια σκηνή, η Σενζέν έχει σημειώσει επίσης. το 2008, ονομαζόταν UNESCO City of Design και το 2011 φιλοξένησε το 26ο Θερινό Πανεπιστήμιο .

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

Γεωγραφικά και οικονομικά, το Shenzhen είναι επίσης στενά συνδεδεμένο με το Χονγκ Κονγκ, με το οποίο έχει σύνορα. Εκτεταμένες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας συνδέουν τις δύο πόλεις από το κέντρο της πόλης, μπορεί κανείς να επισκεφθεί το Χονγκ Κονγκ με λεωφορείο, μετρό και πλοίο. Με συνδυασμένο ΑΕγχΠ άνω των 650 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η περιοχή Σενζέν-Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές στον κόσμο.

Με τη μοναδική γεωγραφική του θέση, το καινοτόμο πνεύμα και την αιχμή της προοπτικής, το Shenzhen έχει σταδιακά γίνει μια προηγμένη πόλη που συνδέεται με τον κόσμο.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

Φοιτητές, Τμήμα και Καριέρα

Οι κορυφαίοι φοιτητές από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για την είσοδο στο STL. Η πολυεθνική σχολή του σχολείου της δικαιοσύνης περιλαμβάνει παγκοσμίου φήμης μελετητές και επαγγελματίες από την Κίνα, τις ΗΠΑ, την ΕΕ και αλλού. Οι απόφοιτοι του STL αναζητούνται ιδιαίτερα για θέσεις σε κορυφαίες πολυεθνικές εταιρίες και εταιρείες νομικών, που οδηγούν κινεζικές δικηγορικές εταιρίες και εταιρείες, μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και κορυφαίους διεθνείς ΜΚΟ.

Μαθησιακό πρόγραμμα σπουδών

Το πρόγραμμα διπλού πτυχίου JD / JM της STL είναι τετραετούς διάρκειας. Το πρόγραμμα σπουδών JD, το οποίο διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, είναι παρόμοιο σε περιεχόμενο με τα μαθήματα JD των καλύτερων σχολών νομικών των ΗΠΑ, με επιπλέον βάθος στην κινεζική νομική ιστορία και νόμο. Το πρόγραμμα σπουδών JM παρέχει βασικά μαθήματα κινεζικών νομικών και διδάσκεται σε μεγάλο βαθμό στα κινέζικα. Οι περισσότεροι Κινέζοι σπουδαστές εγγράφονται στο πρόγραμμα JD / JM διπλού πτυχίου STL. οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές εγγράφονται στο τριετές πρόγραμμα JD της STL. Και τα δύο προγράμματα σπουδών υπογραμμίζουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του δικαίου για τον 21ο αιώνα: (i) το διεθνικό δίκαιο και πρακτική, (ii) τη διαπολιτισμική ικανότητα και (iii) τις επαγγελματικές ευθύνες των δικηγόρων σε αυτά τα πλαίσια. Κανένα νομικό σχολείο οπουδήποτε δεν εξοπλίζει καλύτερα τους απόφοιτους του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα ή του νομικού έργου δημοσίου συμφέροντος στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τα έθνη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τουλάχιστον τρία τέταρτα της πλήρους φοίτησης στη διαμονή και ένα δεύτερο έτος για πρακτική εξάσκηση, συνεχή μελέτη ή ερευνητικά προγράμματα κατά την κρίση του σπουδαστή. Παρόλο που το πτυχίο χορηγείται στο τέλος των δύο ετών, είναι δυνατόν η κατοικία να ολοκληρωθεί μετά από μία.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Διεθνείς ευκαιρίες εκπαίδευσης

Η εμπειρία STL είναι εγγενώς πολυεθνική και διαπολιτισμική, χωρίς ποτέ να αποχωρήσει από την όμορφη Shenzhen Graduate School Campus της PKU. Ταυτόχρονα, οι σπουδαστές STL απολαμβάνουν πολλαπλές ευκαιρίες να σπουδάσουν στο εξωτερικό σε κορυφαίες σχολές νομικών σε όλο τον κόσμο με τις οποίες οι PKU και STL απολαμβάνουν σχέσεις ανταλλαγής.

Παγκόσμιοι Ηγέτες

Οι απόφοιτοι STL αναδύονται από τα χρόνια σπουδών τους ως δικηγόροι με μοναδικό εξοπλισμό για ηγεσία στον σημερινό διασυνδεδεμένο κόσμο, με βαθιά γνώση και κατανόηση του κινεζικού και δυτικού δικαίου και των νομικών παραδόσεων και με τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαπολιτισμική επιτυχία. Peking University School of Transnational Law (STL) είναι η μόνη νομική σχολή στον κόσμο που προσφέρει ένα πρόγραμμα διπλού πτυχίου, όπου οι μαθητές ολοκληρώνουν πτυχίο Juris Doctor (JD) με μοντέλο ΗΠΑ, παράλληλα με πτυχίο Κινέζου Juris Masters (JM). Οι μαθητές πρέπει να είναι δίγλωσσοι στα Αγγλικά και στα Μανδαρινικά για να ολοκληρώσουν αυτό το τετραετές πρόγραμμα και να αποφοιτήσουν με ευχέρεια στα νομικά συστήματα δύο από τις υπερδυνάμεις του κόσμου, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Το STL προσφέρει επίσης πτυχίο LLM που συνδυάζει το διεθνές δίκαιο, το κινεζικό δίκαιο και το δυτικό δίκαιο, και δίνει στους διεθνείς φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν δίπλα-δίπλα με τους σπουδαιότερους φοιτητές της Κίνας που θα συνεχίσουν να είναι συνεργάτες σε μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, πολιτικές ελίτ, ηγέτες σε διεθνείς οργανισμούς και στελέχη επιχειρήσεων. Και τα δύο προγράμματα σπουδών δίνουν έμφαση στις δεξιότητες και τις γνώσεις του δικηγόρου για τον 21ο αιώνα: (i) διεθνικό δίκαιο και πρακτική, (ii) διαπολιτισμική ικανότητα και (iii) τις επαγγελματικές ευθύνες των δικηγόρων σε αυτά τα πλαίσια. Κανένα νομικό σχολείο οπουδήποτε δεν εξοπλίζει καλύτερα τους πτυχιούχους για τον ιδιωτικό τομέα, το δημόσιο τομέα ή το δημόσιο συμφέρον νομική εργασία στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό δίκαιο και το αστικό δίκαιο, ανατολικά και δυτικά, όλα σε ένα ενιαίο πρόγραμμα σπουδών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟ

Η πρώτη ετήσια Παγκόσμια Έκθεση Νομικής θα εισαγάγει τους συμμετέχοντες σε εξαιρετικές νομικές σχολές από όλο τον κόσμο. Εγγραφείτε χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα για την ευκαιρία να μάθετε σχετικά με την προώθηση της καριέρας σας μέσω διεθνούς μελέτης, ευκαιριών υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές και πολλά άλλα.

Ημερομηνίες:
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020
Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Χρόνος:
12: 00-14: 00 GMT (ελέγξτε την τοπική ζώνη ώρας)

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται σε πολλές ημερομηνίες για να φιλοξενήσουν διαφορετικά προγράμματα. Τα ίδια σχολεία θα παρευρίσκονται και στις δύο ημερομηνίες και θα κάνουν την ίδια παρουσίαση και στις δύο ημερομηνίες.

Συμμετέχουσες Νομικές Σχολές:
Πανεπιστήμιο Aix Marseille Νομική Σχολή (Γαλλία)
Νομική Σχολή Bucerius (Γερμανία)
Νομική Σχολή Deakin (Αυστραλία)
FGV Direito SP (Βραζιλία)
Νομική Σχολή IE (Ισπανία)
Πανεπιστήμιο Indiana Maurer School of Law (Ηνωμένες Πολιτείες)
Jindal Global Law School (Ινδία)
Peking University School of Transnational Law (Κίνα)
Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης (Σουηδία)
Πανεπιστήμιο Χιλής Νομική Σχολή (Χιλή)
University of Iowa College of Law (Ηνωμένες Πολιτείες)
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης Νομική Σχολή (Ελβετία)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν email: [email protected] .

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τοποθεσία

Το STL βρίσκεται στη νότια πόλη Shenzhen. Μια ταχέως αναπτυσσόμενη μητρόπολη 12 εκατομμυρίων κατοίκων, το Shenzhen βρίσκεται σε σταθερή άνοδο από τότε που ιδρύθηκε ως η πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη της Κίνας το 1979. Τώρα, το Shenzhen δεν είναι μόνο ένας σημαντικός κόμβος της πολυπληθέστερης επαρχίας της Κίνας, της Guangdong , αλλά και ηγέτης της αγοράς σε ολόκληρη την Κίνα και μια μοναδική περιοχή όπου τα μεγάλα νομικά συστήματα του κόσμου συγχωνεύονται και επηρεάζουν τη διασυνοριακή συμπεριφορά. Η πόλη είναι ένα αστέρι για βιοτεχνολογία, logistics και νέες βιομηχανίες ενέργειας, και κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei και η Tencent εδρεύουν εδώ. Στην παγκόσμια σκηνή, το Shenzhen έχει αφήσει το στίγμα του επίσης. το 2008, ονομάστηκε Πόλη του Σχεδίου της UNESCO και το 2011 φιλοξένησε την 26η Θερινή Πανεπιστημιακή Γιορτή.

Γεωγραφικά και οικονομικά, το Shenzhen είναι επίσης στενά συνδεδεμένο με το Χονγκ Κονγκ, με το οποίο μοιράζεται σύνορα. Εκτεταμένες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας συνδέουν τις δύο πόλεις από το κέντρο της πόλης, μπορείτε να επισκεφθείτε το Χονγκ Κονγκ μέσω λεωφορείου, μετρό και φέρι. Με συνδυασμένο ΑΕΠ άνω των 650 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η περιοχή Shenzhen-Hong Kong είναι μια από τις μεγαλύτερες μητροπολιτικές περιοχές στον κόσμο.

Με τη μοναδική γεωγραφική του θέση, το καινοτόμο πνεύμα και την προοπτική αιχμής, το Shenzhen έχει γίνει σταδιακά μια προηγμένη πόλη που συνδέεται με τον κόσμο.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

  Κατάταξη

  Πανεπιστήμιο του Πεκίνου

  Το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ("PKU") είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο στην Κίνα και ένα από τα πιο διακεκριμένα και αναγνωρισμένα ερευνητικά πανεπιστήμια στον κόσμο. Η QS World University Rankings και η Times of Higher Education έχουν κατατάξει το PKU στο 23ο πανεπιστήμιο με τη μεγαλύτερη ακαδημαϊκή φήμη για το 2021.

  Τοποθεσίες

  • Shenzhen

   Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District , 518055, Shenzhen

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις