Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Εισαγωγή

Διάφορα, αφοσιωμένα, εμπνευσμένα - αυτή είναι η Southwestern Law School - μια ιστορία δημόσιας υπηρεσίας, πρωτοποριακών καθηγητών, λαμπρών μελετητών και αποφοίτων. Προετοιμαστείτε για να πετύχετε μέσα από το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών μας και τις ευκαιρίες βιωματικής μάθησης. Η ζωντανή πανεπιστημιούπολη στο κέντρο της πόλης παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για τη μελέτη του νόμου, δίνοντας έμφαση στην κοινότητα, την ποικιλομορφία και τη δημόσια υπηρεσία.

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 100 χρόνια, η Southwestern έχει αναπτύξει μια φήμη για την αποφοίτηση των δικηγόρων που είναι καλά στρογγυλευμένοι, επιχειρηματικοί και έτοιμοι να πετύχουν.

Οι νοτιοδυτικοί μαθητές έχουν μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας. Έρχονται από σχεδόν κάθε κράτος, περισσότερες από δώδεκα χώρες, και αντιπροσωπεύουν πάνω από 200 προπτυχιακά ιδρύματα. Στην πιο πρόσφατη τάξη εισόδου, οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν 53 τοις εκατό, ενώ οι μειονότητες αποτελούν το 49 τοις εκατό, και οι μαθητές αναφέρουν ευχέρεια σε περισσότερες από 20 ξένες γλώσσες. Η μέση ηλικία είναι 27 ετών, με εύρος από 21 έως πάνω από 50. Τα τελευταία χρόνια, η Southwestern είχε την υψηλότερη εκπροσώπηση φοιτητών αφροαμερικάνων και το δεύτερο υψηλότερο από Λατίνο / Ισπανόφωνους μαθητές οποιασδήποτε σχολής της Καλιφόρνια. Ο Φοιτητικός Σύλλογος Φοιτητών υποστηρίζει βραβευμένα προγράμματα ευαισθητοποίησης και κοινοτικής εμβέλειας φοιτητών και επιβλέπει πάνω από 50 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων νομικών αδελφοτήτων. μειονοτικές, πολιτιστικές, πολιτικές και θρησκευτικές ομάδες · και οι κοινωνίες επικεντρώθηκαν σε συγκεκριμένους τομείς του δικαίου.

Εμπνευσμένο ακαδημαϊκό περιβάλλον

Το Southwestern δημιούργησε μια φιλόξενη όαση στο κέντρο του Λος Άντζελες και περιλαμβάνει ένα από τα πιο ιστορικά αρχιτεκτονικά αξιοθέατα της πόλης - το κτίριο Bullocks Wilshire. Αυτό το αριστούργημα τέχνης-διακόσμησης βρίσκεται στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης, η οποία βρίσκεται στη μέση του διαδρόμου δημόσιας υπηρεσίας του Λος Άντζελες. Οι σπουδαστές στο Southwestern αφιερώνουν κάθε χρόνο πάνω από 20.000 ώρες στην υπηρεσία pro bono στην κοινότητα.

Βαθμολόγηση Αποφοίτων

Οι 15.000 απόφοιτοι της Southwestern έχουν συμπεριλάβει εξέχοντες δημόσιους υπαλλήλους - από μέλη του Κογκρέσου σε δημάρχους και πάνω από 400 δικαστές - καθώς και ιδρυτές μεγάλων δικηγορικών γραφείων και γενικών συμβούλων πολυεθνικών εταιρειών. Το νομικό σχολείο έχει ισχυρούς δεσμούς με τους νομικούς, επιχειρηματικούς και πολιτικούς τομείς και το Ινστιτούτο Διασκέψεων και ΜΜΕ του Biederman συνδέεται στενά με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας στο Χόλιγουντ και διεθνώς. Ενώ η πλειοψηφία των αποφοίτων του Southwestern επιλέγουν να εξασκήσουν στην Καλιφόρνια, οι απόφοιτοι μπορούν να βρεθούν σε σχεδόν κάθε κράτος, δύο εδάφη και περισσότερες από δύο χώρες. Οι Νοτιοαφρικανικοί αποφοίτοι έχουν υπηρετήσει ως μέλη της Γερουσίας των ΗΠΑ και της Βουλής των Αντιπροσώπων, μελών της Γερουσίας και της Συνέλευσης της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και του Προέδρου της Συνέλευσης, του Υπουργού Εξωτερικών της Καλιφόρνια, του Ταμείου της Καλιφόρνια και του Εισαγγελέα του Νομού του Λος Άντζελες. Μεταξύ των πολλών αποφοίτων της Southwestern, οι οποίοι είναι η πιο μακροχρόνια δικαιοσύνη στην ιστορία του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνιας, ο πρώτος αφρικανικός-αμερικανός δήμαρχος του Λος Άντζελες, ο πρώτος δικαστής Κινέζων και Αμερικανικών περιφερειακών δικαστηρίων στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες, το έθνος, ο πρώτος δικαστής Latina στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο πρώτος αμερικανός δικαστής στην Καλιφόρνια, μεταξύ πολλών άλλων αρχόντων.

Καινοτόμος Νομική Εκπαίδευση

Το Southwestern είναι η μόνη σχολή δικαίου που προσφέρει τέσσερα προγράμματα JD που διαφέρουν τόσο στον προγραμματισμό όσο και στην εκπαιδευτική προσέγγιση. Η Southwestern είναι ηγέτης στην καινοτομία και τεχνογνωσία των προγραμμάτων σπουδών, ιδίως στους τομείς της ψυχαγωγίας και του δικαίου των μέσων ενημέρωσης, του διεθνούς δικαίου, του ποινικού δικαίου και της δίκης. Το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών εμπλουτίζεται από περίπου 200 μαθήματα επιλογής, 150 θέσεις εξωσωματικής, 6 κλινικές και 4 πρακτικές. Οι βελτιώσεις της ανώτερης κατηγορίας περιλαμβάνουν πάνω από 50 μαθήματα επαγγελματικών δεξιοτήτων, μαθήματα διατριβής του Ιανουαρίου, μαθήματα capstone και ειδικά μαθήματα μικρής διάρκειας που διδάσκονται από διεθνείς νομικούς ειδικούς.

Το Southwestern δημιούργησε επίσης τριτοβάθμια και τετραετή προγράμματα πτυχίου JD / MBA με την Drucker Graduate School of Management του Πανεπιστημίου του Claremont Graduate. Τα προγράμματα BA / JD 3 3 προσφέρονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Northridge και το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το Dominguez Hills. Το Southwestern προσφέρει επίσης προγράμματα LLM σε εξατομικευμένες νομικές σπουδές και νόμους ψυχαγωγίας και μέσων ενημέρωσης.

Η Southwestern ήταν η πρώτη σχολή δικαίου που καθιέρωσε ένα κέντρο ψυχαγωγίας και νόμου για τα μέσα ενημέρωσης. Το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο Biederman Entertainment & Media Law βοηθά τους μαθητές να προετοιμαστούν για την άσκηση του δικαίου σε δημιουργικές βιομηχανίες όπως το κινηματογράφο, η τηλεόραση και η μουσική.

Νομική Σχολή σχετικά με τους Όρους σας

Οι μαθητές μας απευθύνονται στην όμορφη πανεπιστημιούπολη του Southwestern στο κέντρο μιας κοσμοπολίτικης πόλης, κοντά στα γήπεδα, τον διάδρομο δημόσιας υπηρεσίας και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας. Νιώθουν σαν στο σπίτι μας στην κοινωνία μας χωρίς αποκλεισμούς και ενθαρρύνονται από την προσιτή μας ικανότητα. Θέλουν να ακολουθήσουν στα βήματα των διαβαθμισμένων αποφοίτων μας, δημιουργώντας παράλληλα μια εξειδικευμένη εμπειρία στο σχολείο του δικαίου με τους δικούς τους όρους. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε πώς οκτώ από τους μαθητές μας επέλεξαν τη νομική σχολή που τους είχε δίκιο.

Το Southwestern είναι η Νομική Σχολή του LA

Το Southwestern είναι το σχολείο του Λος Άντζελες. Από την ίδρυσή μας εδώ και πάνω από 100 χρόνια, στη θέση μας στην καρδιά του διαδρόμου δημόσιου ενδιαφέροντος του Λος Άντζελες κατά μήκος της λεωφόρου Wilshire Boulevard στο Koreatown, στις συνδέσεις μας με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας και το Γραφείο Επαρχιακού Εισαγγελέα, το Southwestern έχει βαθιούς δεσμούς με την πόλη των αγγέλων. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε γρήγορα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους αποφοίτους μας, τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών και τα προγράμματα σπουδών, τα εξωτερικά κέντρα και τις κλινικές μας και την ποικιλομορφία μας.

Τοποθεσίες

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Ερωτήσεις