Keystone logo
University of Sussex

University of Sussex

University of Sussex

Εισαγωγή

Σχετικά με εμάς

Το University of Sussex είναι ένα κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο κοντά στο Μπράιτον. Έχουμε διεθνείς και τοπικές προοπτικές, με προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες και συχνά συμμετέχουμε σε κοινοτικές δραστηριότητες και υπηρεσίες.

129753_129711_LEW-6.jpg

Καινοτόμες έρευνες και υποτροφίες

Το Sussex είναι ένα κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο, όπως αντικατοπτρίζεται στο Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας του 2014 (REF).

Πάνω από το 75% της ερευνητικής δραστηριότητας στο Sussex χαρακτηρίζεται ως πρωταρχικός (4 *) ή διεθνώς εξαιρετικός (3 *) όσον αφορά την πρωτοτυπία, τη σπουδαιότητα και την αυστηρότητα.

Τα κυριότερα σημεία των αποτελεσμάτων του REF για το 2014 περιλαμβάνουν:

  • Η ιστορία του Sussex ήταν η υψηλότερη αξιολόγηση της ιστορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα των αποτελεσμάτων της έρευνας
  • η αγγλική υποβολή του Sussex αυξήθηκε από το 31ο στο 9ο σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο από την τελευταία αξιολόγηση της έρευνας το 2008
  • Το 84% των επιπτώσεων της έρευνας στην Ψυχολογία του Πανεπιστημίου εκτιμήθηκε ως ο κορυφαίος δυνατός βαθμός 4 *
  • Η Γεωγραφία του Sussex είχε τις περισσότερες επιπτώσεις από την υποβολή γεωγραφικών δεδομένων σε όλη την Αγγλία.

Συνολικά, το Πανεπιστήμιο τοποθετήθηκε στην 36η θέση (των πολυεπιστημονικών ιδρυμάτων) κατά μέσο όρο βαθμού (GPA).

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Το University of Sussex έχει 16.820 φοιτητές (2017-18 ισοδύναμα πλήρους απασχόλησης), εκ των οποίων περίπου το ένα τέταρτο είναι μεταπτυχιακοί. Το 76% του φοιτητικού πληθυσμού μας είναι φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο ή από την ΕΕ και το 24% από φοιτητές στο εξωτερικό.

Η δημιουργική σκέψη, η ποικιλομορφία στη διδασκαλία μας, η πνευματική πρόκληση και η διεπιστημονικότητα έχουν πάντα θεμελιώδη σημασία για την εκπαίδευση του Sussex.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε προγράμματα διδασκαλίας και μάθησης, τα οποία είναι ενημερωμένα από την τρέχουσα έρευνα, ελκυστικά για τους σπουδαστές από όλα τα κοινωνικοοικονομικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα και που παρέχουν ικανότητες για ζωή.

Το προσωπικό μας

Το Sussex έχει αναπτύξει μια φήμη για την καινοτομία και την έμπνευση και προσελκύει κορυφαίους στοχαστές και ερευνητές.

Έχουμε περισσότερους από 2.100 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων περίπου 1.000 διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού, εκ των οποίων πάνω από 300 είναι μόνο για έρευνα.

Είχαμε τρεις νικητές του βραβείου Νόμπελ, 12 υποτρόφους της Βρετανικής Ακαδημίας και έναν νικητή του αναγνωρισμένου βραβείου Crafoord στο προσωπικό μας.

129755_129709_Mootlg-13.jpg

Διεθνές Σάσεξ

Από την ίδρυσή της, το Sussex έχει μια διεθνή προοπτική στις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες και τις προοπτικές του.

Προσλαμβάνουμε προσωπικό και φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες στην πανεπιστημιούπολη μας και σχεδόν το ένα τρίτο του προσωπικού προέρχεται από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έρευνά μας ασχολείται με σημαντικά παγκόσμια ζητήματα με κορυφαίους τομείς εμπειρογνωμοσύνης, όπως η κλιματική αλλαγή και οι μελέτες ανάπτυξης.

Έχουμε εκτενείς δεσμούς με ιδρύματα παγκοσμίως, όπως το Πανεπιστήμιο του Πεκίνου, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν και το πρόγραμμα Harvard-Sussex.

Ζωή στην πανεπιστημιούπολη

Το Sussex έχει μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της πανεπιστημιούπολης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βρίσκεται στο τροχαίο πάρκο στην άκρη του Μπράιτον, η πανεπιστημιούπολη συνδυάζει βραβευμένη αρχιτεκτονική με πράσινους ανοιχτούς χώρους.

Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από το Εθνικό Πάρκο South Downs, αλλά μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη ζωντανή πόλη του Μπράιτον

Σχεδιασμένο από τον Sir Basil Spence, τα κτίρια που αποτελούν την καρδιά της πανεπιστημιούπολης έλαβαν το διατηρητέο οικοδομικό καθεστώς το 1993. Το Falmer House είναι ένα από τα δύο μόνο εκπαιδευτικά κτίρια στο Ηνωμένο Βασίλειο που ταξινομούνται ως αναγνωρισμένο από εξαιρετικό ενδιαφέρον.

129754_129710_CLB-03.jpg

Επιχειρήσεις και κοινότητα

Το Sussex έχει μια μακρά παράδοση να ασχολείται με τις επιχειρήσεις και την κοινότητα, η οποία συνεχίζεται σήμερα μέσω δραστηριοτήτων όπως το Κέντρο Καινοτομίας του Sussex, δημόσιες διαλέξεις και υπηρεσίες προς την κοινότητα.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς στην περιοχή να αναπτύξουν υψηλότερα επίπεδα δεξιοτήτων προσωπικού μέσω της κατάρτισης και να ενθαρρύνουν την καινοτομία μέσω εταιρικής σχέσης με άλλα ιδρύματα εκτός του Sussex προς όφελος της ευρύτερης κοινωνίας.

Το Κέντρο Καινοτομίας Sussex παρέχει υποστήριξη για τη δημιουργία και την ανάπτυξη εταιρειών με τεχνολογία και γνώση στο Sussex.

Το Κέντρο είναι πλέον ένα ακμάζον επιχειρηματικό περιβάλλον για περίπου 80 εταιρείες υψηλής ανάπτυξης.

Από τη δημιουργία του έχουν εγκατασταθεί περισσότερες από 160 εταιρείες στο Κέντρο. τα σωρευτικά έσοδα τους υπερβαίνουν τα £ 250 εκατομμύρια και απασχολούν εκατοντάδες άτομα σε τοπικό επίπεδο.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Brighton

    Brighton, Ηνωμένο Βασίλειο

Ερωτήσεις