Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Μάθημα Νομικής Πρακτικής (LPC) - μερικής απασχόλησης
The University of Law Postgraduate Programmes

Μάθημα Νομικής Πρακτικής (LPC) - μερικής απασχόλησης

22 Months

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Εγχώριο: Από 12.900 £. Διεθνές: Από 12.900 £

Εισαγωγή

Εάν έχετε πτυχίο νομικής ή GDL και επιθυμείτε να εκπαιδευτείτε ως δικηγόρος, προσφέρουμε τρεις επιλογές, συμπεριλαμβανομένου ενός μεταπτυχιακού διπλώματος LPC στη Νομική, τις Επιχειρήσεις και τη Διοίκηση για να σας καταστήσουμε έτοιμους για τις επιχειρήσεις.

 • Προκριθείτε με ένα LPC, με την επιλογή να αποκτήσετε MSc ή LLM χωρίς επιπλέον κόστος
 • Αναπτύξτε την εμπορική σας συνείδηση, την κριτική σκέψη και τις απαραίτητες επαγγελματικές δεξιότητες για να σας προετοιμάσουν για τις προκλήσεις του να είσαι δικηγόρος
 • Προσαρμόστε το μάθημά σας στους εξειδικευμένους τομείς ενδιαφέροντός σας μέσω μιας ευρείας επιλογής μαθημάτων επιλογής
 • Μελετήστε το LPC σας με μεταπτυχιακό και θα μπορούσατε να δικαιούστε μεταπτυχιακό φοιτητικό δάνειο

Με σαφή εστίαση στη μελλοντική σας απασχολησιμότητα, είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ για την επιτυχία σας και προσφέρουμε το LPC Employment Promise. Βρείτε δουλειά σε εννέα μήνες, διαφορετικά θα σας επιστρέψουμε το 100% των αμοιβών σας: το 50% των αμοιβών σας ως επιστροφή μετρητών συν 50% των αμοιβών σας ως πίστωση για τυχόν περαιτέρω μαθήματα.

Το 95% των αποφοίτων πλήρους απασχόλησης 2017/18 στο Ηνωμένο Βασίλειο, LPC έχουν εξασφαλίσει εργασία ή περαιτέρω σπουδές εντός δεκαπέντε μηνών από την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, με βάση τα δεδομένα Αποτελεσμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Μάθημα Νομικής Πρακτικής (LPC) - μερικής απασχόλησης

Το LPC είναι το τελευταίο επαγγελματικό στάδιο κατάρτισης για να γίνεις πιστοποιημένος δικηγόρος. Σπουδάζετε το LPC μετά την επιτυχή ολοκλήρωση ενός ειδικού πτυχίου νομικής ή άλλων αναγνωρισμένων προσόντων. Με το LPC μας έχετε την επιλογή να μελετήσετε με μερική απασχόληση ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες. Αυτή η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να ασκήσετε δικηγορία. Εστιάζουμε στις δεξιότητες για τις οποίες ενδιαφέρονται περισσότερο οι εργοδότες, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις ακαδημαϊκές σας γνώσεις ενώ προετοιμάζεστε για τις πραγματικότητες της ζωής στη νομική πρακτική.

Απαιτήσεις μαθημάτων

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να αναλάβετε τη θέση σας στο LPC μας, πρέπει να συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις για την έναρξη ενός μαθήματος νομικής πρακτικής (LPC) που ορίζονται από την Αρχή Νομικής Πρακτικής (SRA) – δείτε παρακάτω. Η μη συμμόρφωση με αυτές τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας σημαίνει ότι το Πανεπιστήμιο δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να ακυρώσει τη θέση σας στο μάθημα.

Εάν δεν είστε φοιτητής εκτός του ΕΟΧ, θα χρειαστείτε επίσης βίζα που να καλύπτει ολόκληρη τη διάρκεια του μαθήματός σας – δείτε τις απαιτήσεις βίζας παρακάτω.

Κριτήρια επιλογής LPC του Νομικού Πανεπιστημίου

 • Ακαδημαϊκό προφίλ και επίτευγμα, γενικά τουλάχιστον ένα πραγματικό ή προβλεπόμενο πτυχίο νομικής δεύτερης κατηγορίας ή Νομική GDL/CPE/MA*
 • Επαρκής γνώση της αγγλικής γλώσσας για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος - δείτε παρακάτω τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας
 • Τυχόν ειδικές περιστάσεις που αποκαλύπτονται στην αίτησή σας

Ακαδημαϊκές ή άλλες αναφορές

*Η απαίτηση αυτή πληρούται είτε από: Α) Την απονομή Πτυχίου Νομικής. Το πτυχίο νομικής σας πρέπει να πληροί ορισμένα ακαδημαϊκά πρότυπα για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει την επαρκή επιτυχία των αξιολογήσεων στα επτά Θεμέλια της Νομικής Γνώσης – Δημόσιο Δίκαιο, Υποχρεώσεις I (Σύμβαση), Υποχρεώσεις II (Αδικοπραξία), Ποινικό Δίκαιο, Δίκαιο ιδιοκτησίας, Equity & Trusts και Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περαιτέρω καθοδήγηση σχετικά με το τι είναι Πτυχίο Νομικής. ή Β) Επιτυχία σε Κοινή Επαγγελματική Εξέταση (CPE)/Πτυχιούχο Δίπλωμα Νομικής (GDL)/Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Νομικής και απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Νομικής, Νομικής Μεταπτυχιακών Σπουδών ή παρόμοιου όπως το CILEX.

Το Πανεπιστήμιο Νομικής συμμορφώνεται πλήρως με τη νομοθεσία για τις ίσες ευκαιρίες και ενθαρρύνει ενεργά τη διαφορετικότητα στο νομικό επάγγελμα. Η διαδικασία εισαγωγής μας λειτουργεί δίκαια και έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα τους. Σας ενθαρρύνουμε να μας ενημερώσετε για τυχόν ειδικές απαιτήσεις το συντομότερο δυνατό. Αυτό θα μας επιτρέψει να συζητήσουμε πώς μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας.

Πρέπει να πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας μέχρι την έναρξη του μαθήματος – η αποτυχία να το κάνετε μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην συμμετέχετε στο μάθημα. Εάν πιστεύετε ότι αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα (για παράδειγμα, εάν έχετε καθυστερημένα αποτελέσματα αξιολόγησης), επικοινωνήστε με το Admissions το συντομότερο δυνατό.

Μελλοντικοί ασκούμενοι Δικηγόροι

Η SRA πραγματοποίησε πρόσφατα διαβουλεύσεις σχετικά με ορισμένες προτεινόμενες αλλαγές στους κανονισμούς της, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης της απαίτησης των φοιτητών να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή φοιτητών και της έγκρισης του ακαδημαϊκού σταδίου εκπαίδευσής τους πριν από την έναρξη του LPC.

Εάν σας έχει προσφερθεί συμβόλαιο εκπαίδευσης, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η Ρυθμιστική Αρχή Δικηγόρων (SRA) έχει ελέγξει τον "χαρακτήρα και την καταλληλότητά σας" να είστε δικηγόρος.

Μπορεί να χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για να ολοκληρωθεί εάν έχετε:

 • Διέπραξε ορισμένα ποινικά αδικήματα
 • Κρίθηκε ένοχος για ακαδημαϊκό αδίκημα
 • Είχε σοβαρά οικονομικά ζητήματα (όπως πτώχευση, ατομικές εθελοντικές ρυθμίσεις ή δικαστικές αποφάσεις της κομητείας)
 • Έχει υποβληθεί σε δυσμενή κανονιστικά ευρήματα
 • Επέδειξε οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά που δεν θα περιμέναμε από έναν δικηγόρο (για παράδειγμα συμπεριφορά που ήταν ανέντιμη, βίαιη ή μεροληπτική)

Ρίξτε μια ματιά στο SRA Suitability Test 2011 για περισσότερες πληροφορίες και συμπληρώστε την αίτηση καταλληλότητας εάν χρειάζεται να τους ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα.

Εάν δεν έχετε τίποτα να πείτε στην SRA, μπορείτε να τους ενημερώσετε σχετικά όταν εσείς και ο εργοδότης σας ενημερώσετε ότι πρόκειται να ξεκινήσει η εκπαίδευσή σας.

Εάν η απόφαση του SRA δεν επιβεβαιωθεί πριν από την ημερομηνία έναρξης του LPC, μπορείτε να συνεχίσετε με το μάθημα αλλά να το κάνετε με δική σας οικονομική ευθύνη. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με ένα θέμα χαρακτήρα και καταλληλότητας, επικοινωνήστε με την SRA.

Διαπίστευση προηγούμενης μάθησης

Εάν έχετε μελετήσει προηγουμένως ένα BVC ή BPTC, ενδέχεται να εξαιρεθείτε από ορισμένα στοιχεία του LPC. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του SRA και επικοινωνήστε με την ομάδα Εισδοχής μας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Εάν έχετε ολοκληρώσει πτυχίο εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και δεν προέρχεστε από «χώρα με την πλειοψηφία των Αγγλόφωνων», προσκομίστε ένα επικυρωμένο αντίγραφο ενός από τα εγκεκριμένα Τεστ Αγγλικής Γλώσσας.

Αυτόνομη ενότητα για το δίκαιο της ΕΕ

Εάν το υποκείμενο πτυχίο νομικής σας δεν περιελάμβανε την ενότητα για το δίκαιο της ΕΕ, θα χρειαστεί να μελετήσετε μια επιπλέον ενότητα πριν από το LPC.

Αυτή η αυτόνομη ηλεκτρονική ενότητα παρέχει την πρόσθετη εκπαίδευση που θα χρειαστείτε για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να ολοκληρώσετε το LPC και σας δίνει τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που θα χρειαστείτε για να μελετήσετε το LPC.

Πώς να εφαρμόσει

 • Οι αιτήσεις για αυτό το μάθημα είναι πλέον ανοιχτές.
 • Για σπουδές μερικής απασχόλησης, μπορείτε να κάνετε αίτηση απευθείας μαζί μας.

Λεπτομέρειες Μαθήματος

Μάθημα νομικής πρακτικής (LPC)

Το LPC μας σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να ασκήσετε δικηγορία. Ως ένας από τους μακροβιότερους παρόχους LPC στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε ρυθμίσει προσεκτικά το μάθημα για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όσων ασκούν το δικηγορικό επάγγελμα και επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 90 από τις κορυφαίες 100 δικηγορικές εταιρείες. Στόχος μας είναι να σας προετοιμάσουμε πλήρως για τη ζωή ως ασκούμενος δικηγόρος.

Με σαφή εστίαση στη μελλοντική σας απασχολησιμότητα, σχεδιάσαμε το LPC μας για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας μαθαίνοντας τις βασικές επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητούν οι νόμιμοι εργοδότες. Θα μελετήσετε σε εργαστήρια μικρών ομάδων, που θα διδάσκονται από καταρτισμένους δικηγόρους που έχουν εκτενή εμπειρία πρακτικής άσκησης και μέσω διαδικτυακών πόρων εκμάθησης που σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο υλικό μελέτης σας οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε.

Το μάθημά μας που εστιάζει στην καριέρα σας βοηθά να αναπτύξετε την εμπορική συνείδηση, την κριτική σκέψη και τις επαγγελματικές δεξιότητες που αναζητούν οι νόμιμοι εργοδότες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ποσοστό απασχόλησης 95% για φοιτητές πλήρους απασχόλησης LPC*. Και με ένα ευρύ φάσμα εκλεκτικών ενοτήτων για να διαλέξετε, μπορείτε πραγματικά να προσαρμόσετε το μάθημά σας στους ειδικούς τομείς ενδιαφέροντός σας.

Όταν μελετήσετε το LPC μαζί μας, θα λάβετε:

 • Μια προσέγγιση με επίκεντρο την καριέρα στη μάθηση, την ανάπτυξη της εμπορικής συνείδησης, της κριτικής σκέψης και των επαγγελματικών δεξιοτήτων που αναζητούν οι νόμιμοι εργοδότες
 • MSc in Law, Business and Management ή LLM in Professional Legal Practice χωρίς επιπλέον κόστος και θα μπορούσατε να δικαιούστε μεταπτυχιακό φοιτητικό δάνειο
 • Προσαρμοσμένες επιλογές μαθημάτων για να ταιριάζουν στους ειδικούς τομείς ενδιαφέροντός σας μέσω μιας ευρείας επιλογής θεμάτων επιλογής
 • Ευέλικτη μελέτη – επιλέξτε να σπουδάσετε σε μία από τις τοποθεσίες μας σε όλη τη χώρα με την επιλογή μαθημάτων πλήρους, μερικής απασχόλησης, ημέρας, βραδινής και Σαββατοκύριακου, καθώς και επιλογών διαδικτυακών μαθημάτων
 • Πρόσβαση σε βραβευμένη υποστήριξη σταδιοδρομίας για να σας βοηθήσει με τις αιτήσεις συμβάσεων κατάρτισης με περισσότερες από 3.000 ευκαιρίες pro bono αμέσως μόλις αποδεχτείτε τη θέση σας

Υπάρχουν δύο στάδια για τη μελέτη του LPC. Η πρώτη περιλαμβάνει την ολοκλήρωση τεσσάρων υποχρεωτικών ενοτήτων. Το δεύτερο σάς επιτρέπει να κάνετε μια επιλογή εστιασμένων ενοτήτων, ανάλογα με τις περιοχές ενδιαφέροντός σας και την έκδοση του μαθήματος που μελετάτε.

Δομή του μαθήματος

Στάδιο 1

 • Εισαγωγή στην Επαγγελματική Πρακτική (Η επαγγελματική συμπεριφορά σε αυτήν την ενότητα περιλαμβάνει 15 μονάδες)
 • Γνώσεις και Δεξιότητες Επιχειρηματικού Δικαίου και Πρακτικής (30 μονάδες)
 • Γνώσεις και δεξιότητες επίλυσης διαφορών, συμπεριλαμβανομένης της ποινικής δίκης (30 μονάδες)
 • Γνώσεις και δεξιότητες ακίνητης περιουσίας (30 μονάδες)

Στάδιο 2

Επιλέξτε τρία*:

 • Προχωρημένο Ποινικό
 • Advanced Real Estate
 • Τραπεζική και Χρηματοδότηση χρέους
 • Επίλυση Εμπορικών Διαφορών
 • Εμπορικό δίκαιο
 • Δίκαιο Ανταγωνισμού
 • Εργατικό Δίκαιο
 • Οικογενειακό Δίκαιο
 • Μετανάστευση
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • Πνευματική ιδιοκτησία
 • Συγχωνεύσεις και εξαγορές
 • Προσωπικός τραυματισμός και κλινική αμέλεια
 • Ιδιωτικός Πελάτης
 • Δημόσιες Εταιρείες

*Η διαθεσιμότητα εξαρτάται από τη ζήτηση, το χρονοδιάγραμμα και την τοποθεσία

Πληροφορίες Μαθήματος

Εκτίμηση

Αξιολογείται μέσω μιας σειράς αξιολογήσεων. Συμπεριλαμβανομένων των προφορικών αξιολογήσεων σε Συνεντεύξεις και Συνηγορία, εξετάσεις ανοιχτού βιβλίου και κλειστών βιβλίων.

Εάν επιλέξετε να μελετήσετε το LPC σας με μεταπτυχιακό, θα αξιολογηθείτε επίσης με μια γραπτή αναφορά και μια προφορική αξιολόγηση στυλ.

Δομή

Κάθε μία από τις επιλογές μελέτης LPC έχει τη δική της δομή, με διαφορετικές αξιολογήσεις που ταιριάζουν.

Προσθέστε ένα δωρεάν μεταπτυχιακό

Αντί να εγγραφείτε στο βασικό LPC, μπορείτε να προτιμήσετε να εγγραφείτε σε έναν από τους παρακάτω τίτλους μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών που είναι διαθέσιμοι σε εσάς χωρίς επιπλέον κόστος.

LPC MSc στη Νομική, τις Επιχειρήσεις και τη Διοίκηση

Εάν θέλετε να εργαστείτε για μια δικηγορική εταιρεία ή έναν εργοδότη με εταιρική/εμπορική εστίαση ή εάν ενδιαφέρεστε να κατανοήσετε τις επιχειρήσεις τόσο από εμπορική όσο και από νομική άποψη, το LPC MSc μας θα σας εξοπλίσει με τις βασικές νομικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται να εργάζεστε με επιτυχία στη νομική πρακτική και θα παρέχει μια έντονη επιχειρηματική εστίαση που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε καλύτερα τις επιχειρηματικές πρακτικές των πελατών σας.

Οι δύο πρόσθετες ενότητες MSc είναι:

1. Δίκαιο και Επιχειρήσεις

Μια διδακτική ενότητα που περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

 • Η οικονομία, το επιχειρηματικό περιβάλλον και η παγκοσμιοποίηση
 • Η λειτουργία του Δήμου
 • Διαχείριση
 • Οικονομική ανάλυση
 • Εταιρική χρηματοδότηση
 • Ανάπτυξη επιχείρησης
 • Στρατηγική

Λάβετε υπόψη ότι το Δίκαιο και οι Επιχειρήσεις περιλαμβάνουν πολλούς υπολογισμούς και επομένως απαιτείται ένα βασικό επίπεδο μαθηματικών.

2. Πρόγραμμα Μελέτης Περίπτωσης

Ένα έργο μελέτης περίπτωσης με βάση τις επιχειρήσεις, το οποίο είναι μια ερευνητική ενότητα αυτομελέτης που βασίζεται σε ορισμένα από τα θέματα και τα θέματα που καλύπτονται στο Law and Business.

LPC LLM στην Επαγγελματική Νομική Πρακτική

Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε βαθύτερο ενδιαφέρον για έναν εξειδικευμένο τομέα του δικαίου και να διατηρήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές, το LLM μας θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ολοκληρώστε επιτυχώς το LPC σας είτε με ένα επιπλέον μάθημα επιλογής της επιλογής σας είτε με μια ενότητα Νομικής και Επιχειρήσεων και μια Έκθεση Έρευνας Επαγγελματικής Πρακτικής και θα λάβετε ένα LPC LLM στην Επαγγελματική Νομική Πρακτική.

Αν θέλετε να μελετήσετε μόνο το LPC

Εάν επιλέξετε να μην αναλάβετε ούτε το MSc ούτε το LLM, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στο LPC χωρίς βραβείο Master. Θα σας εκδοθεί Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επαγγελματικής Νομικής Πρακτικής και θα έχετε ακόμα ολοκληρώσει το επαγγελματικό στάδιο των απαιτήσεων κατάρτισης.

Η διαδρομή LPC για να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως δικηγόρος

Μπορώ ακόμα να μελετήσω το LPC;

Μπορείτε ακόμα να συνεχίσετε με τη διαδρομή LPC για να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως δικηγόρος, εάν ολοκληρώσατε, ξεκινήσατε, αποδεχτήκατε μια προσφορά ή πληρώσατε μια μη επιστρέψιμη κατάθεση για ένα από τα ακόλουθα έως τις 31 Αυγούστου 2021:

 • A Graduate Diploma in Law (GDL) / the Common Professional Examination
 • Το Δίκαιό μας για το MA
 • Το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC)
 • Μια περίοδος αναγνωρισμένης εκπαίδευσης (γνωστή και ως σύμβαση κατάρτισης)

Για πτυχίο νομικής που πληροί τις προϋποθέσεις (QLD) και πτυχίο νομικής απαλλαγής (ELD), όπως το LLB μας, πρέπει να έχετε ολοκληρώσει, ξεκινήσει, αποδεχτεί μια προσφορά ή πληρώσει μια μη επιστρέψιμη κατάθεση έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για τα QLD, ELD και CPE, το σχετικό μάθημα πρέπει να έχει ξεκινήσει το αργότερο στις 31 Δεκεμβρίου 2021 ή πριν.

Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει ένα πιστοποιητικό πτυχίο νομικής, GDL ή σύμβαση κατάρτισης, υπάρχουν μεταβατικές ρυθμίσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2032 για να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως δικηγόρος σύμφωνα με τις τρέχουσες διαδρομές, εφόσον εξακολουθούν να υπάρχουν διαθέσιμα μαθήματα.

Σημαντικές πληροφορίες

Πρόοδος για φοιτητές GDL και MA Νομικής πλήρους φοίτησης

Εάν ξεκινήσατε το Μεταπτυχιακό μας Δίπλωμα Πλήρους απασχόλησης στη Νομική (GDL) ή το Master of Arts in Law (MA Law) τον Σεπτέμβριο του 2021, θα πρέπει να είστε επιλέξιμοι να ξεκινήσετε το μάθημα πρακτικής άσκησης δικηγόρων (BPC) ή το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC) τον Σεπτέμβριο 2022 με την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος σας.

Σημείωση: Εάν χρειάζεστε βίζα για να σπουδάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιθυμείτε να προχωρήσετε σε ένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη, ανατρέξτε στη σελίδα απαιτήσεων θεώρησης για το Ηνωμένο Βασίλειο για πληροφορίες σχετικά με την αίτηση για βίζα φοιτητικής διαδρομής.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις