Keystone logo
Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Εισαγωγή

Στο Vermont Law and Graduate School , η μάθηση είναι προσανατολισμένη προς το σκοπό και τη δράση.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα του VLGS συνδυάζουν μια σταθερή βάση στο δίκαιο και την πολιτική με εστίαση σε έναν ή περισσότερους τομείς εξειδίκευσης. Η πρακτική, πραγματική εμπειρία που αποκτήθηκε μέσω της εργασίας σε νομικές κλινικές και εξωτερικές θέσεις επιτρέπει στους μαθητές να βελτιώσουν την τεχνογνωσία τους και να ταιριάξουν τα ταλέντα τους με τα πάθη τους.

Η μάθηση γίνεται παντού: στην πανεπιστημιούπολη - στις αίθουσες διδασκαλίας, στις αίθουσες συνεδριάσεων, στη βιβλιοθήκη και σε σεμινάρια δείπνου - και εκτός πανεπιστημιούπολης - σε αίθουσες δικαστηρίων, γραφεία πελατών, συνεδριάσεις της πόλης, συνεδρίες διαμεσολάβησης, καταθέσεις και αίθουσες νομοθετικών ακροάσεων. Είναι ένα περιβάλλον μάθησης που καθοδηγείται από μαθητές που είναι περισσότερο προσηλωμένοι στη συνεργασία παρά στον ανταγωνισμό.

Vermont Law and Graduate SchoolΤα ακαδημαϊκά προγράμματα του έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τη νομική εμπειρογνωμοσύνη και δεξιότητες σε εργαλεία συνέπειας. Μέλη ΔΕΠ, διάσημοι νομικοί μελετητές και επαγγελματίες παραδίδουν έναν εκτενή κατάλογο μαθημάτων που περιλαμβάνει τα περισσότερα μαθήματα περιβαλλοντικού δικαίου από οποιαδήποτε νομική σχολή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το κορυφαίο Κέντρο Περιβαλλοντικού Δικαίου προετοιμάζει τους φοιτητές για ηγεσία μέσω της πρακτικής άσκησης σε εξειδικευμένα ινστιτούτα και κλινικές. Τα διεθνή προγράμματα επιτρέπουν στους φοιτητές να διευρύνουν την κατανόησή τους για την παγκόσμια πολιτική και το δίκαιο και να δοκιμάσουν τα νερά της νομικής πρακτικής εκτός των ΗΠΑ.

Κοινότητα

Vermont Law and Graduate School είναι ένα διαφορετικό είδος νομικής σχολής και ένας σημαντικός λόγος ανήκει στην κοινότητά μας. Οι μαθητές ψαρεύουν στο White River μεταξύ των μαθημάτων το καλοκαίρι. Διοργανώνουν δείπνα, παρασκευάζουν τη δική τους μπύρα και ακούνε από πρώτο χέρι τον κυβερνήτη του Βερμόντ για τη σημασία της πραγματοποίησης αλλαγών στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Όπως και το ίδιο το Βερμόντ, η κοινότητα στο Vermont Law and Graduate School είναι μικρή και βαθιά αφοσιωμένη. Είναι μια παθιασμένη ομάδα καθηγητών, φοιτητών και προσωπικού που νοιάζονται τόσο για τους γείτονές τους όσο και για την αλλαγή του κόσμου. Η κοινότητα περιλαμβάνει τους αποφοίτους μας, οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό δεσμό και αγάπη για αυτή τη μικρή πόλη στο Βερμόντ, αν και μπορεί να είναι διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Προσέχουν ο ένας τον άλλον, βοηθούν τους σημερινούς φοιτητές να βρουν εργασία και πρακτική άσκηση και διατηρούν τη δέσμευσή τους να αλλάξουν τον κόσμο και τις γειτονιές τους.

Χρειάζονται πολλά μέρη για να λειτουργήσει η κοινότητά μας. Η πανεπιστημιούπολη μας είναι βαθιά αφοσιωμένη στις υγιείς, βιώσιμες περιβαλλοντικές πρακτικές είναι ένα μέρος της. Εδώ θα βρείτε κομποστοποιήσιμες τουαλέτες και έναν ηλιακό φορτιστή ηλεκτρικού οχήματος που είναι διαθέσιμος για χρήση.

Οι αξίες και η δέσμευσή μας για ισότητα για όλους παίζουν επίσης ρόλο. Την Ημέρα Συνάντησης της Πόλης, το σχολείο κλείνει για να δώσει στους μαθητές, τους διδάσκοντες και το προσωπικό την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη σημαντική δημοκρατική παράδοση της Νέας Αγγλίας.

Τέλος, ο ίδιος ο τόπος—και η αγάπη και η ενασχόληση με την ύπαιθρο—ενισχύουν την κοινοτική εμπειρία. Αφιερώνουμε λίγο χρόνο για να συνδεθούμε ο ένας με τον άλλον και το περιβάλλον μας. Είτε πρόκειται για πεζοπορία κοντά στο Kent's Ledge, είτε για επίσκεψη στο υπόστεγο εργαλείων για να δανειστείτε σκι αντοχής, παπούτσια για χιόνι και κανό. Όταν ο καιρός είναι στο χειρότερο, το νέο υπερσύγχρονο γυμναστήριο προσφέρει εξοπλισμό και ομαδικά μαθήματα γυμναστικής, όπως γιόγκα, καθοδηγούμενο διαλογισμό και spinning.

Εισαγωγές

Απαιτήσεις Βίζας

Τοποθεσίες

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Ερωτήσεις