Keystone logo
Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Εισαγωγή

Όπως πρώτη νομική σχολή της Φλόριντα, Stetson έχει εκπαιδεύσει εξαιρετική δικηγόρους, δικαστές και ηγέτες της κοινότητας για περισσότερο από έναν αιώνα. Stetson είναι ένα top-100 Νομική Σχολή, κατετάγη # 1 σε δίκη υπεράσπιση και # 3 σε νομικό γραπτώς από την US News & World Report, και είναι πλήρως διαπιστευμένο από το American Bar Association και σύνδεσης των αμερικανικών νομικών σχολών.

Stetson University College του νόμου είναι ένα ενεργό μέρος της περιοχής μετρό Tampa Bay, με κύριο νόμο πανεπιστημιούπολη του σε Gulfport / St. Πετρούπολη και ένα δορυφορικό κέντρο στην Τάμπα. Το σχολείο του νόμου αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου Stetson, με ένα Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, και στο School of Music στη DeLand, και ένα πανεπιστήμιο δορυφορικό κέντρο στο Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz οδηγεί μια ποικιλόμορφη ομάδα των διδασκόντων, των διοικητικών υπαλλήλων και του προσωπικού, σύμφωνα με την αποστολή και τις αξίες του College of Law και το Πανεπιστήμιο Stetson.

Stetson με μια ματιά

Κατατάχθηκε # 1 σε δίκη συνηγορίας και Νο 3 για τα νομικά γραπτώς από την US News & World Report Ατομική προσοχή στις ανάγκες των φοιτητών Ταλαντούχος, προσβάσιμο σχολή που διαπρέπουν στον τομέα τους State-of-the-art βιβλιοθήκη και αίθουσες διδασκαλίας Επτά αίθουσες δικαστηρίων JD πιστοποιητικά συγκέντρωση στη συνηγορία, γέροντας δικαίου, του περιβαλλοντικού δικαίου, του διεθνούς δικαίου και της κοινωνικής δικαιοσύνης Διπλή βαθμό και κοινό πτυχίο επιλογές: JD / LL.M. στη συνηγορία, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, και JD / MEBL στο ευρωπαϊκό δίκαιο των επιχειρήσεων LL.M. βαθμούς στη συνηγορία, γέροντας και το διεθνές δίκαιο Ένα από τα λίγα σχολεία της νομοθεσίας των ΗΠΑ να μοιραστεί το χώρο εργασίας με ένα δικαστήριο, Φλόριντα Δεύτερο Περιφερειακό Εφετείο Το πρώτο σχολείο του νόμου στη Φλόριντα να απαιτούν αφιλοκερδώς υπηρεσιών από φοιτητές και διδάσκοντες Άριστες υπηρεσίες εξέλιξη της σταδιοδρομίας και την προετοιμασία μπαρ. Πρόσφατα ονομάστηκε ένα από τα καλύτερα προγράμματα LLM για Ευκαιρίες καριέρας από το Διεθνές Περιοδικό Νομικός. Κέντρα Αριστείας στην Υπεράσπιση, Γέροντα Δίκαιο, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δικαίου και Πολιτικής, και το Διεθνές Δίκαιο Αρχική σελίδα για να Ινστιτούτα για την Βιοποικιλότητα Δικαίου, της Καραϊβικής Δίκαιο, Νομική ανακοίνωση και Βετεράνων Δίκαιο Αρχική τέσσερα ακαδημαϊκά περιοδικά: Stetson Law Review, Journal για το Διεθνές Δίκαιο Γήρανση και την πολιτική, Εφημερίδα για το Διεθνές Άγριας Ζωής Δικαίου και Πολιτικής, και πλατύγυρο καπέλο Εφημερίδα της Υπεράσπισης και ο νόμος Πρόγραμμα Διακρίσεις για κορυφαία φοιτητές 45 φοιτητικές οργανώσεις Εθνικό και παγκόσμιος πρωταθλητής ομάδες συνηγορίας Μεγάλη ποικιλία της κλινικής πρακτικής και ευκαιρίες Γεμάτη ζωή πανεπιστημιούπολη με διαφορετικές φοιτητικές οργανώσεις, interscholastic δραστηριότητες και διαγωνισμούς Οκτώ σπουδών στο εξωτερικό και έξι προγράμματα συναλλάγματος Κύρια πανεπιστημιούπολη του νόμου σε Gulfport / St. Πετρούπολη με δορυφορικό κέντρο κοντά στο κέντρο της πόλης Τάμπα

7 λόγοι για να εξετάσει Stetson Νόμου:

Η δύναμη των ακαδημαϊκών μας προγραμμάτων.

Stetson καθηγητής διδάσκει classWe είναι περήφανοι να κατατάσσεται # 1 σε δίκη υπεράσπιση και # 3 για τα νομικά γραπτώς από την US News & World Report. Stetson είναι επίσης ένας ηγέτης στους τομείς των ηλικιωμένων δικαίου, τη βιοποικιλότητα-περιβαλλοντικό δίκαιο, το δίκαιο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του διεθνούς δικαίου, της κοινωνικής δικαιοσύνης, βετεράνοι του νόμου, της Καραϊβικής δικαίου, καθώς και σε άλλους τομείς της νομικής μελέτης. Stetson προσφέρει πέντε πιστοποιητικό JD των προγραμμάτων συγκέντρωσης, περισσότερα από 60 μαθήματα δεξιοτήτων, και σε κοινές ή διπλής βαθμό τις επιλογές για JD / LL.M., JD / MBA και JD / MPH

Ευκαιρίες να αποκτήσουν πρακτική νομική εμπειρία.

Κλινική εκπαίδευση participantsStetson προσφέρει στους φοιτητές περισσότερες από 400 κλινικές και externship ευκαιρίες ετησίως σε όλη την Tampa Bay της Φλόριντα μητροπολιτική περιοχή. Με περισσότερα από 30 κλινικές και externship μαθήματα σε περίπου 60 φιλοξενίας οργανώσεις, Stetson ενώνει μια χούφτα άλλες νομικές σχολές σε όλη τη χώρα οι οποίοι εγγυώνται ότι κάθε φοιτητής μπορεί να συμμετάσχει σε μια κλινική ή externship πορεία κατά τη διάρκεια της νομικής σχολής.

Υποτροφίες για τη μείωση του κόστους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Stetson φοιτητής veteranIn Φθινόπωρο του 2015, το 55% των νέων φοιτητών JD λάβει υποτροφίες. Όλα παραδέχθηκε πρωτοετείς φοιτητές θεωρούνται αυτόματα για υποτροφίες πολλών ετών. Αρχίζοντας με το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, Stetson θα υποστηρίξει έναν απεριόριστο αριθμό ειδικευμένων βετεράνων ή επιλέξιμων εξαρτώμενα με κίτρινη κορδέλα Πρόγραμμα του GI Bill.

Μια όμορφη πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην ηλιόλουστη Tampa Bay, Florida.

21 στρεμμάτων, φοινικόδεντρα Stetson νόμο campusStetson για επένδυση κύρια πανεπιστημιούπολη στο Gulfport / St. Πετρούπολη ήταν κάποτε ένα θέρετρο της δεκαετίας του 1920 όπου συχνάζουν Babe Ruth και άλλες προσωπικότητες. Σήμερα, τα ιστορικά μας κτίρια συμπληρωθεί με 3.920 συνδέσεις δικτύου, επτά δικαστικές αίθουσες εργασίας, 50 βιβλιοθήκη αίθουσες μελέτης ομάδα, μια πισίνα, και μια βιβλιοθήκη νόμο με περισσότερους από 419.000 τόμους. Χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη μελέτη; Ταξίδι # 4-κατετάγη καλύτερη παραλία Συμβούλου (Pete Beach St.) είναι πέντε λεπτά από την πανεπιστημιούπολη.

Σχολή που αγαπούν τη διδασκαλία του νόμου και νοιάζονται για την επιτυχία των μαθητών.

Stetson καθηγητής συμβουλεύει τα studentOur καθηγητές συμμετέχουν σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής πανεπιστημιούπολη και είναι παθιασμένοι με την εργασία με τους μαθητές τόσο στο εσωτερικό όσο και έξω από την τάξη. Σχολή από όλη την νομική σχολή περνούν το χρόνο τους υπηρετούν ως σύμβουλοι, συμβουλεύοντας φοιτητικές οργανώσεις και οι ομάδες προγύμνασης υπεράσπισης. σχολή μας είναι συγγραφείς, δικηγόροι, και οι ηγέτες στους τομείς τους νομικές γνώσεις.

Υπηρεσίες ανάπτυξης σταδιοδρομίας για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους.

προσωπικό την εξέλιξη της σταδιοδρομίας συμβουλεύει studentAn προσβάσιμο προσωπικό εξέλιξη της σταδιοδρομίας υποστηρίζει τους φοιτητές με συνεδρίες ατομική προπόνηση, συνεδριάσεις της ομάδας και των προγραμμάτων. σειρά ημερίδων "Career Toolkit" Stetson παρέχει ένα πλαίσιο για το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και την αναζήτηση εργασίας. Το προσωπικό μας έχει δημιουργήσει σχέσεις με τη νομική κοινότητα περιοχή Tampa Bay και εργάζεται για να βοηθήσει τους αποφοίτους βρείτε το ιδανικό σταδιοδρομία τους.

Προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό στα νησιά Κέιμαν, την Κούβα, την Αγγλία, τη Νότια Κορέα, την Ισπανία και την Ολλανδία.

μελέτη Stetson στο εξωτερικό participantsOur οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο, ενώ κερδίζει ακαδημαϊκών μονάδων και την εκπλήρωση νομικών εμπειρογνωμόνων σε μακρινές χώρες. Εκτός από το καλοκαίρι Stetson στο εξωτερικό και τα προγράμματα εξαμήνου, Stetson έχει επίσης διεθνείς συμφωνίες ανταλλαγής με πανεπιστήμια στην Αυστραλία, την Αγγλία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

Τοποθεσίες

  • Tampa

    Stetson University College of Law 1401 61st Street South , 33707, Tampa

    Ερωτήσεις