Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

The University of Law Undergraduate Programmes

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο του Νότου έχει πανεπιστημιουπόλεις στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Μπρίστολ, το Τσέστερ, το Γκίλντφορντ, το Λιντς, το Μάντσεστερ και το Νότιγχαμ, καθώς και τα μαθήματα GDL και LPC που διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο του Exeter, στο Πανεπιστήμιο Reading και στο Πανεπιστήμιο του Liverpool. το μάθημα LPC επίσης διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο East Anglia από το Σεπτέμβριο του 2019. Προηγουμένως το College of Law, μας δόθηκε το πανεπιστημιακό καθεστώς τον Νοέμβριο του 2012. Η Σχολή μας λειτουργεί από το πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Law στο Λονδίνο Bloomsbury, Birmingham, Leeds και Manchester.

Αυτό που μας ξεχωρίζει από τα άλλα πανεπιστήμια είναι η πεποίθησή μας ότι οι μαθητές μας πρέπει να μάθουν σε ένα ρεαλιστικό, επαγγελματικό και σύγχρονο πλαίσιο. Επικεντρωνόμαστε στην κατάρτιση που βασίζεται στην πρακτική εφαρμογή και προσφέρουμε στους φοιτητές πρόσβαση στην εκτεταμένη βάση δεδομένων για τη σταδιοδρομία και την απασχόληση, μόλις δεχτούν έναν τόπο μαζί μας. Μέσω του προγράμματος pro bono, οι φοιτητές του δικαίου μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, εργαζόμενοι σε πραγματικές περιπτώσεις πριν αποφοιτήσουν.

Πολλαπλές πανεπιστημιουπόλεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο:

Με πανεπιστημιουπόλεις που εδρεύουν σε οκτώ από τις πιο ζωντανές και ενδιαφέρουσες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πανεπιστήμιο του Νόμου προσφέρει μια ποικιλία επιλογών στις τοποθεσίες για σπουδές. Όλα είναι κοντά σε ακμάζοντα εμπορικά κέντρα, δικηγορικά γραφεία και μεταφορικές συνδέσεις. Προσφέρουμε επίσης διάφορα μαθήματα σε απευθείας σύνδεση.

Για προπτυχιακά μαθήματα Νομικής, Αστυνόμευσης και Εγκληματολογίας: μπορείτε να επιλέξετε από έως και οκτώ πανεπιστημιουπόλεις σε οκτώ πόλεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε επίσης τη μοναδική μας εγκατάσταση αλλαγής* που επιτρέπει στους προπτυχιακούς φοιτητές LLB να επιλέξουν να σπουδάσουν σε μία, δύο ή περισσότερες πανεπιστημιουπόλεις για να δοκιμάσουν τη ζωή σε διαφορετικές πόλεις κατά τη διάρκεια των σπουδών τους (* ισχύουν Ε & Κ). Τα διαθέσιμα μαθήματα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία της πανεπιστημιούπολης.

Καινοτόμος Διδασκαλία:

Ειδικευόμαστε στη διδασκαλία και επικεντρώνουμε την ενέργειά μας στην ανάπτυξη καινοτόμων, εξαιρετικά αποτελεσματικών μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης που εξοπλίζουν τους μαθητές για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Έχουμε περισσότερους από 250 ειδικευμένους και έμπειρους δικηγόρους, δικηγόρους και δικαστές ως δασκάλους μας, επιτρέποντάς μας να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά κατά την έναρξη της καριέρας σας στη νομική.

Καριέρα και Απασχολησιμότητα:

Έχουμε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες νομικής σταδιοδρομίας και απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια ομάδα πάνω από 30 εμπειρογνωμόνων.

Η ειδική υπηρεσία Απασχολησιμότητας του Πανεπιστημίου του Δικαίου παρέχει στους φοιτητές πρόσβαση σε επαγγελματική εμπειρία, ευκαιρίες pro bono και νόμιμες κενές θέσεις μόλις αποδεχτούν τη θέση τους. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά στατιστικά στοιχεία για την απασχολησιμότητα:

 • Το 92% των φοιτητών μας LLB πλήρους φοίτησης που αποφοίτησαν το 2017 εξασφάλισαν εργασία ή περαιτέρω σπουδές εντός έξι μηνών από την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματός τους.

Υποστηρικτικό περιβάλλον:

Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε περισσότερους φοιτητές από διαφορετικά περιβάλλοντα από ποτέ, για να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες τους σταδιοδρομίας, γι 'αυτό και προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων υποτροφιών και νομικών υποτροφιών, .

Όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν πλήρως από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας.

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Αναπηρίας είναι αφιερωμένη στη διαχείριση τυχόν απαιτήσεων που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, συμπεριλαμβανομένης της προσωρινής βοήθειας λόγω τραυματισμού ή ασθένειας.

Η ολοκληρωμένη και έμπειρη Υπηρεσία Απασχολησιμότητας παρέχει σε βάθος βοήθεια με τη συγγραφή βιογραφικών σημειωμάτων, τις τεχνικές συνεντεύξεων και τη γενική συμβουλευτική σταδιοδρομίας, καθώς επίσης προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών για την ενίσχυση της εμπειρίας και των δεξιοτήτων σας. Εν τω μεταξύ, οι κλινικές pro bono σας δίνουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε με δικηγόρους που εργάζονται για πραγματικές νομικές υποθέσεις ενώ σπουδάζετε.

Εγκαταστάσεις Βιβλιοθήκης και Μελέτης:

Οι καλά εξοπλισμένες σουίτες πληροφορικής, οι ολοκληρωμένες νομικές βιβλιοθήκες, οι ήσυχοι χώροι μελέτης και τα ζωντανά κοινωνικά σημεία καλύπτουν όλες τις ανάγκες σπουδών σας. Η υπηρεσία της βιβλιοθήκης μας παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 20.000 eBooks εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης για να βρείτε αυτό που χρειάζεστε όταν το χρειάζεστε.

Φοιτητική ζωή:

Θα απολαύσετε μια σειρά από διαδραστικές και ζωντανές δραστηριότητες τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη. Τα επιχειρησιακά παιχνίδια, οι δοκιμαστικές δοκιμασίες και οι διαγωνισμοί διαπραγμάτευσης είναι μόνο μερικές από τις πρακτικές ασκήσεις στις οποίες θα συμμετάσχετε για να αναπτύξετε τις νομικές σας δεξιότητες. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια σειρά συλλόγων και συλλόγων, αθλητικών ομάδων και επιτροπών συλλογής κεφαλαίων, ή ακόμη και να ξεκινήσετε τη δική σας, καθώς και να απολαύσετε την πιο χαλαρή πλευρά της φοιτητικής κοινωνικής ζωής.

Φοιτητική Ένωση:

Όλοι οι φοιτητές είναι αυτόματα μέλη της Ένωσης Φοιτητών του Πανεπιστημίου (SA). Η Α.Ε. αναλαμβάνει να ενισχύσει την φοιτητική και ακαδημαϊκή σας εμπειρία, έχοντας μια ισχυρή εκπροσώπηση της ομάδας των σπουδαστών.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα συλλόγων και εταιρειών σε κάθε πανεπιστημιούπολη που διαχειρίζεται η SA. Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα των συλλόγων που έχουμε τρέξει πρόσφατα:

 • Adventure Sports Club
 • Cake Club
 • Φιλανθρωπική Εταιρεία
 • Ποδόσφαιρο
 • Δίκτυο Γυναικών
 • Γιόγκα

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Προπτυχιακό Δίκαιο, Αστυνόμευση και Εγκληματολογία:

Τα προπτυχιακά μας μαθήματα LLB συνδυάζουν ακαδημαϊκή αυστηρότητα με πρακτικές νομικές δεξιότητες για να σας παράσχουμε τα απαραίτητα βασικά εργαλεία για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε μια ποικιλία επαγγελματικών σταδιοδρομιών.

Πάνω από το 90% των δασκάλων της LLB είναι εξειδικευμένοι δικηγόροι, προσφέροντας εκτενή πρακτική εμπειρία στις σπουδές σας. Τα μαθήματα μας είναι διαθέσιμα ως μαθήματα πλήρους απασχόλησης, επιταχυνόμενα ή σε απευθείας σύνδεση, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο μελέτης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Πολλά από τα μαθήματά μας έρχονται επίσης με επιλογή Έτους Ίδρυμα. Επιπλέον, τώρα προσφέρουμε προπτυχιακά πτυχία στην αστυνόμευση και την εγκληματολογία.

Διεθνές Καλοκαιρινό Σχολείο Ηγεσίας, Βερολίνο:

Ως μέρος της συνεχιζόμενης δέσμευσής μας να υποστηρίξουμε τις φιλοδοξίες σας, προσφέρουμε στους 2019 προπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Διεθνές Θερινό Σχολείο Ηγεσίας στο Βερολίνο, όπου μπορείτε να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες απασχόλησης και να εξερευνήσετε αυτή τη συναρπαστική πόλη με τους συναδέλφους φοιτητές της ULaw .

Αυτό είναι ανοικτό σε όλους τους ULaw Business School. Εάν υποβάλετε αίτηση για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας μαζί μας τον Σεπτέμβριο του 2019, σε τριετή πτυχίο, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το Summer School του Leadership στο τέλος του δεύτερου έτους σπουδών σας.

Απαιτήσεις εισόδου και τέλη:

Οι απαιτήσεις συμμετοχής και οι αμοιβές ποικίλλουν ανάλογα με το μάθημα - για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, τα τέλη, τις επιλογές χρηματοδότησης και τις υποτροφίες και υποτροφίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Law.

Διεθνείς φοιτητές:

Εάν σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Νότου, θα ενταχθείτε σε φοιτητές από περισσότερες από 120 διαφορετικές εθνικότητες, οι οποίοι συμβάλλουν σε μια ακμάζουσα διεθνή κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Έχουμε μια ομάδα Υπηρεσιών Υποστήριξης Φοιτητών που είναι εδώ για να παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σχετικά με την ευημερία, και πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για Visa μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο The University of Law.

Διαμονή - Προπτυχιακό:

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές μας, έχουμε κανονίσει διαμονή με εξειδικευμένους φοιτητές καταλυμάτων φοιτητών του Ηνωμένου Βασιλείου, για να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα άνετο μέρος για να ζήσετε ενώ σπουδάζετε μαζί μας. Τα καταλύματα είναι συνήθως σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ή σε μερικές περιπτώσεις αυτόνομα στούντιο.

Για τους προπτυχιακούς φοιτητές, σας εγγυόμαστε μια προσφορά καταλύματος κατά το πρώτο έτος του πτυχίου σας, εάν μας έχετε αποδεχτεί ως σταθερή επιλογή σας και έχετε υποβάλει αίτηση για διαμονή έως τις 30 Μαρτίου του έτους εισόδου*. (*Ισχύουν Ε & Τ, λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου, σελίδα Προπτυχιακών Καταλυμάτων.)

Ανοιχτές μέρες και εκδηλώσεις:

Οι ημέρες Open Days είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τα μαθήματά μας, να ελέγχετε τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσετε τους δασκάλους και τους τρέχοντες μαθητές μας. Θα γίνουν συνομιλίες, συνεδρίες δοκιμαστών και περιηγήσεις και θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τις ερωτήσεις σας. Θα κάνουμε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα και διαδραστική.

Κατά καιρούς, προσφέρουμε επίσης Online Open Days για τα μαθήματά μας. Έτσι, αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε μία από τις ανοιχτές ημέρες στην πανεπιστημιούπολη, έχετε ακόμα την ευκαιρία να μάθετε πώς είναι να σπουδάζετε στο The University of Law και να κάνετε τις ερωτήσεις σας online.

Για τους Διεθνείς Φοιτητές, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη μελέτη μαζί μας, με την επίσκεψή μας σε μια εκδήλωση στο εξωτερικό.

Βρετανικές τοποθεσίες:

Τα προπτυχιακά μαθήματα Νομικής είναι διαθέσιμα σε έως και οκτώ πανεπιστημιουπόλεις: Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Τσέστερ, Γκίλντφορντ, Λιντς, Λονδίνο Μπλουμσμπέρι, Μάντσεστερ και Νότιγχαμ. Τα διαθέσιμα μαθήματα διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για όλες τις τοποθεσίες μας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου του Δικαίου, στη σελίδα Τοποθεσίες.

Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
133 Great Hampton Street
Μπέρμιγχαμ
B18 6ΑQ
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
Ναός του Τσίρκου
Δρόμος του Ναού
Μπρίστολ
BS1 6ΗG
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
Christleton Hall
Pepper Street
Christleton
Τσέστερ
CH3 7AB
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
Braboeuf Manor
Portsmouth Road
Guildford
Ελαφρή τετράτροχος άμαξα
GU3 1HA
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
15-16 γραμμή στάθμευσης
Λιντς
LS1 5HD
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
14 Αποθηκεύστε την οδό
Λονδίνο
WC1E 7DE
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
2 Νέα Υόρκη Street
Manchester
Μ1 4Ηϋ
Το Πανεπιστήμιο του Νόμου
1 Βασιλική Τυπική Θέση
Νότιγχαμ
NG1 6FS

Τοποθεσίες

 • Guildford

  Braboeuf Manor, Portsmouth Road, St Catherines

  • Hong Kong

   Room 901, 9/F, Lee Garden One, 33 Hysan Avenue, Causeway Bay, Hong kong, 999077, Hong Kong

   Ερωτήσεις