Keystone logo
University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

University Of Zurich - Faculty of Law

Εισαγωγή

Το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης

Με τους 28.000 εγγεγραμμένους φοιτητές του, το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης (UZH) είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Ελβετίας. Ιδρύθηκε το έτος 1833, το UZH ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο της Ευρώπης που ιδρύθηκε με δημοκρατικό πολιτικό σύστημα. Σήμερα, το UZH είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον γερμανόφωνο κόσμο. Αποτελούμενο από επτά σχολές που καλύπτουν περίπου 100 διαφορετικά θέματα, το Πανεπιστήμιο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία Bachelor, Master και Ph.D. προγράμματα. Επιπλέον, τα προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης του UZH προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης.

143559_Irchel-005.jpg

Η Νομική Σχολή

Χάρη στην πολυετή εμπειρία του, το LL.M. Τα προγράμματα παρέχουν στους μαθητές του ακαδημαϊκή εκπαίδευση στο υψηλότερο επίπεδο. Η Νομική Σχολή όχι μόνο προσφέρει την ευρύτερη γκάμα διαφορετικών εξειδικεύσεων στην Ελβετία, αλλά επίσης υπερέχει με το εξαιρετικό δίκτυο γνωστών καθηγητών από όλο τον κόσμο που διδάσκουν τα πολλά προγράμματα και μαθήματα.

Λ.Λ. Διεθνές επιχειρηματικό δίκαιο του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης

Το LL.M. Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης προσφέρει ένα μεταπτυχιακό μάθημα που σχετίζεται με την πρακτική στο υψηλότερο επίπεδο.

Με τους προσεκτικά επιλεγμένους τομείς εξειδίκευσής του, το LL.M. Το Διεθνές Επιχειρηματικό Δίκαιο καλύπτει τις νομικές ανάγκες ενός παγκοσμιοποιημένου επιχειρηματικού κόσμου και:

 • Μπορεί να ολοκληρωθεί με πλήρη απασχόληση ή με βάση την εργασία.
 • Υπερέχει με τη μακρά εμπειρία του.
 • Χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό δίκτυο διεθνώς γνωστών καθηγητών.
 • Προσφέρει το ευρύτερο φάσμα εξειδίκευσης στην Ελβετία.
 • Είναι διεθνώς προσανατολισμένη με ταξίδια στις ΗΠΑ, την Κίνα και την ΕΕ.
 • Προσφέρει στους συμμετέχοντες εξαιρετική υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών.
 • Ενθαρρύνει τη συζήτηση και το λόγο.
 • Υποστηρίζει την ανταλλαγή μεταξύ φοιτητών και καθηγητών μέσω εντατικών Σαββατοκύριακων σε ξενοδοχεία σεμιναρίων.
 • Προσφέρει προσωπική καθοδήγηση στους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών και έχει πρόσβαση σε προσφορές στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.
 • Κέρδη από τις προσφορές του Europa Institut στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης.

143558_Zentrum_Luftaufnahme_2014_03.jpg

Τοποθεσία

Η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει από την άποψη της πολιτιστικής ποικιλομορφίας, των γλωσσών, του εκπληκτικού τοπίου και, φυσικά, των ανθρώπων της. Υπάρχουν περίπου 8,1 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στην Ελβετία και η χώρα έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες: Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ρωμαίους. Η Ελβετία γνώρισε οικονομική σταθερότητα τις τελευταίες δεκαετίες. Παρά την έλλειψη φυσικών πόρων της Ελβετίας και το γεγονός ότι η ελβετική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές, το ΑΕγχΠ της ανά κάτοικο είναι υψηλότερο από ό, τι στις περισσότερες άλλες βιομηχανικές χώρες.

Ο ελβετικός πληθυσμός, στο σύνολό του, απολαμβάνει υψηλό βιοτικό επίπεδο και η Ελβετία έχει ισχυρή φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλούς τομείς, όπως υγεία, βιομηχανία, δημόσιες μεταφορές, εκπαίδευση κ.λπ. Το φόρουμ το 2015/2016, η Ελβετία βρίσκεται στην πρώτη θέση. Το "Brainforce" εκτιμάται επίσης πολύ στην Ελβετία και αυτό αντικατοπτρίζεται από την ηγετική θέση της Ελβετίας στο "European Innovation Union Scoreboard 2016".

Φοιτητική ζωή

Το να σπουδάσεις στη Ζυρίχη σημαίνει να ζεις στην ζωντανή και συναρπαστική πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Πολύ περισσότερο από ένα επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο, η Ζυρίχη είναι επίσης γνωστή ως η «μικρή μεγάλη πόλη». Αυτό συμβαίνει επειδή η Ζυρίχη προσφέρει όλα τα οφέλη της ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα ελκυστικές εγκαταστάσεις αναψυχής στο κατώφλι της με την εκπληκτικά όμορφη λίμνη και τα γύρω βουνά.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Τοποθεσία

Η Ελβετία έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά την πολιτιστική ποικιλομορφία, τις γλώσσες, τα εκπληκτικά τοπία και, φυσικά, τους ανθρώπους της. Υπάρχουν περίπου 8,1 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν στην Ελβετία και η χώρα έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες: γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανικά. Η Ελβετία απολαμβάνει οικονομική σταθερότητα τις τελευταίες δεκαετίες. Παρά την έλλειψη φυσικών πόρων της Ελβετίας και το γεγονός ότι η ελβετική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εξαγωγές, το ΑΕΠ ανά κάτοικο είναι υψηλότερο από ό,τι στις περισσότερες άλλες βιομηχανικές χώρες.

Ο ελβετικός πληθυσμός, συνολικά, απολαμβάνει υψηλό βιοτικό επίπεδο και η Ελβετία έχει ισχυρή φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία, η βιομηχανία, οι δημόσιες μεταφορές, η εκπαίδευση κ.λπ. Στην Έκθεση Παγκόσμιας Ανταγωνιστικότητας που δημοσίευσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το 2015/2016, η Ελβετία βρίσκεται στην κορυφή της συνολικής κατάταξης. Το «Brainforce» εκτιμάται επίσης ιδιαίτερα στην Ελβετία και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ηγετική θέση της Ελβετίας στον «Πίνακα αποτελεσμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Καινοτομίας 2016».

Φοιτητική ζωή

Σπουδές στη Ζυρίχη σημαίνει να ζεις στη ζωντανή και συναρπαστική πολιτιστική πρωτεύουσα της Ελβετίας. Πολύ περισσότερο από ένα επιχειρηματικό και οικονομικό κέντρο, η Ζυρίχη είναι επίσης γνωστή ως η «μικρή μεγάλη πόλη». Αυτό συμβαίνει επειδή η Ζυρίχη προσφέρει όλα τα οφέλη της ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα ελκυστικές εγκαταστάσεις αναψυχής στο κατώφλι της με την εκπληκτικά όμορφη λίμνη και τα κοντινά βουνά.

  Τοποθεσίες

  • Zürich

   LL.M.-Studiengang Internationales Wirtschaftsrecht Universität Zürich Hirschengraben 56

   Ερωτήσεις