Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Δίκαιο αφερεγγυότητας LLM - Μερική απασχόληση
The University of Law Postgraduate Programmes

Δίκαιο αφερεγγυότητας LLM - Μερική απασχόληση

24 Months

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

* £12.500 Domestic, Λονδίνο; 11.350 £ Εγχώριο, εκτός Λονδίνου; £17.500 International, Λονδίνο; 15.100 £ Διεθνές, εκτός Λονδίνου; £11.350 Online

Εισαγωγή

Τα LLM μας από τη νέα σειρά προγραμμάτων Master's in Law έχουν σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που θέλουν να εξερευνήσουν την πρακτική εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, εξειδικευμένου τομέα του δικαίου. Μελετήστε πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά.

LLM Πτωχευτικό Δίκαιο

Το Master of Laws (LLM) στο Δίκαιο Αφερεγγυότητας* είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής για να ενισχύσουν τις ακαδημαϊκές νομικές τους γνώσεις. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα σας δώσει τις δεξιότητες για να προχωρήσετε στο δίκαιο αφερεγγυότητας και μπορεί να ανοίξει Pathways σε μια σταδιοδρομία ως Barrister, Solicitor, Asolvency Lawyer, Debt Consultant, Financial Advisor και πολλά άλλα.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Ο νόμος περί αφερεγγυότητας LLM είναι ένα καινοτόμο, ευέλικτο πρόγραμμα που θα σας προσφέρει εις βάθος γνώση του νόμου περί αφερεγγυότητας στην πράξη. Θα εξερευνήσετε τις θεμελιώδεις αρχές του νόμου περί αφερεγγυότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με την εταιρική διάσωση, τις εξωδικαστικές ασκήσεις και τη διασυνοριακή αφερεγγυότητα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας, θα εξετάσετε επίσης θέματα όπως η πρόσβαση στη χρηματοδότηση (αγορές κεφαλαίων και πιστωτικές αγορές), η προτεραιότητα στην αφερεγγυότητα, τα καθήκοντα των διευθυντών, τα δικαιώματα των εργαζομένων, η πλοήγηση σε ανταγωνιστικά συμφέροντα ενδιαφερομένων σε προβληματικά σενάρια, το δημόσιο χρέος και οι χρηματοοικονομικές κρίσεις .

Όταν μελετάτε το νόμο περί αφερεγγυότητας LLM μαζί μας, θα:

 • Να διδάσκονται από ειδικούς σε θέματα, πρώην και νυν επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς που εστιάζουν στην έρευνα και τη διδασκαλία.
 • Ερευνήστε και αξιολογήστε κριτικά τις βασικές θεωρίες, έννοιες και αρχές του νόμου περί αφερεγγυότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκτός από την εταιρική διάσωση και αναδιοργάνωση.
 • Μάθετε για το πλαίσιο εντός του οποίου λειτουργεί το δίκαιο περί αφερεγγυότητας και αλληλεπιδρά με άλλους τομείς όπως η οικονομία και η πολιτική.
 • Επιδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές και απαντήσεις σε σενάρια προβληματικών ερωτήσεων μέσω ορθών συλλογισμών και επιχειρημάτων
 • Επωφεληθείτε από στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, ρυθμιστικές αρχές και φορείς διαπίστευσης, που ενημερώνουν την ανάπτυξη του προγράμματός μας.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας αποκτώντας σημαντικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες και χαρτογραφώντας την καριέρα σας με την ομάδα σταδιοδρομίας μας.
 • Ενισχύστε το δίκτυό σας - συνδεθείτε με άλλους φοιτητές, καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου σε διεθνή κλίμακα και αναζητήστε ευκαιρίες για μελλοντικές τοποθετήσεις και ευκαιρίες εργασίας.
 • Αυξήστε τις δυνατότητες κερδών σας - τα Στατιστικά της Αγοράς Εργασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών 2020 διαπίστωσαν ότι οι μεταπτυχιακοί κερδίζουν κατά μέσο όρο 7.000 £ περισσότερα από τους μεταπτυχιακούς ομολόγους τους.
 • Προλάβετε τον ανταγωνισμό - αποκτήστε σε βάθος γνώση του θέματος που σας ενδιαφέρει και γίνετε ειδικός σε θέματα, κάτι που θα σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
 • Το 94% των μεταπτυχιακών φοιτητών στην απασχόληση ήταν σε επαγγέλματα υψηλής ειδίκευσης 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (στοιχεία Αποτελεσμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών 2019/20).
 • Προετοιμαστείτε για το μέλλον της Νομικής Τεχνολογίας – μελετήστε ενότητες στη νομική τεχνολογία και αποκτήστε πληροφορίες για αυτόν τον αναδυόμενο τομέα δικαίου.

Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των κανονισμών του Home Office, οι φοιτητές που απαιτούν βίζα Student Route για να σπουδάσουν μαζί μας δεν επιτρέπεται να σπουδάσουν στο διαδίκτυο και μπορούν να επιλέξουν μόνο ενότητες που διδάσκονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Απαιτήσεις Μαθημάτων

Οι μαθητές θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο σε οποιοδήποτε θέμα 2:2 ή παραπάνω ή ισοδύναμα προσόντα. Οι μη νομικοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια υποχρεωτική εισαγωγή δύο εβδομάδων που να καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος, εκτός εάν μπορούν να αποδείξουν την επιτυχή ολοκλήρωση ενός LLB (ή ισοδύναμου) ή τουλάχιστον 3 νομικών ενοτήτων αξίας τουλάχιστον 80 μονάδων QCF, τα οποία πρέπει να περιλαμβάνει - Αγγλικό νομικό σύστημα, δίκαιο των συμβάσεων και δίκαιο αδικοπραξίας.

Δομή Μαθήματος

Όροι 1-4 (μερικής απασχόλησης)

Εκτός από μια γενική εισαγωγή στο πρόγραμμα, υπάρχει μια εισαγωγή δύο εβδομάδων που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος. Αυτό είναι υποχρεωτικό για φοιτητές που δεν είναι νομικά, αλλά είναι επίσης ανοιχτό σε φοιτητές που θέλουν μια ανανέωση στις βασικές αρχές του δικαίου της Αγγλίας και της Ουαλίας. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για κάθε μαθητή που έχει κάνει ένα σημαντικό διάλειμμα από τη νομική εκπαίδευση.

Οι υποχρεωτικές ενότητες περιλαμβάνουν:

 • Δίκαιο αφερεγγυότητας
 • Μέθοδοι έρευνας Εκπαίδευση για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για τη διατριβή σας

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τρία* από τη λίστα των προαιρετικών ενοτήτων που περιλαμβάνει ενότητες όπως:

 • Τραπεζική και Χρηματοδότηση χρέους
 • Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο
 • Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο

*Όλες οι προαιρετικές ενότητες υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Τρίμηνο 5 και 6ο (μερικής απασχόλησης)

 • Διατριβή στο Πτωχευτικό Δίκαιο.

Πληροφορίες Μαθήματος

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με μια τρίωρη γραπτή εξέταση ή μια εργασία μαθημάτων 4.500 λέξεων.

Όλες οι αξιολογήσεις γίνονται ηλεκτρονικά.

Η ενότητα της διατριβής θα αξιολογηθεί με την υποβολή μιας διατριβής (15.000 λέξεις) και παρέχει την ευκαιρία για διαρκή, σε βάθος και εντατική έρευνα και προβληματισμό σχετικά με έναν εξειδικευμένο τομέα του Δικαίου Αφερεγγυότητας.

δομή

Το μάθημα έχει μια καινοτόμα ευέλικτη δομή, με συγκεκριμένες αξιολογήσεις που ευνοούν την αποτελεσματική μάθηση.

Η προσέγγιση της μάθησης και της διδασκαλίας στα προγράμματα Master of Laws είναι κατά κύριο λόγο επικεντρωμένη στον μαθητή. Κάθε διδασκόμενη ενότητα χωρίζεται σε έναν αριθμό Ενοτήτων που παρουσιάζονται χρησιμοποιώντας την προσέγγιση Prepare, Engage, Consolidate.

Προετοιμασία: αντιπροσωπεύει όλη την εργασία που πρέπει να ολοκληρώσει ο μαθητής πριν παρακολουθήσει το σχετικό εργαστήριο. Το παραδοσιακό περιεχόμενο της διάλεξης θα παρουσιαστεί σε μικρά τμήματα μεγέθους περίπου 10 λεπτών για την καλύτερη εμπλοκή του σύγχρονου μαθητή. Καθοδηγούμενη ανεξάρτητη έρευνα και ανάγνωση θα αναμένονται ως μέρος της προετοιμασίας ενός μαθητή.

Engage: αντιπροσωπεύει το διαδραστικό στοιχείο της Μονάδας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόσωπο με πρόσωπο εργαστήριο, ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαστήριο ή μια ασύγχρονη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Ενοποίηση: αυτό αντιπροσωπεύει το τελευταίο μέρος της Ενότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές για να ελέγξουν την κατανόησή τους για την Ενότητα αμέσως μετά τη δραστηριότητα Engage ή ως μέρος της αναθεώρησής τους για την ενότητα ή και τα δύο.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις