Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Εισαγωγή

Αυτό είναι το University at Albany

Ονομάστηκε ένα από τα κορυφαία κολέγια της Αμερικής από το περιοδικό Forbes, όπου θα μάθετε, θα ζήσετε, θα ευδοκιμήσετε και θα πετύχετε. Αυτή είναι η αριστεία - σε εξαιρετική αξία.

Βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Νέας Υόρκης, το University at Albany είναι το κορυφαίο δημόσιο ερευνητικό πανεπιστήμιο της πρωτεύουσας και προσφέρει σε περισσότερους από 17.000 φοιτητές τις εκτεταμένες ευκαιρίες ενός μεγάλου πανεπιστημίου σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο να προάγει την ατομική επιτυχία.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Ακαδημαϊκή αριστεία

Η επιτυχία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα φτιάξετε το βιογραφικό σας πριν ακόμη αποφοιτήσετε - θα σας προετοιμάσει για οπουδήποτε σας ταξιδεύει η ζωή.

Θα επιλέξετε από πάνω από 50 προπτυχιακές εταιρείες και περισσότερα από 150 μεταπτυχιακά προγράμματα που σας προετοιμάζουν να πετύχετε σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Σε κάθε τομέα σπουδών, θα είστε εκπαιδευμένοι από τις σχολές που είναι ακαδημαϊκοί και καθηγητές παγκόσμιας κλάσης - πολλοί που συμμετέχουν ενεργά στην έρευνα που ενισχύει τη ζωή και συμβάλλει βαθιά στο δημόσιο συμφέρον. Ως μέντορες, παρέχουν πολλές ευκαιρίες σπουδαστικής έρευνας τόσο στο προπτυχιακό όσο και στο μεταπτυχιακό επίπεδο, εμπνέοντας σας να προωθήσετε τις ικανότητες και τις φιλοδοξίες σας.

 • # 77 Κορυφαία δημόσια κολέγια στις ΗΠΑ - 2021 (US News & World Report)
 • # 32 στα βορειοανατολικά. Καλύτερο Bang για τα Buck Colleges - 2020 (Ουάσιγκτον μηνιαία)
 • # 61 Κατάταξη από πάνω προς τα κάτω των δημόσιων κολλεγίων των ΗΠΑ - 2020 (Business First)
 • # 88 Κολέγια Καλύτερης Αξίας της Αμερικής - 2019 (Forbes)

Εθνικά φημισμένα προγράμματα

Η αριστεία της εκπαίδευσης του UAlbany αναγνωρίζεται από πολλές ανεξάρτητες πηγές. Το UAlbany κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων των «Καλύτερων δημόσιων κολλεγίων της Αμερικής» του Forbes και η US News & World Report κατατάσσει σταθερά πολλά από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα μεταξύ των κορυφαίων 50 στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένης της κλινικής ψυχολογίας, της ποινικής δικαιοσύνης, της βιβλιοθήκης και των πληροφοριών. μελέτες, δημόσιες υποθέσεις, δημόσια υγεία, κοινωνιολογία και κοινωνική εργασία.

 • # 1 Δημόσια Σχολή Εκπαίδευσης στη Νέα Υόρκη (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Καλύτερα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Δημοσίων Υποθέσεων 2020 (US News & World Report)
 • # 46 Καλύτερα μεταπτυχιακά σχολεία δημόσιας υγείας 2019 (US News & World Report)
 • # 2 Κορυφαία Μεταπτυχιακά Σχολεία Εγκληματολογίας - 2018 (US News & World Report)

Δέσμευση στην πολυμορφία

Το University at Albany έχει δεσμευτεί να διατηρεί ένα περιβάλλον πλούσιο σε ποικιλομορφία και ένταξη όπου όλα τα μέλη της κοινότητάς μας αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό. Αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα ταξίδι, αλλά πιστεύουμε ότι, όταν συνεργαζόμαστε, μπορούμε να συμμετέχουμε ενεργά για τον εντοπισμό ενεργών αντικειμένων που αντιμετωπίζουν ζητήματα του κλίματος της πανεπιστημιούπολης.

 • Επισημαίνεται ως εθνικός ηγέτης στην προώθηση της φυλετικής ισότητας - 2020 (Education Trust)
 • Εθνικό βραβείο ποικιλομορφίας «HEED» 2018, 2019, 2020 (INSIGHT in Diversity Magazine)

Προετοιμασία σταδιοδρομίας

Το UAlbany σας προετοιμάζει για να ακολουθήσετε καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων και να εισαγάγετε κορυφαίες μεταπτυχιακές, νομικές ή ιατρικές σχολές. Θα έχετε πρόσβαση σε πρακτική άσκηση και προετοιμασία σταδιοδρομίας σε επιχειρήσεις του Fortune 500 και σε κάθε τομέα, καθώς και επιλογές έγκαιρης διασφάλισης με το Albany Medical Center και μια μοναδική συνεργασία με το Albany Law School. Οι πρόσφατες προσθήκες στις ακαδημαϊκές προσφορές μας περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο απαιτούμενα προγράμματα σήμερα, όπως μηχανική υπολογιστών, ασφάλεια στην πατρίδα, ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης, ψηφιακή εγκληματολογία, ρύθμιση χρηματοοικονομικής αγοράς και δημόσια υγεία.

 • Κορυφαίοι 7% κορυφαίοι στην κοινωνική κινητικότητα - 2021 (US News & World Report)
 • Κορυφαία 12% Κορυφαία εθνικά πανεπιστήμια με βάση τις συνεισφορές στο δημόσιο αγαθό - 2020
 • Κορυφαίοι ανελκυστήρες κοινωνικής κινητικότητας 6% - 2020 (Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση τώρα)
 • Κορυφαίος δείκτης κοινωνικής κινητικότητας 2% για την τριτοβάθμια εκπαίδευση (CollegeNET)

Στρατηγική τοποθεσία

Η πρωτεύουσα περιοχή της πολιτείας της Νέας Υόρκης έχει το υψηλότερο ποσοστό απασχόλησης στο Upstate New York και φιλοξενεί πολυσύχναστες βιομηχανίες όπως η κυβέρνηση, η τεχνολογία, οι επιχειρήσεις, η υγειονομική περίθαλψη και η εκπαίδευση. Η τοποθεσία του Πανεπιστημίου σάς παρέχει απεριόριστες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και δημόσια υπηρεσία μέσω των οποίων θα αποκτήσετε εμπειρία, θα δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας και θα προετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα.

Τρεις ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις, πολλές ευκαιρίες

Η πανεπιστημιούπολη

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, που βρίσκεται στη λεωφόρο Ουάσιγκτον 1400 στο Άλμπανυ, σχεδιάστηκε το 1961-62 από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Edward Durell Stone Η πανεπιστημιούπολη αντικατοπτρίζει το στιλ του Stone, τολμηρού ενιαίου σχεδιασμού, που εκφράζεται από τους πύργους, τους τρούλους, τα σιντριβάνια, τις ανυψωμένες κιονοστοιχίες και τον καθαρό θόλο. Το αποτέλεσμα είναι δραματικά διαφορετικό από τα διασκορπισμένα κτίρια και τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ των περισσότερων παραδοσιακών πανεπιστημιουπόλεων.

Μια σταθερή ροή νέων κατασκευών έχει επεκτείνει την Uptown Campus την τελευταία δεκαετία, προσθέτοντας νέες εγκαταστάσεις επιστήμης και τέχνης και κτίρια διοίκησης. Ένα νέο σπίτι για τη Σχολή Επιχειρήσεων απέσπασε βαθμολογία χρυσού LEED από το US Green Building Council, το οποίο άνοιξε το φθινόπωρο του 2013. Η επέκταση και οι μεγάλες ανακαινίσεις έχουν ανακαινίσει πλήρως το Entry Plaza του Πανεπιστημίου, το κύριο σιντριβάνι, το 20όροφο Carillon και το Κέντρο πανεπιστημιουπόλεων.

Το Uptown Campus διαθέτει επίσης το Performing Arts Center, που διαθέτει πολλά θέατρα, αίθουσες ρεσιτάλ και εκπαιδευτικό χώρο πρόβας. το Πανεπιστήμιο Τέχνης Μουσείο, ένα από τα καλύτερα περιφερειακά μουσεία στα βορειοανατολικά? και το Ινστιτούτο Κρατικών Συγγραφέων της Νέας Υόρκης, μια ευρεία εκπαιδευτική βάση για αναγνώστες και μαθητές γραφής που προωθούν τις λογοτεχνικές τέχνες. Άλλες ειδικές εγκαταστάσεις στο Uptown Campus περιλαμβάνουν ένα μετεωρολογικό εργαστήριο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, έναν γραμμικό επιταχυντή για τη φυσική έρευνα και ένα προηγμένο κέντρο δεδομένων που υποστηρίζει υπολογιστές και δίκτυα υψηλής απόδοσης. Το κέντρο της φοιτητικής δραστηριότητας είναι το Campus Center, το οποίο περιλαμβάνει σαλόνια, αίθουσες συσκέψεων και τραπεζαρίας, αίθουσα χορού, καφετέρια, τραπεζικές εγκαταστάσεις, μίνι μάρκετ, βιβλιοπωλείο Barnes & Noble και μια ποικιλία από επιλογές γρήγορου φαγητού και υγιεινού φαγητού .

Στέγαση

Καθένα από τα τέσσερα τετράγωνα διαμονής στο Uptown Campus στεγάζει περίπου 1.200 μαθητές και περιλαμβάνει οκτώ, τριώροφες αίθουσες και έναν πύργο 23 ορόφων. Κάθε τετράκλινο περιλαμβάνει σαλόνια και χώρους αναψυχής και τρία τετράκλινα περιλαμβάνουν τραπεζαρία. Το Nearby Freedom Apartments έχει διαβίωση σε στιλ διαμερισμάτων και το Empire Commons προσφέρει μονόχωρο διαμέρισμα διαβίωσης για 1.200 μαθητές. Το Liberty Terrace, ένα αρχιτεκτονικά βραβευμένο, φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα διαβίωσης, προσφέρει άλλα 500 κρεβάτια σε στιλ διαμερισμάτων. Η στέγαση είναι επίσης διαθέσιμη στο Alumni Quad, που βρίσκεται κοντά στο Downtown Campus.

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Οι υπαίθριες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν φωτισμένα γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και αρκετούς χώρους πολλαπλών χρήσεων και εσωτερικούς χώρους, όπως το Alumni Turf Field, το οποίο φιλοξενεί την ομάδα χόκεϊ του UAlbany. Το John Fallon Field, αφιερωμένο στο λακρός ανδρών και γυναικών της UAlbany, έχει χωρητικότητα 2.500 θέσεων. Το Στάδιο Tom and Mary Casey με 8.500 θέσεις, το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, άνοιξε το φθινόπωρο του 2013. Την επόμενη χρονιά, η UAlbany άνοιξε τη νέα έδρα για το πρόγραμμα αγώνων για το πρωτάθλημα του σχολείου. Διαθέτει επιφάνεια διαδρομής εννέα λωρίδων, και πλήρη ανακατασκευή του φυσικού χλοοτάπητα για αγώνες.

Οι εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις κυριαρχούνται από το SEFCU Arena. Με χωρητικότητα αρένας περίπου 4.800, η εγκατάσταση φιλοξενεί το μπάσκετ NCAA Division I Great Dane και στεγάζει επίσης πίστα για τρέξιμο, ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό συγκρότημα προπόνησης με υδρομασάζ και άλλο εξοπλισμό αποκατάστασης, δύο κύρια αποδυτήρια, και αρκετά μικρότερα αποδυτήρια ομάδας. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες από άτομα με ειδικές ανάγκες και έχουν καθορισμένους χώρους καθιστικού για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Κέντρο Φυσικής Αγωγής περιλαμβάνει πισίνα, αποδυτήρια, αίθουσες βάρους και πάλης, στούντιο χορού και γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ και σκουός.

Η πανεπιστημιούπολη στο κέντρο της πόλης

Το Downtown Campus, που βρίσκεται στην οδό 135 Western Avenue στο Albany, είναι ένα κλασικό συγκρότημα γεωργιανού στιλ που λειτουργούσε από το 1909-66 ως την κύρια πανεπιστημιούπολη. Πρόσφατα ανακαινισμένο, στεγάζει το Rockefeller College of Public Affairs & Policy, τη Σχολή Ποινικής Δικαιοσύνης, τη Σχολή Κοινωνικής Πρόνοιας και το Κολέγιο Μηχανικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας

Το Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας, ένα πρώην φαρμακευτικό συγκρότημα που αγοράστηκε το 1996 και βρίσκεται στο One University Place στο Rensselaer, είναι ένα από τα ακμάζοντα κέντρα βιοεπιστήμης της έρευνας και υψηλής τεχνολογίας στην περιοχή. Η ακαδημαϊκή της άγκυρα είναι η Σχολή Δημόσιας Υγείας, και οι ερευνητικές της εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν το Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο, το οποίο φιλοξενεί το Gen * NY * Sis Center for Excellence in Cancer Genomics και το Κέντρο για τη λειτουργική γονιδιωματική.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τρεις ξεχωριστές πανεπιστημιουπόλεις, πλήθος ευκαιριών

Πανεπιστημιούπολη Uptown

Η κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου, που βρίσκεται στο 1400 Washington Avenue στο Albany, σχεδιάστηκε το 1961-62 από τον διάσημο Αμερικανό αρχιτέκτονα Edward Durell Stone. Η πανεπιστημιούπολη αντικατοπτρίζει το χαρακτηριστικό στυλ του Stone με τολμηρό ενιαίο σχέδιο, που εκφράζεται από τους πύργους, τους θόλους, τα σιντριβάνια, τις υψηλές κιονοστοιχίες και τον σαρωτικό θόλο. Το αποτέλεσμα είναι δραματικά διαφορετικό από τα διάσπαρτα κτίρια και τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά στυλ των περισσότερων παραδοσιακών πανεπιστημιουπόλεων.

Μια συνεπής ροή νέων κατασκευών έχει επεκτείνει το Uptown Campus την τελευταία δεκαετία, προσθέτοντας νέες εγκαταστάσεις επιστήμης και τέχνης και κτίρια διοίκησης. Ένα νέο σπίτι για το School of Business βραβεύτηκε με χρυσή βαθμολογία LEED από το Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων των ΗΠΑ, το οποίο άνοιξε το φθινόπωρο του 2013. Η επέκταση και οι μεγάλες ανακαινίσεις έχουν ανακαινίσει πλήρως το Entry Plaza του Πανεπιστημίου, το κεντρικό σιντριβάνι, το 20όροφο Carillon και το Κέντρο Πανεπιστημιούπολης.

Το Uptown Campus διαθέτει επίσης το Performing Arts Center, με πολλά θέατρα, αίθουσες ρεσιτάλ και χώρο διδασκαλίας για πρόβες. το Μουσείο Τέχνης του Πανεπιστημίου, ένα από τα καλύτερα περιφερειακά μουσεία στα βορειοανατολικά. και το New York State Writers Institute, μια ευρεία εκπαιδευτική βάση για αναγνώστες και φοιτητές συγγραφής που προωθούν τις λογοτεχνικές τέχνες. Άλλες ειδικές εγκαταστάσεις στην Πανεπιστημιούπολη Uptown περιλαμβάνουν ένα μετεωρολογικό εργαστήριο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, έναν γραμμικό επιταχυντή για έρευνα στη φυσική και ένα κέντρο δεδομένων αιχμής που υποστηρίζει υπολογιστές και δικτύωση υψηλής απόδοσης. Το κέντρο της φοιτητικής δραστηριότητας είναι το Campus Center, το οποίο περιλαμβάνει σαλόνια, αίθουσες συσκέψεων και τραπεζαριών, αίθουσα χορού, καφετέρια, τραπεζικές εγκαταστάσεις, ψιλικατζίδικο, βιβλιοπωλείο Barnes & Noble και μια ποικιλία επιλογών γρήγορου και υγιεινού φαγητού. .

Στέγαση

Κάθε ένα από τα τέσσερα τετράγωνα κατοικιών στην Πανεπιστημιούπολη Uptown στεγάζει περίπου 1.200 φοιτητές και περιλαμβάνει οκτώ, τριώροφες αίθουσες και έναν πύργο 23 ορόφων. Κάθε τετράγωνο περιλαμβάνει σαλόνια και χώρους αναψυχής και τρία τετράκλινα περιλαμβάνουν τραπεζαρία. Το Nearby Freedom Apartments διαθέτει σαλόνι σε στιλ διαμερίσματος και το Empire Commons προσφέρει μονόχωρο διαμέρισμα σε στυλ διαμερίσματος για 1.200 φοιτητές. Το Liberty Terrace, ένα βραβευμένο αρχιτεκτονικά, φιλικό προς το περιβάλλον συγκρότημα διαβίωσης, προσφέρει άλλα 500 κρεβάτια σε στυλ διαμερίσματος. Διατίθεται επίσης στέγαση στο Alumni Quad, που βρίσκεται κοντά στο Downtown Campus.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Οι υπαίθριες εγκαταστάσεις αναψυχής περιλαμβάνουν φωτισμένα γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και πολλούς χώρους παιχνιδιού πολλαπλών χρήσεων και ενδοσχολικών περιοχών, όπως το Alumni Turf Field, το οποίο φιλοξενεί την ομάδα χόκεϊ επί χόρτου του UAlbany. Το John Fallon Field, αφιερωμένο στο λακρός ανδρών και γυναικών του UAlbany, έχει χωρητικότητα 2.500 θέσεων. Το 8.500 θέσεων Tom and Mary Casey Stadium, το οποίο φιλοξενεί το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, άνοιξε το φθινόπωρο του 2013. Το επόμενο έτος, το UAlbany άνοιξε τη νέα έδρα για το πρόγραμμα πρωταθλήματος στίβου της σχολής. Διαθέτει επιφάνεια πίστας εννέα λωρίδων και πλήρη ανακαίνιση του φυσικού χλοοτάπητα για εκδηλώσεις στο πεδίο.

Οι εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις κυριαρχούνται από το SEFCU Arena. Με χωρητικότητα αρένας σχεδόν 4.800 θέσεων, η εγκατάσταση φιλοξενεί το μπάσκετ του NCAA Division I Great Dane και επίσης στεγάζει μια πίστα τρεξίματος, ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ένα πλήρως εξοπλισμένο αθλητικό συγκρότημα προπόνησης με υδρομασάζ και άλλο εξοπλισμό αποκατάστασης, δύο κύρια αποδυτήρια. και αρκετά μικρότερα αποδυτήρια της ομάδας. Όλες οι εγκαταστάσεις είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες και έχουν καθορισμένους χώρους καθιστικού για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το Κέντρο Φυσικής Αγωγής περιλαμβάνει πισίνα, αποδυτήρια, αίθουσες βάρους και πάλης, στούντιο χορού και γήπεδα μπάσκετ, χάντμπολ και σκουός.

The Downtown Campus

Το Downtown Campus, που βρίσκεται στο 135 Western Avenue στο Albany, είναι ένα κλασικό συγκρότημα γεωργιανού στιλ που χρησίμευσε από το 1909-66 ως η κύρια πανεπιστημιούπολη. Πρόσφατα ανακαινισμένο, στεγάζει το Rockefeller College of Public Affairs & Policy, το School of Criminal Justice, το School of Social Welfare και το College of Engineering and Applied Sciences.

Η Πανεπιστημιούπολη Επιστημών Υγείας

Το Health Sciences Campus, ένα πρώην φαρμακευτικό συγκρότημα που αγοράστηκε το 1996 και βρίσκεται στο One University Place στο Rensselaer, είναι ένα από τα ακμάζοντα ερευνητικά κέντρα βιοεπιστήμης και υψηλής τεχνολογίας της περιοχής. Η ακαδημαϊκή του έδρα είναι η Σχολή Δημόσιας Υγείας και οι ερευνητικές εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν το Κέντρο Έρευνας για τον Καρκίνο, όπου βρίσκεται το Gen*NY*Sis Center for Excellence in Cancer Genomics, και το Κέντρο για τη Λειτουργική Γονιδιωματική.

  Κατάταξη

  • #77 Κορυφαία δημόσια κολέγια στις ΗΠΑ - 2021 (Ειδήσεις και Παγκόσμια Έκθεση ΗΠΑ)
  • Νο 32 στα βορειοανατολικά. Best Bang for the Buck Colleges - 2020 (Washington Monthly)
  • #61 Κατατάξεις από την κορυφή προς τα κάτω των δημοσίων κολεγίων των ΗΠΑ - 2020 (Business First)
  • #88 Κολέγια με την καλύτερη αξία της Αμερικής - 2019 (Forbes)

  • Νο 1 Δημόσιο Σχολείο Εκπαίδευσης στη Νέα Υόρκη (Ειδήσεις & Παγκόσμια Έκθεση ΗΠΑ - 2021)
  • #19 Καλύτερα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Δημοσίων Υποθέσεων 2020 (Ειδήσεις και Παγκόσμια Έκθεση ΗΠΑ)
  • #46 Καλύτερα μεταπτυχιακά σχολεία δημόσιας υγείας 2019 (US News & World Report)
  • #2 Κορυφαία Μεταπτυχιακά Σχολεία Εγκληματολογίας - 2018 (Ειδήσεις & Παγκόσμια Έκθεση ΗΠΑ)

  Τοποθεσίες

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις