Keystone logo
University of London Πτυχίο Νομικής (LLB)
University of London

Πτυχίο Νομικής (LLB)

London, Ηνωμένο Βασίλειο

3 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

GBP 5.719 *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

* ενδεικτικό ετήσιο κόστος: Standard Entry LLB £4887. Μεταπτυχιακή Είσοδος LLB 3741 £. Τέλος αίτησης (μη επιστρεφόμενο): 97 £. Τα τέλη υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση

Εισαγωγή

Η παγκόσμιας κλάσης LLB μας είναι διεθνούς κύρους. Ήταν το πρώτο βήμα στην καριέρα χιλιάδων δικηγόρων σε όλο τον κόσμο.

Αναπτύξτε κριτική επίγνωση της νομικής παράδοσης του κοινού δικαίου και εφαρμόστε δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων σε μια σειρά νομικών και μη νομικών πλαισίων.

Πώς μελετάς

Τοπική υποστήριξη διδασκαλίας

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να μελετώνται ανεξάρτητα, αλλά εάν θέλετε να παρακολουθήσετε μαθήματα, μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα εγκεκριμένα τοπικά μας κέντρα διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο και να επωφεληθείτε από την τοπική υποστήριξη σπουδών και τις εγκαταστάσεις ενός περιβάλλοντος τύπου πανεπιστημιούπολης.

Για να λάβετε διδακτική υποστήριξη, πρέπει να κάνετε αίτηση απευθείας σε ένα εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο. Τα κέντρα μπορούν να ορίσουν προθεσμίες νωρίτερα από τις προθεσμίες του προγράμματος που αναφέρονται παραπάνω.

Υλικό μελέτης

Θα σας στείλουμε υλικό μελέτης που αναπτύχθηκε από ακαδημαϊκούς από την κοινοπραξία Laws. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Οδηγοί ενοτήτων, το βασικό σας σημείο εκκίνησης στις σπουδές σας, που παρέχουν μια περίληψη του θέματος και υποδεικνύουν τα όρια και τους τομείς σπουδών.
 • Βιβλία καταστατικού παρέχονται για όλες τις ενότητες όπου επιτρέπονται στις εξετάσεις.

Διαδικτυακή υποστήριξη

Όταν εγγραφείτε, θα σας δώσουμε πρόσβαση στη Φοιτητική Πύλη σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό email σας University of London και σε άλλους βασικούς πόρους:

 • Το Laws Virtual Learning Environment (VLE) επιτρέπει την πρόσβαση σε υλικό προγράμματος, πόρους και διαλέξεις ήχου και βίντεο.
 • Το Online Induction ακολουθεί κάθε προθεσμία εγγραφής ενότητας. Καλύπτονται το VLE, η υποστήριξη σπουδών και δεξιοτήτων, η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, καθώς και οι συνεδρίες για κάθε ενότητα Επιπέδου 4. Με κάθε συνεδρία, μπορείτε να κάνετε άμεσες ερωτήσεις στην ομάδα του UG Laws και στους ακαδημαϊκούς για διευκρινίσεις ή πληροφορίες.
 • Φόρουμ συζήτησης για κάθε ενότητα, όπου μπορείτε να μοιραστείτε απόψεις με συμφοιτητές από όλο τον κόσμο, και ένα φόρουμ Διευθυντών για ακαδημαϊκές ερωτήσεις.
 • Η διαδικτυακή βιβλιοθήκη παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ακαδημαϊκά ηλεκτρονικά στοιχεία που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά βιβλία, ηλεκτρονικά περιοδικά, πρακτικά συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν να ζητήσουν αντικείμενα που δεν βρίσκονται στη βιβλιοθήκη μέσω της υπηρεσίας δανεισμού μεταξύ βιβλιοθηκών της βιβλιοθήκης με τη Βρετανική Βιβλιοθήκη. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες από 10 νομικές βάσεις δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των Lexis/Nexis, Westlaw και άλλων πολύτιμων υλικών.
 • Η Βιβλιοθήκη Senate House παρέχει δωρεάν πρόσβαση αναφοράς για όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές εξ αποστάσεως και ευέλικτης μάθησης.
 • Lecture Plus: για ορισμένες ενότητες, μπορείτε να δείτε μια ηχογραφημένη διάλεξη και να συμμετάσχετε στη συνέχεια σε ένα ειδικό φόρουμ συζήτησης.
 • Διαμορφωτική αξιολόγηση: για ορισμένες ενότητες, έχετε την ευκαιρία να λάβετε σχόλια σχετικά με την απόδοσή σας σε σχέση με τα κριτήρια που εφαρμόζουν οι εξεταστές.
 • Οδηγοί μονάδων πολυμέσων: για κάθε ενότητα, αυτοί οι οδηγοί χρησιμοποιούν πόρους πολυμέσων για να αναλύσουν τα θέματα σε κάθε κεφάλαιο του οδηγού ενότητας.

Υποστήριξη μελέτης πρόσωπο με πρόσωπο

 • Η εκδήλωση Υποστήριξης Σπουδών στο Λονδίνο - λάβετε άμεση ακαδημαϊκή καθοδήγηση από εγκεκριμένο δάσκαλο του University of London σε διάφορες ενότητες. Συνήθως, τον Νοέμβριο, εστιάζει στο βασικό περιεχόμενο του πρώτου μισού κάθε οδηγού ενότητας. Περιλαμβάνεται μια επισκόπηση των βασικών θεμάτων της ενότητας, των μαθησιακών δραστηριοτήτων και του τρόπου προγραμματισμού των σπουδών σας κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.
 • Η εκδήλωση London Revision πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο. Η εστίαση είναι στην αναθεώρηση για τις εξετάσεις, μια επισκόπηση των βασικών θεμάτων εντός της ενότητας καθώς και καθοδήγηση σχετικά με το τι περιμένουν οι εξεταστές στις απαντήσεις των εξετάσεων.

Εκτίμηση

Όλες οι ενότητες (εκτός από τη Διατριβή) αξιολογούνται εξ ολοκλήρου με γραπτή εξέταση. Αυτά πραγματοποιούνται τον Μάιο/Ιούνιο και τον Οκτώβριο σε τοπικά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πολύ δύο ενότητες στη συνεδρία του Οκτωβρίου.

Οι εξετάσεις μας ορίζονται και βαθμολογούνται από ακαδημαϊκούς που διορίζονται ως εξεταστές. Αντικατοπτρίζουν τα ίδια πρότυπα με εκείνους που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη στις Νομικές Σχολές University of London .

Ευκαιρίες καριέρας

Διδακτέα ύλη

Εισαγωγές

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις