Keystone logo
© University of Warwick
University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

Εισαγωγή

Κάντε το τέλειο πρώτο βήμα προς το προπτυχιακό σας πτυχίο, συμμετέχοντας στο Warwick International Foundation Program (IFP).

Επιλέγοντας να σπουδάσετε στο Warwick σημαίνει να εγγραφείτε σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο παγκοσμίως. Επιλέγοντας να σπουδάσετε στο Warwick IFP, δίνετε στον εαυτό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στις προπτυχιακές σας σπουδές.

Μέσω της εντατικής διδασκαλίας και της συνεχούς υποστήριξης, μπορείτε να αναπτύξετε εμπιστοσύνη σε περισσότερα από τις σπουδές σας και να είστε έτοιμοι να εισέλθετε στο πανεπιστημιακό πτυχίο της επιλογής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα θεματικών μονοπατιών, που θα σας εξοπλίσουν με τις ακαδημαϊκές γνώσεις, τις δεξιότητες και την ικανότητα Αγγλικής Γλώσσας που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στο προπτυχιακό πτυχίο που έχετε επιλέξει. Θα αναπτύξετε επίσης την αυτοπεποίθησή σας και θα γίνετε μέρος της ζωντανής κοινότητάς μας εδώ στο Warwick.

Ως φοιτητής του Warwick IFP, θα λάβετε μια εγγυημένη προσφορά υπό όρους εάν αποφασίσετε να σπουδάσετε ένα σχετικό προπτυχιακό μάθημα στο Warwick αφού ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

Γιατί Γουόργουικ

Το Πανεπιστήμιο του Warwick είναι ένα παγκοσμίως κορυφαίο Πανεπιστήμιο Russell Group, ευρέως αναγνωρισμένο ως ηγέτης στην έρευνα και την εκπαίδευση.

Το Warwick International Foundation Program έχει μακρά ιστορία βοηθώντας διεθνείς φοιτητές να προχωρήσουν στο Warwick και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια. Έχει σχεδιαστεί για μαθητές γυμνασίου από όλο τον κόσμο, των οποίων τα προγράμματα σπουδών δεν επιτρέπουν την απευθείας είσοδο σε προπτυχιακές σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο - για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για το μάθημα, επισκεφθείτε τις απαιτήσεις εισόδου μας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι μερικά από τα καλύτερα ταλέντα στον κλάδο. Είναι βαθιά αφοσιωμένοι και παθιασμένοι να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Η ομάδα μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση στις σπουδές σας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η μελέτη σε ένα από τα 10 ακαδημαϊκά μονοπάτια μας σάς επιτρέπει να εξειδικεύεστε στις γνώσεις του αντικειμένου σας ενώ παράλληλα αναπτύσσετε τις ακαδημαϊκές δεξιότητες που χρειάζεστε για τις μελλοντικές προπτυχιακές σπουδές σας. Προηγούμενοι φοιτητές του Warwick IFP έχουν προχωρήσει σε περισσότερα από 70 διαφορετικά προγράμματα σπουδών.

Από την πρώτη μέρα θα γίνετε μέρος της πολιτιστικά ποικιλόμορφης και συνδεδεμένης κοινότητάς μας μαζί με μαθητές από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες. Θα είστε μέλος του Πανεπιστημίου του Warwick και θα έχετε πρόσβαση στα κλαμπ, τις κοινωνίες και τις εγκαταστάσεις μας ενώ ζείτε και σπουδάζετε στην όμορφη και ασφαλή πανεπιστημιούπολη μας στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Λόγοι για να επιλέξετε το Warwick IFP

 • Θα είστε φοιτητής του Warwick και θα ζήσετε τη ζωή στην πανεπιστημιούπολη με καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη και πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, τα κλαμπ και τις κοινωνίες. Έχουμε πάνω από 250 συλλόγους που διοικούνται από φοιτητές, οπότε υπάρχει κάτι για όλους.
 • 40 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία υψηλής ποιότητας και την υποστήριξη ξένων φοιτητών. Αυτό είναι ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα ιδρυμάτων στον κόσμο, που ξεκίνησε το 1983.
 • Επιλογή 10 ειδικοτήτων που διδάσκονται από ειδικούς ακαδημαϊκούς.
 • Ακαδημαϊκά μαθήματα αγγλικών, προσαρμοσμένα στο γνωστικό αντικείμενο που σπουδάζετε καθώς και στην ικανότητά σας να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόγραμμα.
 • Εγγυημένη προσφορά υπό όρους για ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών προγραμμάτων του Warwick όταν ολοκληρώσετε το IFP.
 • Οι φοιτητές του IFP συνεχίζουν σπουδές στο Warwick και σε άλλα κορυφαία πανεπιστήμια . Πάνω από το 75% των φοιτητών μας στο IFP προχωρούν στα πανεπιστήμια του Ομίλου Russell.

Το Πανεπιστήμιο στην Καρδιά της Αγγλίας

Η πανεπιστημιούπολη του Warwick είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στα σύνορα των West Midlands και του Warwickshire. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα της εύκολης πρόσβασης στις μεγάλες πόλεις του Κόβεντρι (μόλις τρία μίλια νοτιοδυτικά), Μπέρμιγχαμ, και του κεντρικού Λονδίνου αλλά με την ηρεμία μιας όμορφης αυτόνομης και πράσινης πανεπιστημιούπολης. Βρισκόμαστε ακριβώς στο κέντρο της Αγγλίας , εύκολα προσβάσιμα με τρένο, αυτοκίνητο ή αεροπλάνο από όλα τα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου και του εξωτερικού.

Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε σχεδόν 300 εκτάρια φυσικής εξοχής με λίμνες, δάση και όμορφα περιποιημένους κήπους στους οποίους μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από τη βουή της κύριας πανεπιστημιούπολης.

Οι εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη είναι παγκόσμιας κλάσης με εξαιρετικούς χώρους διδασκαλίας και μάθησης, μια 24ωρη βιβλιοθήκη , ένα Κέντρο Τεχνών και κινηματογράφος , μια επωνυμία -νέος κόμβος σπορ και ευεξίας, και εστιατόρια και καφετέριες .

Εισαγωγές

Entry Requirements

The Warwick IFP is designed for students who require additional study before they can join an undergraduate degree in the UK, usually because their local curriculum is not accepted for direct entry to undergraduate study.

For this reason, we do not accept students who have studied A Levels, IB Diploma, or any other qualification that allows progression directly to a UK university.

The lists below show the typical level of offers that we will make, according to the type of qualification being studied - National School Qualifications and/or International School Qualifications. All applicants are also required to show that their English language ability meets our minimum standards, as well as submit a personal statement according to our guidance.

Some of our courses have subject-specific requirements:

 • For our Finance, Mathematics and Statistics, Economics, and Computer Science courses, Mathematics is required, and you will have specific grade requirements for this subject.
 • For our Physics and Engineering IFP, Mathematics and Physics will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.
 • For our Biological Sciences and Psychology IFP, either Biology or Psychology will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.

International School Qualifications

 • IGCSEs/GCSEs - at least 4 subjects at grade A or above, with remaining subjects no lower than grade B
 • AS Levels - at least 3 subjects at grade B or above
 • IB Certificate - at least 5 points in all subjects taken

English Language Requirements

All applicants are required to show that their English ability is at a suitable level for their IFP course - the level required depends on which IFP course you wish to study. You do not need to have an English Language Test to apply - we can still assess you for a place on the program and if you are successful, we will issue an offer that is conditional on you submitting an acceptable English language qualification ahead of the course starting.

Several English language tests are accepted; some of the most frequently offered ones are detailed below. Applicants who require a visa to study in the UK will be required to provide a Secure English Language Test (SELT), due to the visa requirements set by the UK Government. Please note that certain English tests (including IELTS and PTE) must be taken within two years before the start of your IFP course.

Απαιτήσεις Βίζας

Ενδέχεται να χρειαστείτε βίζα για να σπουδάσετε στο ΗΒ στο Warwick IFP εάν είστε εκτός Ευρώπης και δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το EU Settlement Scheme.

Εάν χρειάζεστε βίζα για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τότε συνήθως θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση μέσω του Student Route.

Ως μέρος της διαδικασίας εισαγωγής, θα σας ρωτήσουμε εάν χρειάζεστε βίζα για τις σπουδές σας. Εάν το κάνετε, τότε θα σας εκδοθεί ένας αριθμός επιβεβαίωσης αποδοχής για σπουδές (CAS). Αρχίζουμε να εκδίδουμε αριθμούς CAS σε κατόχους άνευ όρων προσφοράς περίπου τρεις μήνες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Θα λάβετε πλήρεις οδηγίες και καθοδήγηση από την ομάδα Εισδοχών σχετικά με τη λήψη του αριθμού CAS την κατάλληλη στιγμή.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Για να γιορτάσουμε την 40η επέτειο του Προγράμματος Διεθνούς Ιδρύματος Warwick, θα προσφέρουμε πολλές ακαδημαϊκές υποτροφίες σε εξαιρετικούς υποψηφίους που θα ενταχθούν στο Warwick IFP 2024-25. Συνολικά, θα έχουμε διαθέσιμες υποτροφίες £40.000, με 17 υποτροφίες προς απονομή.

Οι υποτροφίες θα κατανεμηθούν σε:

 • Δύο (2) Υποτροφίες Διευθυντή , των £5.000 η καθεμία, που προορίζονται για εξαιρετικούς φοιτητές που μπορούν να επιδείξουν υποδειγματικά προηγούμενα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και αφοσίωση στις μελλοντικές σπουδές και το πτυχίο τους.
 • Δεκαπέντε (15) επετειακές υποτροφίες, των £2.000 η καθεμία, με βάση φοιτητές που έχουν υποβάλει εξαιρετικές προσωπικές δηλώσεις που περιγράφουν τη δέσμευσή τους για τις μελλοντικές σπουδές και το πτυχίο τους.
  • 10 από τις επετειακές υποτροφίες των £ 2.000 θα προορίζονται για φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση από την Κίνα (ηπειρωτική χώρα), την Ταϊβάν, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, τη Ρωσία, το Καζακστάν ή τη Νιγηρία.
  • Οι υπόλοιπες υποτροφίες 5 επετείων είναι ανοιχτές σε φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση από οποιαδήποτε περιοχή.

Κατάταξη

 • Ο Warwick κατατάσσεται 10ος στο Ηνωμένο Βασίλειο, 19ος στην Ευρώπη και 64ος στον κόσμο . (Παγκόσμια κατάταξη QS 2023).
 • Το Πανεπιστήμιο έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ποιότητα διδασκαλίας από τον «The Good University Guide», τον διεθνώς αναγνωρισμένο οδηγό κατάταξης των βρετανικών πανεπιστημίων που δημοσιεύεται από τους «The Sunday Times».
 • Ο Warwick έχει 20 μαθήματα στην πρώτη δεκάδα (συμπεριλαμβανομένων των Οικονομικών, Επιστήμης Υπολογιστών, Σπουδών Επιχειρήσεων και Διοίκησης, Πολιτικής και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών) στο "The Complete University Guide 2022".

Τοποθεσίες

 • Coventry

  University of Warwick, Avon Rd, Coventry, United Kingdom, CV4 8UW, Coventry

Ερωτήσεις