Keystone logo
University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

University of Birmingham - College of Arts and Law

Εισαγωγή

131000_69103_banner.jpg

Το Κολλέγιο των Τεχνών και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα του Δικαίου είναι μια ζωντανή διεθνής κοινότητα με πάνω από 1500 μεταπτυχιακούς φοιτητές. Επωφελούμαστε από εξαιρετικούς ερευνητικούς πόρους και υποστηρικτικό περιβάλλον που επιτρέπει την άνθηση της έρευνας σας. Βρίσκεται στο κτίριο Arts στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Edgbaston, η ομάδα του ακαδημαϊκού και επιχειρησιακού προσωπικού μας είναι έτοιμη να σας προσφέρει υποστήριξη και συμβουλές όποτε το χρειάζεστε.

Ως Κολλέγιο, διαθέτουμε εγκαταστάσεις πρώτης τάξης που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση μεταξύ των κλάδων και των τομέων έρευνας, ώστε να είστε ανάμεσα στους ομοϊδεάτες, δίνοντάς σας την τόνωση, την υποστήριξη και τις προκλήσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ

Το Μπέρμιγχαμ αναπτύσσεται συνεχώς και εξελίσσεται με την επιθυμία του να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ενισχυμένης ερευνητικής μας δύναμης και προσέγγισης. ο διακριτικός χαρακτήρας της εξαιρετικής φοιτητικής μας εμπειρίας. το εύρος και το βάθος του ακαδημαϊκού μας χαρτοφυλακίου. το μέγεθος και την έκταση των παγκόσμιων δικτύων μας.

Η πόλη του Μπέρμιγχαμ

Το Μπέρμιγχαμ δεν μεταμορφώνεται πλέον. μετασχηματίζεται. Με ανεξάρτητα εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ στο κέντρο και τις δημοφιλείς συνοικίες της πόλης, αυτό το νέο και ζωντανό Μπέρμιγχαμ βρίσκεται ανάμεσα στις τοπικές αγορές, τα εικονικά κτίρια της βιομηχανικής μας κληρονομιάς και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, όπως η νέα Βιβλιοθήκη του Μπέρμιγχαμ.

Νέα μπαρ και καταστήματα ανοίγουν συχνά καθώς η πόλη συνεχίζει να χτίζει την νεανική και μοναδική ταυτότητά της. Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλομορφία και ιστορία στο Μπέρμιγχαμ ότι τα καταστήματα, τα τρόφιμα και οι χώροι αντανακλούν αυτό. Τα παλιά εικονίδια, όπως το εργοστάσιο Custard, φιλοξενούν εναλλακτικά καταστήματα και μπαρ, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα περίφημα ψάρια χονδρικής του Birmingham και τις αγορές τσαγιού, τα οποία όλα βρίσκονται κοντά στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central και το εμπορικό κέντρο.

Νομική Σχολή Μπέρμιγχαμ

Για σχεδόν έναν αιώνα το Birmingham Law School έχει οδηγήσει το δρόμο στη νομική εκπαίδευση και έρευνα. Σήμερα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στους φοιτητές μας καινοτόμο, προκλητικό και ερευνητικό προσανατολισμό.

Το ΛΜΜ του Μπέρμιγχαμ διαρκεί ένα έτος (πλήρους απασχόλησης) ή δύο χρόνια (μερικής απασχόλησης) για να ολοκληρωθεί και περιλαμβάνει τη μελέτη έξι ειδικών ενοτήτων και μια διατριβή. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ένα προπτυχιακό πτυχίο νομικής ή ισοδύναμο.

Το Birmingham LLM επιτρέπει στους μαθητές να ακολουθήσουν μια γενική διαδρομή, με πλήρη ευελιξία στην επιλογή των ενοτήτων, ή να ακολουθήσουν ένα από τα εξειδικευμένα μας Pathways . Κατά την υποβολή αίτησης στο Birmingham LLM, οι σπουδαστές δεν χρειάζεται να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να ειδικευτούν σε αυτό το στάδιο, καθώς οι εξειδικεύσεις Pathway μπορούν να αποφασιστούν όταν αρχίσουν οι μαθητές στο μάθημα.

Το ινστιτούτο του Σαίξπηρ

Το ινστιτούτο Shakespeare, που βρίσκεται στο Stratford-upon-Avon, υπήρξε φάρος για τη διεθνή υποτροφία Shakespeare από την ίδρυσή του το 1951.

Το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ έχει δεσμευτεί σε μια συναρπαστική συνεργασία με τη Royal Shakespeare Company (RSC). Αυτό το πρωτοποριακό έργο είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας σχέσης μεταξύ του RSC και του Ινστιτούτου Shakespeare στο Μπέρμιγχαμ.

Η συνεργασία έχει τις ρίζες της σε ένα όραμα του θεάτρου ως μηχανοστασίου για δημιουργική σκέψη και έρευνα, ως τόπο ανταλλαγής καλλιτεχνικών και ακαδημαϊκών γνώσεων και πρακτικών, και μιας κοινής δέσμευσης για τον εμπλουτισμό της φοιτητικής εμπειρίας και των σύγχρονων σπουδών του Σαίξπηρ.

Οι μαθητές μας βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεργασίας και ενθαρρύνονται να σπουδάσουν και να δημιουργήσουν θέατρο με το τολμηρό πνεύμα του ίδιου του Σαίξπηρ. Επωφελούνται από την τεχνογνωσία καλλιτεχνών και επαγγελματιών RSC μέσω καινοτόμων ενοτήτων, masterclasses, εργαστηρίων και έργων.

Τοποθεσίες

  • Birmingham

    University of Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  • Birmingham

    Birmingham, Ηνωμένο Βασίλειο

    Ερωτήσεις