Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Master of Law (General) - Μερική απασχόληση
University of Law Online Postgraduate

LLM Master of Law (General) - Μερική απασχόληση

Online United Kingdom

24 Months

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Εισαγωγή

Τα LLM μας από τη νέα μας σειρά προγραμμάτων Master's in Law έχουν σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που θέλουν να εξερευνήσουν την πρακτική εφαρμογή ενός συγκεκριμένου, εξειδικευμένου τομέα του δικαίου. Μελέτη πρόσωπο με πρόσωπο ή διαδικτυακά.

LLM Master of Laws (General) Online - Μερική απασχόληση

Ένα διαδικτυακό Master of Laws (LLM) είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις ακαδημαϊκές νομικές γνώσεις σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος. Με το Master of Law (General) Online, μπορείτε να απολαύσετε τη μέγιστη ευελιξία στην επιλογή των ενοτήτων και του θέματος της διατριβής. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να είναι ένα καινοτόμο, προσαρμόσιμο πρόγραμμα για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής ώστε να προσαρμόσουν τις σπουδές τους ώστε να ταιριάζουν στους τομείς ενδιαφέροντός τους.

Ο νόμος στο πλαίσιο

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα με μέγιστη ευελιξία στην επιλογή των ενοτήτων και θέμα διατριβής νομικών κανόνων όπως αυτοί εφαρμόζονται στον πραγματικό κόσμο.

Ευέλικτη μελέτη

Η δομή του προγράμματος είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας πτυχίο Pathway που σας ταιριάζει και ανταποκρίνεται στους επαγγελματικούς σας στόχους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Διδάσκεται από ειδικούς στο αντικείμενο

Διδάσκεται από έναν συνδυασμό πρώην και νυν επαγγελματιών, καθώς και από ακαδημαϊκούς έρευνας και διδασκαλίας που επικεντρώνονται στη νομική πρακτική και όχι μόνο στη θεωρία.

Απαιτήσεις μαθημάτων

Οι φοιτητές θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΗΒ σε οποιοδήποτε θέμα 2:2 ή παραπάνω ή ισοδύναμα προσόντα. Οι μη νομικοί φοιτητές πρέπει να ολοκληρώσουν μια υποχρεωτική εισαγωγή δύο εβδομάδων που να καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος, εκτός εάν μπορούν να αποδείξουν την επιτυχή ολοκλήρωση ενός LLB (ή ισοδύναμου) ή τουλάχιστον 3 νομικών ενοτήτων αξίας τουλάχιστον 80 μονάδων QCF. το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει - Αγγλικό Νομικό Σύστημα, Δίκαιο Συμβάσεων και Δίκαιο Αδικοδικίας.

Δομή Μαθήματος

Όροι 1-4 (μερικής απασχόλησης)

Εισαγωγή δύο εβδομάδων: Για φοιτητές μη νομικής, αυτό περιλαμβάνει μια υποχρεωτική εισαγωγή στο δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσετε τις πρώτες σας ενότητες.

Θα ολοκληρώσετε:

 • Εκπαίδευση μεθόδων έρευνας

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τέσσερις (δύο ανά τρίμηνο) από τη λίστα των προαιρετικών ενοτήτων* που περιλαμβάνει ενότητες όπως:

 • Το εταιρικό δίκαιο στην πράξη
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
 • Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
 • Διεθνές Ποινικό Δίκαιο
 • Ιατρικό Δίκαιο και Ηθική
 • Συνηγορία και δεξιότητες δικηγόρων**
 • Αστική και Ποινική Δίκη**
 • Διαμεσολάβηση και Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών**
 • Δείτε τον οδηγό της εκλογικής ενότητας

*Όλες οι προαιρετικές ενότητες υπόκεινται σε διαθεσιμότητα

**Εάν πετύχετε ποσοστό 55% ή παραπάνω σε αυτές τις τρεις ενότητες και ολοκληρώσετε επιτυχώς το μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα, θα εξαιρεθείτε από την εκδήλωση επιλογής BPC του Πανεπιστημίου.

Όροι 5-6 (μερικής απασχόλησης)

 • Διατριβή σε ένα από τα θεματικά πεδία της Ενότητας Επιλογής

Λεπτομέρειες Μαθήματος

Το Master of Laws (General) Online έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής και μη νομικής που επιθυμούν ευελιξία στην επιλογή των ενοτήτων και του θέματος της διατριβής ενώ σπουδάζουν. Ο σχεδιασμός του προγράμματος σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ενότητες με βάση τα πιο σημαντικά κριτήρια για εσάς. Είτε έχετε έναν συγκεκριμένο στόχο σταδιοδρομίας στο μυαλό σας είτε μελετάτε για καθαρή απόλαυση, το πρόγραμμα Master of Laws (General) Online σας επιτρέπει τον μέγιστο έλεγχο του πτυχίου σας.

Αυτό το μάθημα παραδίδεται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Οι επιλογές μερικής απασχόλησης χωρίζονται σε έξι θητείες σε δύο ημερολογιακά έτη. Υπάρχει μια ηλεκτρονική εισαγωγή στην αρχή κάθε μαθήματος.

Κάθε διδακτική ενότητα παραδίδεται σε δέκα διδακτικές εβδομάδες, με δίωρα εργαστήρια κάθε εβδομάδα. Όλο το προπαρασκευαστικό υλικό, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε περιεχομένου διάλεξης, παρέχεται στο Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης (VLE), όπως και όλο το υλικό ενοποίησης.

Η διπλωματική εργασία αναλαμβάνεται στους Όρους 5 και 6 (μερική απασχόληση). Όλες οι διδασκόμενες ενότητες πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσετε τη διατριβή.

Όταν σπουδάζετε για μεταπτυχιακό στο διαδίκτυο μαζί μας, θα:

 • Να διδάσκονται από ειδικούς στο αντικείμενο, πρώην και νυν επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς που εστιάζουν στην έρευνα και τη διδασκαλία.
 • Επικεντρωθείτε στη νομική πρακτική, όχι μόνο στη θεωρία.
 • Επωφεληθείτε από στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, ρυθμιστικές αρχές και φορείς διαπίστευσης.
 • Μάθετε για τη Νομική Τεχνολογία επιλέγοντας να μελετήσετε ενότητες στη νομική τεχνολογία.
 • Βελτιώστε την απασχολησιμότητα σας αποκτώντας σημαντικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες και χαρτογραφώντας την καριέρα σας με την ομάδα σταδιοδρομίας μας.

Θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τέσσερις ενότητες επιλογής που σας ενδιαφέρουν, καθώς και να ολοκληρώσετε μια διατριβή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε μια περιοχή που συνδέεται με μία από τις θεματικές ενότητες της ενότητας σας μέσω ανεξάρτητης έρευνας. Θα μάθετε πρακτικές νομικές δεξιότητες στην ανάλυση και την κριτική αξιολόγηση, παράλληλα με μια σειρά μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, όπως δεξιότητες έρευνας και παρουσίασης.

Το ευέλικτα δομημένο μάθημά μας παραδίδεται από καταρτισμένους δικηγόρους, φέρνοντας την τεχνογνωσία και την πείρα τους στην τάξη για να σας παρέχει πληροφορίες για τον πραγματικό κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την πρακτική εφαρμογή του νόμου.

Εκτός από μια γενική εισαγωγή στο πρόγραμμα, υπάρχει μια εισαγωγή δύο εβδομάδων που καλύπτει τις Βασικές Αρχές του Αγγλικού Νομικού Συστήματος. Αυτό είναι υποχρεωτικό για φοιτητές μη νομικής, αλλά και ανοιχτό σε φοιτητές νομικής που θέλουν μια ανανέωση στις βασικές αρχές του δικαίου της Αγγλίας και της Ουαλίας. Αυτό θα ήταν χρήσιμο για κάθε μαθητή που έχει κάνει ένα σημαντικό διάλειμμα από τη νομική εκπαίδευση.

Λάβετε υπόψη ότι, λόγω των κανονισμών του Home Office, οι φοιτητές που απαιτούν βίζα Student Route για να σπουδάσουν μαζί μας δεν επιτρέπεται να σπουδάσουν στο διαδίκτυο και μπορούν να επιλέξουν μόνο ενότητες που διδάσκονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Πληροφορίες Μαθήματος

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται με μια τρίωρη γραπτή εξέταση ή μια εργασία 4.500 λέξεων.

Απαιτείται παρακολούθηση σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο Ηνωμένο Βασίλειο (ή σε εγκεκριμένο κέντρο στο εξωτερικό κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης) για όλες τις εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών σπουδών.

Η προεπιλεγμένη τοποθεσία πανεπιστημιούπολης για διαδικτυακή μελέτη είναι το Λονδίνο.

Η ενότητα της διατριβής θα αξιολογηθεί με την υποβολή μιας διατριβής (15.000 λέξεις) και παρέχει την ευκαιρία για μια διαρκή, σε βάθος και εντατική έρευνα και προβληματισμό σχετικά με την επιλεγμένη εξειδικευμένη περιοχή σας.

Δομή

Αυτό το μάθημα έχει μια καινοτόμα ευέλικτη δομή, με συγκεκριμένες αξιολογήσεις που ευνοούν την αποτελεσματική μάθηση.

Πώς να εφαρμόσει

 • Μπορείτε να κάνετε αίτηση για αυτό το μάθημα απευθείας στο Πανεπιστήμιο.
 • Αυτό το μάθημα δεν μπορεί να επιλεγεί για σπουδές παράλληλα με το μάθημα νομικής πρακτικής (LPC).

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις