Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Εισαγωγή

Είμαστε ένα κορυφαίο 10 βρετανικό νομικό σχολείο* σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο Πανεπιστήμιο**. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο των μεταπτυχιακών μας τίτλων διαμορφώνεται και παρέχεται από παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκούς που συνδυάζουν τη διδασκαλία και την ερευνητική αριστεία, ώστε να αποφοιτήσετε με τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να ακολουθήσετε καριέρα κύρους εντός του νόμου και πέρα από αυτό. (*Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός 2024 / ** 60 κορυφαίες κατατάξεις QS World University Rankings 2023)

Τα μεταπτυχιακά μας

Μάθετε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς παγκοσμίως, ώστε να γίνετε εσείς οι ίδιοι ειδικοί

Το διανοητικά απαιτητικό μας πρόγραμμα σπουδών που βασίζεται στην έρευνα παρέχεται από ακαδημαϊκούς που είναι ηγέτες στους τομείς τους. Ως πανεπιστήμιο του Russell Group και ένα κορυφαίο 3 πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου για αριστεία στη νομική έρευνα (Η ανάλυση του REF 2021), οι ακαδημαϊκοί μας πρωτοστατούν σε διάφορους τομείς νομικής έρευνας. Αυτός ο συνδυασμός διδασκαλίας και ερευνητικής αριστείας είναι που κάνει τους αποφοίτους μας να ξεχωρίζουν για να διαμορφώνουν και να ενημερώνουν την πολιτική και τη νομοθεσία σε όλο τον κόσμο και σε πολλούς τομείς.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα LLM

Η γνώση και η τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών μας ενημερώνουν το ξεχωριστό και συναρπαστικό φάσμα των LLM με προγράμματα που περιλαμβάνουν το LLM Law and Innovation, LLM International Law, LLM Banking and Finance, LLM Health, Law and Society, LLM in Human Rights Law, LLM in Environment, Αειφορία και Επιχειρήσεις και πολλά άλλα για να διαλέξετε.

Προσαρμόστε το δικό σας πτυχίο

Η πρωτοποριακή έρευνα των ακαδημαϊκών μας έχει επίσης επηρεάσει ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών ενοτήτων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το δικό σας πτυχίο.

Συναρπαστικές ευκαιρίες για πτυχιούχους μη νομικής

Το μεταπτυχιακό μας στη Νομική είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο με ταχεία, ανώτερη θέση. Αυτό το μάθημα μετατροπής νόμου θα σας επιτρέψει να αποφοιτήσετε σε δύο χρόνια έναντι τριών με ένα LLB - και με μια βαθύτερη κατανόηση του νόμου και του νομικού συλλογισμού από ό,τι είναι δυνατό με ένα κύκλο σπουδών ενός έτους. Σε αυτό το μάθημα, θα έχετε επίσης την ευκαιρία για εξειδικευμένη μελέτη με προαιρετικές ενότητες που αντικατοπτρίζουν την τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών μας - ξεχωρίζοντας το από την άποψη ότι θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες που έχετε για τη μελλοντική σας καριέρα.

Το πρόγραμμα σταδιοδρομίας μας

Αποκτήστε τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών

Η επιλογή του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ σημαίνει πρόσβαση σε ένα πλούσιο ημερολόγιο δραστηριοτήτων εστιασμένων στην καριέρα και μια ισχυρή συνεργασία μεταξύ της Σχολής, των αποφοίτων μας, των διεθνών δικηγορικών γραφείων, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και ενός αφοσιωμένου συμβούλου σταδιοδρομίας με εξειδίκευση σε ό,τι χρειάζεται για πρόσβαση σε διάφορα νομικές Pathways . Σπουδές στη University of Bristol Law School σημαίνει αποφοίτηση με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις επαφές για να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και να διαπρέψεις εντός ή εκτός του νόμου.

Αποκτήστε πρακτική κλινική νομική εμπειρία και ευκαιρίες εργασίας στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη νομική τεχνολογία και την εγκληματολογία

Μέσω της pro bono νομικής υπηρεσίας μας που διοικείται από φοιτητές, του Human Rights Law Clinic και πρωτοβουλιών που ασχολούνται με το ποινικό δίκαιο και το δικαστικό σύστημα, όπως το Freedom Law Clinic και το Empowering the Innocent (μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από τον ιδρυτή του παγκοσμίου φήμης Innocence Project), μπορείτε να αποκτήσετε αναγνωρισμένη, πραγματική εμπειρία του νόμου που θα εκτιμήσουν οι εργοδότες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Περαιτέρω ευκαιρίες περιλαμβάνουν προγράμματα καθοδήγησης, τοποθετήσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και νομικής τεχνολογίας και πολλά άλλα.

Οι εγκαταστάσεις μας

Ζήστε και μάθετε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, μια συναρπαστική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα από τα μεγαλύτερα νομικά κέντρα εκτός Λονδίνου

Οι εγκαταστάσεις της Νομικής Σχολής παρέχουν τον καλύτερο συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας. Μεγάλο μέρος της διδασκαλίας βασίζεται στο εμβληματικό κτήριο Wills Memorial Building στην καρδιά του Μπρίστολ, με τον γοτθικό πύργο, τη Μεγάλη Αίθουσα και τη βιβλιοθήκη - και τα παράθυρα των αιθουσών διαλέξεων με πλαίσιο γκαργκόιλ. Απέναντι από το δρόμο στην πλατεία Μπέρκλεϋ βρίσκεται ένα άλλο ιστορικό κτήριο, που στεγάζει σύγχρονες ερευνητικές σουίτες, αίθουσες σεμιναρίων και φροντιστηρίων και ένα υπερσύγχρονο Moot Court όπου μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας στη συζήτηση και τη διαπραγμάτευση. Το ίδιο το Μπρίστολ είναι μια ζωντανή, πολιτιστικά ποικιλόμορφη πόλη, αρκετά μικρή για να νιώθεις ζεστή και φιλική, αλλά αρκετά μεγάλη για να προσφέρει εξωσχολικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων πλήθους συλλόγων, αθλητικών δραστηριοτήτων και κοινοτήτων και ομάδων εθελοντισμού.

Γιατί το Μπρίστολ;

Προϊστάμενος Σχολής Εισαγωγή στη Νομική Σχολή

Τοποθεσίες

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Ερωτήσεις