Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law

University of Connecticut UCONN - School of Law

University of Connecticut UCONN - School of Law

Εισαγωγή

Η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ είναι η κορυφαία δημόσια σχολή νομικής στα βορειοανατολικά, προσφέροντας πτυχία JD (Juris Doctor), LLM (Master of Laws) και SJD (Doctor of the Science of Laws). Το πρόγραμμα JD προσφέρει ημερήσια και βραδινά τμήματα, καθώς και 5 προγράμματα LLM στην πανεπιστημιούπολη και ένα Executive LLM στη Σεούλ της Κορέας. Η Νομική Σχολή UConn είναι διαπιστευμένη από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο και είναι μέλος της Ένωσης Αμερικανικών Νομικών Σχολών.

Η πανεπιστημιούπολη UConn Law, έκτασης 17 στρεμμάτων, που αποτελείται από πέντε συλλογικά γοτθικά κτίρια στο West End του Χάρτφορντ, είναι καταχωρισμένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων. Η πενταώροφη Νομική Βιβλιοθήκη Thomas J. Meskill είναι μια από τις μεγαλύτερες νομικές βιβλιοθήκες στον κόσμο. Η πανεπιστημιούπολη απέχει 25 μίλια από την κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου στο Storrs και λίγα μόλις μίλια από την πανεπιστημιούπολη του Hartford του Πανεπιστημίου, καθώς και από το κρατικό Καπιτώλιο, τα κρατικά δικαστήρια και τα κεντρικά γραφεία κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών και άλλων μεγάλων εταιρειών.

Η σχολή περιλαμβάνει κορυφαίους μελετητές, έμπειρους επαγγελματίες και διεθνώς γνωστούς ειδικούς σε ένα ευρύ φάσμα τομέων. Το σχολείο προσελκύει επίσης δεκάδες μέλη ΔΕΠ από το δικαστικό σώμα, τις τοπικές εταιρείες και το ιδιωτικό ιατρείο. Στο 5:1, η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων είναι από τις χαμηλότερες στη χώρα και οι ακαδημαϊκές προσφορές περιλαμβάνουν περισσότερα από 150 μαθήματα κάθε ημερολογιακό έτος. Η νομική σχολή διαθέτει επίσης 12 κλινικά προγράμματα και έξι προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Big School Reputation, Small School Feel

Ζήστε την καλύτερη σχολή δημόσιας νομικής στα βορειοανατολικά, όπου οι ευρείες ευκαιρίες και η ευελιξία μιας μεγάλης νομικής σχολής συγχωνεύονται με τη ζεστασιά και την υποστήριξη μιας μικρής. Στη Νομική Σχολή του UConn, η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων 5:1 και οι μικρές τάξεις ενθαρρύνουν την ατομική προσοχή από τη σχολή και καλλιεργούν τη δέσμευση στην τάξη, συμπληρώνοντας μια κουλτούρα που δίνει έμφαση στη διαφορετικότητα και την ευεξία. Οι μαθητές μπορούν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό και ατομικό μάθημα σπουδών από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων και να το εμπλουτίσουν με πιστοποιητικά, κλινικές και τοποθετήσεις πεδίου για να ικανοποιήσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Ο ισχυρός συνδυασμός του ευέλικτου προγράμματος σπουδών του UConn Law και της δέσμευσής του για την ευημερία κάθε μαθητή παρέχει μια δυναμική εκπαίδευση και Pathway για μια επιτυχημένη και ουσιαστική νομική σταδιοδρομία.

Στατιστική

Στη Νομική Σχολή του UConn, οι μαθητές βρίσκουν πνεύμα συνεργασίας στην τάξη, πρακτική εμπειρία και ευκαιρίες σε κλινικές και τοποθετήσεις πεδίου και την ευελιξία να σχεδιάζουν τα δικά τους μαθήματα σπουδών για να ανταποκρίνονται στους επαγγελματικούς τους στόχους. Μια χαμηλή αναλογία φοιτητών-διδασκόντων προκαλεί αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και ενασχόληση με τους συμμαθητές σε ένα περιβάλλον που υποστηρίζει την ανάπτυξη της πνευματικής πειθαρχίας και των αναλυτικών δεξιοτήτων.

150 μαθήματα

Περισσότερα από 150 μαθήματα ανώτερου επιπέδου κάθε ακαδημαϊκό έτος.

5 Εξειδικευμένα Προγράμματα LLM

Πέντε τρόποι για να συνδυάσετε ένα JD με ένα άλλο πτυχίο.

12 κλινικές

Έξι κλινικές περιορισμένης εγγραφής εντός της πανεπιστημιούπολης, έξι συνεργατικές κλινικές εκτός πανεπιστημιούπολης και πολυάριθμες τοποθετήσεις σε δημόσιους, ιδιωτικούς και μη κερδοσκοπικούς νομικούς οργανισμούς.

7 πιστοποιητικά

Οκτώ πιστοποιητικά για φοιτητές JD και επτά για φοιτητές LLM.

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  UConn Law Campus

  Η πανεπιστημιούπολη UConn Law 17 στρεμμάτων στο West End του Χάρτφορντ αποτελείται από πέντε κτίρια από γρανίτη σε συλλογικό γοτθικό στιλ με ένα κεντρικό τετράγωνο που κοσμείται από το γλυπτό σχήματος U «Middle Path» του Robert Sindorf. Τέσσερα από τα κτίρια κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του 1920 και το πέμπτο, η Νομική Βιβλιοθήκη Thomas J. Meskill, ολοκληρώθηκε το 1996 με πέτρα κοπής από το ίδιο λατομείο. Η πανεπιστημιούπολη είναι καταχωρημένη στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Τόπων. Ο χώρος της πανεπιστημιούπολης και η βιβλιοθήκη είναι ανοιχτά για το κοινό. Τα πέντε κτίρια είναι:

  • Cheryl A. Chase Hall, το οποίο στεγάζει το γραφείο του κοσμήτορα, πολλά άλλα διοικητικά γραφεία και τις δύο μεγαλύτερες αίθουσες διαλέξεων στην πανεπιστημιούπολη.
  • William F. Starr Hall, που περιέχει το Reading Room, τον ιστότοπο των μεγαλύτερων εκδηλώσεων της νομικής σχολής, πολλές αίθουσες διδασκαλίας και τα γραφεία φοιτητικών περιοδικών.
  • Hosmer Hall, ο χώρος των γραφείων της σχολής, το Insurance Law Center, το Center for Energy and Environmental Law, το νέο μας Κέντρο για την Κοινοτική Ασφάλεια, Αστυνόμευση και Ανισότητα, καθώς και ένα φοιτητικό σαλόνι και Janet M. Blumberg Hall, όπου πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις νομικών σχολών .
  • Knight Hall, το οποίο περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, φοιτητικό σαλόνι και γυμναστήριο.
  • Η Νομική Βιβλιοθήκη Thomas J. Meskill, η οποία διαθέτει πλήθος χώρων μελέτης, πολλές αίθουσες διδασκαλίας και ένα καφέ.

  Ιστορία

  Από ένα νυχτερινό σχολείο έξι μαθητών σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του Χάρτφορντ μέχρι τις υπέροχες γοτθικές αίθουσες της πανεπιστημιούπολης της οδού Elizabeth, η εξέλιξη της Νομικής Σχολής του UConn είναι ένα παράδειγμα του γιατί «η αλλαγή είναι καλή». Από την ίδρυσή της το 1921 ως ιδιωτικό Κολλέγιο Νομικής του Χάρτφορντ, η Νομική Σχολή έχει αλλάξει — πολλές φορές και με την εποχή. Έχει καταλάβει οκτώ τοποθεσίες σε 85 χρόνια. Κάθε αλλαγή τοποθεσίας αντικατοπτρίζει τους διαρκώς διευρυνόμενους ορίζοντες του ιδρύματος.

  Διαφορετικότητα, Ισότητα και Ένταξη

  Στη Νομική Σχολή του UConn, προσπαθούμε να γιορτάσουμε κάθε μέλος της κοινότητάς μας. Παρόλο που τα άτομα ταυτίζονται μαζί με το φύλο, τη φυλή, την εθνοτική, κοινωνικοπολιτική και θρησκευτική γραμμή, είμαστε όλοι μέλη της κοινότητας του UConn Law. Τα μέλη της κοινότητάς μας θα βρουν φοιτητικές οργανώσεις, ομάδες φοιτητών συγγένειας, τάξεις, κλινικές και κοινότητες για να τους καλωσορίσουν και να τους υποστηρίξουν, καθώς και ασφαλή χώρο στο Γραφείο Φοιτητών Υποθέσεων, για να συζητήσουν θέματα που επηρεάζουν την ταυτότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να μιλήσουν με συναδέλφους για το πώς τους διαμορφώνουν οι προοπτικές τους, πώς τα προνόμια και τα μειονεκτήματά τους επηρεάζουν τις απόψεις τους για μια συγκεκριμένη υπόθεση και πώς τα προσωπικά τους ταξίδια θα επηρεάσουν τους τύπους δικηγόρων που θα γίνουν. Κάθε συνεισφορά χτίζει την κουλτούρα της νομικής σχολής και οι ατομικές μας αφηγήσεις μας καθοδηγούν στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε και μαθαίνουμε το νόμο.

   Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

   Ως δημόσιο ίδρυμα, τα τέλη προγράμματος στο UConn Law είναι από τα χαμηλότερα από οποιαδήποτε νομική σχολή ανώτερης βαθμίδας στις Ηνωμένες Πολιτείες και ωστόσο η αναλογία φοιτητών-διδασκόντων είναι από τις καλύτερες σε 5:1. Υπάρχουν τρεις τύποι υποτροφιών αξίας που διατίθενται για φοιτητές κατόπιν αίτησης: (1) Υποτροφία Κοσμήτορα για φοιτητές σε οποιοδήποτε πρόγραμμα και (2) Υποτροφία Anthony Smits για φοιτητές Νομικών Σπουδών στις ΗΠΑ και (3) Η υποτροφία Martin Flynn Global Law Fellowship για υποστήριξη υψηλά προσόντα υποψήφιοι LLM που αποδεικνύουν υποτροφία Fulbright ή άλλη υποτροφία που χορηγείται από την κυβέρνηση. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση για υποτροφίες ακαδημαϊκής αξίας μετά την ολοκλήρωση ενός εξαμήνου.

   Στατιστικά Αποφοίτων

   Τοποθεσίες

   • Hartford

    55 Elizabeth Street, 06105, Hartford

    Ερωτήσεις