Keystone logo
University of Algarve

University of Algarve

University of Algarve

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στην εικονική έκθεση UALG !

Η πρόκληση που θέτει η κοινωνική απόσταση καθιστά δυνατή, περίεργα, ότι είμαστε όλοι πιο κοντά.

Οποιοσδήποτε από οπουδήποτε, οποιοδήποτε μέρος της χώρας ή στον κόσμο, θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί την Εικονική Έκθεση UALG (χρησιμοποιήστε τον ίδιο σύνδεσμο όπως παραπάνω) και να μάθετε για τις προσφορές μας για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021.

Τι σας περιμένει;

Για δύο εβδομάδες, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επισκεφθούν ένα διαδραστικό περίπτερο, όπου θα διατίθενται περίπτερα από όλα τα τριτοβάθμια σχολεία και κολέγια με υλικό για τη δημοσίευση των εκπαιδευτικών προσφορών για διαβούλευση και λήψη. Κάθε περίπτερο παρέχει επίσης μια ζωντανή συνομιλία στην οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ερωτήσεις. Η εικονική έκθεση θα ανοίξει επίσης χώρο για συνεδρίες παρουσίασης μαθημάτων, που μεταδίδονται μέσω τηλεδιάσκεψης. Η εβδομάδα από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου θα αφιερωθεί σε μαθήματα TeSP, Bachelor και Integrated Masters, ενώ η εβδομάδα από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου θα αφιερωθεί σε μεταπτυχιακά μαθήματα και Masters. Ελάτε να ανακαλύψετε, να εξερευνήσετε, να ρωτήσετε, να νιώσετε και να επιλέξετε το University of Algarve !

Γιατί να επιλέξετε το University of Algarve ( UALG );

Το University of Algarve (Πορτογαλία) είναι ένα νέο δημόσιο πανεπιστήμιο, με φοιτητικό πληθυσμό κοντά σε 9.000 και απασχολεί πάνω από 700 ακαδημαϊκούς. Κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, το University of Algarve εδραίωσε τη σύνδεση που δημιουργήθηκε με τις περιφερειακές επιχειρήσεις και με τους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, ενθαρρύνοντας τη μεταφορά γνώσεων και συμβάλλοντας στην αειφόρο ανάπτυξη με θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την κοινότητα.

Διδασκαλία

Το University of Algarve ιδρύθηκε σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις, δύο στην πόλη του Faro και ένα στο Portimão, προσφέρει μαθήματα σε έξι θεματικούς τομείς: Τέχνες, Λογοτεχνία και Ιστορία. Τεχνικές επιστήμες; Τη ζωή, τη γη, τις θαλάσσιες και περιβαλλοντικές επιστήμες. Ιατρική και Συμμαχικές Επιστήμες. Κοινωνικές, Εκπαιδευτικές και Επαγγελματικές Επιστήμες. και της οικονομίας, της διαχείρισης και του τουρισμού. Οι μελέτες σε αυτούς τους τομείς περιλαμβάνουν πτυχία προπτυχιακών και μεταπτυχιακών (Master και Ph.D.).

Ερευνα

Η έρευνα στο University of Algarve διεξάγεται σε δυναμικά και εξέχοντα ερευνητικά κέντρα που παράγουν καινοτομία και προστιθέμενη αξία που ενισχύουν την έρευνα και την ανάπτυξη σε διάφορους τομείς, όπως οι ναυτικές επιστήμες, η βιολογία και η βιοϊατρική, η ηλεκτρονική και οι τηλεπικοινωνίες, η λογοτεχνία, η ιστορία, . Τα εργαστήριά του είναι ανοικτά στον κόσμο, προσλαμβάνοντας τους καλύτερους νέους ερευνητές στους διάφορους ερευνητικούς τομείς αριστείας.

Διεθνοποίηση

Πρόσφατα, σημειώθηκε σημαντική αύξηση των ξένων φοιτητών από περισσότερες από 80 χώρες λόγω της στρατηγικής διεθνοποίησης του University of Algarve . Από τον πληθυσμό των 8.000 φοιτητών, το 20% είναι αλλοδαποί φοιτητές, εκ των οποίων σχεδόν οι μισοί βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο βάσει διμερών συμφωνιών και προγραμμάτων συνεργασίας, κυρίως Erasmus και Erasmus Mundus. Η ποιότητα και η ποικιλία των ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών, σε συνδυασμό με τα μεταπτυχιακά μαθήματα που απευθύνονται σε φοιτητές από όλο τον κόσμο, εξηγούν το μέγεθος αυτής της κινητικότητας.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στο νοτιότερο τμήμα της Πορτογαλίας, μία από τις πιο τουριστικές περιοχές της Πορτογαλίας. Το πανεπιστήμιο διαθέτει δύο πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Faro (πρωτεύουσα της περιοχής, με διεθνές αεροδρόμιο, αθλητικό στάδιο, κεντρικό νοσοκομείο) και ένα στο Portimão, κύρια πόλη.

Υποστηρικτικές εγκαταστάσεις

Όλα τα πανεπιστήμια προσφέρουν συγκεκριμένες αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και πολυμέσων, αμφιθέατρα, βιβλιοθήκες και αίθουσες μελέτης και συνεδριάσεων. Ασύρματη πρόσβαση στο Internet διατίθεται σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις. Το University of Algarve , με διαμονή σε αίθουσες διαμονής για περισσότερους από 600 φοιτητές, αρκετές καντίνες και καφετέριες σε διάφορες πανεπιστημιουπόλεις, ιατρικές υπηρεσίες και πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, σημείωσε σημαντική αύξηση όσον αφορά τον μαθητικό πληθυσμό, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και την ποιότητα και ποικιλομορφία προγράμματα που προσφέρονται.

Τοποθεσίες

  • Universidade do Algarve UAlg Rua da Universidade 81, 8005-139, Faro

Ερωτήσεις