Keystone logo
University of Law SQE SQE1 Preparation Course - Σαββατοκύριακο μερικής απασχόλησης
University of Law SQE

SQE1 Preparation Course - Σαββατοκύριακο μερικής απασχόλησης

27 Weeks

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Jun 2024

GBP 4.200 *

Στην Πανεπιστημιούπολη

* από 4.000 £

Εισαγωγή

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να πληρούν τις προϋποθέσεις ως solicitor στην Αγγλία και την Ουαλία χρησιμοποιώντας το SQE Pathway για την απόκτηση πιστοποίησης. Έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους νομικής ή όσους έχουν ολοκληρώσει ένα μάθημα μετατροπής νομικής, συμπεριλαμβανομένων των βασικών μας νομικών SQE. Το μάθημα θα σας προετοιμάσει για τις κεντρικές αξιολογήσεις SQE1 του SRA, οι οποίες θα δοκιμάσουν τις λειτουργικές νομικές γνώσεις (FLK). Είναι μέρος της νέας σουίτας μαθημάτων SQE.

Δομή Μαθήματος

Μελέτη πριν από το μάθημα

Οι μαθητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν ένα διαδικτυακό διαγνωστικό τεστ πριν από τη μελέτη για να ελέγξουν την κατανόησή τους για τα βασικά θεμελιώδη θέματα του νόμου. Αυτό θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών από την ημερομηνία έναρξης.

Αυτό το Κουίζ Ακαδημαϊκών Νομικών Γνώσεων αποτελείται από 7 θέματα που αντιπροσωπεύουν τα θέματα του νόμου του μαύρου γράμματος.

Χρησιμοποιούμε διαγνωστικό τεστ για να αξιολογήσουμε τις γνώσεις κάθε μαθητή σε αυτά τα θέματα για το SQE1. Με βάση τα αποτελέσματά σας, ενδέχεται να προτείνουμε επιπλέον βοηθήματα αναθεώρησης ή ένα μάθημα μετατροπής νόμου.

Ενότητες

Αυτό το μάθημα έχει δύο ενότητες. Η ηθική και η επαγγελματική συμπεριφορά διδάσκονται τόσο στο FLK 1 όσο και στο FLK 2.

Το κατάλληλο επίπεδο γνώσης του ακαδημαϊκού δικαίου είναι πιθανό, αν και δεν απαιτείται, να έχει προέλθει από προηγούμενο κύκλο ακαδημαϊκών σπουδών. Τα θέματα του ακαδημαϊκού δικαίου δεν θα διδάσκονται απευθείας στο Προπαρασκευαστικό Μάθημα SQE1, αλλά οι μαθητές θα έχουν ευκαιρίες και υλικό που θα τους επιτρέψει να αναθεωρήσουν το περιεχόμενο του ακαδημαϊκού δικαίου σε όλη τη διάρκεια. Οι σπουδαστές των οποίων οι ακαδημαϊκή νομική γνώση μπορεί να μην είναι επαρκείς ή αρκετά πρόσφατοι για να παρακολουθήσουν το SQE1 Preparation Course μπορεί να επιθυμούν πρώτα να παρακολουθήσουν το μάθημα SQE Law Essentials, το οποίο παρέχει μια σταθερή βάση ακαδημαϊκού δικαίου και μια σταθερή βάση για πρόοδο.

Λειτουργική Νομική Γνώση 1 (FLK1)

 • Επαγγελματική πρακτική
  • Εμπορικό Δίκαιο και Πρακτική
  • Επίλυση διαφοράς
  • ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 • Ακαδημαϊκό Δίκαιο
  • Σύμβαση
  • Αδίκημα
  • Νομικό Σύστημα Αγγλίας και Ουαλίας
  • Συνταγματικό και Διοικητικό Δίκαιο και Δίκαιο της Ε.Ε

Λειτουργική Νομική Γνώση 2 (FLK2)

 • Επαγγελματική πρακτική
  • Πρακτική Ακίνητης Περιουσίας
  • Διαθήκες και Διοίκηση Κτημάτων
  • Λογαριασμοί δικηγόρων
  • Ποινική Πρακτική
 • Ακαδημαϊκό Δίκαιο
  • Κτηματολογικό Δίκαιο
  • Εμπιστεύματα
  • Ποινικό δίκαιο

Υπάρχουν τέσσερις έως πέντε ενότητες την εβδομάδα σε όλο το μάθημα (δύο μονάδες την εβδομάδα στο μάθημα μερικής απασχόλησης). Κάθε ενότητα ακολουθεί το μοναδικό μας δυναμικό μοντέλο μάθησης: Προετοιμασία, Δέσμευση, Ενοποίηση (PEC).

Προετοιμάζω. Θα αφιερώσετε περίπου έξι ώρες ανά ενότητα προετοιμασίας, χρησιμοποιώντας το εικονικό περιβάλλον μάθησης του Πανεπιστημίου (VLE) όπου θα είναι προσβάσιμοι όλοι οι πόροι. Το στάδιο προετοιμασίας περιλαμβάνει ένα πλούσιο μείγμα μαθησιακών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων εγχειριδίων μελέτης, πολυμέσα, προπαρασκευαστικές εργασίες και κουίζ.

Αρραβωνιάζω. Το στάδιο Engage περιλαμβάνει μεταξύ τεσσάρων και πέντε δίωρων εργαστηρίων στην τάξη και με τη διευκόλυνση του καθηγητή πρόσωπο με πρόσωπο, όπου θα σας ζητηθεί να εφαρμόσετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει στο στάδιο της προετοιμασίας.

Παγιώνω. Θα ολοκληρώσετε το στάδιο Consolidate χρησιμοποιώντας το VLE μας. Αυτό το στάδιο περιλαμβάνει έναν συνδυασμό σύντομων μαθησιακών δραστηριοτήτων ενοποίησης και εβδομαδιαίων αναθεωρητικών τεστ σε θέματα πρακτικής και νομικής, χρησιμοποιώντας την έξυπνη εφαρμογή αναθεώρησης.

Θα υπάρχουν τακτικές εικονικές αξιολογήσεις καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, μαζί με ευκαιρίες για να ελέγξετε την πρόοδό σας και να κάνετε ερωτήσεις στους εμπειρογνώμονες του αντικειμένου σας σε συνεδρίες ομαδικής αξιολόγησης.

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για τις κεντρικές αξιολογήσεις SQE1 του SRA. Οι αξιολογήσεις SQE1 θα δοκιμάσουν τις λειτουργικές νομικές γνώσεις (FLK) μέσω δύο αξιολογήσεων πολλαπλών επιλογών, η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει 180 ερωτήσεις με μια μοναδική καλύτερη απάντηση.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει επίσης να προετοιμαστείτε για την Qualifying Work Experience (QWE) ως ασκούμενος δικηγόρος, βοηθώντας σας να αναπτύξετε λειτουργικές νομικές γνώσεις για πρακτική άσκηση.

Γιατί να επιλέξετε το SQE1 Preparation Course;

 • Προσαρμοστικό και εξατομικευμένο ταξίδι μαθητών, χρησιμοποιώντας το δυναμικό μας μοντέλο μάθησης: Προετοιμασία, Δέσμευση, Ενοποίηση (PEC), καλύπτοντας όλα τα θέματα επαγγελματικής πρακτικής και αναθεώρηση όλων των θεμάτων δικαίου στις προδιαγραφές αξιολόγησης του SRA.
 • Εμπιστοσύνη για τις αξιολογήσεις, με την ευκαιρία να εξασκηθείτε καθημερινά για το ακριβές είδος των ερωτήσεων που θα αντιμετωπίσετε. Η έξυπνη εφαρμογή αναθεώρησής μας, ULawSQE, θα σας δώσει πρακτικά τεστ χρησιμοποιώντας ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, που σας προετοιμάζουν για τις εξετάσεις SQE1, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε. Θα επικεντρωθεί στα θέματα που πρέπει να βελτιώσετε, δίνοντάς σας την καλύτερη προετοιμασία για επιτυχία στις αξιολογήσεις.
 • Επωφεληθείτε από την εκτεταμένη εμπειρία μας στην προετοιμασία των μαθητών για τον τύπο των ερωτήσεων στις αξιολογήσεις SQE1.
 • Σε βάθος καθοδήγηση και υποστήριξη εκπαιδευτή από τους έμπειρους καθηγητές μας, που είναι όλοι επαγγελματίες. Ο δάσκαλός σας θα παρακολουθεί την πρόοδό σας και θα σας δίνει εβδομαδιαία μεμονωμένα σχόλια χρησιμοποιώντας προγνωστικά αναλυτικά στοιχεία, ώστε να γνωρίζετε πού να εστιάσετε.
 • Ολοκαίνουργιοι πόροι, που αναπτύχθηκαν ειδικά για το SQE από τους ειδικούς καθηγητές μας. Θα σας παρασχεθεί όλο το υλικό μαθημάτων, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτενούς τράπεζας ερωτήσεων για τις πρακτικές εξετάσεις, το ULaw SQE – η έξυπνη εφαρμογή αναθεώρησής μας παρέχει πρακτικές δοκιμές και σχόλια και 15 ολοκαίνουργια ηλεκτρονικά εγχειρίδια μελέτης, γραμμένα ειδικά για το SQE1.
 • Εμπειρία εργασίας στην πράξη. Θα μάθετε στο πλαίσιο της εικονικής μας δικηγορικής εταιρείας, ULaw LLP. Το ULaw LLP αναπαράγει το εργασιακό περιβάλλον μιας δικηγορικής εταιρείας και οι φοιτητές εκτελούν εργασίες πραγματικού κόσμου σε προσομοιωμένες υποθέσεις, συμφωνίες και συναλλαγές σαν να ήταν στο γραφείο.
 • Υποστήριξη για την καριέρα σας. Θα έχετε πρόσβαση στη βραβευμένη Υπηρεσία Employability της ULaw, για πληροφορίες, συμβουλές, πρακτική εμπειρία και συνδέσμους με το επάγγελμα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στην καριέρα σας. Διαθέσιμο σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις, η Ομάδα Employability θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σταδιοδρομίας και εργασιακής εμπειρίας σας.
 • Συνεργαζόμαστε επίσης με πάνω από 90 από τα 100 κορυφαία δικηγορικά γραφεία.

Προσφορά γνωριμίας

Όταν κάνετε κράτηση για αυτό το μάθημα, θα λάβετε δωρεάν το μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις SQE1. Αυτό το σύντομο, εντατικό μάθημα αναθεώρησης θα εξασφαλίσει ότι είστε σίγουροι και πλήρως προετοιμασμένοι για τις αξιολογήσεις SQE1.

Ακολουθώντας αυτό το μάθημα, προτείνουμε:

 • SQE1 Προετοιμασία Εξετάσεων. Προσφορά γνωριμίας: όταν κάνετε κράτηση για το SQE1 Preparation Course, θα λάβετε το SQE1 Exam Preparation Course δωρεάν.
 • SQE2 Preparation Course - Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευση SQE1, όπως το SQE1 Preparation Course.
 • SQE2 Προετοιμασία Εξετάσεων. Προσφορά γνωριμίας: όταν κάνετε κράτηση για το SQE2 Preparation Course, θα λάβετε το SQE2 Exam Preparation Course δωρεάν.

Εκτίμηση

Δεν υπάρχουν επίσημες εξετάσεις ULaw. Υπάρχουν εικονικές αξιολογήσεις SQE1 σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος, για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις απαιτήσεις των πραγματικών αξιολογήσεων.

Αυτό το μάθημα δεν οδηγεί σε ακαδημαϊκό βραβείο. Ωστόσο, οι φοιτητές που περνούν επιτυχώς τις αξιολογήσεις SQE1 θα συγκεντρώσουν 60 μονάδες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν για ένα βραβείο στο πλαίσιο της Πολιτικής Αναγνώρισης Εξωτερικών Αξιολογήσεων του Πανεπιστημίου.

Θα παρακολουθήσετε τις αξιολογήσεις SQE στα δοκιμαστικά κέντρα Pearson VUE στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς. Για λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο κράτησης, πληρωμής και λήψης των αποτελεσμάτων σας για τις αξιολογήσεις SQE, καθώς και για να ζητήσετε τυχόν εύλογες προσαρμογές, επισκεφτείτε τον ιστότοπο του SRA.

 • Υπάρχουν δύο αξιολογήσεις πολλαπλής επιλογής σε δύο ημέρες – μία για το FLK1 και μία για το FLK2.
  • Το FLK1 καλύπτει: Επιχειρηματικό Δίκαιο και Πρακτική? Επίλυση διαφοράς; Σύμβαση; Αδίκημα; Νομικό Σύστημα Αγγλίας και Ουαλίας. Συνταγματικό και Διοικητικό Δίκαιο; και Νομικές Υπηρεσίες
  • FLK2 καλύπτει: Ιδιωτική πρακτική; Διαθήκες και Διοίκηση Περιουσίας. Λογαριασμοί Solicitors; Κτηματολογικό Δίκαιο; Εμπιστεύματα; Ποινικό δίκαιο; και Ποινική Πρακτική
 • Κάθε μέρα η αξιολόγηση είναι πιθανό να διαρκεί πέντε ώρες, με ένα διάλειμμα στη μέση.
 • Κάθε αξιολόγηση περιέχει 180 ερωτήσεις με τις καλύτερες απαντήσεις.

Απαιτήσεις Μαθημάτων

Δεν απαιτείται. Ωστόσο, το Solicitors Regulation Authority (SRA) απαιτεί πτυχίο (ή ισοδύναμο) για να πληροί τις προϋποθέσεις ως solicitor.

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις