Keystone logo
UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

UNIR - Mexico

Εισαγωγή

UNIR Mexico: Το διαδικτυακό πανεπιστήμιο του Μεξικού με ευρωπαϊκή ποιότητα

Το UNIR Mexico είναι ένα ιδιωτικό μεξικανικό πανεπιστήμιο που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Δημόσιας Παιδείας (SEP) το 2013.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Λα Ριόχα στο Μεξικό προσφέρει υψηλό επίπεδο ζήτησης για την εξασφάλιση της βέλτιστης κατάρτισης με ευρωπαϊκή πανεπιστημιακή ποιότητα. Για αυτό, έχει σχεδιάσει μια καινοτόμο μεθοδολογία βασισμένη σε ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα, τα οποία επιτρέπουν την άμεση επαφή μεταξύ μαθητή-δασκάλου-συνεργάτη και με τη συνεχή συνοδεία προσωπικού καθηγητή.

Αυτή η αποτελεσματική μέθοδος βασίζεται στη συνεχή αξιολόγηση, η οποία διασφαλίζει τη συνεχή αφομοίωση της γνώσης, και την ολοκλήρωση των τελικών εξετάσεων, η οποία εγγυάται την κατάρτιση των μαθητών μας.

Το UNIR Mexico είναι ένα πανεπιστήμιο προσαρμοσμένο στις μεταβαλλόμενες εποχές και στην τρέχουσα κοινωνία. Είναι μια νέα έννοια του πανεπιστημίου που ενσωματώνει τεχνολογικές πτυχές αιχμής στην υπηρεσία μιας στενής και ποιοτικής εκπαίδευσης. Το UNIR Mexico είναι μέρος της ακαδημαϊκής ομάδας UNIR, του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Λα Ριόχα, ενός Ευρωπαίου ηγέτη στη διαδικτυακή εκπαίδευση που έχει καθιερωθεί ως εκπαιδευτική λύση για χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 38.000 φοιτητές σε όλο τον κόσμο έχουν επιλέξει αυτό το εκπαιδευτικό μοντέλο και 24.000 συνεχίζουν να το κάνουν σήμερα στην εικονική μας πανεπιστημιούπολη, 9.000 από τους οποίους είναι εκτός Ισπανίας.

Τα πτυχία Bachelor και Master που προσφέρονται από το UNIR Mexico έχουν επίσημη ισχύ και ενσωματώνονται στο εθνικό εκπαιδευτικό σύστημα από το Υπουργείο Δημόσιας Εκπαίδευσης (SEP) στο Μεξικό.

Τα πτυχία είναι:

 • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων
  Συμφωνία RVOE: 20140032, χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης
  Συμφωνία RVOE: 20140029, χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Πτυχίο επικοινωνίας
  Συμφωνία RVOE: 20140031, χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Πτυχίο νομικής
  Συμφωνία RVOE: 20140030, χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Πτυχίο Παιδαγωγικών
  Συμφωνία RVOE: 20140033, χορηγήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2014. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

Τα Masteries είναι:

 • Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία
  Συμφωνία RVOE: 20160036, χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Μεταπτυχιακό στη Διεύθυνση και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Κέντρων
  Συμφωνία RVOE: 20160035, χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master of Business Administration and Management (MBA)
  Συμφωνία RVOE: 20160034, χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master in Direction and Management of Human Resources
  Συμφωνία RVOE: 20180080, χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Μεταπτυχιακό στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  Συμφωνία RVOE: 20180355, που χορηγήθηκε στις 9 Μαρτίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master in Operations and Quality Management
  Συμφωνία RVOE: 20180081, χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master στην Ασφάλεια Υπολογιστών
  Συμφωνία RVOE: 20160037, χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση και Μηχανική Ιστοσελίδων
  Συμφωνία RVOE: 20160038, χορηγήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2016. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master στο Σχεδιασμό και Διαχείριση Τεχνολογικών Έργων
  Συμφωνία RVOE: 20170996, χορηγήθηκε στις 16 Αυγούστου 2017. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

 • Master στα Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης
  Συμφωνία RVOE: 20180082, χορηγήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2018. Τύπος: Ομοσπονδιακός.

Εκτός από τα SEP Bachelors και τα SEP Masters, το UNIR Mexico προσφέρει τη δυνατότητα σπουδών ευρωπαϊκών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών σε διάφορους κλάδους, που απονέμονται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της La Rioja. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τίτλους είναι επίσημα μεταπτυχιακά που αναγνωρίζονται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Στην πρώτη γραμμή του εκπαιδευτικού μοντέλου διδασκαλίας-μάθησης»

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Λα Ριόχα στο Μεξικό ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή του διαδικτυακού εκπαιδευτικού μοντέλου διδασκαλίας και μάθησης. Το UNIR έχει υποστηρίξει τις τεχνολογίες πληροφοριών τόσο στην ακαδημαϊκή σχολή του όσο και στη δημιουργία περιεχομένου, βασικές πτυχές για τη διατήρηση αυτής της εκπαιδευτικής ηγεσίας. Αυτή η ψηφιακή κουλτούρα της επέτρεψε να καθιερώσει λειτουργικά σχήματα με βάση την αναγνώριση της προσπάθειας και τη μέγιστη απόδοση των δασκάλων και των μαθητών της.

Η UNIR Mexico κατάφερε να τοποθετήσει όλες τις αρετές ενός επιτυχημένου μοντέλου σε συνεχή εξέλιξη για να δημιουργήσει μια σταθερή προσφορά πτυχίων Bachelor και Master. Σε μια χώρα όπως η δική μας, η οποία διατηρεί υψηλή ζήτηση για επαγγελματίες σε τομείς όπως η έρευνα, η εκπαίδευση, η βιομηχανία και η παραγωγή αγαθών και υπηρεσιών, η UNIR Mexico παρουσιάζεται ως μια ευνοϊκή και μοναδική επιλογή όσον αφορά τη βιωσιμότητα, το κόστος και τα επιτεύγματα. επιτεύχθηκε

Σας προσκαλώ να γίνετε μέρος αυτού του ολοκληρωμένου, πληθυντικού Πανεπιστημίου, αφοσιωμένο στις αρχές και τις αξίες του. Καθηγητές, φοιτητές, συναφή ιδρύματα και που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να εμβαθύνουν σε αυτό το καινοτόμο μοντέλο διεθνούς πανεπιστημίου είναι ευπρόσδεκτοι.

mtro. Francisco David Mejía Rodríguez, Πρύτανης UNIR Mexico.

«Σαφής κλίση και πάθος για διδασκαλία»

Στην UNIR Mexico πιστεύουμε ότι το Διαδίκτυο και ο κόσμος της τεχνολογίας σπάνε τα εμπόδια του χρόνου και του χώρου, ώστε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες, να αλληλεπιδρούμε και να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους.

Για το λόγο αυτό, είναι δυνατή η καινοτομία με ποιότητα και αριστεία σε νέες μορφές και μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης, φέρνοντας το Πανεπιστήμιο πιο κοντά στον κόσμο της εργασίας, στις ανάγκες ολοκληρωμένης κατάρτισης, στην απόκτηση δεξιοτήτων και στη δημιουργία γνώσης. .

Το UNIR Mexico έχει επίσημα έγκυρα πτυχία και μεταπτυχιακά (RVOE) στο Μεξικό και ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών Μεταπτυχιακών Σπουδών σε διάφορους κλάδους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να αυξήσουμε την ακαδημαϊκή μας προσφορά σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες της χώρας μας, τόσο σε πτυχίο όσο και σε μεταπτυχιακό.

Στην UNIR είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσπάθεια και η δέσμευση ανταμείβονται. Καταβάλλουμε όλη μας την προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι ο μαθητής θα λάβει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Η ξεκάθαρη κλίση μας για διδασκαλία και το πάθος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας».

Julieta Palma Anda, Γενική Διευθύντρια UNIR Mexico.

Τοποθεσίες

 • Mexico City

  Eje Vial 7 Sur, 8, 03920, Mexico City

 • Mexico City

  Mexico City, Μεξικό

  Ερωτήσεις