Keystone logo
University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

University of Missouri School of Law

Εισαγωγή

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τη Σχολή Νομικών του Πανεπιστημίου του Μιζούρι!

Το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου του Μισσούρι ιδρύθηκε το 1872. Από τότε, η νομική σχολή παρήγαγε καλά στρογγυλεμένους δικηγόρους που είναι ευαίσθητοι σε ηθικά ζητήματα, προετοιμασμένοι να εξυπηρετούν πελάτες και έτοιμοι να είναι ηγέτες στην προώθηση της δικαιοσύνης για το κράτος του Μισσούρι και το έθνος.

Στον νόμο Mizzou, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια προσιτή, προσιτή νομική εκπαίδευση . Η προσιτότητα συνδυάζεται με την αριστεία στη νομική εκπαίδευση. Η σχολή μας αναγνωρίζεται για ακαδημαϊκή εργασία και διδασκαλία αριστείας. Τα μέλη του Τμήματος θεωρούνται ως εμπειρογνώμονες στους τομείς τους και αναφέρονται τακτικά στα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης σε καταστήματα όπως η Washington Post, οι New York Times, η Christian Science Monitor και η Wall Street Journal. Το κορυφαίο blog του εθνικού νόμου για τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας συντάσσεται από έναν καθηγητή του δικαίου Mizzou ο οποίος έχει καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου για τη μεταρρύθμιση του δικαίου των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας

Οι μαθητές μας προσφέρονται με μια προκλητική και πρακτική εκπαίδευση . Το πρόγραμμα δοκιμαστικής πρακτικής μας δίνει στους φοιτητές μια πρακτική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής ενός μαθήματος Ιανουαρίου με εξαιρετικούς δικαστές και δικηγόρους και ένα προηγμένο μάθημα πρακτικής άσκησης που διδάσκεται από έναν από τους κορυφαίους δικηγόρους δοκιμαστικής πρακτικής στο Μιζούρι. Οι φοιτητές του Δικτύου Μιζού έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους σε ένα από τα κλινικά μας προγράμματα - Κλινική Ποινικής Εισαγγελίας, Νομική Κλινική Επιχειρηματικότητας, Κλινική Οικογενειακής Βίας, Κλινική Αθωότητας, Κλινική Διαμεσολάβησης και Κλινική Βετεράνων - ή δύο πρακτικές - Πρακτόρος Εκπαιδευτών και Νοσηλευτών .

Ως εθνικός ηγέτης στον τομέα της επίλυσης διαφορών, επιδιώκουμε να συμπληρώσουμε ένα ισχυρό παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών με έναν προσανατολισμό προς τη δικηγόρο ως μια προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων . Το Κέντρο μας για τη Μελέτη της Επίλυσης Διαφορών είναι αναγνωρισμένο σε εθνικό επίπεδο, με κορυφαίους μελετητές από όλη τη χώρα να υπηρετούν ως υποτρόφους. Ο νόμος Mizzou έχει χορηγηθεί από το Chartered Institute of Arbitrators καθεστώς "Recognized Provider Course" για τέσσερα μαθήματα στο πρόγραμμα JD, συμπεριλαμβανομένων τριών μαθημάτων διαιτησίας.

Υποστηρίζουμε τους φοιτητές στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πτυχίο νομικής, ενώ είναι εδώ στο Hulston Hall, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει ζωή μετά από τη σχολή νομικών . Η ομάδα ανάπτυξης σταδιοδρομίας μας προσφέρει στους σπουδαστές προσωπική προσοχή καθώς εξετάζουν επιλογές σταδιοδρομίας και ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σχετικών με τη σταδιοδρομία.

Η ζωή μετά το νομικό σχολείο αρχίζει συχνά με την εξέταση του μπαρ. Τον Ιούλιο του 2016, οι απόφοιτοι του Mizzou Law που έλαβαν την εξέταση του Bar Missouri για πρώτη φορά πέρασαν με ρυθμό 87,5% - περισσότερο από τέσσερα σημεία υψηλότερα από τον μέσο όρο του κράτους.

Οι προσπάθειες ανάπτυξης καριέρας υποστηρίζονται από ένα δίκτυο αποφοίτων που εκτείνεται σε όλο και ευρύτερο γεωγραφικό επίπεδο και σε τομείς πρακτικής. Περιλαμβάνει τους αποφοίτους που ασκούν σε κάθε επαρχία του Μισσούρι, σε 50 πολιτείες και σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο. Θα βρείτε τους αποφοίτους μας σε όλους τους τομείς της πρακτικής: δημόσια υπηρεσία, κυβέρνηση, επιχείρηση, πανεπιστήμιο, επίλυση διαφορών και σε δικηγορικά γραφεία όλων των μεγεθών. Χρησιμεύουν ως μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ και της Γενικής Συνέλευσης του Μιζούρι, εισαγγελέων και υπερασπιστών του δημοσίου, ως επιχειρηματίες και ως εταίροι σε ορισμένες από τις πιο αναγνωρισμένες νομικές εταιρείες του έθνους. Οι απόφοιτοι του Mizzou Law είναι ηγέτες του The Missouri Bar - έξι από τους τελευταίους 15 προεδρεύοντες του μπαρ είναι οι απόφοιτοι μας.

Δεν ικανοποιεί την περιέργειά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές περιγράφουν συχνά την ακαδημαϊκή ατμόσφαιρα της MU ως πρόκληση, αλλά με έμφαση στη μάθηση παρά στον ανταγωνισμό. Τα μαθήματα προσφέρουν στους φοιτητές μια ευρεία και ισορροπημένη προοπτική για το νόμο και τα νομικά ιδρύματα για να προετοιμαστούν για ένα ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας στο νόμο, καθώς και εναλλακτικές σταδιοδρομίες οπουδήποτε στη χώρα.

Φοιτητές

Η τάξη του πρώτου έτους χωρίζεται σε δύο τμήματα με περίπου 60 μαθητές σε κάθε τμήμα. Περίπου το 75% των ανώτερων τάξεων έχουν κατά μέσο όρο λιγότερους από 25 φοιτητές.

Η μέση ηλικία των σπουδαστών κυμαίνεται από 24 έως 26, ενώ οι φοιτητές ξεκινούν τη σχολή νόμων από τη δεκαετία του '20 έως τη δεκαετία του '60.

Η εγγραφή JD είναι 336 για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με 40% γυναίκες και περίπου 18% φοιτητές μειονοτήτων.

Οι φοιτητές στο νόμο Mizzou αντιμετωπίζουν μικρά μεγέθη τάξεων με εύκολη πρόσβαση στους μελετητές των σχολών. Ο λόγος φοιτητών-καθηγητών είναι σήμερα 9,4: 1.

Τοποθεσία

Το ευρύχωρο και μοντέρνο κτίριο του σχολείου, Hulston Hall, βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου του Μιζέρι, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τις διάσημες στήλες του πανεπιστημίου, το κέντρο σπουδών και το κέντρο αναψυχής. Το Hulston Hall, που άνοιξε το 1988, στεγάζει τις αίθουσες διδασκαλίας του νομικού σχολείου, τη βιβλιοθήκη, τα γραφεία φοιτητικών οργανώσεων, το σαλόνι και την τραπεζαρία. Όπως ένας φοιτητής είπε πρόσφατα: "Θα έχετε όλες τις τάξεις σας εδώ, θα φάτε εδώ και ίσως να κοιμηθείτε ακόμα και εδώ - αλλά θα διασκεδάσετε και εδώ".

Τα ειδικά χαρακτηριστικά του Hulston Hall περιλαμβάνουν τον εξοπλισμό ελέγχου του Δικαστηρίου ώστε να βοηθηθούν οι φοιτητές στην άσκηση και τελειοποίηση των δεξιοτήτων της προφορικής επιχείρησης, της υπεράσπισης και των διαφορών. την εκτενή συλλογή συλλογών νομικών βιβλιοθηκών και εκτυπωτικών υλικών για μελέτη και έρευνα σε όλους τους τομείς του νόμου, και η ομάδα των βιβλιοθηκονόμων του δικαίου - με πτυχία νομικών - επαγγελματίες πληροφορικής και προσωπικό για να βοηθήσουν τους νόμιμους ερευνητές στην πρόσβαση και τη χρήση της συλλογής της βιβλιοθήκης.

Το Πανεπιστήμιο Missouri βρίσκεται στο κέντρο της Κολούμπια του Μισσούρι, το οποίο συχνά αναφέρεται ως "Collegetown USA". Με πληθυσμό περίπου 110.000 κατοίκων, η Κολούμπια βρίσκεται στο κεντρικό Μιζούρι, στα μισά της διαδρομής μεταξύ St. Louis και Kansas City και περίπου 30 λεπτά από η πρωτεύουσα του κράτους, Jefferson City. Η Κολούμπια θεωρείται συνήθως ως μία από τις καλύτερες πόλεις των ΗΠΑ στις οποίες θα διαμείνει.

Αυτό που κάνει την Κολούμπια ένα εξαιρετικό μέρος για να ζήσει είναι θέμα ατομικής γεύσης, αλλά μας αρέσει το εκτεταμένο δίκτυο των μονοπατιών, τον χαρακτηρισμό ως κόμβο για την τέχνη και τον πολιτισμό, το σπίτι των αθλημάτων του Southeastern Conference και ποικιλία από φεστιβάλ.

Διαπίστευση

Η Νομική Σχολή είναι μέλος του Συνδέσμου Αμερικανικών Νομικών Σχολών. Η Νομική Σχολή είναι πλήρως διαπιστευμένη από τον Αμερικανικό Δικηγορικό Σύλλογο. Ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση ABA μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμβούλου Νομικών Εκπαίδευσης, American Bar Association, 321 North Clark Street, 21st Floor, Chicago, IL 60654-7597 ή 312-988-6738. Οι βασικές πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή του Δικαίου δημοσιεύονται ετησίως στον επίσημο οδηγό ABA για τις νομικές σχολές.

Οι διαμαρτυρίες των σπουδαστών σχετικά με την τήρηση των προτύπων που επιβάλλονται από το τμήμα αμερικανικού δικηγορικού συλλόγου για τη νομική εκπαίδευση και διοίκηση στον δικηγορικό σύλλογο πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως στον υποδιευθυντή ακαδημαϊκών υποθέσεων ή εάν η καταγγελία αφορά το πρόσωπο που υπηρετεί υπό την ιδιότητα αυτή, της Νομικής Σχολής.

Η καταγγελία περιλαμβάνει την ημερομηνία υποβολής της καταγγελίας. το όνομα και τη διεύθυνση του καταγγέλλοντος · και μια περιγραφή της καταγγελίας.

Η περιγραφή της καταγγελίας περιλαμβάνει περιγραφή του προτύπου διαπίστευσης που ενέχει η δράση ή η αδράνεια της σχολής νομικών.

Ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας για τις Ακαδημαϊκές Υποθέσεις (ή ο Κοσμήτης της Νομικής Σχολής) θα διερευνήσει την καταγγελία και θα απαντήσει εγγράφως στον καταγγέλλοντα εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της καταγγελίας. Η απάντηση θα δείξει εάν η Νομική Σχολή έλαβε οποιαδήποτε διορθωτική ενέργεια, ή αν όχι, τους λόγους για τους οποίους δεν έλαβε καμία ενέργεια.

Τοποθεσίες

  • Columbia

    Columbia, Ηνωμένες Πολιτείες

    Ερωτήσεις