Keystone logo
University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

University of California, Irvine - School of Law

Εισαγωγή

Η UC Irvine School of Law άνοιξε τις πόρτες της στους φοιτητές τον Αύγουστο του 2009, την πρώτη καινούρια σχολή δημοσίου δικαίου στην Καλιφόρνια για περισσότερα από 40 χρόνια. Ο νόμος UCI επιδιώκει να δημιουργήσει την ιδανική νομική σχολή για τον 21ο αιώνα κάνοντας την καλύτερη δουλειά κατάρτισης δικηγόρων για την άσκηση του δικαίου στα υψηλότερα επίπεδα του επαγγέλματος. Προσλήφθηκε από αναγνωρισμένα σχολεία, η σχολή κατέλαβε την έκτη θέση στη χώρα με ακαδημαϊκό αντίκτυπο σε πρόσφατη μελέτη. Το φοιτητικό ίδρυμα έχει προσόντα προσόντων συγκρίσιμα με αυτά των φοιτητικών φορέων στις 20 πρώτες σχολές νομικών. Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών του σχολείου τονίζει την πρακτική μάθηση, τη διεπιστημονική μελέτη και τη δημόσια υπηρεσία.

Τι είναι το Ειδικό για το Νόμο του UCI


ΑΡΙΣΤΗ ΦΑΣΗ/>

Από τα κορυφαία νομικά σχολεία, η σχολή κατατάχθηκε 7η στο έθνος με ακαδημαϊκό αντίκτυπο σε πρόσφατη μελέτη, πίσω από το Yale, το Χάρβαρντ, το Σικάγο, το Στάνφορντ, το NYU και την Κολούμπια. Η άριστη διδασκαλία είναι επίσης υψηλή προτεραιότητα και πολλά μέλη ΔΕΠ έχουν κερδίσει βραβεία διδασκαλίας στα προηγούμενα ιδρύματά τους.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Ιδρύθηκε το 2009, η UC Irvine School of Law επιδιώκει να δημιουργήσει την ιδανική σχολή νομικών για τον 21ο αιώνα, δίνοντας έμφαση στην πρακτική μάθηση, τη διεπιστημονική μελέτη και τη δημόσια υπηρεσία.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλοι οι φοιτητές ασκούν νόμιμα (κάτω από προσεκτική επίβλεψη) στο νόμο UCI, ξεκινώντας από το πρώτο πτυχίο Lawyering Skills - όπου πραγματοποιούν συνεντεύξεις σε νομικές ή δημόσιες υπηρεσίες υπεράσπισης - και κορυφώνονται με ουσιαστική εκπροσώπηση πελατών σε εσωτερική νομική κλινική πριν από την αποφοίτηση.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Ογδόντα οκτώ τοις εκατό των βαθμίδων του UCI Law που κάθισαν για τις εξετάσεις του μπαρ τον Ιούλιο του 2012, τον Φεβρουάριο του 2013 ή τον Ιούλιο του 2013 έχουν πλέον περάσει το μπαρ σε τουλάχιστον μία δικαιοδοσία. (Προς το παρόν, είχαμε 134 πτυχιούχους να πάρουν μια εξέταση bar και 118, ή 88% έχουν περάσει τώρα). Οι δικαιοδοσίες στις οποίες οι απόφοιτοι μας έχουν περάσει το μπαρ περιλαμβάνουν Αλάσκα, Καλιφόρνια, Χαβάη, Μασαχουσέτη, Μέριλαντ, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Υόρκη, Πενσυλβανία και Τέξας.

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο λόγος φοιτητών-καθηγητών είναι 10 προς 1, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαθήματα είναι μικρότερα και οι καθηγητές έχουν περισσότερο χρόνο για μεμονωμένους μαθητές.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΝΑΣ

Κάθε νέος φοιτητής έχει αναθέσει σε έναν νομικό σύμβουλο από την τοπική νομική κοινότητα να παρέχει καθοδήγηση σε θέματα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

ACTIVE PRO BONO

Περισσότερο από το 90% των φοιτητών έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα Pro Bono, συμμετέχοντας σε πολλά έργα στα οποία παρείχαν νομικές υπηρεσίες υπό την επίβλεψη δικηγόρου. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να καταγράψουν 120 ωρομίσθια σε τρία χρόνια.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η έρευνα για τη φοίτηση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του 2016 δείχνει ότι ο νόμος UCI υπερβαίνει κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο όσον αφορά την ικανοποίηση των σπουδαστών. Περίπου το 95% των φοιτητών μας και των τριών τάξεων βαθμολογεί τη γενική εμπειρία του δικαίου του UCI ως άριστη ή καλή και περίπου το 95% λέει ότι πιθανότατα θα πήγαινε στο νόμο UCI και πάλι αν θα μπορούσε να ξεκινήσει.

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι φοιτητές μας πέρασαν τα καλοκαίρια και ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους σε διάφορα νομικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων, μεσαίων και μικρών δικηγορικών γραφείων, κυβερνητικών υπηρεσιών, οργανισμών δημοσίου συμφέροντος, γενικών γραφείων συμβούλων και άλλων εναλλακτικών σταδιοδρομιών.

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δικαστές σε διάφορα ομοσπονδιακά περιφερειακά και δευτεροβάθμια δικαστήρια και κρατικά δευτεροβάθμια και ανώτατα δικαστήρια έχουν προσλάβει φοιτητές του νόμου UCI για να υπηρετήσουν ως μεταπτυχιακοί υπάλληλοί τους. Αυτοί οι υπάλληλοι καλύπτουν τόσο τη χώρα όσο και το ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΘΕΣΗ

Η Νομική Σχολή βρίσκεται στην όμορφη παράκτια νότια Καλιφόρνια, 40 μίλια νότια του Λος Άντζελες και 90 μίλια βόρεια του Σαν Ντιέγκο.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Irvine

    East Peltason Drive,401, 92697, Irvine

Ερωτήσεις