Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Εισαγωγή

Στο West Liberty University (WLU), ο δρόμος προς την απασχολησιμότητα ξεκινά με την αίσθηση του ανήκειν και της κοινότητας. Βρίσκεται κοντά στο Wheeling, στη Δυτική Βιρτζίνια, στην καρδιά μιας ζωντανής μητροπολιτικής περιοχής τριών πολιτειών, αυτό το πανεπιστήμιο πιστεύει ότι όταν οι φοιτητές - από κοντά ή μακριά - γίνονται δεκτοί με ανοιχτές αγκάλες, αναπτύσσουν την αυτοπεποίθηση να πετύχουν. Η διαδικασία ξεκινά με την παροχή μιας φιλόξενης αίσθησης ενός σπιτιού. Το Rollie Williams International Center το διασφαλίζει αυτό διοργανώνοντας εβδομαδιαίες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που παρέχουν πολιτιστικό εμπλουτισμό για να διευκολύνουν την προσαρμογή και την ενσωμάτωση στην κοινότητα της πανεπιστημιούπολης.

Εκπροσωπώντας 32 χώρες, οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 70 διαπιστευμένες προπτυχιακές σπουδές και μεταπτυχιακά προγράμματα online και στην πανεπιστημιούπολη. Ωστόσο, η ζωή στην πανεπιστημιούπολη είναι νικητής για προφανείς λόγους.

«Η συμμετοχή είναι το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο κολέγιο. Υπάρχει κάτι για όλους, είτε τα ενδιαφέροντα είναι κοινωνικά, θρησκευτικά, ειδικά, επαγγελματικά, τμηματικά ή τιμητικά.» Το Πανεπιστήμιο παρέχει πολλές ευκαιρίες για συμμετοχή στη ζωή της πανεπιστημιούπολης με περισσότερους από 50 ενεργούς οργανισμούς.

Η συνολική εμπειρία του WLU στο κολέγιο συνεπάγεται πρόσβαση 24/7 στο Κέντρο Επιτυχίας Φοιτητών, όπου οι μαθητές εξελίσσονται σε βασικά μέλη της κοινότητας του WLU, συμμετέχοντας σε προγράμματα και υπηρεσίες που τους βοηθούν να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους και το πάθος τους. Στο Κέντρο Τεχνών και Εκπαίδευσης, ένα πολύπλευρο εργαστήριο πρακτικής μάθησης, εξερευνούν τις τέχνες, τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία.

Το E. Kent and Barbara Culler Robinson Writing Centre τους διδάσκει να γράφουν τις ανακαλύψεις τους, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους στη γραπτή επικοινωνία — απαραίτητο για όσους επιθυμούν να πρωτοστατήσουν στην οργανωτική ανάπτυξη. Το πτυχίο Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και το πρόγραμμα MBA συμπληρώνουν τέλεια αυτόν τον στόχο.

Εξίσου δημοφιλείς επιλογές για όσους επιθυμούν να βιώσουν την κουλτούρα των Αππαλαχίων με το WLU περιλαμβάνουν το BA στην Κοινοτική Εκπαίδευση, το BS στην Ψυχολογία, το BS στη Βιολογία, το BA στη Βιολογία, το MS στη Βιολογία, το μεταπτυχιακό στη Βιολογία - Επιστήμη του ζωολογικού κήπου και το μεταπτυχιακό στην εκπαίδευση.

Το West Liberty University είναι ένα μακροπρόθεσμο, τετραετές δημόσιο πανεπιστήμιο με πλούσια κληρονομιά ως το παλαιότερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Δυτικής Βιρτζίνια. Ιδρύθηκε ως West Liberty Academy το 1837 (26 χρόνια πριν το κράτος γίνει δεκτό στην Ένωση), δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην ανάγκη για ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δυτικά της Appalachian Ridge. Το ίδρυμα πήρε το όνομά του από την πόλη στην οποία βρίσκεται. Το West Liberty ονομάστηκε στα τέλη του 18ου αιώνα ως το δυτικότερο σημείο της νέας ελευθερίας που παρέχεται μέσω της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας.

Δήλωση αποστολής

Το Πανεπιστήμιο West Liberty, που ιδρύθηκε το 1837, ήταν το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Δυτική Βιρτζίνια. Σήμερα, είμαστε μια δυναμική, χωρίς αποκλεισμούς, μαθητοκεντρική κοινότητα που καλλιεργεί την επιστημονική εξερεύνηση, τη βιωματική μάθηση, τη δημιουργική έκφραση και την παγκόσμια ιθαγένεια.

Το WLU είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές ολοκληρωμένη εκπαίδευση από προπτυχιακούς έως προχωρημένους τίτλους, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως ο κορυφαίος υποστηρικτής της περιοχής για τις τέχνες, την εκπαίδευση, την έρευνα και τις οικονομικές ευκαιρίες.

Όραμα Δήλωση

Το WLU φιλοδοξεί να είναι ένα μοντέλο καινοτόμου, χωρίς αποκλεισμούς και μετασχηματιστικής εκπαίδευσης προσβάσιμο σε όλους που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία.

Εισαγωγές

Οι απαιτήσεις αίτησης για το κολέγιο του West Liberty University είναι από τις Προπτυχιακές Θεσμικές Πολιτικές της Επιτροπής Πολιτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Εκτός από αυτές τις απαιτήσεις αίτησης για το κολέγιο, ενδέχεται να υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για εισαγωγή σε προγράμματα όπως η Οδοντική Υγιεινή, οι Ιατρικές Εργαστηριακές Επιστήμες, η Νοσηλευτική, η Μουσική, η Εκπαίδευση Δασκάλων, τα Προγράμματα Bachelor of Arts Regents, το BLA, το BAS και οι Μεταπτυχιακές Σπουδές.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Υποτροφίες West Liberty University

Το Πρόγραμμα Υποτρόφων West Liberty University δημιουργήθηκε για να προσελκύσει κορυφαίους ακαδημαϊκούς φοιτητές. Οι φοιτητές που εισέρχονται ως πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για έναν από τους τρεις χαρακτηρισμούς στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποτρόφων. Εκτός από τη λήψη τετραετούς ακαδημαϊκής υποτροφίας, οι φοιτητές λαμβάνουν και άλλα οφέλη στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος.

Outside Scholarships

Κάθε χρόνο, West Liberty University δέχεται αμέτρητα δολάρια σε εξωτερική χρηματοδότηση υποτροφιών που χορηγούνται στους φοιτητές μας.

Υποτροφίες και επιχορηγήσεις Δυτικής Βιρτζίνια

Η Δυτική Βιρτζίνια προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο σε οικονομική βοήθεια για το κολέγιο. Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, οι μαθητές μπορούν να βρουν όλα τα διαθέσιμα προγράμματα οικονομικής βοήθειας που χρηματοδοτούνται από το κράτος. Κρατικά κεφάλαια είναι διαθέσιμα σε φοιτητές που μόλις ξεκινούν τις μεταδευτεροβάθμιες προσπάθειές τους και φοιτητές που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας και χρειάζονται νέα διαπιστευτήρια.

Ανακαλύψτε την υποτροφία West Lib

Παρακαλούμε παρακολουθήστε μία από τις Ημέρες Επισκέψεων στην Πανεπιστημιούπολη και έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια υποτροφία 1.000 $ για να παρακολουθήσετε West Liberty University . Η επίσκεψη στην πανεπιστημιούπολη σάς επιτρέπει να δείτε την πανεπιστημιούπολη μέσα από τα μάτια ενός φοιτητή, να συναντήσετε και να μιλήσετε με τους καθηγητές και το προσωπικό, να ζήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει η WLU και να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε $1.000.

Τοποθεσίες

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Ερωτήσεις