Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Banking and Debt Finance - Μερική απασχόληση
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Banking and Debt Finance - Μερική απασχόληση

24 Months

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

* ΗΒ - 10.500 £ Λονδίνο, 9.500 £ εκτός Λονδίνου. Διεθνές - 14.000 £ Λονδίνο, 12.000 £ εκτός Λονδίνου

Εισαγωγή

Τα LLM μας από τη νέα σειρά προγραμμάτων Master's in Law έχουν σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που θέλουν να εξερευνήσουν την πρακτική εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, εξειδικευμένου τομέα του δικαίου. Μελετήστε πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά.

LLM Banking and Debt Finance

Το Master of Laws (LLM) Banking and Debt Finance είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ακαδημαϊκές νομικές γνώσεις σας, ιδιαίτερα εστιάζοντας σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος. Ειδικά σχεδιασμένο για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που θέλουν να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα στη νομική, αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις δεξιότητες για να βελτιώσετε την καριέρα σας στον τραπεζικό ή χρηματοοικονομικό τομέα.

Απαιτήσεις Μαθημάτων

Οι μαθητές θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο σε οποιοδήποτε θέμα 2:2 ή παραπάνω ή ισοδύναμα προσόντα. Οι μη νομικοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια υποχρεωτική εισαγωγή δύο εβδομάδων που να καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος, εκτός εάν μπορούν να αποδείξουν την επιτυχή ολοκλήρωση ενός LLB (ή ισοδύναμου) ή τουλάχιστον 3 νομικών ενοτήτων αξίας τουλάχιστον 80 μονάδων QCF. το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει - Αγγλικό νομικό σύστημα, δίκαιο των συμβάσεων και δίκαιο αδικοπραξίας.

Δομή Μαθήματος

Όροι 1-4 (μερικής απασχόλησης)

Εισαγωγή δύο εβδομάδων: Για φοιτητές μη νομικής, αυτό περιλαμβάνει μια υποχρεωτική εισαγωγή στο δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσετε τις πρώτες σας ενότητες.

Θα ολοκληρώσετε:

 • Τραπεζική και Χρηματοδότηση χρέους
 • Εκπαίδευση μεθόδων έρευνας (συνεδρίες σε όλους τους Όρους 1-4)

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τρία* από τη λίστα των προαιρετικών ενοτήτων που περιλαμβάνει ενότητες όπως:

 • Συμμόρφωση και Κανονισμός
 • Χρηματοοικονομικά, Λογιστική και Διαχείριση Κινδύνων
 • Εταιρική Διακυβέρνηση στην πράξη

*Όλες οι προαιρετικές ενότητες υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Όροι 5 και 6 (μερικής απασχόλησης)

 • Διατριβή στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική Χρέους

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το LLM Banking and Debt Finance είναι ένα καινοτόμο, ευέλικτο πρόγραμμα που θα σας προσφέρει μια εις βάθος γνώση της Τραπεζικής και της Χρηματοδότησης Χρέους στην πράξη, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας εφαρμογής πολύπλοκων νομικών κανόνων σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη ρύθμιση των τραπεζών με έμφαση στη διαχείριση κινδύνου καθώς και στη σχέση μεταξύ των τραπεζών και των πελατών τους σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

Όταν μελετάτε το LLM Banking and Debt Finance μαζί μας, θα:

 • Να διδάσκονται από ειδικούς στο αντικείμενο, πρώην και νυν επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς που εστιάζουν στην έρευνα και τη διδασκαλία.
 • Επικεντρωθείτε στη νομική πρακτική, όχι μόνο στη θεωρία.
 • Επωφεληθείτε από στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, ρυθμιστικές αρχές και φορείς διαπίστευσης.
 • Μάθετε για τη Νομική Τεχνολογία επιλέγοντας να μελετήσετε ενότητες στη νομική τεχνολογία.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητα σας αποκτώντας σημαντικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες και χαρτογραφώντας την καριέρα σας με την ομάδα σταδιοδρομίας μας.

Εκτός από μια γενική εισαγωγή στο πρόγραμμα, υπάρχει μια εισαγωγή δύο εβδομάδων που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος. Αυτό είναι υποχρεωτικό για φοιτητές που δεν είναι νομικά, αλλά είναι επίσης ανοιχτό για φοιτητές που θέλουν μια ανανέωση στις βασικές αρχές του δικαίου της Αγγλίας και της Ουαλίας. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για κάθε μαθητή που έχει κάνει ένα σημαντικό διάλειμμα από τη νομική εκπαίδευση.

Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη διατριβή σας, θα μελετήσετε μια σειρά υποχρεωτικών και περαιτέρω προαιρετικών συνεδριών Εκπαίδευσης Μεθόδων Έρευνας κατά τους πρώτους σας όρους.

Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των κανονισμών του Home Office, οι φοιτητές που απαιτούν βίζα Student Route για να σπουδάσουν μαζί μας δεν επιτρέπεται να σπουδάσουν στο διαδίκτυο και μπορούν να επιλέξουν μόνο ενότητες που διδάσκονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Πληροφορίες Μαθήματος

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με μια τρίωρη γραπτή εξέταση ή μια εργασία 4.500 λέξεων.

Απαιτείται παρακολούθηση σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο (ή σε εγκεκριμένο κέντρο στο εξωτερικό κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης) για όλες τις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών σπουδών.

Η προεπιλεγμένη τοποθεσία πανεπιστημιούπολης για διαδικτυακή μελέτη είναι το Λονδίνο.

Η ενότητα της διατριβής θα αξιολογηθεί με την υποβολή μιας διατριβής (15.000 λέξεις) και παρέχει την ευκαιρία για μια διαρκή, σε βάθος και εντατική έρευνα και προβληματισμό σχετικά με έναν εξειδικευμένο τομέα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής Χρέους.

Δομή

Το μάθημα έχει μια καινοτόμα ευέλικτη δομή, με συγκεκριμένες αξιολογήσεις που ευνοούν την αποτελεσματική μάθηση.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις