Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Εισαγωγή

UNIR Μεξικό: το διαδικτυακό πανεπιστήμιο του Μεξικού με ευρωπαϊκή ποιότητα

UNIR Μεξικό είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Μεξικού που εγκρίθηκε πριν από το Υπουργείο Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠ) το 2013.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ζήτησης για την εξασφάλιση της βέλτιστης κατάρτισης με την ευρωπαϊκή πανεπιστημιακή ποιότητα. Για το σκοπό αυτό, έχει σχεδιάσει μια καινοτόμο μεθοδολογία βασισμένη σε ζωντανές ηλεκτρονικές τάξεις, οι οποίες επιτρέπουν την άμεση επαφή μεταξύ φοιτητή-δασκάλου-συνεργάτη και τη συνεχή συνοδεία ενός προσωπικού διδάσκοντος.

Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος βασίζεται στη συνεχή αξιολόγηση, η οποία εξασφαλίζει τη συνεχή αφομοίωση της γνώσης και στην πραγματοποίηση των τελικών εξετάσεων, που εγγυάται την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Το UNIR Μεξικό είναι ένα πανεπιστήμιο προσαρμοσμένο στις νέες εποχές και στην σημερινή κοινωνία. Πρόκειται για μια νέα ιδέα του πανεπιστημίου που ενσωματώνει τεχνολογικές πτυχές τελευταίας τεχνολογίας στην υπηρεσία μιας στενής και ποιοτικής εκπαίδευσης. Το UNIR Μεξικό είναι μέλος της ακαδημαϊκής ομάδας UNIR, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της La Rioja, του ευρωπαϊκού ηγέτη στον τομέα της online εκπαίδευσης, η οποία έχει καταστεί εκπαιδευτική λύση για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 38.000 φοιτητές παγκοσμίως επέλεξαν αυτό το εκπαιδευτικό μοντέλο και 24.000 συνεχίζουν να το κάνουν σήμερα στην εικονική μας πανεπιστημιούπολη, εκ των οποίων 9000 από εκτός Ισπανίας.

Τα πτυχία Bachelor και Master που προσφέρονται από το UNIR Μεξικό έχουν επίσημη ισχύ και ενσωματώνονται στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα από τη Γραμματεία Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠ) στο Μεξικό.

Οι βαθμοί είναι:

 • Bachelor of Business Administration
  Σύμβαση RVOE: 20140032, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης
  Σύμβαση RVOE: 20140029, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Bachelor of Communication
  Σύμβαση RVOE: 20140031, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Πτυχίο Νομικής
  Συμφωνία RVOE: 20140030, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Bachelor στην Παιδαγωγική
  Σύμβαση RVOE: 20140033, που χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

Οι Διδάσκαλοι είναι:

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ψυχοπαιδαγωγία
  Σύμβαση RVOE: 20160036, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διαχείριση των Εκπαιδευτικών Κέντρων
  Σύμβαση RVOE: 20160035, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Master of Business Administration και Διοίκησης (MBA)
  Σύμβαση RVOE: 20160034, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  Σύμβαση RVOE: 20180080, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Master στην ψηφιακή σήμανση και το ηλεκτρονικό εμπόριο
  Σύμβαση RVOE: 20180355, που χορηγήθηκε στις 9 Μαρτίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Ποιότητα
  Σύμβαση RVOE: 20180081, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ασφάλεια Υπολογιστών
  Σύμβαση RVOE: 20160037, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση ιστοσελίδων και μηχανική
  Σύμβαση RVOE: 20160038, που χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό και διαχείριση τεχνολογικών έργων
  Σύμβαση RVOE: 20170996, που χορηγήθηκε στις 16 Αυγούστου 2017. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

 • Master στην ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης
  Σύμβαση RVOE: 20180082, που χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακή.

Εκτός από τα πτυχία Master SEP και SEP, το UNIR Μεξικό προσφέρει τη δυνατότητα λήψης ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών τίτλων σε διάφορους κλάδους, που απονέμονται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja. Οι περισσότεροι από αυτούς τους βαθμούς αναγνωρίζονται ως πτυχία Master στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

"Στην πρώτη γραμμή του εκπαιδευτικού μοντέλου διδασκαλίας-μάθησης"

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja στο Μεξικό ήταν ανέκαθεν στην πρώτη γραμμή του εκπαιδευτικού μοντέλου της διαδικτυακής διδασκαλίας και μάθησης. Το UNIR έχει αναλάβει τις τεχνολογίες της πληροφορίας τόσο στην ακαδημαϊκή του σχολή όσο και στη δημιουργία περιεχομένου, βασικές πτυχές για να διατηρηθεί η εκπαιδευτική ηγεσία. Αυτή η ψηφιακή κουλτούρα του επέτρεψε να θεσπίσει επιχειρησιακά προγράμματα βασισμένα στην αναγνώριση της προσπάθειας και της μέγιστης απόδοσης των εκπαιδευτικών και των μαθητών του.

UNIR Μεξικό κατάφερε να τοποθετήσει όλες τις αρετές ενός επιτυχημένου μοντέλου σε διαρκή εξέλιξη για να δημιουργήσει μια σταθερή προσφορά πτυχίων Bachelor και Master. Σε μια χώρα όπως η δική μας, η οποία διατηρεί μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες σε τομείς όπως η έρευνα, η εκπαίδευση, η βιομηχανία και η παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών, το UNIR Μεξικό παρουσιάζεται ως μια ευνοϊκή και μοναδική επιλογή όσον αφορά τη βιωσιμότητα, το κόστος και επιτεύγματα.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε σε αυτό το αναπόσπαστο, πολυφωνικό πανεπιστήμιο και να δεσμευθείτε στις αρχές και τις αξίες του. Οι δάσκαλοι, οι σπουδαστές, οι σχετικοί οργανισμοί και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να εισέλθουν σε αυτό το καινοτόμο μοντέλο διεθνούς πανεπιστημίου είναι ευπρόσδεκτοι

Mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Πρύτανης UNIR México.

"Καθαρή προσφορά και πάθος για διδασκαλία"

Στο UNIR México πιστεύουμε ότι το Διαδίκτυο και ο κόσμος της τεχνολογίας καταστρέφουν τα εμπόδια στο χρόνο και το διάστημα, ώστε να έχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες, να αλληλεπιδράμε και να συνεργαζόμαστε με τους ανθρώπους.

Ως εκ τούτου, είναι δυνατή η καινοτομία με την ποιότητα και την αριστεία σε νέους τρόπους και μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, φέρνοντας το Πανεπιστήμιο πιο κοντά στον κόσμο της εργασίας, στις ανάγκες της ολοκληρωμένης κατάρτισης, στην απόκτηση ικανοτήτων και στη δημιουργία γνώσεων.

Το UNIR Μεξικό έχει επίσημα έγκυρα πτυχία Bachelor και Master (RVOE) στο Μεξικό και ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών Μαστροφόρων σε διάφορους κλάδους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αυξήσουμε την ακαδημαϊκή μας προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες κατάρτισης της χώρας μας, τόσο των προπτυχιακών όσο και των μεταπτυχιακών τίτλων.

Στο UNIR είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια και η δέσμευση επιβραβεύονται. Καταβάλλουμε όλες τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι ο φοιτητής θα λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Η σαφής μας κατεύθυνση για τη διδασκαλία και το πάθος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι η καλύτερη εγγύηση της επιτυχίας. "

Julieta Palma Anda, Γενικός Διευθυντής UNIR México.

Τοποθεσίες

 • Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City, Μεξικό

Ερωτήσεις