Προετοιμασία για εξετάσεις

Η προετοιμασία για τις εξετάσεις προετοιμάζει τους σπουδαστές και τους μαθητές για τις πανεπιστημιακές εξετάσεις και τις εισιτήριες πανεπιστημιακές εξετάσεις αντίστοιχα. Η προετοιμασία μπορεί να διεξάγεται σε τάξεις ή με ιδιαίτερα μαθήματα. Περιηγηθείτε παρακάτω για να βρείτε τη σωστή επιλογή προετοιμασίας για τις εξετάσεις.
Η PrepScholar προσφέρει οικονομικά διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας για SAT, ACT, GRE και GMAT. Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν εκμάθηση προσαρμοσμένη στα δυνατά και αδύνατα σημεία των σπουδαστών. Τα μαθήματά της PrepScholar έχουν μεθοδικά και επιστημονικά σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν τους σπουδαστές σε αυτούς ακριβώς τους τομείς που αντιστοιχούν στις ικανότητές τους.
Η PrepExpert προσφέρει ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έξι εβδομάδων που προετοιμάζει τους σπουδαστές για τις εξετάσεις SAT ή ACT. Αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα διδάσκονται από άτομα που κατατάσσονται στο 1% των κορυφαίων παγκοσμίως εκπαιδευτικών και εάν η βαθμολογία SAT ενός σπουδαστή δεν βελτιωθεί κατά 200 πόντους ή η βαθμολογία ACT δεν βελτιωθεί κατά τέσσερις πόντους με την ολοκλήρωση του προγράμματος, προσφέρεται πλήρης επιστροφή χρημάτων. Οι μαθητές της PrepExpert έχουν κερδίσει πάνω από 100 εκατομμύρια υποτροφίες σε κολέγια.