Keystone logo
U Law Hong Kong

U Law Hong Kong

U Law Hong Kong

Εισαγωγή

Μελέτη στο Χονγκ Κονγκ

Αναγνωρίζοντας τη θέση του Χονγκ Κονγκ ως διεθνούς νομικού κόμβου, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε ποιοτικές ευκαιρίες μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στους επίδοξους νομικούς επαγγελματίες της πόλης, με ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών διπλωμάτων, ειδικής νομικής κατάρτισης και συνεχιζόμενων μαθημάτων επαγγελματικής ανάπτυξης για δικηγόρους και δικηγόρους δικηγόρους.

Τα μαθήματά μας πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις διδασκαλίας του Hong Kong Management Association, ενός οργανισμού που επικεντρώνεται στην προώθηση της αριστείας της διοίκησης μέσω των ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών του στη γύρω κοινότητα.

Το Χονγκ Κονγκ είναι ένας παγκόσμιος κόμβος για το εμπόριο και τη χρηματοδότηση με πάνω από 900 δικηγορικές εταιρείες, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για να σπουδάσετε και να ξεκινήσετε μια καριέρα στη νομική. Σε μια ολοένα και πιο παγκόσμια οικονομία, είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση μιας διεθνούς προοπτικής. Έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με νομικές σχολές και επαγγελματικούς φορείς σε όλο τον κόσμο. Θα συνεργαστούμε στενά με αυτές τις τοπικές δικηγορικές εταιρείες και επιχειρήσεις για να διασφαλίσουμε ότι τα μαθήματά μας σχεδιάζονται με γνώμονα την απασχολησιμότητα των φοιτητών.

Οι καθηγητές μας φέρνουν ανεκτίμητη πραγματική εμπειρία στην τάξη, βοηθώντας τους μαθητές μας να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας. Είναι αυτή η αριστεία στη διδασκαλία που είμαστε ενθουσιασμένοι να φέρουμε στο Χονγκ Κονγκ.

Γιατί να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο του Νόμου;

  • Ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες νομικής εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου, από το 1867 - έχουμε εκπαιδευτεί περισσότεροι δικηγόροι στην Αγγλία από οποιονδήποτε άλλο.
  • Όλοι οι καθηγητές μας είναι ειδικοί δικηγόροι και πολλοί ακόμα ασκούν. Θα επωφεληθείτε από την αντίληψή τους για τον σημερινό νομικό κόσμο που παρέχεται είτε πρόσωπο με πρόσωπο στην πανεπιστημιούπολη είτε online.
  • Έχουμε 13 τοποθεσίες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και το Χονγκ Κονγκ προσφέροντας μεταπτυχιακά μαθήματα.
  • Έχουμε τη μεγαλύτερη νομική ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου με πάνω από 64.000 μέλη , δίνοντας στους μαθητές μας εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης. πολλοί από τους οποίους είναι ειδικευμένοι δικηγόροι στο Χονγκ Κονγκ και τη Μαλαισία.
  • Συνεργαζόμαστε με 90 από τις 100 κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, πολλοί από τους οποίους στέλνουν τους εκπαιδευόμενους και τους δικηγόρους μας αποκλειστικά σε εμάς. Έχουμε επίσης στενούς δεσμούς με ένα ευρύ φάσμα δικηγορικών γραφείων.
  • Το 92% των φοιτητών πλήρους φοίτησης UK LLB που αποφοίτησαν το 2017 εξασφάλισαν απασχόληση ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε έξι μήνες από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.
  • Από την αποφοίτησή τους το καλοκαίρι του 2017, το 97% των σπουδαστών LPC με πλήρη απασχόληση και επιτάχυνση εξασφάλισε απασχόληση, σύμβαση κατάρτισης ή περαιτέρω μελέτη εντός εννέα μηνών από την αποφοίτηση.
  • Η βραβευμένη ομάδα pro bono μας έθεσε σε εφαρμογή τις νομικές σας δεξιότητες δίνοντάς σας πρόσβαση σε πάνω από 3.000 ευκαιρίες για να εργαστείτε σε πραγματικές περιπτώσεις ενώ σπουδάζετε.
  • Η εξειδικευμένη υπηρεσία νομικής σταδιοδρομίας και η απασχολησιμότητά μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερους από 30 εμπειρογνώμονες που παρέχουν υποστήριξη one-to-one.

Μεταπτυχιακά νομικά μαθήματα διαθέσιμα

  • Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (GDL) Καν. Νο. 252955
  • Online πτυχίο μεταπτυχιακού τίτλου (i-GDL) Reg. Νο. 252955
  • Κανον. Νο. 252954
  • Ηλεκτρονικός νόμος MA (i-MA Law) Καν. Νο. 252954
  • Πρόγραμμα νομικής πρακτικής LLM (επίλυση συγκρούσεων) Καν. Νο. 252957
  • LLM Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής (Πνευματική Ιδιοκτησία) Καν. Νο. 252959
  • Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής LLM (Εμπορικό Δίκαιο) Καν. Νο. 252956
  • Πρόγραμμα νομικής πρακτικής σε απευθείας σύνδεση LLM (επίλυση συγκρούσεων) Καν. Νο. 252958
  • Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Νομικής Πρακτικής σε απευθείας σύνδεση (πνευματική ιδιοκτησία) Καν. Νο .: 252960

Συνεδρίες για εξάσκηση:

Οργανώνουμε μια ποικιλία εκπαιδευτικών συνεδριών για τους τρέχοντες μαθητές μας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους μαζί μας. Μέσα από τις προπονήσεις μας, οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πραγματική εμπειρία από τις συνεδρίες με τους πελάτες και τους δασκάλους μας.

Συνεδρία κατάρτισης διαπραγματεύσεων

  • Οι μαθητές θα μάθουν και θα εκπαιδευτούν στις διαπραγματευτικές τους ικανότητες μέσω σεναρίων παιχνιδιού ρόλων και θα λάβουν ατομική ανατροφοδότηση μετά τις εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Συνεδρία κατάρτισης συνεντεύξεων πελατών

  • Οι μαθητές θα συνδυαστούν για να εξασκήσουν τις δεξιότητες συνέντευξης χρησιμοποιώντας διαφορετικά σενάρια παιχνιδιού ρόλων για να μάθουν την προσέγγιση στη συνέντευξη πελατών.

Εκδηλώσεις

Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα διεθνών εκδηλώσεων για να μάθετε πότε θα σας επισκεφτούμε.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πανεπιστήμιο Νομικής, διαβάστε το Blog μας: 5 λόγοι για σπουδές στο Χονγκ Κονγκ

** Το 97% του πλήρους χρόνου μας 2016/17 και επιτάχυνση 2017/17 LPC φοιτητές που αποφοιτούν το καλοκαίρι του 2017 εξασφάλισε την απασχόληση, ένα συμβόλαιο κατάρτισης, ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε εννέα μήνες από την επιτυχή ολοκλήρωση της πορείας τους.

Αυτά τα μαθήματα είναι εγγεγραμμένα στο Χονγκ Κονγκ Non-local Courses Registry (NCR). Είναι θέμα διακριτικής ευχέρειας για τους μεμονωμένους εργοδότες να αναγνωρίζουν τα προσόντα στα οποία μπορούν να οδηγήσουν αυτά τα μαθήματα.

Τοποθεσίες

  • Hong Kong

    Hong Kong, Χονγκ Κονγκ

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις