Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Εισαγωγή

The University of Greenwich καθοδηγείται από ένα ιδρυτικό ήθος «χωρίς όρια». Το θεμελιώδες όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες, αδέσμευτες από τη συμβατική σοφία και τα τεχνητά όρια. Μέσω αυτής της προσέγγισης, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε νέους τρόπους επικοινωνίας, σύνδεσης και έκφρασης της προσωπικής και συλλογικής μας ταυτότητας.

Είμαστε επίσης ένα από τα λίγα πανεπιστήμια του Λονδίνου που έχουν όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος. Οι χώροι διδασκαλίας, κοινωνικοί, αθλητικοί και διαβίωσης βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη ή κοντά.

Η κοινότητα του Γκρίνουιτς

Το Greenwich είναι κάτι περισσότερο από μια συλλογή μεμονωμένων μαθητών και προσωπικού, είναι μια κοινότητα ανθρώπων που ενώνονται με το πάθος τους για μάθηση. Το να είσαι μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας μεταφέρει μια αίσθηση υπερηφάνειας και ευθύνης να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα των προηγούμενων γενεών φοιτητών. Σημαίνει επίσης ότι βασίζεστε σε άλλους για να σας βοηθήσουν να γίνετε ο καλύτερος μαθητής που μπορείτε. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να κάνετε φίλους, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να ανακαλύψετε σε τι είστε καλοί, μαζί με άλλους ομοϊδεάτες. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να βρουν έναν τρόπο να χωρέσουν στο Γκρίνουιτς.

Απολαύστε τη μάθησή σας

Είναι σημαντικό να απολαμβάνετε τις σπουδές στο Γκρίνουιτς και να έχετε την ευκαιρία να διαπρέψετε. Τα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία και χρησιμοποιούν τα πιο πρόσφατα προγράμματα σπουδών που ενημερώνονται από την έρευνα. Θα σας υποστηρίξουμε και θα σας ενθαρρύνουμε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η τεχνολογία παίζει μεγάλο ρόλο στη διδασκαλία μας. Ένα παράδειγμα αυτού είναι η λήψη διαλέξεων, η οποία σας επιτρέπει να επισκέπτεστε ξανά τις διαλέξεις online και κατ' απαίτηση. Το προσωπικό μας έχει τους πόρους για να κάνει τα πολυμέσα βασικό μέρος της μαθησιακής σας εμπειρίας.

Ειδικευόμαστε σε θέματα που σας προετοιμάζουν για το επόμενο στάδιο της καριέρας σας. Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν εξωτερικούς μέντορες και λαμβάνουν θέσεις εργασίας για να αναπτύξουν δεξιότητες και εμπειρία στο χώρο εργασίας που εκτιμούν οι εργοδότες. Αυτή είναι μια φόρμουλα επιτυχίας, καθώς το 90% των αποφοίτων μας αρχίζουν να εργάζονται ή να σπουδάζουν περαιτέρω εντός έξι μηνών από την ολοκλήρωση του μαθήματος τους (έρευνα DLHE 2018).

Διδάσκεται από παθιασμένους ανθρώπους

Απασχολούμε καλά καταρτισμένο, έμπειρο διδακτικό προσωπικό, η πλειοψηφία με επίσημα προσόντα διδασκαλίας. Ένας μεγάλος αριθμός ακαδημαϊκών μας έχουν επίσης εργαστεί στο παρελθόν σε επιχειρήσεις ή βιομηχανία. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ενημερωμένα και σχετικά με τον κλάδο μαθήματα που είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς.

Οι καθηγητές μας είναι τόσο παθιασμένοι με την ανταλλαγή γνώσεων όσο και με τα αντικείμενά τους. Είναι σε ιδανική θέση για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Οι μαθητές μας συχνά παρατηρούν πώς οι ακαδημαϊκοί μας θα κάνουν το επιπλέον μίλι για να τους βοηθήσουν να διαπρέψουν στο αντικείμενο που έχουν επιλέξει.

Αυτές οι αρχές μας κέρδισαν την ασημένια βαθμολογία του Εθνικού Πλαισίου Διδακτικής Αριστείας (TEF) το 2017 και υποτροφίες Εθνικής Διδακτικής της Ακαδημίας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μεγάλο αριθμό του διδακτικού μας προσωπικού.

Υπηρεσίες υποστήριξης

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών υποστήριξης για όλους τους μαθητές μας. Σε κάθε μαθητή ανατίθεται ένας προσωπικός δάσκαλος που θα σας βοηθήσει καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας στο Greenwich. Η ομάδα Ακαδημαϊκών Υπηρεσιών Φοιτητών μας μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες διαμονής, τα οικονομικά ζητήματα, τις συμβουλές και την παροχή συμβουλών και τις ανάγκες αναπηρίας. Η Ένωση Φοιτητών του Γκρίνουιτς βρίσκεται στην καρδιά του πανεπιστημίου και προσφέρει ένα εξαιρετικό φάσμα κοινωνικών, αθλητικών και υποστηρικτικών δυνατοτήτων για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Εγκαταστάσεις για να διαμορφώσετε το μέλλον σας

Από το 2013, έχουμε επενδύσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια £ σε εργαστήρια, χώρους διδασκαλίας και φοιτητικές εγκαταστάσεις. Αυτό περιλαμβάνει ένα νέο Student Hub στην Πανεπιστημιούπολη Medway και το Dreadnought Building στο Greenwich.

Το Dreadnought είναι ένας νέος κεντρικός κόμβος για όλες τις ακαδημαϊκές και κοινωνικές δραστηριότητες των φοιτητών. Εκτός από τους χώρους διδασκαλίας και υπολογιστών, θα βρείτε ένα καφέ, ένα εστιατόριο, ένα γυμναστήριο και έναν χώρο συναυλιών και εκδηλώσεων. Εδώ μπορείτε να κάνετε την κοινωνική σας μάθηση, να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μαθητών, να συμμετέχετε σε μαθητικές δραστηριότητες και να κάνετε παρέα με φίλους.

Θα επωφεληθείτε επίσης από εξαιρετικές εγκαταστάσεις μελέτης, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων εργαστηρίων πρώτης κατηγορίας για θέματα επιστήμης και μηχανικής και τρεις βιβλιοθήκες πανεπιστημιούπολης με αφοσιωμένες ακαδημαϊκές υπηρεσίες βιβλιοθηκονόμους.

Προώθηση γνώσεων στο Γκρίνουιτς

Η έρευνά μας εξετάζει μερικά από τα πιο προκλητικά ζητήματα του κόσμου, από την παγκόσμια υγεία έως τη δημόσια ασφάλεια.

Οι τρέχουσες έρευνες περιλαμβάνουν ασθένειες που μεταφέρονται από κουνούπια, όπως η ελονοσία και ο ιός Ζίκα, και η χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών για ιατρικά εμφυτεύματα. Άλλα έργα περιλαμβάνουν έρευνα που σώζει ζωές για την εκκένωση δύσκολων περιβαλλόντων, όπως πολυώροφα εργοτάξια, και την κατανόηση των δεσμών μεταξύ πολιτικής και οικονομίας.

Αυτή η τεχνογνωσία τροφοδοτεί απευθείας τη διδασκαλία μας. Οι τάξεις σας ενημερώνονται από έρευνα αιχμής και διδάσκονται από κορυφαίους ερευνητές που οι ίδιοι ξεπερνούν τα όρια της γνώσης.

Καλωσορίζουμε επίσης την επόμενη γενιά μεταπτυχιακών ερευνητών που θα διεξάγουν κορυφαία έρευνα χρησιμοποιώντας τις παγκοσμίου επιπέδου εγκαταστάσεις μας. Θα υποστηριχθείτε από μια εποπτική ομάδα που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες για σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα και τη βιομηχανία.

Στατιστική

 • Διεθνείς φοιτητές:

  14%

 • 00

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

The University of Greenwich έχει δύο πανεπιστημιουπόλεις με έδρα το Λονδίνο και μία στο Medway στο Κεντ. Συνδυάστε έναν τρόπο ζωής στην πόλη με ένα ήρεμο περιβάλλον για μια μοναδική εμπειρία μελέτης.

 • Πανεπιστημιούπολη Γκρίνουιτς, Λονδίνο
 • Πανεπιστημιούπολη Avery Hill, Λονδίνο
 • Πανεπιστημιούπολη Medway, Κεντ

Σχετικά με το Greenwich Campus

Το παραποτάμιο Greenwich Campus μας περιβάλλεται από το πράσινο του Greenwich Park και βρίσκεται κοντά στο κεντρικό Λονδίνο.

Το Greenwich Campus βρίσκεται σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και βρίσκεται στην καρδιά του Greenwich, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Η γειτονιά έχει μια ζωντανή ατμόσφαιρα αλλά είναι μακριά από τη φασαρία της πόλης, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για σπουδές.

Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από ιστορικά ορόσημα, καθώς και από το πάρκο Greenwich και μια επιλογή από μπαρ και εστιατόρια. Πολλές τοποθεσίες γύρω από την πανεπιστημιούπολη έχουν χρησιμοποιηθεί ως σκηνικά για ταινίες, όπως The King's Speech, Les Misérables, Four Weddings and a Funeral και The Queen.

Σχετικά με το Avery Hill Campus

Περιτριγυρισμένο από χώρους πρασίνου, το Avery Hill Campus βρίσκεται στο Eltham, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Διαθέτει εγκαταστάσεις διδασκαλίας και άθλησης πρώτης κατηγορίας, καθώς και φοιτητικά καταλύματα.

Το Avery Hill είναι το ιδανικό σκηνικό για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν στο Λονδίνο. Όχι μόνο έχει μια πανεπιστημιακή ατμόσφαιρα με χώρο διδασκαλίας και διαβίωσης, αλλά είναι επίσης μόλις 30 λεπτά με το τρένο από το κέντρο του Λονδίνου.

Σχετικά με το Medway Campus

Ένα προνοητικό πανεπιστήμιο σε ένα ιστορικό περιβάλλον. Ανακαλύψτε περισσότερα για τη φοιτητική ζωή και την εμπειρία σπουδών στο Medway Campus στο Chatham Maritime, Kent. Το πού θα επιλέξετε να σπουδάσετε είναι μια πραγματικά σημαντική απόφαση και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στην ιστορική μας Πανεπιστημιούπολη Medway στο Chatham, στο Κεντ.

Το Medway Campus έχει πλούσια ναυτική ιστορία. Τα κόκκινα τούβλα κτίριά του ήταν προηγουμένως βάση του Βασιλικού Ναυτικού. Η ναυαρχίδα του Nelson HMS Victory κατασκευάστηκε στο Chatham's Historic Dockyard.

Η πανεπιστημιούπολη διαθέτει επίσης εκπληκτικά καφέ και μπαρ, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στα κτήρια Pembroke και Pilkington. Ένας ελκυστικός χώρος σε στιλ piazza με υπαίθρια καθίσματα είναι ιδανικός για εκδηλώσεις. Υπάρχουν επίσης πολλοί χώροι πρασίνου, με γήπεδο τένις.

Προσφέρουμε στους φοιτητές μας ένα υποστηρικτικό περιβάλλον για τις σπουδές τους και τη βοήθεια που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν μεταπτυχιακές θέσεις εργασίας στο Λονδίνο, τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μακρύτερα.

  Εισαγωγές

  Όλα τα ακόλουθα έγγραφα πρέπει να μεταφορτωθούν στην ενότητα «Προσόντα» της αίτησης. Αιτήσεις που δεν διαθέτουν την απαιτούμενη τεκμηρίωση ενδέχεται να μην ληφθούν υπόψη.

  1. Σαρωμένα αντίγραφα των πιστοποιητικών ή/και των μεταγραφών σας που πληρούν τις απαιτήσεις εισόδου στο πρόγραμμα.
  2. Ανατρέξτε στη σελίδα Αίτηση για πτυχίο μεταπτυχιακής έρευνας για τις απαιτήσεις εισόδου.
  3. Ένα σαρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου και της άδειας διαμονής σας, εάν υπάρχουν.
  4. Βιογραφικό σημείωμα (CV), συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων δύο διαιτητών (οι γραπτές αναφορές μπορούν επίσης να παρέχονται χρησιμοποιώντας το έντυπο αναφοράς).
  5. Μια λεπτομερής ερευνητική πρόταση περίπου 1.500 λέξεων (για αιτήσεις υποτροφίας, δείτε τις συγκεκριμένες οδηγίες στην αγγελία και συμπεριλάβετε την αναφορά της υποτροφίας στην ενότητα προσωπική δήλωση).
  6. Απόδειξη της επάρκειάς σας στην αγγλική γλώσσα, για υποψήφιους των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά. Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα Αγγλικά εάν μπορείτε να δείξετε ότι είστε υπήκοος μιας από τις ακόλουθες χώρες ή εάν έχετε πραγματοποιήσει προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε μία από αυτές τις χώρες.

  Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια θα πρέπει να προσκομίσουν ένα πιστοποιητικό IELTS, το οποίο θα επιτυγχάνει 6,5 σε κάθε τομέα, ή ένα αποδεκτό, αποδεδειγμένο ισοδύναμο με αυτό.

  Τι συμβαίνει μετά την υποβολή της αίτησής σας;

  Η διαδικασία για την πρόσληψη φοιτητών ποικίλλει εντός των σχολών, ωστόσο, όλες οι ηλεκτρονικές αιτήσεις καταγράφονται αρχικά στο Γραφείο Σχολής, επομένως εάν έχετε κάποιο ερώτημα, επικοινωνήστε μαζί τους αρχικά. Η Σχολή/Τμήμα θα επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας για να κανονίσετε μια συνέντευξη εάν επιθυμούν να προχωρήσουν περαιτέρω την αίτησή σας.

  Θα ειδοποιηθείτε εάν η αίτησή σας δεν είναι επιτυχής. Εάν είστε επιτυχείς, θα λάβετε μια προσφορά από Μεταπτυχιακές Ερευνητικές Εισαγωγές, με την επιφύλαξη της εκκαθάρισης των ελέγχων UKVI, όπου ισχύει, και της παροχής αποδεικτικών στοιχείων ότι πληροίτε τις απαιτήσεις εισόδου στο πρόγραμμα. Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία πρόσληψης μπορεί να διαρκέσει έως και έξι έως οκτώ εβδομάδες. Εάν χρειάζεστε μια απόφαση νωρίτερα λόγω προθεσμίας χρηματοδότησης, ενημερώστε τη Σχολή και καταστήστε το σαφές αυτό στην ενότητα προσωπικής δήλωσης της φόρμας αίτησής σας.

  Διαδικασία εισαγωγής

  Απάντηση για αποδοχή προσφοράς

  • Πρέπει να απαντήσετε σε μια προσφορά εισδοχής εντός 30 ημερών ή έως την αναφερόμενη ημερομηνία έναρξης του προγράμματός σας, όποιο από τα δύο είναι νωρίτερα. Εάν δεν απαντήσετε, θα υποθέσουμε ότι δεν επιθυμείτε να αποδεχτείτε την προσφορά και η προσφορά θα αποσυρθεί. Για να επιβεβαιώσετε την αποδοχή της προσφοράς, πρέπει να υπογράψετε και να ημερομηνία την προσφορά εισδοχής και να την επιστρέψετε, μαζί με οποιαδήποτε άλλα απαιτούμενα έγγραφα, όπως καθορίζονται στην επιστολή προσφοράς σας.
  • Η ημερομηνία έναρξης θα είναι στην προσφορά εισδοχής σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να εκπληρώσετε όλους τους όρους της προσφοράς σας πριν από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματός σας.
  • Ανατρέξτε στις σελίδες χρηματοδότησης φοιτητών για πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή της κατάθεσής σας, την παροχή επιστολής χορηγού και την πληρωμή των διδάκτρων σας.
  • Αναλυτικά τα δίδακτρα
  • Εάν είστε διεθνής φοιτητής ή χρειάζεστε ATAS, ανατρέξτε στις οδηγίες στις σελίδες μας για διεθνείς φοιτητές.

  Ξεκινώντας τις σπουδές σας

  Την πρώτη ημέρα των σπουδών σας, αναμένεται να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο Φοιτητικό Κέντρο και να παρακολουθήσετε την εισαγωγή στη Σχολή σας. Οι καθυστερημένες αφίξεις πρέπει να ειδοποιήσουν τους Εισαγωγείς Μεταπτυχιακών Ερευνών και τη Σχολή τους για την προτεινόμενη ημερομηνία άφιξής τους.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Κατά την υποβολή της αίτησης για Φοιτητική βίζα, θα χρειαστεί να υποβάλετε ορισμένα συγκεκριμένα έγγραφα για να αποδείξετε ότι πληροίτε τα κριτήρια

  Υποβολή Εγγράφων με την Αίτηση Φοιτητικής Βίζας

  Τα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε με την αίτησή σας για βίζα εξαρτώνται από τις περιστάσεις σας. Ορισμένα έγγραφα είναι υποχρεωτικά και άλλα πρέπει να παρέχονται ανάλογα με τις περιστάσεις σας και το τι λέει το CAS σας. Η παρακάτω λίστα θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε ποια έγγραφα θα χρειαστεί να προσκομίσετε. Είναι σημαντικό να προσκομίσετε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται, καθώς εάν δεν το κάνετε αυτό μπορεί να προκαλέσει άρνηση έκδοσης βίζας.

  Λίστα εγγράφων φοιτητικής βίζας

  Τρέχον διαβατήριο

  Ένα τρέχον διαβατήριο ή άλλο έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο.

  Προσόντα που αναφέρονται στο CAS σας.

  Όλα τα προσόντα που αναφέρονται στο CAS σας. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι εάν δεν αναφέρονται προσόντα στο CAS σας, δεν απαιτείται να παρέχετε κανένα.

  Αποδεικτικά Αγγλικής Γλώσσας.

  Το UKVI ζητά απόδειξη της γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Τα πανεπιστήμια μπορούν να επιλέξουν πώς θα αξιολογήσουν τις γνώσεις ενός φοιτητή στα αγγλικά. Το CAS σας θα επιβεβαιώσει τον τρόπο με τον οποίο αξιολογήθηκε η ικανότητά σας στην αγγλική γλώσσα από το πανεπιστήμιο. Εάν έχει αξιολογηθεί από εσάς παρέχοντας ένα πιστοποιητικό ή πιστοποιητικό, τότε αυτό θα καταχωρηθεί στο CAS σας και πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό που αναφέρεται. Εάν δεν αναφέρονται προσόντα αγγλικής γλώσσας στο CAS σας, τότε δεν θα χρειαστεί να παρέχετε κανένα με την αίτησή σας.

  Μεταφράσεις.

  Εάν οποιοδήποτε έγγραφο δεν είναι στα αγγλικά, το πρωτότυπο πρέπει να συνοδεύεται από πλήρη μετάφραση. Η μετάφραση πρέπει να περιέχει:

  • Επικύρωση από τον μεταφραστή ότι πρόκειται για ακριβή μετάφραση του πρωτότυπου εγγράφου
  • Στοιχεία επικοινωνίας μεταφραστικής εταιρείας
  • Η ημερομηνία της μετάφρασης

  Απόδειξη Οικονομικών.

  Πρέπει να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία ότι έχετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό στη διάθεσή σας για δίδακτρα και έξοδα διαβίωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δείτε τις πληροφορίες μας σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις για καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο ελέγχου του ποσού αυτού.

  Οι τύποι εγγράφων που μπορείτε να προσκομίσετε για να αποδείξετε τα οικονομικά σας είναι:

  • Προσωπικά αντίγραφα τραπεζικών λογαριασμών ή εκκαθαριστικά λογαριασμών κτιρίου
  • Τραπεζικές επιστολές
  • Επίσημες επιστολές δανείου
  • Επίσημες επιστολές οικονομικής χορηγίας

  Δείτε τις πληροφορίες και τις οδηγίες μας σχετικά με τα οικονομικά έγγραφα στη σελίδα Επίδειξη των οικονομικών σας. Λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να προσκομίσετε χρηματοοικονομικά έγγραφα που πληρούν τις προϋποθέσεις, για να αποφευχθεί η άρνηση έκδοσης βίζας.

  Επιστολή συγκατάθεσης από τον κυβερνητικό χορηγό.

  Εάν έχετε λάβει οποιαδήποτε επίσημη οικονομική χορηγία από μια κυβέρνηση το περασμένο έτος, πρέπει να παράσχετε μια επιστολή από αυτόν τον χορηγό που να επιβεβαιώνει τη συγκατάθεση του χορηγού για να υποβάλετε την αίτηση για Φοιτητική Βίζα.

  Απόδειξη της σχέσης σας με τον Γονέα ή τον Κηδεμόνα σας.

  Εάν τα κεφάλαια που δείχνετε διατηρούνται με το όνομα ενός γονέα, πρέπει να αποδείξετε τη σχέση σας με τους γονείς σας. Γίνονται δεκτά πιστοποιητικά γέννησης ή πιστοποιητικά υιοθεσίας.

  Επιστολή γονέα/κηδεμόνα.

  Εάν τα κεφάλαια διατηρούνται στο όνομα ενός γονέα, χρειάζεστε επίσης μια επιστολή από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες σας που να παρέχουν τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα. Η επιστολή δεν χρειάζεται να ακολουθεί αυστηρή μορφή, αλλά πρέπει να έχει υπογραφή και ημερομηνία.

  Απόδειξη γονικής συναίνεσης ή άλλης νόμιμης κηδεμόνας εάν είστε κάτω των 18 ετών.

  Εάν είστε κάτω των 18 ετών όταν ξεκινάτε τις σπουδές σας, θα χρειαστεί να προσκομίσετε μια επιστολή από τους γονείς ή τους νόμιμους κηδεμόνες σας καθώς και το πιστοποιητικό γέννησής σας ή το πιστοποιητικό υιοθεσίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές εάν χρειαστεί.

  Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τη φυματίωση

  Εάν είστε από μια χώρα όπου πρέπει να κάνετε το τεστ. Λάβετε υπόψη ότι εάν ζείτε σε μια χώρα τους τελευταίους έξι μήνες όπου δεν απαιτείται η εξέταση φυματίωσης, τότε δεν θα χρειαστεί να το δώσετε (Εάν ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο για έξι ή περισσότερους μήνες, τότε δεν θα πρέπει να κάνετε τεστ φυματίωσης.) Δείτε τις πληροφορίες UKVI σχετικά με τις εξετάσεις φυματίωσης για να ελέγξετε εάν αυτό ισχύει για εσάς.

  Πιστοποιητικό ATAS (Πιστοποιητικό Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Αυτό είναι ένα πιστοποιητικό που απαιτείται από ορισμένους μεταπτυχιακούς φοιτητές. (Δεν ισχύει για φοιτητές σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών.) Θα πρέπει να σημειώσετε ότι χρειάζεται περίπου ένας μήνας για την έκδοση πιστοποιητικού ATAS. Το CAS σας θα επιβεβαιώσει εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό ATAS. Δείτε τις πληροφορίες μας ATAS για περισσότερες οδηγίες.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Οι υποτροφίες και οι υποτροφίες μας κυμαίνονται από υποτροφίες για άτομα που εγκαταλείπουν τη φροντίδα και φοιτητές που έχουν οικονομική ανάγκη έως βραβεία για μεταπτυχιακές σπουδές. Με την υποτροφία ΕΕ μας, οι νέοι φοιτητές που κατοικούν στην ΕΕ θα μπορούσαν να λάβουν μείωση των διδάκτρων για το πρώτο έτος.

  Υποτροφίες & Υποτροφίες 2023/24

  Υποτροφία Διαμονής

  Η Υποτροφία του Πανεπιστημίου Greenwich Accommodation για νέους προπτυχιακούς φοιτητές οικιακού/οικιακού επιπέδου με χαμηλό νοικοκυριό.

  Υποτροφία Μεταπτυχιακών Σπουδών Τεχνητής Νοημοσύνης και Επιστήμης Δεδομένων

  Η υποτροφία είναι υποτροφία 10.000 £ σε μετρητά ή απαλλαγή από τέλη για σπουδές MSc στην Επιστήμη των Δεδομένων και το μάθημα Εφαρμογών του στο The University of Greenwich .

  Υποτροφία του Ιδρύματος Aziz

  Η υποτροφία του Ιδρύματος Aziz θα καλύψει το 100% των μεταπτυχιακών διδάκτρων για την υποστήριξη Βρετανών Μουσουλμάνων που στοχεύουν να σπουδάσουν στο The University of Greenwich .

  Υποτροφία που αφήνει τη φροντίδα

  Η υποτροφία Care Leaver παρέχει £ 1.500 ετησίως σε προπτυχιακούς φοιτητές που εντάσσονται στο πανεπιστήμιο απευθείας από τη φροντίδα της τοπικής αρχής.

  Υποτροφία επιβατών

  Οι υποτροφίες μας για τις μετακινήσεις μας υποστηρίζουν φοιτητές από νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος που αντιμετωπίζουν δύσκολα έξοδα μετακίνησης για να φοιτήσουν στο πανεπιστήμιο.

  Υποτροφία Χορωδιακής Έκθεσης David Fussey 2023/24

  Η υποτροφία της Χορωδιακής Έκθεσης David Fussey αξίζει 1.000 £ ετησίως για φοιτητές που επιλέγονται να συμμετάσχουν στη Χορωδία The University of Greenwich .

  Υποτροφία Ψηφιακής Πρόσβασης

  Νέοι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές με χαμηλό νοικοκυριό μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια για εξοπλισμό για την υποστήριξη της διαδικτυακής μάθησης.

  Υποτροφία ΕΕ

  Οι φοιτητές της ΕΕ που κατοικούν στην ΕΕ και έχουν προσφορά να σπουδάσουν μαζί μας θα μπορούσαν να λάβουν σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα για το πρώτο έτος σπουδών στο ακαδημαϊκό έτος 2023/24.

  Κουπόνια τροφίμων

  Εάν αντιμετωπίζετε μια απροσδόκητη οικονομική κρίση και δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τρόφιμα, προϊόντα περιποίησης ή άλλα βασικά είδη ως αποτέλεσμα, μπορεί να δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση για κουπόνι διατροφής.

  Υποτροφία Great Skills

  Είμαστε όλοι για ΜΕΓΑΛΕΣ δεξιότητες! Εάν οι φοιτητές συμμετάσχουν στις δραστηριότητες προβολής μας πριν ενταχθούν στο πανεπιστήμιο, θα μπορούσαν να είναι επιλέξιμοι για υποτροφία αξίας £ 2.000.

  Υποτροφία Greenwich Progression

  Το νέο πρόγραμμα υποτροφιών £3.000 και πρακτικής άσκησης για φοιτητές και αποφοίτους που πληρώνουν δίδακτρα στο σπίτι.

  International Hardship Fund

  Αυτό το ταμείο απευθύνεται σε φοιτητές της ΕΕ χωρίς δάνειο συντήρησης και σε ξένους φοιτητές που αντιμετώπισαν απροσδόκητα βραχυπρόθεσμα έξοδα.

  Διεθνές Βραβείο Υποτροφιών

  Οι διεθνείς φοιτητές που έχουν προσφορά για σπουδές The University of Greenwich θα μπορούσαν να λάβουν έκπτωση στα δίδακτρα αξίας έως και 3.000 £ κατά το πρώτο έτος.

  Υποτροφία του Ιδρύματος Mister Gees

  Αυτή η υποτροφία αξίζει £ 5,000 για μεταπτυχιακό φοιτητή που είναι εγγεγραμμένος στο MSc Water, Waste, and Environmental Engineering και θα μπορούσε να σας προσφέρει £ 5,000 κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

  Nursing Memorial Appeal Bursary Buddy

  Για πολλούς φοιτητές, η αίτηση στο πανεπιστήμιο μπορεί να είναι μια δύσκολη και τρομακτική απόφαση. Τα οικονομικά εμπόδια μπορούν να περιορίσουν τις δυνατότητες των μαθητών.

  Robert Holman Bursary

  Αυτό το βραβείο αξίζει £ 1.000 για τρέχοντες φοιτητές που σπουδάζουν μαθήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από το Greenwich, το Lewisham και το Southwark.

  Βασιλικό Ναυτικό και Βασιλική Ναυτική Υποτροφία

  Αυτή η υποτροφία παρέχει έως και 3.000 £ ετησίως για προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν υπηρετήσει στο Βασιλικό Ναυτικό ή τους Βασιλικούς Πεζοναύτες ή των οποίων οι γονείς έχουν ιστορικό υπηρεσίας.

  Υποτροφία RPS Karen Roberts

  Αυτό το βραβείο αξίζει £5.000 για έναν προπτυχιακό φοιτητή που είναι εγγεγραμμένος στο BA Αρχιτεκτονική Τοπίου και θα μπορούσε να σας προσφέρει £5.000 κατά το πρώτο έτος σπουδών.

  Υποτροφία RSK

  Η υποτροφία είναι μια υποτροφία £ 5.000 σε μετρητά για έναν πρωτοετή προπτυχιακό φοιτητή που είναι εγγεγραμμένος σε συγκεκριμένα προγράμματα μηχανικής και αρχιτεκτονικής.

  Ίδρυμα του Sir William Boreman

  Εάν είστε μόνιμος κάτοικος του δήμου του Γκρίνουιτς ή του Lewisham, θα μπορούσατε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιχορήγηση από το Ίδρυμα Sir William Boreman για τα έξοδα διαβίωσής σας.

  Υποτροφία Stephen Lawrence (Αρχιτεκτονική)

  Η υποτροφία είναι μια υποτροφία £18.500 σε μετρητά ή απαλλαγή από τα τέλη για σπουδές Αρχιτεκτονικής Μέρος 2 Μαρτίου στο The University of Greenwich .

  Υποτροφίες και δάνεια κατάρτισης εκπαιδευτικών

  Ενδιαφέρεστε να γίνετε δάσκαλος;

  Η Παγκόσμια Υποτροφία Γκρίνουιτς

  Η ομάδα Global Mobility Team και η ομάδα The Fees and Funding θα ήθελαν να συνεργαστούν για να προσφέρουν μια ειδική υποτροφία για να βοηθήσουν φοιτητές από μειονεκτούντα υπόβαθρα να έχουν πρόσβαση σε σπουδές στο εξωτερικό και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης.

  Η υποτροφία του Γκρίνουιτς

  Η υποτροφία του Greenwich αξίζει 700 £ για νέους προπτυχιακούς φοιτητές με χαμηλό νοικοκυριό.

  Η υποτροφία του Sanctuary

  Αυτή η υποτροφία είναι για κάτοχο προσφοράς που ζητά άσυλο ή με καθεστώς πρόσφυγα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Καλύπτει τα δίδακτρα και τα έξοδα διαμονής, συν μια υποτροφία συντήρησης.

  Υποτροφία Οραματιστή

  Αυτό το βραβείο αξίζει £ 5.000 για μαθητές που έχουν ξεπεράσει τις αντιξοότητες, έχουν ασχοληθεί μαζί μας κατά τη διάρκεια του σχολείου/κολεγίου ή των τρεχουσών σπουδών τους και έχουν οριστεί από δάσκαλο ή σύμβουλο από το ίδρυμά τους.

  Υποτροφία William Hills

  Η υποτροφία William Hills προσφέρει σε έξι φοιτητές 2.000 £ κάθε χρόνο για τη διάρκεια του τετραετούς πτυχίου MEng Μηχανολόγων Μηχανικών. Δύο επιπλέον βραβεία είναι διαθέσιμα για δύο φοιτητές στο δεύτερο έτος του πτυχίου τους Beng Mechanical Engineering.

  Τοποθεσίες

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

   Ερωτήσεις