Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

University of Illinois at Urbana - Champaign - College of Law

Εισαγωγή

Το Κολλέγιο Νομικής στο Ιλινόις είναι ένα από τα παλαιότερα νομικά σχολεία της χώρας, με επιρροή σχολή, ένα έξυπνο και συλλογικό φοιτητικό σώμα, και ένα ισχυρό δίκτυο αποφοίτων.

Φοιτητές

Οι φοιτητές της Νομικής του Ιλινόις είναι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι, ακαδημαϊκά ισχυροί καθώς και γεωγραφικά και βιωματικά διαφορετικοί. Είναι ανταγωνιστικοί, αλλά συλλογικοί, και δίνουν μεγάλη αξία στην ομαδική εργασία. Πολλοί συμμετέχουν ενεργά στη σειρά ευκαιριών που είναι διαθέσιμες εκτός της τάξης. Το Κολλέγιο Νομικής υποδέχεται τακτικά φοιτητές από περισσότερες από 25 διαφορετικές χώρες με διαφορετικά επίπεδα επαγγελματικής εμπειρίας. Η κοινότητα του University of Illinois at Urbana-Champaign έχει συνολικά πάνω από 10.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 110 διαφορετικές χώρες.

Σχολή

Η νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Ιλινόις έχει μια μακρά και διακεκριμένη παράδοση στην προώθηση της υποτροφίας και της έρευνας, στην εκπαίδευση των φοιτητών στη γνώση, τις δεξιότητες και την ιδιοσυγκρασία για την επίτευξη επαγγελματικής αριστείας και ηγεσίας και την επιδίωξη ευεργετικής αλλαγής στο δίκαιο και την κοινωνία. Αυτοί είναι:

 • Ηγέτες της βιομηχανίας
 • Καταξιωμένοι καθηγητές
 • Διεπιστημονικοί εμπειρογνώμονες
 • Δέσμευση για δημόσια συμμετοχή

Το πρόγραμμα LLM

Το πρόγραμμα Illinois LLM έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάζει τους μαθητές με ή χωρίς προηγούμενη νομική κατάρτιση για να ξεχωρίσει στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Οι αλλοδαποί φοιτητές στο πρόγραμμα LLM εισάγονται στο νομικό σύστημα των ΗΠΑ και τους δίνεται η ευκαιρία να ειδικευτούν στον δικό τους τομέα ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Οι δικηγόροι που εκπαιδεύονται από τις ΗΠΑ μπορούν επίσης να βελτιώσουν τη νομική τους εμπειρία για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς και επαγγελματικούς τους στόχους στο πρόγραμμα LLM.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα LLM και τι μας κάνει μοναδικούς:

Ευέλικτες επιλογές μελέτης

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ολοκληρώσουν το πτυχίο LLM σε δύο ή τρία εξάμηνα. Το προαιρετικό τρίτο εξάμηνο μπορεί να επιτρέψει σε έναν φοιτητή να συμμετάσχει σε ένα πιο εντατικό πρόγραμμα σπουδών, να απολαύσει μεγαλύτερες ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και να έχει επιπλέον χρόνο να σπουδάσει για τη δικηγορική εξέταση.

Για να προσφέρει στους μαθητές επιπλέον ευελιξία, το πρόγραμμα LLM μπορεί να ξεκινήσει είτε το φθινοπωρινό εξάμηνο (Αύγουστος) είτε το εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος).

Προσαρμόσιμο πρόγραμμα σπουδών

Οι μαθητές συμπληρώνουν συνολικά 32 ώρες πίστωσης (συνήθως οκτώ μαθήματα) για το πτυχίο LLM. Με μόνο δύο απαιτούμενα μαθήματα (απαλλαγμένα ή μη για φοιτητές με JD από νομική σχολή διαπιστευμένη από το ABA), οι μαθητές μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα LLM τους για να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές τους ανάγκες, ενώ επιλέγουν από πάνω από 100 μαθήματα που προσφέρονται στο College of Law κάθε χρόνο . Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να προσθέσουν μια συγκέντρωση στο πρόγραμμα LLM τους και οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να μάθουν σε διάφορους κλάδους μπορούν να ζητήσουν έγκριση για να παρακολουθήσουν έναν επιλεγμένο αριθμό μαθημάτων του Πανεπιστημίου του Ιλινόις εκτός του Κολεγίου Νομικής.

Καταλληλότητα για εξέταση δικηγόρου

Το Γραφείο Μεταπτυχιακών και Διεθνών Προγραμμάτων προσφέρει υποστήριξη σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να λάβουν εξετάσεις δικηγόρου στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με άτομα για να καθορίσει την καταλληλότητά τους και τις απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν. Παρόλο που δεν απαιτείται πτυχίο νομικής για εισαγωγή στο πρόγραμμα LLM του Ιλλινόις, οι υποψήφιοι χωρίς νομικό πτυχίο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για να λάβουν εξετάσεις δικηγόρου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του LLM του Ιλλινόις.

Εξατομικευμένη Συμβουλευτική

Στους μαθητές παρέχονται εξατομικευμένες συμβουλές και συμβουλές για να τους βοηθήσουν στον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας, στην ακαδημαϊκή επιτυχία και στην καταλληλότητα του δικηγόρου.

Το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις

Από την ίδρυσή του το 1867, το Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στην Urbana-Champaign έχει κερδίσει τη φήμη του παγκόσμιου ηγέτη στην έρευνα, τη διδασκαλία και τη δημόσια συμμετοχή. Έχοντας ως θεμέλιο την κληρονομιά της παραχώρησης γης, πρωτοπορούμε στην καινοτόμο έρευνα που αντιμετωπίζει παγκόσμια προβλήματα και διευρύνει την ανθρώπινη εμπειρία. Οι μεταμορφωτικές μαθησιακές μας εμπειρίες, μέσα και έξω από την τάξη, έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν αποφοίτους που επιθυμούν να έχουν σημαντικό, κοινωνικό αντίκτυπο.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Εγκαταστάσεις

Το κτίριο του College of Law είναι μια τριώροφη εγκατάσταση περίπου 160.000 τετραγωνικών ποδιών, που βρίσκεται στην εμβληματική πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στην Champaign-Urbana του Ιλινόις. Το κτίριο διαθέτει αμφιθέατρο, αίθουσα δικαστηρίου, πέντε αίθουσες διδασκαλίας, τέσσερις αίθουσες σεμιναρίων, χώρους κλινικής και βιωματικής μάθησης, ένα βιβλιοπωλείο, ένα καφέ και δύο χώρους συγκέντρωσης φοιτητών. Το νομικό κτίριο στεγάζει επίσης τη βιβλιοθήκη Albert E. Jenner, Jr. Memorial, έκτασης 58.000 τετραγωνικών ποδιών, η οποία διαθέτει ευρύχωρο αναγνωστήριο, χώρους συνεργασίας φοιτητών, ήσυχες αίθουσες μελέτης και αίθουσα διδασκαλίας/συνεδριάσεων.

Η ζωή στην Champaign-Urbana

Το Champaign-Urbana, με τις ανέσεις της μεγάλης πόλης αλλά και την προσβασιμότητα σε μικρή πόλη, είναι μια ζωντανή και οικονομικά προσιτή κολεγιακή πόλη με ζωντανή πολιτιστική σκηνή, δωρεάν δημόσια συγκοινωνία για φοιτητές, μεγάλη ποικιλία εστιατορίων και πολλές αθλητικές ευκαιρίες. Αναγνωρισμένη ως μία από τις καλύτερες πόλεις κολεγίων στην Αμερική, η περιοχή Champaign-Urbana αφθονεί με δυνατότητες, από την παρακολούθηση παραστάσεων στο διάσημο Krannert Centre for the Performing Arts και την παρακολούθηση Big Ten αθλητικών γεγονότων , έως τη συμμετοχή σε οποιονδήποτε αριθμό άλλων τοπικών εκδηλώσεων, όπως όπως ο Μαραθώνιος του Ιλινόις , το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ebertfest , η αγορά Urbana's Market στην αγορά αγροτών Square ή μουσικές εκδηλώσεις Friday Night Live στο κέντρο της Champaign. Μέσα και έξω από την πανεπιστημιούπολη, το Champaign και το Urbana είναι γεμάτα με πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις , χώρους πρασίνου, μονοπάτια ποδηλάτων και πεζοπορίας και άλλες ευκαιρίες για αναψυχή τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

  Εισαγωγές

  Ισχύουν οι απαιτήσεις εισδοχής στο Graduate College και οι απαιτήσεις επάρκειας της αγγλικής γλώσσας. Οι φοιτητές δεν υποχρεούνται να λάβουν μέρος στη γενική εξέταση μεταπτυχιακών αρχείων (GRE). Οι μαθητές γίνονται δεκτοί σε ατομική βάση σύμφωνα με μια ανασκόπηση των προηγούμενων επιτευγμάτων τους με έμφαση στα ακαδημαϊκά επιτεύγματα.

  Απαιτήσεις εφαρμογής

  • Ολοκληρωμένη αίτηση
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • Δήλωση του σκοπού
  • Επικυρωμένα αντίγραφα και διαπιστευτήρια
  • Μία συστατική επιστολή
  • Η βαθμολογία TOEFL ή IELTS αναφέρθηκε από το ETS ή το IELTS (ή μια βαθμολογία Duolingo English Test από την 1η Φεβρουαρίου 2020 έως την 1η Αυγούστου 2023), εάν ισχύει

  Διεθνείς Αιτούντες

  Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι που αναζητούν πτυχίο πρέπει να υποβάλουν τα αποτελέσματα του TOEFL ή του IELTS ή του Duolingo ως απόδειξη της αγγλικής επάρκειας, εκτός εάν πληρούν τις προϋποθέσεις για εξαίρεση. Οι επίσημες βαθμολογίες πρέπει να υποβάλλονται απευθείας από τον οργανισμό δοκιμών. Όλες οι βαθμολογίες πρέπει να έχουν ημερομηνία εντός δύο ετών από την έναρξη της προτεινόμενης περιόδου εισαγωγής.

  Τεστ Αγγλικών ΕπάρκειαςΕλάχιστο για Εισδοχή Περιορισμένης ΚατάστασηςΕλάχιστο για Εισδοχή Πλήρους Κατάστασης
  TOEFL IBT80103
  IELTS (Ακαδημαϊκή Εξέταση)6.57.5
  DUOLINGO (Τεστ που πραγματοποιήθηκαν μόνο μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2020 και 1 Αυγούστου 2023)115135

  Τοποθεσίες

  • Champaign

   504 East Pennsylvania Avenue, 61820, Champaign

  Ερωτήσεις