Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Εταιρική Διακυβέρνηση - Πλήρης απασχόληση
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Εταιρική Διακυβέρνηση - Πλήρης απασχόληση

12 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

* £12.500 Domestic, Λονδίνο; 11.350 £ Εγχώριο, εκτός Λονδίνου; £17.500 International, Λονδίνο; 15.100 £ Διεθνές, εκτός Λονδίνου; £11.350 Online

Εισαγωγή

Τα LLM μας από τη νέα σουίτα προγραμμάτων Master's in Law έχουν σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που θέλουν να εξερευνήσουν την πρακτική εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, εξειδικευμένου τομέα του δικαίου. Μελέτη πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά.

Απαιτήσεις μαθήματος

Οι μαθητές θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου στο Ηνωμένο Βασίλειο σε οποιοδήποτε θέμα 2:2 ή παραπάνω ή ισοδύναμα προσόντα. Οι μη νομικοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια υποχρεωτική εισαγωγή δύο εβδομάδων που να καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος, εκτός εάν μπορούν να αποδείξουν την επιτυχή ολοκλήρωση ενός LLB (ή ισοδύναμου) ή τουλάχιστον 3 νομικών ενοτήτων αξίας τουλάχιστον 80 μονάδων QCF, οι οποίες πρέπει να περιλαμβάνει - Αγγλικό νομικό σύστημα, δίκαιο των συμβάσεων και δίκαιο αδικοπραξίας.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα αναπτύχθηκε για να διερευνήσει λεπτομερώς τους τύπους κανόνων, πολιτικών και ελέγχων που τίθενται σε εφαρμογή για τον προσδιορισμό της συμπεριφοράς μιας εταιρείας και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα αυτών των μέτρων. Καλύπτει τομείς όπως μοντέλα εταιρικής διακυβέρνησης, ταξινόμηση συστημάτων και τον αντίκτυπο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης. Θα καλύπτει επίσης το ρόλο του γραμματέα της εταιρείας, του διοικητικού συμβουλίου, τη σχέση μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου και των μετόχων του, τη γνωστοποίηση και τη λογοδοσία. Αν ρίξετε μια πρακτική ματιά στον τρόπο αναγνώρισης, ρύθμισης και υποστήριξης της εταιρικής διακυβέρνησης σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να εμπλουτίσετε την κατανόηση και τις δεξιότητές σας σε αυτόν τον τομέα, με την υποστήριξη έμπειρων επαγγελματιών που μπορούν να επιδείξουν παραδείγματα από την πραγματική ζωή για να προσαρμόσετε τα συμφραζόμενα που μαθαίνετε.

Όταν σπουδάζετε LLM Εταιρική Διακυβέρνηση μαζί μας, θα:

 • Να διδάσκονται από εμπειρογνώμονες σε θέματα, πρώην και νυν επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς που εστιάζουν στην έρευνα και τη διδασκαλία.
 • Εστίαση στη νομική πρακτική, όχι μόνο στη θεωρία.
 • Επωφεληθείτε από στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, ρυθμιστικές αρχές και φορείς διαπίστευσης.
 • Μάθετε για τη Νομική Τεχνολογία επιλέγοντας να μελετήσετε ενότητες στη νομική τεχνολογία.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητά σας, αποκτώντας σημαντικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες και χαρτογραφήστε την καριέρα σας με την ομάδα σταδιοδρομίας μας.

Η ενότητα που συνδέεται με βραβεία για αυτό το πρόγραμμα (Εταιρική Διακυβέρνηση στην Πράξη) θα καλύπτει επίσης τον ρόλο του γραμματέα της εταιρείας, του διοικητικού συμβουλίου, τη σχέση μεταξύ του διοικητικού συμβουλίου και των μετόχων του, την αποκάλυψη και την ευθύνη για να σας δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα στη μηχανική της εταιρικής λειτουργίας. Ο στόχος αυτής της ενότητας είναι να βάλει την εταιρική διακυβέρνηση στο πλαίσιο, επιτρέποντάς σας να μάθετε πώς να εφαρμόζετε σύνθετες θεωρητικές έννοιες σε πραγματικές καταστάσεις πελατών.

Εκτός από μια γενική εισαγωγή στο πρόγραμμα, υπάρχει μια εισαγωγή δύο εβδομάδων που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος. Αυτό είναι υποχρεωτικό για φοιτητές που δεν είναι νομικά, αλλά είναι επίσης ανοιχτό για φοιτητές νομικής που επιθυμούν μια ανανέωση των βασικών αρχών του δικαίου της Αγγλίας και της Ουαλίας. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για κάθε μαθητή που έχει κάνει ένα σημαντικό διάλειμμα από τη νομική εκπαίδευση.

Για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για τη διατριβή σας, θα μελετήσετε μια σειρά υποχρεωτικών και περαιτέρω προαιρετικών συνεδριών Εκπαίδευσης Μεθόδων Έρευνας κατά τους πρώτους σας όρους.

Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των κανονισμών του Υπουργείου Εσωτερικών, οι φοιτητές που απαιτούν βίζα Student Route για να σπουδάσουν μαζί μας δεν επιτρέπεται να σπουδάσουν στο διαδίκτυο και μπορούν να επιλέξουν μόνο ενότητες που διδάσκονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Δομή μαθημάτων

Όροι 1 και 2 (πλήρης απασχόληση)

Εισαγωγή δύο εβδομάδων: Για φοιτητές μη νομικής, αυτό περιλαμβάνει μια υποχρεωτική εισαγωγή στο δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσετε τις πρώτες σας ενότητες.

Θα ολοκληρώσετε:

 • Εταιρική Διακυβέρνηση στην πράξη
 • Εκπαίδευση μεθόδων έρευνας (συνεδρίες σε όλους τους Όρους 1 και 2)

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τρία από τη λίστα των προαιρετικών ενοτήτων* που περιλαμβάνει ενότητες όπως:

 • Εταιρικό Δίκαιο και Συμμόρφωση
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
 • Διεθνής Εταιρική Διακυβέρνηση

*Όλες οι προαιρετικές ενότητες υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Τρίμηνο 3 (πλήρης απασχόληση)

 • Διατριβή στην Εταιρική Διακυβέρνηση

Πληροφορίες για το μάθημα

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με μια τρίωρη γραπτή εξέταση ή μια εργασία μαθημάτων 4.500 λέξεων.

Απαιτείται παρακολούθηση σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο (ή σε εγκεκριμένο κέντρο στο εξωτερικό κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης) για όλες τις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών σπουδών.

Η προεπιλεγμένη τοποθεσία πανεπιστημιούπολης για διαδικτυακή μελέτη είναι το Λονδίνο.

Η ενότητα της διατριβής θα αξιολογηθεί με την υποβολή μιας διατριβής (15.000 λέξεις) και παρέχει μια ευκαιρία για μια διαρκή, σε βάθος και εντατική έρευνα και προβληματισμό σε έναν εξειδικευμένο τομέα της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Δομή

Αυτό το μάθημα έχει μια καινοτόμα ευέλικτη δομή, με συγκεκριμένες αξιολογήσεις που συμβάλλουν στην αποτελεσματική μάθηση.

Πώς να εφαρμόσει

 • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για αυτό το μάθημα απευθείας με το Πανεπιστήμιο.
 • Αυτό το μάθημα δεν μπορεί να επιλεγεί για σπουδές παράλληλα με το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC).

Σημείωση: Τα μαθήματά μας στο Χονγκ Κονγκ δεν είναι ακόμη ανοιχτά για αιτήσεις. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σπουδές στο Χονγκ Κονγκ, δηλώστε το ενδιαφέρον σας σήμερα.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις