Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο της Τούλσα College of Law, ένα ιδιωτικό ίδρυμα με το σύνολο των εγγραφών των λιγότερο από 400, προσφέρει ευκαιρίες νομική εκπαίδευση με την JD, LLM, κοινό πτυχίο, και οι υποψήφιοι πιστοποιητικό για την ηγεσία και την ακαδημαϊκή αριστεία.

TU College of Law παρέχει μια ακαδημαϊκή αυστηρή, αλλά ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπου οι μαθητές γίνονται πράξη-έτοιμο μέσω της συμμετοχής σε προγράμματα αφιλοκερδώς, βραβευμένο νομικά περιοδικά, φοιτητικές οργανώσεις, ανταγωνιστική Εικονικής Δίκης ομάδες, και ένα on-πανεπιστημιούπολη νομική κλινική. TU College of Law μπορεί να υπερηφανεύεται για μια χαμηλή αναλογία φοιτητών-σε-καθηγητής, προσφέροντας στους μαθητές μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εκπαίδευση και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης των ισχυρών επαγγελματικών δικτύων. Οι φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση σε μία από τις καλύτερες επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης στο έθνος, του οποίου απόφοιτος τοποθέτηση ποσοστά είναι σταθερά υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

TU College of Law είναι υπερήφανο για να φιλοξενήσει ένα ενεργό συμμετοχή αποφοίτων κοινότητα άνω των 6.000, πολλοί από τους οποίους έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα διακεκριμένη σταδιοδρομία, όπως οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι νομοθέτες, συμβούλους επιχειρήσεων, και ηγέτες της κοινότητας. Απόφοιτοι εμπλέκονται με τις τρέχουσες μαθητές μέσα από μια σειρά προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος καθοδήγησης, παρέχοντας πρακτική και externship ευκαιρίες, και την παρουσίαση στις πανεπιστημιουπόλεις διαλέξεις.

Το Πανεπιστήμιο της Τούλσα College of Law προσφέρει:

10.5: 1 φοιτητής-να-σχολή αναλογία Ένα από τα μικρότερα σχολεία νόμου για την US News και World Report λίστα Top 100 Νομικές Σχολές Δέσμευση για την εξυπηρέτηση μέσω pro bono προγράμματα, φοιτητικές οργανώσεις, καθώς και ένα νομικό κλινική Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά διδάκτρων στη χώρα μεταξύ των σχολείων ιδιωτικού δικαίου Εγγυημένα ευκαιρίες για πρακτική εμπειρία που αρχίζουν το πρώτο έτος Κορυφαίοι βιώσιμη Native προγράμματα αμερικανικό δίκαιο ενέργειας και το δίκαιο των πόρων και

Επιτάχυνση καριέρας είναι ένα μέρος των μαθημάτων στην TU Νόμου. Επιτυχίες των αποφοίτων μας, μας unparalleled.Join! Tulsa Δίκαιο προσφορές 5 διαφορετικές απόφοιτος νομικής και πολιτικής βαθμούς, 2 για μη δικηγόρους (Master of Νομολογία) και 3 για τους δικηγόρους (LL.M):

Master of Laws (LL.M) - Στο Πρόσωπο Μελέτη Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών LL.M TU νόμος εστιάζεται στην εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων του νόμου, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου δίκαιο, δίκαιο του περιβάλλοντος, των φυλών της οικονομικής ανάπτυξης, της Ινδίας (Native American) αυτοδιάθεση, τα δικαιώματα των αυτόχθονων πληθυσμών, και την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας των φυλών.

Master of Νομολογία - σε απευθείας σύνδεση μελέτη Με 40 χρόνια εμπειρία στην ινδική, της ενέργειας, των φυσικών πόρων και του περιβάλλοντος νομική εκπαίδευση, Το Πανεπιστήμιο της ενέργειας και των φυσικών πόρων του προγράμματος σπουδών του νόμου Τούλσα εμπνέει Μάστερ της Φιλοσοφίας του Δικαίου της Ενέργειας Νόμος (MJEL) Οι υποψήφιοι για την εξέταση νομικών και πολιτικών προσεγγίσεων για την επίτευξη των σημαντικών στόχων της αξιοπιστία ενέργειας, την αειφόρο εφοδιασμό των φυσικών πόρων και ένα υγιές περιβάλλον.

Καριέρα Στρατηγικές Δάσκαλος υποψήφιες Καριέρα Στρατηγικές

Επιτυχής φοιτητές Μάστερ λάβει μια ενεργητική προσέγγιση για τη δική τους στρατηγική ανάπτυξης της σταδιοδρομίας. Στο TU Νόμου, οι φοιτητές Μάστερ υποστηρίζεται και καθοδηγείται με τα ακόλουθα προγράμματα, τις υπηρεσίες και τους πόρους για να αποκτήσουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να μεγιστοποιήσουν τις ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη κατά τη διάρκεια της θητείας τους μαζί μας:

Καριέρα Στρατηγική Υπηρεσίες, Πόρων & Προγράμματα για Φοιτητές Μάστερ Μετά την αποφοίτηση Ενέργεια και Δίκαιο Ινδικό και την απασχόληση Πολιτικής (Nationwide)

Εισαγωγή Οι πλοίαρχοι των Προθεσμίες Νομολογία Εφαρμογή Άνοιξη 2015: 8, Δεκέμβρη, 2014 (Τα μαθήματα ξεκινούν 12 Ιαν του 2015)

Καλοκαίρι 2015: 1η Μαΐου 2015 (Τα μαθήματα ξεκινούν ημερομηνία TBA)

Προθεσμίες LLM Εφαρμογή Άνοιξη 2015: 31, Οκτωβρίου 2014

Φθινόπωρο 2015: 1η Απριλίου του 2015

Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί βαθμοί LLM. Επιλέξτε ποιο βαθμό είστε ενδιαφέρονται για την κατάλληλη διαδικασία εισαγωγής:

LL.M. στο Δίκαιο Ενέργειας & Φυσικών Πόρων LL.M. σε Ινδιάνος & Αυτόχθονες Δίκαιο LL.M. στο αμερικανικό δίκαιο για θέματα εξωτερικής Δικηγόροι

Ελάτε να μας δείτε στο πρόσωπο! - Ελέγξτε το Ημερολόγιο Πρόσληψη

Τοποθεσίες

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Ερωτήσεις